Opwindend.Net
Datum: 11-01-2018
Stemmen: 40x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 9086x
Lengte: Lang
Extreme Opvang
Door Zorro - Mijn Profiel Pagina

"Maria word je wakker? De Meester heeft nu tijd voor je.“
Het meisje keek de vrouw die haar wakker maakte vreemd aan. Het was twee uur s’nachts.
Ze vond het wel een vreemde tijd om gewekt te worden voor een onderhoud met een hulpverlener, aan de andere kant was het ook weer niet zo heel erg vreemd. Het was zo een onwerkelijke wereld waar ze in terecht was gekomen. Ze had onderdak gekregen in deze vage instelling en het dankbaar geaccepteerd. Buiten vroor het dat het kraakte en toen ze haar aanspraken, zat ze in elkaar gedoken in een portiek een beetje uit de wind. Maria was al een tijdje dakloos wegens omstandigheden.
Ze was hier nu al een paar dagen, en had het hier goed naar haar zin, ondanks de vreemde gebruiken die er waren. Er was niemand die tegen haar sprak, De kamer waar ze in zat, was leeg en leek wel een beetje op een cel. Er was een bed, een toilet, en een douche. Het enigste wat niet ontbrak was het uitgebreide eten en drinken wat ze kreeg, en natuurlijk de warmte. Ze had haar kleding in moeten leveren en droeg een witte lange jurk.

De vrouw die tegen haar ophaalde vertelde haar, dat na het consult met de Meester alles wat beter zou gaan.
Als alles goed ging kreeg ze misschien wel een betere kamer die wat luxer was. Sara was lief voor haar. Hoewel... De vrouw kon ook bijna niet van haar afblijven.
Als ze bij haar in het kamertje kwam en met haar sprak probeerde ze haar aan te raken op plaatsen waar een vreemde normaal gesproken niet aan zat.
Ze probeerde onopvallend haar borsten of haar billen aan te raken, wat Maria afweerde.
Ze had het niet zo met vrouwen, trouwens ook niet met mannen. In het verleden had ze daar een paar vervelende ervaringen mee gehad. Het leven op straat was hard. En om te overleven had ze haar lichaam enkele keren moeten verkopen om in leven te blijven.

“Kom je? De Meester houd niet van wachten Maria,“ zei Sara.
“Ja ja, rustig maar. Ik kom al!“ zei Maria. “Ik had net een mooie droom.“ Ze keek Sara duf aan en zag dat ze nu hele andere kleren droeg als ze dat overdag deed. Ook zij droeg een lange witte jurk met een zwarte zware ketting rond haar nek waar een medaillon aan hing met een vreemd symbool dat ze nog nooit gezien had.
Ze liepen door het gebouw naar beneden en Sara opende een deur. “Een waarschuwing vooraf Maria. Spreek altijd met twee woorden, en wat er ook gebeurt, blijf beleefd.“

Ze duwde Maria de slecht verlichte ruimte binnen, er stond een ruwe houten stoel waar ze op moest gaan zitten. De vrouw klikte met een handige beweging haar enkels vast aan de stoel met een paar boeien. Met een paar andere maakte ze haar polsen vast aan de armleuningen van de stoel.
"Dit is voor je eigen veiligheid meisje!“ Nu kon ze geen kant meer op. Maria wilde protesteren, want ze begreep er niks van. Haar hart klopte in haar keel. Dit was wel een heel erg vreemde situatie waar ze zich nu in bevond.
Ze zag voor de rest helemaal niets om zich heen en het was doodstil in de kamer. Sara liet haar alleen, en toen ze de deur achter haar dicht deed ging er op dat zelfde moment een andere deur open waar een duister figuur uit te voorschijn kwam. Hij droeg een masker en een dikke witte mantel. Toen hij voor haar ging staan zei hij geen woord maar bekeek haar alleen maar.
Dit hield hij een paar minuten vol om de spanning op te bouwen, en toen opende hij zijn mantel. De schrik sloeg rond Maria’s hart toen ze zag wat hij voor haar onthulde. Hij droeg een leren slip waar geen kruis in zat.
Zijn penis stak eruit, die stijf recht vooruit stond. Maria had natuurlijk wel eens meer het geslacht van een man gezien maar nog nooit één die er zo fors geschapen uitzag.

“Zo meisje, dus jij wilt bij ons wonen?“ vroeg hij met een zachte stem. Door de combinatie van de dreigende omgeving en de toon waarmee hij sprak, raakte Maria een beetje in de war.
Ze had minstens een stem verwacht die haar streng en hard toe zou spreken.
“Ik weet het nog niet Meneer!“ zei Maria, een beetje angstig.
Wat dacht die vent wel niet! Een beetje met zijn lul bloot voor me gaan staan en vastbinden en dan nog eens het lef hebben om te vragen of ze hier wilde blijven? Waar ben ik godsnaam in beland?’dacht ze.
Ze probeerde op te staan maar zette dat idee gelijk uit haar hoofd. De boeien rond haar enkels, en haar polsen hielde haar vast aan de stoel waar ze op zat.
De man kwam nu naast haar staan en trok een zwarte blinddoek uit zijn mantel tevoorschijn die hij voor haar ogen bond. “Ik ga je nu keuren of je wel geschikt bent om hier te blijven,“ zei hij.
Maria voelde dat hij haar borsten begon te betasten. Hij mompelde goedkeurend toen hij haar bevoelde.
Ze voelde dat hij haar losliet en een moment later hoorde ze het geluid van een schaar. Hij knipte rustig haar jurk open. Het laatste dat hij open knipte was haar slipje.
“Je bent goed,“ zei hij. Ze had de indruk dat hij haar nu hij haar jurk open had geknipt en ook haar slipje, en dat hij de tijd nam om rustig haar naakte lichaam te bekijken. Ze voelde nu dat hij over haar tepels wreef.
“Zijn ze gevoelig meisje?“ vroeg hij. “Blijf van mijn tieten af idioot,“ snauwde Maria.

De man schraapte zijn keel. “Luister slet. We doen het goed of kwaadschiks. Jij geeft me antwoord op de manier zoals het moet met 'Meester’. Als je gewoon meewerkt doen we het normaal. Als je tegenwerkt loopt het niet goed af. Denk er over na!!“ Het ging dus niet zoals hij het zich had voorgesteld.
Ze hoorde dat hij de ruimte verliet. Hij gaf haar een tijdje bedenktijd of ze mee wilde werken.

Maria wist niet hoe lang het duurde voor hij weer terug kwam, maar toen hij terug kwam voelde ze dat weer hij zachtjes over haar tepels streek. “En heb je er over nagedacht?“
“Ja Meester. Ik doe wat U van mij verlangd Meester.“ Ze had maar besloten om te doen wat hij zij. Wie weet wat die gek zou bedenken om toch te doen om zijn zin te krijgen.

“Goede keus meisje.“ zei hij. Ze voelde nu dat hij haar schaamlippen aanraakte. Maria hoorde dat hij een kreunend geluid maakte en ze wist bijna zeker wat hij aan het doen was. Terwijl hij haar intiemste delen betaste, stond hij zich zelf vast en zeker te masturberen! schoot het door haar hoofd. Dat kon bijna niet anders aan het geluid te horen dat hij maakte.
Daar had ze niet op gerekend. Ze had minstens verwacht dat hij haar in deze hulpeloze positie zou verkrachten op een ruwe manier.
Hij duwde hijgend een vinger in haar en begon hem in en uit te bewegen.
Maria voelde een tinteling door haar lichaam stromen. Ze raakte tegen haar eigen wil in toch wel opgewonden. Ze ontspande. Omdat ze een beetje vochtig werd, gleed zijn vinger nu wat makkelijker in haar gleufje. Het zou nu vast niet lang meer duren voor hij klaar zou komen als het zo door ging.
Ze hoorde hem steeds harder kreunen, Hij begon zwaar te hijgen, en ze voelde nu dat hij één van haar tepels in zijn mond nam. De man slaakte een kreet en Maria voelde dat er een warme vloeistof over haar buik en haar borstjes heen spoot.
Hij had zijn orgasme gekregen. Zonder nog verder een woord te zeggen verdween hij.

Sara kwam naar haar toe, maakte haar schoon en bracht haar terug naar haar kamer.
“Ga slapen meisje. Morgen is het volgende gesprek...“ En ze hoorde dat de deur achter haar op slot werd gedraaid...

x x x x x

Ze lieten haar twee dagen wachten. Voor Maria begon dit meer een gevangenis te worden dan een opvang huis. In de tijd dat ze moest wachten kreeg ze in ieder geval wel tijd genoeg om na te denken wat er die nacht gebeurt was. De man zijn paal bleef ze in gedachten zien, en ze vroeg zich af of hij het bij masturberen liet.
De manier waarop ze behandeld was, 'Seks onder dwang’ vond ze kleinerend en niet echt plezierig, hoewel ze toen hij haar betast had toch enige vorm van opwinding in haar lijf voelde. Hij had haar de eerste keer wel enigszins respectvol behandeld. Als ze er aan dacht voelde ze zijn zachte vingertoppen nog tegen haar schaamlippen en haar klit aan, en ook zijn mond toen hij aan haar tepels had gezogen.

De deur ging open en Sara kwam binnen. Ze droeg dezelfde outfit als toen die keer dat ze haar voor de eerste keer op had gehaald. “Je moet je helemaal uitkleden Maria, en dit aantrekken.“ Ze gaf Maria een tasje. “Je krijgt vandaag een consult in 'gehoorzaamheid.’ Het is heel belangrijk dat je alles doet zonder vragen te stellen.“
Maria deed het tasje open en zag dat er een voorbinddildo inzat. Sara keek haar ijzig aan, maar Maria straalde geen enkele emotie uit. Ze kleedde zich uit en trok het strakke broekje aan waar de dildo aan zat. hij was ongeveer een zeventien centimeter lang. De grote van een normale penis. “Handen op je rug Maria. Ik moet je boeien.“

Sara bracht haar naar de kamer waar ze daarvoor ook geweest was. Het was anders ingericht dan de vorige keer. Er stond een stoel opgesteld waar een wit laken over was uitgespreid. Daarnaast stond een klein tafeltje waar allerlei toys op lagen.
Sara zette Maria voor de stoel en zei dat ze moest wachten. De man kwam binnen en Sara verliet de kamer.
Hij liep om haar heen en trok het laken van de stoel af. Tot haar verbazing zag Maria dat er een meisje op de stoel lag vastgebonden met haar benen wijd. Het meisje was licht getint en leek van Aziatische afkomst.
Dat raadde ze maar, want de man liet haar gezicht bedekt. Hij raakte het meisje aan waarop ze met een schokje reageerde. Wie weet hoe lang ze haar daar al hadden laten wachten.

“Dit meisje gehoorzaamd en doet alles wat ik tegen haar zeg Maria. Ik verwacht niets anders dan dat jij ook zo wordt net als zij,“ zei hij. “Ja Meester,“ zei Maria met trillende stem. De man maakte haar boeien los en zei tegen haar; “Raak haar aan Maria. Kijk op de tafel en bezorg haar een orgasme.“
De man ging naast de tafel staan en opende zijn mantel. Maria zag dat zijn penis weer keihard was.
Hij had er een stalen ring omheen gedaan zodat hij zo stijf was, dat ze de aderen op zijn schacht kon zien zitten. Hij had een geweldige erectie.
Maria keek op de tafel en zag dat er een verzameling dildo’s oplagen in verschillende maten.
Ze keek naar het spleetje van het meisje. Haar schaamlipjes zaten strak tegen elkaar.
Het klitje van het meisje zat er tussen verborgen.
Zo te zien was het nog maar een jong meisje wat daar lag. In felle spotlicht die op haar onderlijf stond gericht, kon ze goed zien dat ze mooi glad was geschoren. Maria had geen enkele ervaring met meisjes.
Het was nog nooit in haar opgekomen om op deze manier toenadering te zoeken met iemand van hetzelfde geslacht.
Maar ze wist wel dat ze dit moest doen. Wie weet wat er met haar zou gebeuren als ze het zou weigeren om het te doen wat hij haar nu opdroeg.

Ze koos een dildo die niet al te groot was en duwde hem tegen de vulva van het meisje aan. Ze begon er zachtjes mee over het gleufje van het meisje te wrijven. Het meisje kreunde zacht. Maria twijfelde even of ze het nu fijn vond of dat ze bang was dat het toch tegen haar wil was dat zij de dildo tegen haar spleetje aan bewoog.
Ze keek even naar de man die zijn stijve in zijn hand had genomen. “Duw hem erin Maria,“ zei hij.
“Ja Meester,“ zei ze gehoorzaam. Ze duwde de kop van de dildo tussen de schaamlipjes van het meisje dat nog een beetje droog was. Ze moest even stevig duwen door om de staaf erin te krijgen. Het meisje gaf een klein gilletje. De man trok aan zijn stijve en genoot zo te horen van de reactie van het meisje. Hij kreunde zacht toen hij zag dat de dildo steeds dieper in het gleufje van het meisje verdween. Maria begon nu het ding in haar te bewegen. “Wat kan je nog meer bedenken om haar een orgasme te bezorgen Maria,“ vroeg de man.
“Haar neuken met mijn pik Meester.“
“Juist. En daarom heb je dat ding op je buik gekregen. Stop er maar mee en doe je handen weer op je rug.“
De man boeide haar weer en zei tegen haar dat ze de dildo die voor haar buik hing in het meisje moest stoppen. “Penetreer haar zo hard je kan.“
“Ja Meester,“ zei Maria. Ze duwde in een stoot haar onderlichaam naar voren en de dildo schoot in één keer bij het meisje naar binnen. Ze begon haar stevig te neuken tot genoegen van de man. “Goed zo, goed zo. Sneller, nog sneller. Doe je best. Neuk haar klaar!!“
De man ging naast het meisje staan en met één hand betste hij haar kleine borsten en met de andere begon hij aan zijn harde penis af te trekken. Door de beweging die ze maakte voelde Maria het strakke broekje over haar eigen gleufje schuren wat haar een heerlijk geil gevoel bezorgde. Ze begon er zelfs opgewonden van te raken om de kunstpenis in het weerloze lichaam te duwen dat voor haar lag. Ze begon steeds krachtiger te stoten.
Het meisje bewoog met haar onderlijf om te proberen zo goed mogelijk de stoten op te vangen.
Zo te horen genoot ze er toch van om op deze manier bevredigd te worden. “Kom! Kom nou klaar Chen!“ riep de man wild trekkend aan zijn stijve pik. Hij moedigde het meisje aan om haar orgasme te krijgen op de dildo die Maria steeds sneller in haar spleetje dreef.
Het meisje gaf een gil en schreeuwde dat ze klaarkwam. De man riep tegen Maria dat ze door moest gaan omdat hij nog niet gespoten had. “Vul haar,“ riep hij “Ga door!“

Maria zag dat hij nu verkrampte. Ze zag dat hij heftig klaarkwam. Zijn zaad spoot met grote kracht op de grond. Hijgend na zijn daad, liep hij snel weg met zijn pik nog in zijn hand, en liet de meisjes alleen.

Maria trok de dildo uit het meisje en trok het laken van haar gezicht. “Vond je het fijn,“ vroeg ze. “Gaat het een beetje?“ Ze kon het zich haast niet voorstellen omdat ook dit waarschijnlijk voor haar onder dwang was gebeurt.
Het meisje keek haar een beetje schuw aan. “Het klaarkomen was wel lekker. Maar in het begin toen je die dildo in me stopte was het niet zo fijn.“ Toen ze het meisje van de stoel af hielp kwam Sara binnen. “Hee niet praten jullie,“ riep ze. Ze nam Maria bij haar arm en bracht haar naar haar kamer.
Toen ze alleen was, zag ze dat er iets veranderd was aan de kamer. De luiken waren weggehaald aan de buitenkant zodat ze naar buiten kon kijken, en er stond een groot beeldscherm aan het eind van haar bed.
Toen ze de tv aan zette verscheen de man op het scherm. Hij vertelde dat hij tevreden was over haar en dat ze dit verdiend had. Daarna werd er een filmpje vertoond van het laatste bezoek dat ze aan hem had afgelegd.
Ze zag in detail hoe ze het meisje neukte met de voorbind dildo.

x x x x

Maria keek naar buiten. Het sneeuwde. Ze vroeg zich af waarom die kerel haar of het meisje niet geneukt had eigenlijk. Ze voelde even aan haar spleetje en keek naar het scherm. Het filmpje werd om het half uur herhaald.
Ze zag hoe die kerel aan zijn dikke knots stond te rukken. Hoe hij met zijn hand steeds sneller bewoog.
Nu begon ze zich toch wel een beetje af te vragen hoe het zou zijn als hij die in haar zou stoppen.

De volgende dag, werd ze weer opgehaald. Sara zei dat hij een opdracht voor haar had. Ze moest zich al buiten de kamer waar ze de consults aflegde helemaal uit kleedde. “Je zult zien dat deze keer de rollen zijn omgedraaid Maria. Hoe of wat verteld de Meester zelf.“

Toen ze de ruimte binnen liep zag ze dat de stoel weg was, Er stond een groot houten kruis opgesteld.
Maria zag dat de man er aan vastgebonden stond. “Behandel hem met respect,“ zei Sara en ze liet Maria met de man alleen.

“Bezorg me een orgasme meisje, je mag zelf bedenken hoe. En je moet weten dat je me ook een beetje pijn mag doen. Kijk maar op de tafel,“ zei hij zacht. Ze kon horen dat zijn stem trilde van opwinding. Ook deze keer droeg hij zijn masker. Ze keek naar zijn pik die een beetje slap onderaan zijn buik hing. Deze opdracht beviel haar wel.
Nu had zij het voor het vertellen. Ze trok de handschoenen aan die op de tafel lagen en raakte zijn penis aan die gelijk schoksgewijs groeide. Zo te zien was hij erg gevoelig. Ze gaf er een stevige tik tegen aan. Zijn zware pik zwiepte heen en weer. De man kreunde zacht. “Weet je het zeker dat je dit wilt Meester,“ vroeg ze, terwijl ze met twee handen tegelijk keihard in zijn harde paal kneep. Hij gaf een schreeuw. Dit was best wel pijnlijk voor hem bedacht Maria. Ze keek op het tafeltje en zag dat er een buttplug op lag. Ze glimlachte toen ze dat zag.
'Een mooie gelegenheid om hem terug te betalen wat ik bij Chen moest doen,’ dacht ze. Ze nam de plug en liet het flesje glijmiddel onaangeroerd. Maria ging voor hem zitten en zette zijn benen een eindje uit elkaar.
“Dit word even een wat ongemakkelijk gevoel Meester,“ lachte ze. Ze perste de buttplug in zijn anus.
Maria moest toch wel wat kracht gebruiken om hem in zijn kont te krijgen. Hij schreeuwde het uit toen ze hem inbracht. Ze liet hem even bijkomen om aan de plug in zijn kont te wennen.
Ze nam zijn pik in haar hand en gaf er een paar stevige rukken aan, en liet hem weer los. Zijn lul schokte toen ze hem losliet. Ze zag dat zijn ademhaling steeds sneller werd. 'O nee nu nog niet spuiten,’ dacht ze.
'Ik heb nog veel meer voor jou in gedachten,’ bedacht ze. ’Ik ga je helemaal gek maken.’
Ze kneep hard in zijn ballen en beet in één van zijn tepels. De pijnprikkels die dat veroorzaakte trokken door heel zijn lijf. Hij kreunde hard en vloekte zacht. Ze trok weer hard aan zijn paal. Net lang genoeg totdat hij bijna klaarkwam, toen liet ze hem weer los en wachtte even. Ze hoorde aan zijn versnelde ademhaling dat hij bijna was klaargekomen. Ze kneep hem nog een keer flink hard in zijn ballen. Hij kromp ineen van de pijn.
“Nog niet spuiten Meester. het is nog lang niet zover hóór!!“ lachte ze gemeen.
Ze wachtte een minuut of tien Maria genoot van de macht die ze nu over hem had.
Ze zag dat zijn lul bijna onophoudelijk uit zichzelf bewoog. Ze nam een leren riempje en bond het rond zijn ballen. Zijn pik werd zo mogelijk nog dikker nu ze hem afgebonden had. Zijn eikel kleurde diep rood en het geil drupte eraf.

“Zo’n stijve heb ik nog nooit gezien Meester,“ zei ze. Ze knielde voor hem en likte aan zijn paal. Ze wist dat dit waarschijnlijk niet de bedoeling was. Ze had wel het vermoeden dat hij geen intimiteiten toestond in de vorm van een zachte stimulering. Die man hield alleen van hard. Hij kreunde dan ook dat ze dit niet moest doen.
Maria ging door. ten slotte was zij de baas. Zij moest hem laten spuiten. Ze liet hem los en keek hem aan.
“Ik wil die knots wel eens in me voelen Meester.“ Hij raakte in paniek toen hij zag dat ze haar spleetje insmeerde met wat glijmiddel. Hij trok met zijn handen aan de boeien. “Nee niet neuken, niet neuken. Hij mag niet in je kut!!“

Dat vermoeden had ze al. Dit was zo’n man die eigenlijk alleen van zichzelf hield. Een enkeling die liever aan zijn lul trok, dan een ander plezier te gunnen. En dan het liefst nog met pijn ook. Een man die zo trots was op zijn paal en ervan genoot om er het liefst zelf aan te laten trekken of het op een extreme manier te laten doen.
Ze ging voor hem staan en trok hem stijf, want ze zag dat hij dreigde te verslappen. Maria draaide zich om en hield zijn lul vast. Ze drukte haar onderlijf naar achteren en voelde de kop van zijn pik tegen haar schaamlippen.
Hij schreeuwde nog een keer dat ze nu ongehoorzaam was. Maria duwde haar billen naar achteren en voelde zijn dikke harde lul in haar kut. Ondanks dat alles voelde dit goed dat ze hem op haar manier kon vernederen.
Wat een lul had die vent!!

“Ooooh Meester, oooh wat een heerlijk gevoel om die geweldige stamper in me te hebben, Wilt U niet zo in me spuiten?“ “Nee nee niet zo!!“ schreeuwde de man. Hij had het gevoel dat hij al zijn overwicht op haar kwijt was, en dat was niet echt zijn bedoeling.
Maria gebruikte haar kutspieren en omklemde zo zijn pik extra stevig.
Ze deed een stapje naar voren zodat zijn lul uit haar glipte en nam zijn lul weer in haar hand. “Ik wil nu ook wel eens zien wie mij geneukt heeft Meester.“ Ze trok in één ruk het masker van zijn gezicht.
Ze keek hem recht in zijn gezicht en streelde zijn wang. Hij keek haar kwaad aan. “Je gaat nu te ver Maria,“ zei hij. Ze schudde met haar hoofd. “Nee Meester nu ben ik de baas.
Maria klemde nu zijn pik tussen haar benen en voelde dat zijn lange stijve lul nu over haar kutje wreef.
Om de vernedering compleet te maken begon ze haar lichaam tegen hem aan te bewegen. “Waarom zou jij altijd klaar moeten komen? Een meisje heeft ook haar behoeftes. Het is best een lekker gevoel om je lekkere pik over mijn kut te voelen wrijven.“
Ze gebruikte de gehele lengte van zijn paal. Ze voelde hoe zijn lul over haar klitje heen wreef. Kreunend van genot drukte ze haar tieten tegen hem aan.
Haar harde tepels schuurde over zijn borst. “Oooo jaah dit is lekker geil zég. Wat heb jij toch een heerlijke stijve paal. Weet je het zeker dat je me niet wil neuken? Ik heb het zo nodig!! Ik ben zo opgewonden.“

Hij keek haar gevoelloos aan. De magie van zijn spel was doorbroken. Voor hem was de spanning eraf. Het natte kutje van Maria dat zijn staaf zo nat maakte en over zijn gevoelige eikel wreef, deed hem toch tegen zijn wil in bijna klaar komen. Het ging bijna vanzelf. Ze kuste hem nu. Erger kon het niet worden. Maria begon nu steeds feller te bewegen. Ze voelde haar orgasme al in haar lichaam aan komen. Haar kut werd steeds natter.
“Het is zo ver Meeeester,“ schreeuwde ze hard in zijn oor. Ze hield hem stevig vast en bonkte tegen hem aan.
Ze kwam wild hijgend klaar op zijn harde lul. Hij kreunde ook. Ze had gewonnen. Zijn pik klopte tussen haar schaamlippen en Maria drukte zijn lul stevig tussen haar benen. Hij gaf een schreeuw en zijn zaad spoot overvloedig langs haar benen.

Maria liet hem los en keek hem aan. Hij ontweek haar blik. “Het zal waarschijnlijk nooit iets tussen ons worden hé?“ zei ze tegen hem. “Wil je me nu losmaken Maria?“ vroeg hij zacht. Maria trok het leren riempje van zijn pik en maakte zijn boeien los. “Kunnen we het de volgende keer doen zoals ik het wil?“ vroeg hij verslagen.
Maria haalde haar schouders op en nam zijn slappe pik in haar hand. “Als je beloofd om ons hier op een gewone manier behandeld wel. En ik wil ook toch wel een keer door jou geneukt worden. Het lijkt me geweldig om hem tot het einde in me te voelen. Hij is zo mooi groot.“

Met die woorden gaf ze hem een beetje van zijn trots terug. Hij groeide weer een beetje in haar hand...
Sara haalde Maria op, toen ze haar weer naar haar kamer terug bracht voelde de vrouw dat er iets was veranderd zo aan de houding van het meisje te zien. En wat het was, daar zou ze al snel achter komen...

x x x x

Dave besloot open kaart met Maria te spelen. Nu ze toch al zijn gezicht had gezien. Hij bezocht haar op haar kamer voor een gesprekje. “Meester“ riep Maria. “Waar heb ik de eer aan te danken dat U me in mijn privé vertrek opzoekt?“ vroeg ze een beetje lakoniek. Hij lachte om het meisje en besloot om mee te spelen. “Ik wilde je kut zien Maria. Ga op je bed liggen en spreid je benen. Gehoorzaam!!“ De toon in zijn stem klonk niet zo serieus als anders maar Maria besloot toch om aan zijn verzoek te voldoen. Ze ging liggen en spreidde haar benen terwijl hij op het voeteinde ging zitten. Hij glimlachte en bekeek haar. “Ik kom je vragen of je mijn nieuwe assistente wilde worden.“ Maria keek hem ongelovig aan. “En Sara dan?“ “Die heeft zonder opgave van reden haar ontslag genomen. Ik denk dat wij een goed stel kunnen worden.“ Hij streelde even haar enkels en begon zachtjes haar voeten te masseren. “Wil je dat alsjeblieft doen? We moeten wel een nieuw meisje zien te vinden, maar dat zal met jou ervaring niet zo moeilijk zijn toch? Jij weet waar die dakloze meisjes zijn.“

Maria haalde haar schouders op. Dat was niet zo moeilijk, Ze kende wel iemand. Die meid had het haar een paar keer behoorlijk lastig gemaakt toen ze zelf nog op straat leefde. Dit zou een mooie gelegenheid zijn om wraak te nemen. Als ze die kon krijgen zou ze Dave vast wel een paar keer een behoorlijk heftig orgasme kunnen bezorgen.

“Goed, als je me likt dan doe ik het. Laat me klaarkomen ik ben geil.“
Dave keek haar aan en zag dat ze het meende. Hij kuste haar benen en ging steeds verder omhoog tot hij bij haar kut was. “Dit doe ik maar één keer hóór,“ zei hij. “Je doet het wanneer ik wil, en nu opschieten man. Doe het. Lik mijn kut. Proef mijn geil, en waag het niet om een stijve lul te krijgen, anders zwaait er wat!“
Maria voelde zich al helemaal op haar plaats nu ze deze rol had gekregen van Dave. Het werd wel eens tijd dat hij de ondergeschikte speelde. Hij begon haar stevig te likken. Maria trok haar benen op en genoot van de tong van haar Meester.
Ze kwam met een gil klaar op zijn mond. Toen ze was bijgekomen stond ze op. Hij trok zijn lul tevoorschijn die toch keihard was geworden.
Ze keek hem minachtend aan. “Ik ga dat meisje opzoeken,“ zei ze. “En ik dan?“ vroeg Dave.
“Help jezelf maar even. Ik heb nu geen tijd...“

Ze liet hem keihard rukkend aan zijn lul, achter op haar kamer..

x x Zorro x x

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Extreme Opvang Slot

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Hormonen Van Weduwe Door: Greet
Gelezen: 3004x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
8.5
:: AutobahnDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 7059x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
21-07
7.2
:: VrijdagavondDoor: Eefje
Gelezen: 2927x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
7.5
:: FotoshootDoor: Yourcaptain
Gelezen: 2764x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
8.4
:: Donkere Breeding Slet...Door: Marcus
Gelezen: 2237x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Breeding, Zwanger, Zaad, Sandrine
20-07
8.7
:: Daten Met JasmijnDoor: JohnOude
Gelezen: 9035x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Buiten, Buurmeisje
19-07
8.2
:: Geile Evelien - 9Door: Barteljoris
Gelezen: 5816x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen, Vingeren, Ballen Likken, Jonge Meiden
19-07
9.4
:: GitaarlesDoor: Frysk
Gelezen: 6818x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-07
8.5
:: Mijn Sappige KutjeDoor: Lana Zomer
Gelezen: 17053x
Reacties: 31
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,chatten,slipje,kutje
18-07
8.1
:: Donkere Breeding SletDoor: Marcus
Gelezen: 11481x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger, Bareback, Sperma, Zwart, Breeding, Zonder Condoom
18-07
8.0
:: Stille Wateren... - 3Door: Chris
Gelezen: 6693x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
18-07
8.5
:: Bezorgservice 1Door: Ruudstaay
Gelezen: 8347x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriendin
18-07
7.6
:: Sex - Mary AnnDoor: Rob
Gelezen: 5102x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Klaarkomen
17-07
8.3
:: ThuiskomenDoor: Eva
Gelezen: 12159x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
7.9
:: Hij Is Weg :-(Door: Michelle
Gelezen: 10285x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal Zaad Slikken
16-07
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 901