61.988 Gratis Sexverhalen
De Sexverhalen Van Vrijdag
De Infiltratie - 7: De RuilDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Partnerruil, Sletje,
"Rond de middag krijg ik een bericht van Alex met de vraag om me klaar te maken voor een afspraak met een zakenpartner van hem. Opnieuw geeft hij kledinginstructies. Ik draag een lang zwart kleed met een grote inkijk en hoge split met niets daaronder...."
15-03 om 06:00
Devon In De SaunaDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna,
"Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met dik zwart steenkolenhaar..."
15-03 om 06:00
Stiefdochter BetraptDoor: John_de_Groot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Betrapt, Pijpen, Neuken, Moeder, Dochter,
"Jade, roept ze. Het is tijd om te gaan slapen. Morgen moet je weer vroeg op. Ze luistert. Maar geen reactie van boven. Jade, herhaalt ze nog een keer. Jade, naar bed Leila kijkt me aan. John, die meid luistert steeds slech..."
15-03 om 06:00
64 En 18Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Date, Dating, Oudere Vrouwen,
" Een gewaagde date Bijna een heel jaar heb ik erover nagedacht, vol twijfels en ook wel met veel angst voor wat er misschien zou kunnen gebeuren... In december 2022, een week voor Kerstmis, kreeg ik er genoeg van de feestdagen helemaal..."
15-03 om 00:00
Partnerruil - 18: Het DorpsfeestDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Natuurlijk sprak ik op het werk regelmatig met Frits en we hielden elkaar goed op de hoogte hoe het met onze wederzijdse exen verging. Volgend weekend zou het dorpsfeest in Darwerd zijn. Ik vroeg Frits Komen jullie ook naar het feest Ja, natuurl..."
15-03 om 00:00
Stan Op Zoek - 19Door: Kevin K
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Woensdag, vrolijk gestemd kom ik uit mijn werk. De afgelopen dagen waren geweldig Samen met Joeri, het is een droom die uitkomt Ook Joeri heeft de afgelopen dagen goede zin en dan bedoel ik niet alleen op seksgebied. We zijn gewoon beide vrolijk, a..."
15-03 om 00:00
Maria En Klaas Zoeken Een Vriend - 4 @Door: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijn, Plas, Plassen,
" Hallo lieve lezers. Deze keer een veel heftiger verhaal. Dus als je teerhartig bent NIET LEZEN, gewoon overslaan. Het verhaal kent af en toe heftige wendingen met pijn en zelfs bloed, dus WEES GEWAARSCHUWD We zijn met onze nieuwe vri..."
15-03 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Donderdag
Surprise!Door: Ilwis
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Mijn moeder en ik hebben een hechte band samen. Een vader heb ik nooit gehad dan een enkele tijdelijke vriend van mijn moeder hoewel dit de laatste tijden ook minder is. Hoe het kan dat ze geen relatie heeft is iets wat ik niet snap. Ze is lief en he..."
14-03 om 20:00
UitzonderingDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Ik vind iedere piemel, pik of paal interessant, klein meer nog dan een grote, maar er zijn uitzonderingen Hij was de zoon van een kennis, net 21, en super tenger. Leuk, maar wat had hij in zijn ruime slip hangen Nieuwsgierig hing ik om hem..."
14-03 om 20:00
Tante MarjanDoor: Ilwis
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
"Ik woon samen met twee bloedmooie vrouwen en toch is het voor mij een probleem. De een is Anja, mijn moeder. Zij heeft mij erg vroeg gekregen waardoor er maar 16 jaar verschil is. Mijn moeder is een langharige blondine van zo n 1,65 1,70 lan..."
14-03 om 16:00
Soep EtenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Milf,
"Er is een markt voor, vrouwen en meiden met grote tieten, geef mij maar een wat handzamer formaat. Vroeger toen ik nog in een echte volksbuurt woonde, keek ik al naar mijn buurvrouw, die had van die mooie Peertjes, noemde ze die, dat hoorde ik als i..."
14-03 om 16:00
Avondje UitDoor: Sandra1973
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lovense, Milf, Piercing, Tattoo,
"Aangekomen in Mike z n appartement springen we onder de douche en maken ons klaar voor ons avondje stappen. Mike heeft mijn outfit klaar gelegd voor vanavond. Het is zwarte wetlook minijurk met doorschijnende gaas flock print bovenkant . ..."
14-03 om 12:00
Alleen Thuis - 1Door: Alex20684
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Tiener, Voyeurisme,
"Eindelijk was het zover, de dag waar ik lang naar uit had gekeken. Mijn ouders en zussen waren voor twee weken op vakantie en ik had het huis alleen. Voor een tienerjongen is dat natuurlijk geweldig. Het had wat moeite gekost om mijn ouders te overtu..."
14-03 om 12:00
Slavin Vera - 19: De Dungeon Deel 2Door: Slavinvera
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter, Gebruikt, Groepsex, Meester, Rollenspel, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
14-03 om 06:00
Jason - 14Door: Karel
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Vrijdag 2 februari 2017 Amper was ik bekomen van mijn avonturen tijdens het groepswerk of ik mocht beginnen aan mijn eerste chte weekendjob. Mijn ouders waren al lang aan het zagen dat ik iets moest doen om wat geld voor mezelf te sp..."
14-03 om 06:00
De Lauwerkrans - 6Door: Gerrit Tonner
Reacties: 0
Lengte: Lang
" 19. Aftasten 2 Het duizelde Aalt. Wat was zo n borst een warme weelde Hij omspande haar met twee handen en sabbelde aan de tepel Het gevoel in zijn handen en mond was ongekend. Hij keek op en zag hoe Hans op dezelfde manier de and..."
14-03 om 06:00
Mini - 300Door: Keith
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
" Beste lezers. Ja, het duurde langer dan normaal voordat deel 300 uitkwam. De reden is simpel werk. Proberen te slapen in een ruimte van 4 x 6 meter waarbij ook nog drie andere heren hun rust proberen te pakken... Ja, ik ben het gewe..."
14-03 om 00:00
Partnerruil - 17: Nynke En RickDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De ochtend na het bezoek van Bram met zijn kinderen hadden we afgesproken met Nynke en Rick om muziek te maken. Dat vond ik best wel spannend, omdat Nynke gister met Bram en Janna gevree n had. Ik had geen idee wat Rick hiervan wist en hoe hij dat op..."
14-03 om 00:00
Van Groot, Groter Naar Grootst - 1: GrootDoor: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dildo, Jong En Oud, Waargebeurd,
"Bij de eerste sportles, vorige week woensdag 17 september 2014 heb ik een briefje gegeven aan de sportleraar, Melchior, waarin mijn vader hem als arts vraagt vrijstelling te geven vanwege mijn medisch incompetente lichaamsbouw . De leraar reageert..."
14-03 om 00:00
Beest Mijn Vriend - 3: SlotDoor: Jodocuss
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden,
"Ik word wakker en hoor naast me ingehouden gekreun. Ik draai me om en zie Eefje op haar rug, de benen naast het bed en Boris ertussen. Hij likt haar. Ze heeft de ogen gesloten. Eefje merkt dat ik wakker ben. Wow dat is nog eens fijn wakker worden op ..."
14-03 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Woensdag
Ze Zien Het Als ComplimentDoor: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Gelijk draaiden de hoofden van Maartje, Fleur, Laura en Lisa naar mij wanneer ik de woonkamer in kwam. Oei stoor ik Nee helemaal niet je komt juist als geroepen. Zei mijn zus en ze trok zelf een stoel naar achteren voor mij. Lisa, Lau..."
13-03 om 20:00
Transformatie Naar Een Fulltime Slaaf - 3Door: ARTSADAK
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dom, Slaaf, Transformatie,
" wow, ik wist niet dat het zo lang geleden is dat ik dit ben begonnen schrijven, ondertussen is er veel veranderd in mijn leven, sommige zaken die fantasie waren zijn dat nu niet meer, ik hoop dat ik hiermee weer de draad heb opgenomen om dit verha..."
13-03 om 20:00
Buiten WestenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Likken, Pijpen,
"Mijn naam is Jean, inderdaad mijn ouders zijn Francofielen, en ik ben 17 jaar. Ik heb nog een broertje van 16, en die heet Alain, genoemd naar de beroemde, en mooie Franse filmster Alain Delon. In tegenstelling tot onze filmster, is mijn broertje har..."
13-03 om 20:00
Een Chat - 2Door: Garfield
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat,
"Na de chat volgde meer van die chats. Suzanne maakte me elke keer weer gek als ik met haar ging chatten. Toch hebben we ook wel gewoon gechat waar in ze dus ook vertelde dat ze regelmatig hardloopt. Ik had gevraagd waar ze dat deed en ze ..."
13-03 om 20:00
Melissa's Geile Chat Contact - 2Door: Melissa Ikke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat,
"Kan michael nog meer, gebeurde er nog meer Hieronder lees je het antwoord, have fun Michael haalde zijn vingers uit m n natte kutje en duwde die vingers in m n mond. Maak me maar schoon schatje, dan wil ik straks je bed wel e..."
13-03 om 20:00
Boost Ons Sexleven - 1: Naakt EtenDoor: Sletje Erica
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Dildo, Exhibitionisme, Naakt, Opdracht, Tepelklemmen,
" Hierbij deel 1 van een fantasie verhaal. Ik moet dit van mijn Meesteres schrijven. Uiteindelijk moet het vervolgverhaal minimaal 40.000 woorden worden. Voor een waargebeurd verhaal lees dan ook Sletje Erica. Mijn vrouw en ik zijn inmi..."
13-03 om 16:00
Tienertijd - 19Door: CrossWin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend word ik heerlijk wakker met Saskia naast me. Ik draai me naar haar toe en streel haar zachtjes waarvan ze wakker wordt, of was ze dit al Ook zij draait zich om en kijken we elkaar verheerlijkt aan. Weer stormd die warme gloed doo..."
13-03 om 16:00
Maria En Klaas Zoeken Een Vriend - 3 @Door: Maria
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dieren, Honden, Neuken, Pijn, Plas, Plassen,
" Hallo lieve lezers. Deze keer een veel heftiger verhaal. Dus als je teerhartig bent NIET LEZEN, gewoon overslaan. Het verhaal kent af en toe heftige wendingen met pijn en zelfs bloed, dus WEES GEWAARSCHUWD We hebben een stel in huis ..."
13-03 om 16:00
Introductie - 2Door: Fetish Boy
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Dit is het vervolg op mijn introductie, dank voor alle reacties alleen doe ik denk ik iets fout met het reageren daarop excuses De dagen nadat ik betrapt werd ging er veel door mijn hoofd heen en had ik niet door dat de dagen voorbij..."
13-03 om 16:00
Homo Sexualem - 2: MelkmeisjesDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
" De melk is op werd er vanuit de keuken geroepen. Vincent kwam de woonkamer in met een lege fles melk. De productie is weer aan het inzakken zei hij, daar zul je toch wat aan moeten gaan doen. Als baas van het dorp was ik de enige die ..."
13-03 om 16:00
OpladenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat, Date, Dating, Neuken, Pijpen, Wielrennen,
"Bij een tentje langs het fietspad, raakte ik in gesprek met een keurige slanke jongeman met een racefiets. Vooral zijn kleding en lijf hadden mijn aandacht, natuurlijk. Elektrisch, lachte hij, wijzend op mijn fiets, ik knikte. Lastig waar laad je zo ..."
13-03 om 16:00
Van Bi-slaaf Naar Cuckold - 3Door: Shadow78
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Likken, Pijpen, Slaaf, Slikken, Sperma,
"Enkele dagen verstrijken zonder vreemde dingen. Ik ben blij dat de rust weer een beetje is weergekeerd. De het vernederende gevoel en de buikpijn zijn verdwenen. We leiden ons leven weer zoals het was, voordat meester Johan een deel van mijn leven ov..."
13-03 om 12:00
Juffrouw RoosDoor: Ilwis
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer,
"Vanmiddag most ik bij juffrouw Roos langs om een geleend boek terug te brengen. Juffrouw Roos ken ik of eigenlijk kent ze mij, mijn levenslang al. Zij deed de oppas van mij, rond mijn vierde jaar en van mijn twee jaar oudere zus. Juffrouw Ro..."
13-03 om 12:00
Ik Blijf Haar Kleine BroertjeDoor: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
"De regen viel me bakken uit de lucht wanneer mijn zus en ik stopten met lopen. Het heeft toch geen zin we gaan sowieso kletsnat aankomen. Zei mijn zus tegen mij waarna ze bij mij inhaakte. Samen liepen we zo verder naar huis waar Fleur met de afsta..."
13-03 om 12:00
Natuur Doet Het WerkDoor: Jolanda
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Klaarkomen, Ontdekken, Slikken, Sperma, Vingeren,
"Ik ben 41 en woon al 23 jaar samen met mijn vriend Frans die 44 is. We zijn gek op seks en neuken dagelijks. Ik zelf ben al jong begonnen met mijn twee broers Dries en Huib die een en drie jaar ouder zijn. Dat is nooit gestopt eigenlijk. Alle drie kr..."
13-03 om 12:00
Het Kasteel - 22Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
"Louise is nog een volle week gebleven, waarbij ze veel speurwerk verrichte in de zoektocht naar mijn familiezwaard. Bij terugkomst uit Dresden vertelden Louise en ik aan de Sanne en Esmee van de plannen, die we hadden gesmeed over mijn nieuwe bedrijf..."
13-03 om 12:00
De Ontdekking Van De Hemel - 6Door: Floris20621
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Broer, Moeder, Pijpen, Rimmen, Vader, Zus, tweeling,
"Zondagmorgen. Papa is weer op fietstocht. De tweeling ligt bij Mama in het grote bed. Gezellig met z n drietjes onder het dekbed. Ze liggen een beetje te kletsen. De tweeling is opgewonden straks komt Opa, die neemt hen en Grote Broer en Grote..."
13-03 om 12:00
Lilly - 4: SlotDoor: Maarten
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Neuken, Pijpen, Scheren, Tiener, Vingeren,
" In het vorige deel heb je kunnen lezen dat Andy jarig was. Zijn vader bekeek me ongeremd toen ik de slingers hielp ophangen. Tijdens de verjaardag viel het me op dat de familie het niet zo nauw neemt met elkaar betasten. Ik mocht blijven slapen en..."
13-03 om 12:00
Lesbos - 2Door: Better Or Worst
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Met Familie, Moeder,
"We genoten nog van de zon en af en toe zwom ik wat om af te koelen, en na een flink stuk gezwommen te hebben en weer op het strand terug te zijn zag ik mijn moeder in gesprek met iemand. Zal vast een toerist zijn dus besteedde er geen aandacht aan. T..."
13-03 om 12:00
FriendzoneDoor: Mickey Hard
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Dik, Gay, Ontdekken, Sauna, Strapon,
"Het was zondagavond. Pat zat naar een talkshow op televisie gekeken in zijn rommelige woning. Hij was een trots vrijgezel die genoot van het leven en onderdeel daarvan was dat je de afwas tot morgen kon uitstellen. Zondag was een dag om lekker te lui..."
13-03 om 06:00
Rottweilers Op Hun Best! - 3Door: MichaDevone
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Meester, Pik,
"Hij trok zijn slap geworden pik uit mijn mond, trok de huid van zijn pik naar achteren en kneep er in, in een poging al het laatste sperma eruit te knijpen. Er kwamen nog best wat druppels uit en hij veegde deze aan mijn gezicht af. Wat vond je e..."
13-03 om 06:00
Onverwachte Verlangens - 38Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Lesbienne, Moeder, Trio,
"Gespannen liep Fien achter Jade aan naar boven toe. De blondine had zojuist gehoord dat ze Paula moest domineren, anders zou Paula vanavond geen genot mogen ervaren. Nu wilde Fien dit Paula zeker niet onthouden en had ze dan ook ingestemd met het voo..."
13-03 om 06:00
Met Mijn Zus Naar De Sauna - 2Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Zus,
"Wanneer Lisa terug kwam van het toilet had ze een blos op haar wangen. Ze kwam met pretoogjes voor mij staan en zei Fleur heeft ons daarnet bezig gehoord. H ... Hoe bedoel je Hoe kan dat nu Vroeg ik bezorgd aan mijn zus die mijn handen vastn..."
13-03 om 00:00
Moeder En Dochter Op Vakantie - 4Door: Westy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Dochter, Groepsex, Moeder, Vakantie,
" Terwijl Anna zich vermaakt in een bar in Heraklion bezoekt haar dochter Olivia een discotheek. Moeder en Dochter op Vakantie deel 4 Intussen had Olivia zich in de Havana Club aangesloten bij drie meisjes die i..."
13-03 om 00:00
Gaf Jointjes Aan Een 50 Jarige VrouwDoor: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Milf, Neuken, Pijpen,
"Met mijn vriend waren wij de hele dag aan het gamen geweest, met mijn ook 24 jarige vriend, en natuurlijk wat gebruikt, maar ik had nog meer behoefte toen mijn vriend weg was, dat was sex anders neukte ik mijn 42 buurvrouw paar keer in de week, maar..."
13-03 om 00:00
Suzanne En Lisa In De DuinenDoor: Rogier20707
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Duinen, Naakt, Verlangen,
"Het was een prachtige zomerdag toen Suzanne en Lisa besloten om samen een wandeling te maken in de waterleidingduinen. De zon scheen fel aan de hemel terwijl ze hun rugzakken pakten met wat snacks en water, klaar voor een dag vol avontuur en ontdekki..."
13-03 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Dinsdag
Elise - 2Door: Marime
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar,
"Ik had dus gisteren sex gehad met Elise, een 18 jarige vriendin van mijn dochter. Het was totaal onverwacht gebeurd. Zonder dat er vooraf van mijn kant ook maar enige interesse geweest was. Maar het was dus gebeurd. Sex voor de sex. Nu was h..."
12-03 om 20:00
Cuckold, Het Plan Met Ilse - 2Door: Visueel
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Voyeurisme,
" Fred wil graag een keer toekijken hoe zijn vriendin door een andere man wordt geneukt. Maar hij durft dit niet met haar te bespreken. Samen met Bart, een buurtbewoner die hij wel eens spreekt in de kroeg, heeft hij een plan gemaakt om Ilse hiertoe..."
12-03 om 20:00
De Minnares In Lieke - 6: SlotDoor: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hotel, Minnares, Orgasme, Rimmen,
"De volgende ochtend werd Lieke wakker van een rinkelende telefoon. Ze keek op terwijl ze haar naakte lichaam, nog moe van de uitbundige seks en de rijkelijke hoeveelheid drank van de avond ervoor, tegen Maarten had. Blijkbaar waren ze in de nacht toc..."
12-03 om 20:00
Hoteldate - 4Door: Herinneringen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating, Hotel, Trio,
"Ik voel de laatste spasmen uit mijn ballen verdwijnen. Ik laat me even op Eveline vallen. Met mijn hoofd naast de hare puf ik even uit. Je was geweldig, wat een neukster ben jij, onge venaard. echt en Mar dan vraagt ze spottend. b..."
12-03 om 20:00
Partnerruil - 16: Ontspanning Voor BramDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Ik hield intensief contact met mijn vriend Bram, sinds ik met hem naar het ziekenhuis was geweest na het ongeluk van z n vrouw Lisa. Lisa was uit coma gehaald en zou binnenkort in een revalidatiecentrum worden opgenomen. Het was voor Bram en zware ti..."
12-03 om 16:00
Mijn Beste Vriend Met Mijn Vrouw - 2Door: Peter
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Milf, Trio, Vreemdgaan,
"Ik opende mijn ogen en keek even wazig om mij heen, Fleur lag naast me te slapen en ik moest even bijkomen van wat er vannacht allemaal gebeurd was. Nadat Fleur erachter was gekomen dat niet ik maar peet achter haar zat , en dat hij haar gen..."
12-03 om 16:00
Eerste Seks Ervaringen Van EvaDoor: Geniet
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Dwang, Pijpen,
"Ik Eva was aangenaam verrast dat ik zoveel positieve reacties heb gekregen bij mijn debuutverhaal. Ik heb heel veel mailtjes gehad . Zelfs mijn ex John was een beetje jaloers .Voorlopig ga ik alleen door op dit profiel . Voor mij een stimulans om m..."
12-03 om 16:00
Devon En De StuurluiDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boot,
"Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met dik zwart steenkolenhaar..."
12-03 om 16:00
Schoonmaakster Melissa - 2Door: Melissa Ikke
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmaakster, Trio,
"Amanda blijft me met grote ogen aankijken. Ik besluit de eerste stap te zetten en loop naar haar toe. Even kijken we elkaar recht in de ogen en ik geef haar een knipoog. Ik trek haar naar me toe en begin haar direct te zoenen. Ze zoen..."
12-03 om 16:00
Team Building - 2: Op Naar DonderdagavondDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Na de heerlijke ontmoeting met Tina, had ik wat meer zin gekregen in het teambuilding weekend. Het beloofde zeker niet saai te worden en dat iedereen wel aan zijn trekken zou komen. Toch was ik benieuwd hoe de dames zich zouden gedragen want voor mij..."
12-03 om 12:00
Familieparadijs - 9: ExhibitionerenDoor: Indigo
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Auto, Broer, Exhibitionisme, Moeder, Parkeerplaats, Vader, Zus,
"Valerie kruipt van haar broer en sleept zich naast haar vader op de sofa. Jonathan ligt eenzaam op de grond, spelend met zijn erectie, nat van Valeries kutje. Hermien staat op en neemt haar dochters plek in, bovenop haar zoon gaat ze zitten. Verlange..."
12-03 om 12:00
Maria En Klaas Zoeken Een Vriend - 2 @Door: Maria
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dieren, Honden, Neuken, Pijn, Vernederen,
" Hallo lieve lezers. Deze keer een veel heftiger verhaal. Dus als je teerhartig bent NIET LEZEN, gewoon overslaan. Het verhaal kent af en toe heftige wendingen met pijn en zelfs bloed, dus WEES GEWAARSCHUWD Onze vriend Harry hadden we..."
12-03 om 12:00
BlootkapjeDoor: Tomhermans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Masturbatie, Masturberen, Naturisme, Sprookje,
"Er was eens een jong meisje met lange blonde haren en blauwe fonkelende ogen. Niemand wist haar naam, behalve haar eigen familie. Iedereen noemde haar stiekem Blootkapje, omdat ze graag al eens stiekem in haar blootje langs de rand van het bos durfde..."
12-03 om 12:00
Sletje Erica - 2: De Reactie Van De MeesteresDoor: Sletje Erica
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Kort, Meesteres, Opdracht, Slet, Sletje,
"Naar aanleiding van het verslag van een hele spannende dag wat jullie hebben kunnen lezen in deel 1 heb ik een reactie gekregen van mijn Meesteres. De reactie kunnen jullie hieronder lezen. Sletje Erica, Bedankt voor je verslag. Je ..."
12-03 om 12:00
Mijn Sophie, Een Geliefd Milfje - 9Door: Jasper
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bondage, Buitensex, Groepsex, Hoer, Kousen, Lingerie, Milf, Prostitutie, Vastgebonden,
"De volgende ochtend werd ik om 10.00 uur wakker en bleek ik al een appje van Sophie te hebben ontvangen . Niet veel later hoorde ik de voordeur dicht slaan en de hakken van Sophie de trap opkomen. Zachtjes ging de deur open en voelde ik Sophie onder ..."
12-03 om 12:00
Max - 4Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Milf, Pijpen, Trio,
"Die avond was geweldig. Max werd volop verzorgd door moeder en buuf. De zoon van buuf vond het allemaal maar een beetje raar dat zijn moeder zo deed. Hij dacht er het zijne van. Sprak erover met Max die er om lachtte. Maar Max had nog in het achterho..."
12-03 om 12:00
Lesbos - 1Door: Better Or Worst
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Moeder,
"De baai waar onze 10 kleine huisjes zich bevonden lag er in de avond schittering van de zon mooi en romantisch bij. Het was een warme dag geweest en als zovele dagen op Lesbos zou dat de komende weken en maanden nog niet veranderen. De huisjes hadden..."
12-03 om 06:00
Lauren Gaat Weer Naar School - 18Door: Aadje
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Lauren en ik hadden nu weer om de paar dagen seks, maar het miste diepte en voor zover ik wist had zij tot nu toe nog geen orgasme bereikt. Nicole keerde terug naar huis na het voltooien van haar zomerschool en had drie weken voordat ze naar de unive..."
12-03 om 06:00
Lilly - 3Door: Maarten
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Gluren, Pijpen, Scheren, Vingeren,
" In deel n raakte ik bevriend met Andy en hielp zijn moeder me mezelf te ontdekken met een vibrator. In deel twee wordt de band met Andy z n moeder hechter en zie ik haar poesje. Ze scheert het zelfs in mijn bijzijn. Met Andy durf ik nog niet zov..."
12-03 om 00:00
De VoorzitterDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Hoofd van de studentenvereniging, was hij, en wat romig. Maar gezellig en amicaal, dus hij was wel leuk. Zakelijk deed ik werkzaamheden bij hem in het gebouw, al had ik hem ook graag wat beter leren kennen. Ouwe gek, zo een intelligente vent..."
12-03 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Maandag
Maria En Klaas Zoeken Een Vriend - 1 @Door: Maria
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijn, Plas, Plassen,
" Hallo lieve lezers. Deze keer een veel heftiger verhaal. Dus als je teerhartig bent NIET LEZEN, gewoon overslaan. Het verhaal kent af en toe heftige wendingen met pijn en zelfs bloed, dus WEES GEWAARSCHUWD Hoi. We zijn Maria en Klaas..."
11-03 om 20:00
Runo - 4Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Disclaimer In dit verhaal komt mentale gezondheid naar boven. Als dit iets is waar je het moeilijk mee hebt of liever niet over leest dan is dit verhaal niet voor jou. Weet als je dealt met depressieve gevoelens er altijd iemand is met w..."
11-03 om 20:00
Het Object - 8Door: Virtualgrey2021
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gangbang, Onderdanig, Pijpen, Slet, Sletje,
"Aller eerst bedankt en veel plezier bij het lezen van mijn verhaal. Ik ben Jay en nadat ik hier al meerdere verhalen heb gelezen besloten mijn eigen te schrijven. Tips en feedback zijn dan ook zeer gewenst Is jouw hart sneller gaan kloppen e..."
11-03 om 16:00
Sophie's Kamer - 2Door: Finn
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Gebruikt, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Trio, Vader,
"In het donker staart Sophie gefocust richting haar deur bij het horen van haar deur. Ze staat doodstil toe te kijken hoe haar deur een klein stukje open en weer dicht gaat. Na een paar tellen loopt Sophie heel voorzichtig naar haar deur en doet haar ..."
11-03 om 16:00
Een Afspraak Met Een Trouwe Fan - 5$ SlotDoor: Maria
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Spuiten,
" Deze serie kent twee hoofdpersoenen, ikzelf, Maria en de andere rol is weggelegd voor n van jullie, een fan. Johan is een trouwe lezer en nadat we contact hadden gelegd vond ik hem z sympathiek dat ik een keer met hem uitgebreid van bil ben geg..."
11-03 om 16:00
De Trekker MonteurDoor: Tommie
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Monteur, Squirten,
"Dit verhaal gaat over Tom en Dani lle. Tom is 26 jaar en trekker monteur bij een mechanisatiebedrijf in het zuiden van het land. Dani lle is net 16 en help mee op het boerenbedrijf van haar ouders. Het was maandag middag op een mooie zomerda..."
11-03 om 12:00
Hoteldate - 3Door: Herinneringen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bischierig, Date, Dating, Facesitting, Hotel, Trio, Vrienden,
"We nemen even rust. Ik ga naast Eveline liggen en kijk hoe ze wijdbeens voor haar man aan het genieten is. Ze vingert zichzelf voorzichtig. Ik speel een beetje met mijn pik en laat haar wat tot rust komen. Wat ziet ze er geil uit. Hoewel ze haar knie..."
11-03 om 12:00
De Vriendengroep 53: En Laat Het Nog Lang DurenDoor: Jefferson
Reacties: 10
Lengte: Lang
"Het was een prachtige avond. Alles wat Ameland was, was nu te zien, te horen en te voelen. Een aangename tempratuur, en geur van de zee, het strand en de haven, en de geluiden van meeuwen, de golfslag en de toeristen die we steeds meer tegenkwamen, n..."
11-03 om 12:00
Een DaddyDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Jong En Oud,
"Hij was out, maar niet met zijn chte voorkeur, de leuke jongeman die al jaren in de buurt woonde. Zwart haar, modieus geknipt en klein van stuk, helemaal goed. Fantasietjes had ik wel over hem, reken maar. Maar nog nooit zag ik hem naakt, ..."
11-03 om 12:00
Petra - 2: Mijn Eerste ArtikelDoor: Tim
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Pijpen, Spanking,
"Disclaimer dit verhaal bevat elementen zoals dwang, pijn en andere elementen die als extreem beschouwd kunnen worden. De lezer dient te beseffen dat het verhaal puur fictief is. Vervolg op Petra 1 de nieuwe job Het was maandago..."
11-03 om 06:00
Lilly - 2Door: Maarten
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Exhibitionisme, Masturbatie, Masturberen, Scheren, Vibrator, Voyeurisme,
" In deel n heb je kunnen lezen hoe ik mijn streng gelovige opvoeding achter me liet en mijn eigen pad koos. Ik raakte bevriend met Andy en we hadden een echte liefdevolle band. Zijn moeder hielp me mezelf te ontdekken en seksueel te bevrijden. Mi..."
11-03 om 06:00
Logeren Bij Een Studente - 3Door: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Studenten,
"De volgende ochtend ontwaak ik vanzelfsprekend met een enorme ochtenderectie. De seksdroom van net over Tanja zit nog vers in mijn geheugen, waardoor ik zo geil ben dat ik even twijfel of ik de laatste congresdag niet gewoon moet overslaan om heel de..."
11-03 om 00:00
Onverwachte Verlangens - 37Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Edging, Lesbienne, Vastgebonden,
"Het was voor Jade heerlijk geweest om een trio te hebben, al zeker omdat ze zo lang geen seks had gehad met mannen. De avond met Hans en Dieter had haar dan ook zeker doen beseffen dat ze ook zeker nog af en toe haar behoefte had naar een man. Eerlij..."
11-03 om 00:00
Tash En Alexa - 19: Daddy Leert Mijn Tieten Kenne...Door: Tash
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Hakken, Romantiek, Tieten, Travestie,
" Hoihoihoi, liefste geile lezertjes Nog steeds jullie hete Olivia hier Dank alvast aan Sacha en Tom voor de reacties, zo leuk Ik kreeg ook enkele mails, waarvoor dank Ik kreeg een mail met een lekker geil idee van XXX..."
11-03 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Zondag
VakantiemeisjeDoor: Harrie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Vakantie,
"Ik checkte in op een camping in Croatia. Achter de Balie zat een jonge dame die de admi deed. Ik raakte met haar aan de klets en ik vond haar meteen leuk ze was klein en slank met een paar mooie volle tieten en een rond kontje. Na een uurtje..."
10-03 om 20:00
De Vriendengroep - 52: Ze Heeft Het Niet DoorDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Ik wilde helemaal niet werken. Ik was er een beetje klaar mee. Maar toch stond ik in de zaak. En dat na vanochtend. Het was de laatste dag en dat drong opeens heel erg door. Het voelde alsof ik iets groots ging verliezen. En dat keer twee. Al hield i..."
10-03 om 20:00
Spontane DateDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Date, Dating, Doggystyle, Missionaris, Snapchat,
" Senna heeft je toegevoegd verscheen er in mijn scherm. Ik opende Snapchat en accepteerde haar verzoek. Direct begon ze te typen. Hoi Tom Ik heb je verhalen gelezen. Kan ik een eigen verhaal krijgen Hoi Senna, dat kan, op voor..."
10-03 om 20:00
Homo Sexualem - 1: TroeteldierenDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Zoon,
"Nancy wilde net naar binnen lopen toen Robin haar vastpakte en haar hard voorover duwde. Met moeite kon ze zich nog vastgrijpen aan een paal. Terwijl Robin haar bij haar heupen pakte en iets naar achteren trok, bungelde de tieten van Nancy op en neer..."
10-03 om 16:00
Partnerruil - 15: TerugruilweekendDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"We hadden afgesproken dat we een maand na de wisseling van partner een weekendje met onze ex zouden hebben, om even weer samen te zijn met onze langjarige geliefde. Dat kon er ook nog wel bij, na de achtbaan van de laatste weken. Anke en ik hadden vo..."
10-03 om 16:00
Met Mijn Zus Naar De Sauna - 1Door: Xxxme
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Zus,
"Diep in gedachten verzonken liep ik over het voetpad wanneer ik werd opgeschrikt door een claxonnerende auto. Gelijk draaide ik me om naar de auto en zag ik dat deze van mijn zus was. Daantje wil je een lift Euhm... ja graag. Zei ik tegen mijn z..."
10-03 om 12:00
Mijn Dildo HometrainerDoor: Max20255
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Groot Geschapen, Grote Lul, Kut, Kutje, Orgasme, Spanking, Sperma, Spuiten, Tepel, Tepels,
"Hoi, ik ben Anneke en ben net 17 jaar geworden. Ik ben slank, heb blond lang haar en heb staalblauwe ogen, een paar lekkere tieten maken van mij een lekkere geile meid die graag met dildo s speelt. Op mijn verjaardag heb ik echt wel een grote dildo v..."
10-03 om 12:00
Geile Zussen - 4Door: Louise
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Betrapt, Openbaar, Plagen, School, Stiekem, Tiener, Toilet, Tweeling, Verleiden, Zus, Zussen,
"In de vorige delen lazen jullie over het ik personage, Mark, een 16 jarige jongen die samen met zijn 3 zussen thuis woont. Daarbij las je over zijn geile escapades met zijn zussen en zijn moeder. Mark werd langzaam steeds meer opgegeild en verliefd o..."
10-03 om 12:00
Lilly - 1Door: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Maagd, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Ontdekken, Tiener, Vibrator, Vingeren,
" Hoi, mijn naam is Lilly en ik heb een bijzonder verhaal te vertellen. Een verhaal over de transformatie van streng gelovig opgevoed meisje naar wie ik nu ben. Maar laat ik bij het begin beginnen De Lilly reeks is het vervolg op de verh..."
10-03 om 06:00
OnverwachtDoor: Rode Koontjes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Groepsex,
"Het was in een opwelling dat mijn vriendin en ik een avondje wilden experimenteren met bdsm. We waren onervaren en waren vooral nieuwsgierig of het iets voor ons is. Daarom gingen we op onderzoek uit naar wat voor ons geschikte speeltjes en attribute..."
10-03 om 06:00
VermoedenDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Eerste Keer, Likken, Pijpen,
"Hij was leuk, intelligent en zeker niet lelijk. Wel droeg hij donker haar, een grote zwarte bril en was bovendien goed gespierd, maar nooit zag ik een meisje bij hem. Max, een echte computernerd, zo noemde hij zichzelf Inderdaad, hij had bij mij ook..."
10-03 om 06:00
Melissa's Geile Chat Contact - 1Door: Melissa Ikke
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat, Pijpen,
"Ik lig in scheiding en dus seksloos... Speeltjes, maar das ook maar alleen... Ik besluit het maar op chatten en mailen te houden en krijg leuke mails en chats. 1 man valt me vooral op. Hij is ongeveer mijn leeftijd en wil niet al..."
10-03 om 00:00
Hoteldate - 2Door: Herinneringen
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bischierig, Date, Dating, Hotel, Spitroast, Trio,
"Richard en ik helpen Eveline uit haar wat ongemakkelijk houding en zij vleit zich achterover op het bed. Richard knielt voor de rand van het bed en trekt Eveline naar zich toe. Hij pakt haar bij haar lange zwarte laarzen en zet haar voeten tegen zijn..."
10-03 om 00:00
Amber Hot In Parenclub 'swingerszaal'Door: Amber Hot
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Billen, Borsten, Condoom, Kut, Kutje, Likken, Lingerie, Masturbatie, Masturberen, Parenclub, Pijpen, Pik, Slipje, Sperma, Squirten, Swingers, Vingeren,
" Ik was in de parenclub naar beneden gegaan om een hapje te eten en een drankje te drinken. Even op adem komen na het avontuur in de gynaecologenstoel met een paar sexy mannen. Daarna maar weer de trap op gegaan naar boven. Daar waar het allemaal..."
10-03 om 00:00
Sietske - 20: Nu 8 Jaar LaterDoor: Better Or Worst
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lesbienne, Met Familie,
" Om deze reeks over een zeer bijzondere familie te begrijpen, neem de tijd, het brengt je door een aantal jaren heen waar geluk, liefde, maar vooral hartstochtelijke uitspattingen elkaar opvolgen. neemt u aan Sietske, Andrea de Jong ..."
10-03 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Zaterdag
Het Hulpje Van Karin - 8Door: Jacco
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Dochter, Neuken, Pijpen,
" Nadat ik met buurvrouw Karin naar bed ben geweest is er heel veel gebeurd, Petra de dochter van Karin betrapte ons en deed heerlijk mee en ook haar man Kees bij wie het niet meer werkt deed 1 keer mee maar het ging helaas niet meer. Kees moet voor..."
09-03 om 20:00
Moeder En Dochter Op Vakantie - 3Door: Westy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Vakantie,
"Zondagochtend liep de wekker al om 6.30 uur af. Pijnlijk vroeg voor een vrije zondagochtend vond Anna die zich slaperig nog een keer omdraaide. Maar vandaag ging ze op vakantie naar Griekenland Anna rekte zich uit en stond op. Ze sc..."
09-03 om 20:00
Beest Mijn Vriend - 2Door: Jodocuss
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden,
"Toch wel wat gespannen ga ik slapen. Ik ga zomaar een ander mensen teefje ontmoeten. Goed, ik wist wel dat ik niet de enige ben, maar zo dichtbij en ook van mijn leeftijd. Beest wil niet van me wijken als ik ga slapen en dus sleep ik zijn m..."
09-03 om 20:00
De Vriendengroep - 51: Dit Was Nog NodigDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Ze meende het. Ze wilde naar Kamila toe. Al leek ze niet precies te weten voor wat of waarom. Ik wist het wel. Het leek net alsof we haar buitensloten, zoals we eerder Hyun hadden buitengesloten met een ander triootje. Zo zat het natuurlijk niet. Kam..."
09-03 om 20:00
Met Mijn Ex Naar De Parenclub - 2Door: Blauwvinger68
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ex, Neuken, Parenclub, Pijpen, Squirten, Trio,
"Bij de bar was het gezellig druk geworden, mensen waren aan het dansen en kletsen, her en der zag ik stelletjes zitten. Het bubbelbad zat vol en er werd in het andere bad gechilled. Ik bestelde drankjes voor Elly en mij. Naast ons stond een ..."
09-03 om 20:00
Sletje Erica - 1: De OpdrachtenDoor: Sletje Erica
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ballgag, Hakken, Lingerie, Opdracht, Slet, Sletje, Travestie,
"Ik zal even beginnen met me voor te stellen. Ik ben een onderdanige man, gelukkig getrouwd, maar kan deze gevoelens niet kwijt in mijn huwelijk. Ik voer daarom af en toe opdrachten uit voor een Meesteres. Zo ook afgelopen week. Hieronder staat een wa..."
09-03 om 16:00
Hoertje Jeanne - 6Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Spanking,
"Ik had een afspraak met 2 klanten in het hotel waar ik regelmatig kwam. De ene klant had ik al eens gehad. Groot licht buikje maar een kanjer van een pik. Ik had hem op die ene afspraak gepijpt in zijn auto en hij was diep in mijn keel klaargekomen. ..."
09-03 om 16:00
Gerben In De GaybiosDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bioscoop,
"Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben nog zoekende naar wie ik eige..."
09-03 om 16:00
KeuzesDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kut, Kutje, Lul, Neuken, Pijpen, Trio, Vingeren,
"De mooie knaap liep in zwembroek voorbij mijn buurvrouw en keek naar binnen. Geil, dat doe ik ook vaak Ze had net haar bikini topje omgedaan en draaide deze nu zo, dat die twee leuke borsten, met wat gedoe erin pasten. Prachtig dat tietenv..."
09-03 om 16:00
Broer En Zus Ontdekken - 2Door: Auteurtje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Broer, Groepsex, Lesbienne, Ontdekken, Zus,
"Mark en ik gingen na ons seks ochtendje steeds beter met elkaar om. Na een week vroeg ik hem of hij al met Linda of Jochem iets had gedaan. Nog niet bekende hij, ik wil eigenlijk eerst nog wel een keer les van jou krijgen . Terwijl hij ..."
09-03 om 16:00
De Vriendengroep - 50: Met Een IdeeDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"De volgende ochtend was gelukkig al een hoop anders. De lucht leek geklaard en toen ik wakker werd, ging ik ervan uit dat de twee elkaar misschien even hadden gesproken, of dat ze elkaar opeens weer begrepen. Die spanning bij Hyun was in ieder geval ..."
09-03 om 16:00
Lekker De Slethoer Uithangen.... - 8Door: SatanScum19975
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cruisen, Exhibitionisme, Groepsex, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen,
"Die hete namiddag, waar de actie nogal traag op gang kwam zoals je leest in vorige afleveringen lijkt nog de Geilste te worden uit mijn loopbaan als publieke Slethoer. Kon ik me eerst als gepatenteerde Pijpteef dienstig maken door die..."
09-03 om 12:00
Tessa En Rex Op HotelDoor: DontKnow24
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Vreemdgaan,
"Ondertussen had ik Tessa al een paar weken niet meer gezien. De zomervakantie was begonnen en ze was samen met haar man en de kids op een paar weken op vakantie in Spanje geweest, me de wagen. Ter plaatse hadden ze op een camping een huisje gehuurd,..."
09-03 om 06:00
Nick, Mika En Steven - 1Door: StevenX
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cafe, Deepthroat, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Sauna, Studenten,
"Ik weet niet wat me overkomt een eind veertiger of begin vijftiger met een echt fikse pik en dito ballen begint me te masseren in een stoomkamer. Qua lichaamsbouw niet eens ver van me af. Ik ben misschien zelfs ietsje vetter, maar net zo lang en net..."
09-03 om 00:00
Max - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dikke Tieten, Grote Borsten, Milf, Onderdanig, Trio,
"Max werd weer wakker en zag op de wekker dat het nijna 10 uur was, maar ook dat zijn bed leeg was. Hij klom uit bed, plaste nog wat en maakte onder de douche zijn zaakje schoon. Lipe fluitend de trap af naar benenden en trof daar een naakte moeder ma..."
09-03 om 00:00
 
De volgende update met nieuwe sexverhalen is om 12:00Deze update bevat de volgende verhalen:

Lauren Gaat Weer... - 19 - Aadje
Boost Ons Sexleven - 2 - Sletje Erica
Nadi's Leven - 22 - Riba Sova
Meer Lekkere Gratis Sex Sites