Opwindend.Net
Datum: 12-01-2018
Stemmen: 25x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 16431x
Lengte: Gemiddeld
Milfje Wordt 'Geplet' - 1
Door Tirza - Mijn Profiel Pagina

Tot op het moment dat het volgende voorviel, had ik altijd de stelregel dat ik geen mannen zou oppikken van mijn werk. Dat was een soort taboe voor me. Op een keer moest ik echter voor het eerst 1 van onze beste klanten helpen, die geregeld langskwam. Ik had daarvoor al wel gehoord van collega's dat het nogal een vent was die goed bij de vrouwtjes "ligt". Nou ja, dat vond ik wel grappig en ik was nu toch wel benieuwd naar mijn mannelijke tegenhanger wat dat betreft, hihi. Ik was dus nieuwsgierig. Dat begrijpen jullie wel!

De eerste keer dat ik 'm zag, gaf echter een zeer foute 1e indruk. Ik dacht echt: "Tsjesis, HIJ??? Een grote, enorm dikke vette vent!!! Goeie genade!!! Dat kan niet! Hij was zeker 1.85m en ruim 150 kg of zo. Hij was wel erg aardig en gaf inderdaad wat toespelingen. Ik ging er echter niet op in op dat moment. Na een tijdje ging het echter toch in mijn hoofd rondspoken, hoe het nou zou zijn om zo'n enorme walrus over je heen te hebben raggen, terwijl ik als vrouwtje van krap 55 kg onderop lig. En verdomd, die gedachte kwam steeds vaker in me op. Ik begon er ook over te fantaseren en tsja, dan is de beer los hoor! Het ging mijn geile belevingswereld beheersen! De keer erop dat ie langskwam, ging ik dan toch voor het eerst enigszins in op 1 van zijn subtiele avances. En je zag aan zijn kop dat ie wist dat ie beet had!!

Het duurde echter nog wel een hele tijd voor we een keer eventjes alleen waren op mijn werkplek en we het er wat directer over konden hebben. We vonden beiden dat we uiterst voorzichtig moesten zijn, want eigenlijk kon we het niet maken als opdrachtgever - klant zijnde. Dat maakte het alleen nog maar spannender natuurlijk. De ontmoetingen erop hier en daar snel “per ongeluk” een aai over zijn kruis, een kneep in zijn ballen en bij mij een hand op mijn kontje of een snelle kus op de mond...

We moesten echt een keer afspreken, want langzamerhand begon de geiligheid ervan af te druipen. Ik vertelde het ook tegen mijn man en die was ook gefascineerd door het feit dat het zo’n zware, dikke kerel was. Hij had dus 1 voorwaarde: Het moest wel gebeuren, terwijl ie gewoon thuis was en gewoon toe mocht kijken hoe ik afgenaaid zou worden door mijn klant….…

Een tijdje later zag ik Jaap (mijn klant) weer! Ik had ‘m al wel verteld dat mijn man altijd alles weet wat ik uitspook. Jaap was meer dan in zijn nopjes dat hij mij binnenkort ook aan zijn lijst zou kunnen toevoegen en moest lachen dat mijn man het wel eens wilde zien hoe hij me zou nemen! Zo gezegd zo gedaan! Hij kwam een keer langs op een vrije dag van me en ik was eigenlijk best zenuwachtig!

Eenmaal binnen en na kennismaking en het genot van een bakje koffie, wilde ik met Jaap naar onze zolder. Jaap knikte instemmend. Ondertussen ging mijn man naar zijn computerkamer waar de monitor van zoldercamera staat, hihi. Eenmaal op zolder kleedde ik me langzaam uit voor ‘m en stond in vol ornaat voor Jaap. Hij legde me op het matras, spreidde mijn benen en begon me hartstochtelijk te likken. Zijn grote vingers gingen tegelijkertijd heen en weer in me naar binnen. Hij was er erg bedreven in, want ik kom bijna nooit klaar op een likkende vent, maar hij kreeg me langzaam maar zeker zover! Terwijl ik aan het uithijgen was, kleedde Jaap zich uit. Ik zag voor het eerst zijn enorme vette naakte pens. Ik was onder de indruk van deze vleesmassa!!

Gelukkig was zijn lul ook niet bepaald klein te noemen, want die stak er fier onderuit! Zonder iets te zeggen, pakte hij me op alsof het niets was en duwde me tegen de muur. Ik kon me door zijn gewicht geen vin beroeren en Jaap’s rechterhand begon mijn spleetje weer te verkennen met zijn vingers. Ik was zo geil dat de sapjes over mijn dijen eruit liepen. Een goedkeurende brom kwam uit zijn keel en hij mompelde dat ik een lekkere geile slet was, grinnik.

Hij pakte me weer op en legde me op de grond. Hij duwde mijn benen weer wijd en hij kwam naar voren en stak de punt van zijn harde paal in mijn sneetje. Zijn pens lag bovenop me en bedekte me onderhand al tot aan mijn tieten. Hij drong dieper in me door en toen besefte ik pas dat die stang van 'm nog groter was dan ik dacht! Ik had geen tijd om erover na te denken en ik moedigde hem zachtjes aan: "Ja, neuk me……" De vleesmassa kwam in beweging en ik werd keer op keer gepenetreerd door deze lekkere vetzak! Waar ik nog van gedroomd had ook! Hoe is het toch mogelijk!!! Die hangbuik kletste keer op keer tegen me aan. Ik merkte dat Jaap zich echter inhield en (te) voorzichtig met me was. Dus ik zei: "Niet zo zachtjes!! Laat je maar gaan hoor!" Daarop begon Jaap al wat zwaarder op me te leunen en harder te bonken tegen mijn pelvis. Zichtbaar genietend ging de kolos nog verder op me liggen. "JAAA, HARDER!! Neuk dit vrouwtje maar eens goed door!!!"

Dat was tegen geen dovemansoren want uit alle macht kwam die 150+ kg nu op me terecht en die pik ging als een bezetene tekeer. VLAM VLAM VLAM VLAMMMMM! Wat een keihard neukgeluid! Het neuken was ook zo zwaar dat steeds de lucht uit mijn longen werd geperst en onder het continue gepers en gebeuk van zijn dikke pik werd mijn hoofd roder en roder. Mijn aderen zetten zich op en ik voelde mijn orgasme opkomen, opkomen en nog eens opkomen, tot ik zowat ontploffte onder al dat gewicht! Goeie genade!!!

Even later kwam ik bij mijn positieven en Jaap haalde net hijgend zijn lul uit me. Ik had jammer genoeg niet eens gemerkt dat ie al was klaargekomen. Zijn sperma had ie duidelijk al verschoten voor me…… Kanone!! Hijgend keken we elkaar aan en we begonnen gewoon te schaterlachen! Wow, wat een rush was dit zeg! Jaap plofte naast me neer. Ik vertelde ‘m grinnikend dat ik nooit geweten had wat een beleving het kon zijn om onder het neuken feitelijk bijna geplet te worden door ‘m. Jaap knikte bevestigend en klopte ondertussen nog eens trots op zijn buik.

Mijn ogen gingen ondertussen weer richting zijn uitgebluste paal. Ik wilde wel eens zien of ik er nog leven in kon krijgen en begon ‘m zachtjes in mijn hand te nemen. Ondertussen kneedde Jaap mijn tieten alweer. Terwijl hij zachtjes in mijn tepels beet, begon het bloed alweer duidelijk naar zijn ferme lans te stromen. Ik richtte me op en nam zijn schacht in de ene hand en zijn balzak in de andere. Mijn lippen schoof ik tergend langzaam over zijn eikel, terwijl ik ondertussen zijn ballen kneedde. Jaap begon te kreunen en zijn snikkel stond binnen de kortste keren weer op volle oorlogssterkte. Langzaam liet ik zijn leuter dieper bij me naar binnen glijden. De tip van zijn eikel raakte de achterkant van mijn keeltje, maar dat betekende niet dat zijn hele piemel er nu inzat bij me. Jaap ginnegapte dat zijn stengel wat aan de straffe kant was. Ik liet niets merken en met zijn leuter nog in mijn smoeltje kroop ik op zijn buik. Ik lag uiteraard verre van plat door zijn dikke pens en de hoek die mijn koppie nu maakte ten opzichte van zijn stijve was ideaal! Bovendien werkte nu ook de kromming van zijn geslachtsapparaat mee om ‘m verder mijn bekkie te laten doordringen. Weer kwam zijn eikel tegen mijn keeltje aan. Jaap grinnikte. Nu duwde ik echter met kracht door en zijn snikkel gleed onverbiddelijk verder. Zo mijn slokdarm binnen, hmmmm!!! Jaap’s adem stokte en ik masseerde zijn ballen met beide handen. Ondertussen zoog ik aan zijn staaf en duwde met mijn tong zijn piel tegen mijn gehemelte aan. Ik duwde nog wat verder en hij zat nu tot aan de wortel in mijn orale opening, hihi. Bovendien zat mijn neus nu tegen zijn scrotum aan. Jaap’s ballen trokken samen en zijn dikke paal begon daarop te schokken. Hij kermde van genot en tegelijkertijd spetterde zijn zaad mijn strot binnen. Een seconde of 10 lang bleef zijn lul pulseren. Daarna liet ik ‘m uit mijn keel glijden………. Een luide GODVERRRRRR kwam uit Jaap’s mond. Tevens enige bewoordingen dat ik een enorme sloerie was. En daar had ie natuurlijk wel gelijk in, grinnik!

Hierna had ie helaas weinig puf meer en binnen 10 minuten had ie zich aangekleed en onze voordeur achter zich dichtgetrokken. Gelukkig had ik mijn eigen mannetje nog ter beschikking die ik nu beschouwde als een lekker toetje!

In de tijd erna kwam Jaap helaas zelden nog op onze zaak en zodoende kwam het totaal niet tot een vervolg. Daar baalde ik eigenlijk best stevig van. Regelmatig bleven mijn gedachten toch afdwalen naar seks met een grote, dikke kerel met een stevige leuter! Daar moest ik helaas toch nog geruime tijd op wachten………..

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Milfje Wordt 'Geplet' - 2 (Slot)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 234x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
n.v.t.
:: Geile EvelienDoor: Barteljoris
Gelezen: 786x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
8.0
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 320x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.0
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 9524x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2701x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.2
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 7383x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 6827x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 4279x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2555x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.1
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 10409x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 9883x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 4438x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.8
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 5811x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.0
:: Geil - 48 - Hesther - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1384x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.3
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 14266x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net