Opwindend.Net
Datum: 25-01-2018
Stemmen: 15x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 5596x
Lengte: Lang
Internet Date
Door Lievekleinepaultje - Mijn Profiel Pagina

Na bijna een jaar contact met je te hebben gehad via msn enzo, en eindeloze uitnodigingen aan jou om eens iets leuks te gaan doen samen, was ik nu eens in je buurt en trok weer de stoute schoenen aan. Ik vroeg je nog n keer of je het leuk zou vinden om naar Buurse te komen waar ik en de kids een weekendje samen doorbrachten in een vakantiehuisje. Er was daar ook een BBQ dus dat was een mooie aanleiding voor een gezellige avond met jou erbij. Ik vroeg je met knikkende knien of je kwam en begon dan ook te stralen toen ik je aan zag komen.

Je was in het echt ng mooier dan ik verwachte en daardoor begon ik zelf ook te stralen. Door het tegenvallende weer hebben we maar niet gebarbequed maar heb ik mij maar van mijn beste kookkant laten zien. De kids waren lief en druk met zichzelf, dus hadden jij en ik lekker de tijd om elkaar beter te leren kennen. Het was een topavondje geworden!

Nu is het alweer een paar weken later, maar ben toch weer iets zenuwachtig voor wat er komen gaat. We hebben voor een tweede keer afgesproken met de smoes dat ik wel even naar een antiek kastje van je zou willen kijken. Eigenlijk hoopte ik dat ik iets anders van je zou zien vanavond. ...en misschien wel voelen en proeven. Daar stond ik dan voor je voordeur. ik bel aan. het lijkt wel een eeuwigheid te duren voor je de deur open doet. maar het is het wachten waard. Wat zie je er heerlijk uit!

Je strakke spijkerbroek sluit prachtig om je mooie lange benen en heerlijke kont. Je strakke witte top verhuld ook maar weinig van je welgevormde bovenlichaam. Snel ga ik op zoek naar je ogen, hopend dat het je niet op zou vallen dat ik afgeleid werd door je lekkere lijf.

Door je kleine glimlach op je lippen had ik even het idee dat je me wel door had. Je zei hai, we gaven elkaar drie kussen op de wang, en je vroeg me binnen. Graag loop ik achter je aan. Stiekem kijk ik naar je kont die voor me uit loopt naar de woonkamer.

Daar staat dan die reden dat ik hier nu bij je ben. Een oude maar mooie secretaire. We kijken ernaar. We praten erover. je glijd met je hand erlangs, zoals ik hoopte dat je ooit langs mij heen zou glijden. "Wil je iets te drinken?" graag, antwoorde ik.

Even later zaten we beiden met een wijntje op de bank en kletsten over hoe gezellig het was geweest in Buurse.

Na een paar wijntjes werden we iets vrijer en maakten we grapjes over wat er allemaal wel niet gebeurd had kunnen zijn, en dat niemand ons zou kunnen horen als er eentje van ons een schreeuw van genot had laten ontschieten. Hahaha... ja dat is zo. Maarja, jij ging naar huis en liet mij toen alleen achter met een half harde pik in mijn broek. Geloof me, ik heb mezelf heerlijk afgetrokken nadat jij weg was, met de gedachten wat toen had kunnen zijn!

De fles wijn is nu leeg. Onze glazen ook. Ik word brutaal. Ik reik met mijn hand naar je toe en ga met mijn vingers door je haar. Je kijkt me aan en een kleine glimlach verschijnt op je mooie sensuele mond. De mond die ik wil kussen. En jij blijkbaar ook. je leunt voorover en onze monden vinden elkaar. Een zucht van spanning en ontspanning ontsnapt aan ons beiden.Mijn tong vind de jouwe en we zinken weg in een diepe zoen. God, wat kus jij me lekker en wat smaak je heerlijk. En dit smaakt naar meer! Ik bereik al snel een punt dat ik niet meer wil stoppen. Niet meer kn stoppen! We zoenen steeds wilder. je tong glijd heerlijk geil door mijn mond. je kreunt zacht.

Mijn hand glijd door je haar en langs je nek naar beneden. Ik wil je lichaam ontdekken en geheel bezitten. Je ademhaling geeft me aan dat jij dat ook wilt. Dan voel ik al een bandje van je bh. Die volg ik naar beneden tot mijn hand je heerlijke borsten heeft gevonden. Je tong verstokt even en je kreunt zacht. het is voor mij een teken dat ik door mag gaan. Ik kneed nu zacht je borsten. ze voelen heerlijk in mijn hand. mijn andere hand glijd over je gezicht en vind de rand van je mond. Je draait je iets bij en zuigt iets op mijn vinger. Dan glij je weer in mijn mond.

Jij bent nu net zo geil als ik! Ik speel met je bosten en tepels door je bh heen, maar wil je naakte lijf voelen. Ik glij naar beneden. onder je shirt. rol het omhoog en zie je nu voor me in je bh. het is een mooie met blauw en kant. Maar ook al ie ie nog zo mooi, hij moet nu uit.

Je helpt me een handje door zelf je bh open te maken en uit te trekken. Ik wacht geen seconde en mijn mond vind je tepels. Ik wil ze likken en zuigen. je tepels om de beurten in mijn mond, gesteund door mijn handen en vingers. wat smaak je lekker. Langzaam laat je je iets achterover vallen en ik lig nu half op je. Daar lig je dan met alleen nog je jeans en pumps nog aan. Maar niet lang meer. ik laat je heerlijke borsten even met rust en glij al zoenend en likkend via je navel naar beneden. Bij je broeksrand aangekomen word ik gehinderd door je riem en een rits die niet lang meer dicht zit. Jij vind ook dat die uit moet en helpt me met je riem en tilt je kont iets op zodat je broek snel uit is. Wauw... wat heb je toch een heerlijk geil lijf. Snel duik ik weer tussen je benen en lik ik over je string. Door de string heen voel ik dat je kutje al lekker nat is geworden. Nu weet ik het zeker...ik ga je z heerlijk neuken! Ik heb nog net de kans om een kus op je broekje te geven voor je overeind komt en mij ahterover drukt. Er is bij jou geen moment van twijfel want je weet wat je wilt. Je wilt mijn pik. En die zul je krijgen ook. Mijn blouse gaat uit. Mijn riem los. mijn broek los en snel uitgetrokken. Ook mijn boxer is geen lang leven gegunt.

Daar lig ik op je bank in mijn volle naaktheid en half harde pik. Je kijkt ernaar en een blik van goedkeuring trekt over je gezicht. Dan kom je omhoog en kust me. ondertussen heb je mijn pik vast en trekt er langzaam en zacht aan. Al snel trek je iets harder en sneller. Ik kijk je aan en fluister dat ik wil dat je me pijpt. Neem mijn pik in je mond. Graag, is je antwoord. Een halve seconde later voel ik je tong langs mijn paal glijden totdat je bij mijn eikel bent aangekomen. In een vloeiende beweging stop je mijn eikel in je mond en zuig je eraan met alle geilheid die nu door je lekkere lijf giert.

Je zuigt op mijn eikel. je likt langs mijn pik. Harder dan hij nu is is hij nog nooit geweest. Hij is tot volle sterkte gegroeid in je warme natte mond. Dan kijk je me aan. Niets is zo geil als een vrouw naar me kijkt terwijl ze mijn harde pik in haar mond heeft. Ik hoop dat dit moment en gevoel nooit voorbij gaat. Je zuigt me zoals nog nooit een andere vrouw dat gedaan heeft. Ik kan aan je zien dat je er bijna net zo van geniet als ik. En als ik naar beneden kijk en zie dat je met je andere hand in je eigen slipje zit en met je kutje speelt is dat ng geiler!

Nu is het mijn beurt. Ik wil jou sappige kut proeven. Ik trek je aan je armen omhoog. Zo ver omhoog tot je met je kutje boven mijn gezicht hangt. Ik kan je ruken door je string heen. Ik pak je heerlijk kont vast en trek hem naar me toe. Ik druk je kut op mijn gezicht en mond. Met een harde maar snelle ruk scheur ik je string kapot en van je lijf. Daar is je heerlijke natte kut dan. Ik zie 'm... Ik ruik 'm... Ik wil 'm...

Ik open mijn mond en steek mijn tong uit. jij laat je iets zakken en met een gelijkmatige stoot glij ik met mijn tong in je kut. Mmmmm...wat smaak je lekker. Een combi van geile sappen, zweet en iets plas vullen mijn mond en ik word geiler dan ik lang ben geweest. Ik neuk je met mijn tong en een vinger voegt zich daaraan toe. Je kut word nu heerlijk gevult en geneukt door een zachte tong en een harde vinger. je kreunt en steunt steeds harder. Ik voel je natter worden. In een gelijk ritme beweeg je je onderlichaam op mijn nep-pikken in je. Ik pak je kont stevig vast en druk je op mijn mond. Mijn gezicht glimt van jou vocht en mijn speeksel. Een vinger in je kut samen met mijn tong op je klit. Je komt voor de eerste keer klaar. Wauw...wat geil is dit!

Dan duw ik je va me af en draai je op je rug. Daar lig je dan voor me... naakt en zo geil dat ik allesmet je doen mag. En moet! Ik kijk naar je en je heerlijke lijf. Je mooie borsten en gladgeschoren kutje maken mij nog geiler. Mijn pik is nu harder dan dat ie ooit geweest is. Ik pak je bij je enkels en duw die omoog. je opent je benen en ik schuif dichter naar je toe. Je natte kut opent zich als vanzelf en is klaar voor me. Wil je dat ik je neuk?, vraag ik je. Wil je mijn pik in je? vervolg ik. Ja. Jaaahhh...! is het enige wat ik horen wil. Ik druk mijn eikel tegen je lippen en duw hem nu langzaam maar vol overgave door. God, wat ben je heerlijk nat en warm van binnen. Ik stoot mijn harde pik zonder enige moeite diep in je lichaam. Je zucht diep en kijkt me aan met een gelukzalige glimlach. Je kijkt naar beneden langs je zweterige buik en ziet hoe je kut word gevuld door mijn pik. In en uit glij ik in je. Hmmmmmm neuk me! Neuk me harder! Graag voldoe ik aan je vraag. Ik voer de snelheid op en stoot ijn pik sneller en dieper tot aan mijn ballen in je. Je glijd met een hand over je lippen en drukt op je klit. je houd je lippen uit elkaar en voelt mijn pik langs je vingers in je glijden. Je benen klemmen zich om me heen en ik an zo nog dieper in je toten. Ondertussen kneed ik je heerlijke tieten en kus en lik ze. Als ik je mond vind en je een lange tongzoen geef draai ik ons samen om.

Nu zit je boven op me met mijn pik nog steeds in je. Je laat je zakken en lijft stil zitten. ik zit nu helemaal in je warme natte kut. Je kijkt naar me en pakt je beide borsten vast. je speelt met je tepels je probeert ze te likken. Damn, wat ben jij een lekker geil ding! Ik pak je bij je kont en begin je te bewegen. Je drukt je handen op mijn borst en berijd mijn pik als een wilde. Heerlijk om te zien hoe je kut over me heen schuift.

Ik wil nooit meer stoppen. Ik wil mijn lul voor altijd in je houden. Minuten gaan voorbij alsof het eeuwigheden zijn. Je neukt me langzaam.je neukt me snel. je neukt me diep en hard. Maar altijd met passie en overheersende geilheid. Weer pak ik je beet en verplaats je naar mijn favouriete standje... op je buik. Met je gezicht op je kussen en je lichaam languit op je bed ben je heerlijk ontspannen. Totdat je voelt dat ik achter je kruip. Ik zit ter hoogte van je billen. Ik kijk naar ze. wat een heerlijke kont. Ik open je billen iets en druk mijn glimmende pik er tussen. Weer vul ik je kut en druk mij pik zover ik kan. Je kont schud onder mijn stoten. Ik kom nu dieper in je dan daarvoor. Je word nog geiler en je wilt je niet langer inhouden. Ik voel dat je wilt komen. Ik voel dat je met een hand onder je glijd en dat je met je klitje speelt.

Zo hard en diep als ik maar kan stoot ik ritmisch in en uit je. ik wil dat je komt. Ik wil dat ik kom. Ik wil dat we samen komen. Ik voel je kut om mijn harde dikke pik samentrekken. Je gaat weer komen he?! Ik voel mijn zaad ook opkomen... Met een laatste heerljke krachtinspanning stoot ik mijn lul in en uit je trillende lijf. Ik kom... Ik kom... hoor ik je zeggen. Kom jij ook? is je vraag. Hmmmmmmjaaaaa...! is het enige dat ik over mijn lippen krijg nu. Ik haal mijn lul uit je en je draait je snel om onder me. we kijken elkaar aan en we willen nogmaar n ding doen. Klaarkomen! Je vingert je zo snel je kunt en ik trek nog een paar keer aan mijn pik boven je. dan zie ik je samentrekken. Je zit midden in je orgasme als ook ik mijn zaad voel komen. Ik kijk je in de ogen als ik in een diepe zucht mijn warme zaad over je buik heen spuit. Met twee handen samen zit je wild aan je kut. Het sap druipt er uit. En mijn zaad druppelt op je glimmende huid. Godver wat ben je lekker geil! Met mijn nog harde pik glij ik door mijn zaad en verdeel het over je warme lichaam. Je glijd met je handen van e kut naar boven. Door mijn zaad naar je borsten en dan naar je mond. Een glimmende vinger draait over je lippen en glijd in je mond. Proef me maar schatje. Ik kom naar je toe en kus je innig op je mond. Ik kan me echt niet herinneren waaneer ik zo lekker geneukt heb. Ik lig nu naast je en omarm je. je draait je rug naar me toe en we lepelen dicht naar mekaar toe. Ik kus je nek.

Ik weet niet wat de toekomst voor ons in petto heeft maar deze nacht zal ik nooit vergeten.

Ik hoop dat ik je nog vaak zo mag verwennen...

geile groetjes van Paul. x

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Daten Met JasmijnDoor: JohnOude
Gelezen: 2853x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Buiten, Buurmeisje
19-07
8.5
:: Geile Evelien - 9Door: Barteljoris
Gelezen: 1383x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen, Vingeren, Ballen Likken, Jonge Meiden
19-07
9.4
:: GitaarlesDoor: Frysk
Gelezen: 1988x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-07
8.4
:: Mijn Sappige KutjeDoor: Lana Zomer
Gelezen: 13441x
Reacties: 28
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,chatten,slipje,kutje
18-07
8.1
:: Donkere Breeding SletDoor: Marcus
Gelezen: 8691x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger, Bareback, Sperma, Zwart, Breeding, Zonder Condoom
18-07
8.1
:: Stille Wateren... - 3Door: Chris
Gelezen: 5468x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
8.8
:: Bezorgservice 1Door: Ruudstaay
Gelezen: 6823x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriendin
18-07
7.6
:: Sex - Mary AnnDoor: Rob
Gelezen: 4266x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Klaarkomen
17-07
8.5
:: ThuiskomenDoor: Eva
Gelezen: 11566x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
7.9
:: Hij Is Weg :-(Door: Michelle
Gelezen: 9895x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal Zaad Slikken
16-07
7.8
:: Dominicaans SexfeestDoor: Rene
Gelezen: 8246x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-07
7.4
:: Amy & De TruckerDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 5947x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
15-07
7.5
:: Geile Evelien - 8Door: Barteljoris
Gelezen: 7254x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Biseks, Jonge Pikken, Lesbische Vrijpartij
14-07
8.9
:: Roemeense Sexslavin - 8Door: Rini
Gelezen: 5174x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.2
:: Carola En Haar BuurjongenDoor: Mirelle
Gelezen: 21166x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 535