Opwindend.Net
Datum: 13-02-2018
Stemmen: 59x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 13506x
Lengte: Lang
Met Carnaval Naar De Sauna
Door Hartebeer - Mijn Profiel Pagina

Al jaren ga ik naar de sauna. Ik woon in een grote plaats in het Brabant en de sauna daar is heerlijk. Groot genoeg om de ruimte te hebben, klein genoeg voor privacy. Ik vind een avondje sauna heerlijk. Helemaal tot rust komen. Allemaal mensen om je heen die voor precies hetzelfde komen, rust en ontspanning.

Carnaval is niks voor mij. Het is maandag met carnaval en het is buiten koud. Tijdens het werken op kantoor had ik me voorgenomen weer eens lekker naar de sauna te gaan. Heerlijk een avondje ontspannen, helemaal tot rust te komen. Omdat ik een ‘avondkaart’ heb kan ik ’s avonds van 17.00 – 23.00 uur lekker genieten. En genieten dat werd het…

Om 17.00 uur ben ik in de auto gestapt naar de sauna in mijn stad. Toen ik aankwam was het druk op de parkeerplaats. Ik dacht bij mezelf, dat is jammer. Ik had gehoopt dat het met carnaval juist wat rustiger zou zijn. Maar dat mocht de pret niet drukken. Vol goede moed stap ik naar binnen en laat mijn kaart scannen.

Boven bij de lockers aangekomen bleek dat er al veel mensen zich aan het aankleden waren. Zou het dan toch rustiger zijn / worden dan in eerste instantie gedacht? Nadat ik me had uitgekleed en mijn badjas had aangetrokken ben ik eerst gaan douchen en daarna het voetenbad in. Na even opgewarmd te zijn besloot ik om rustig te beginnen en liep naar het Caldarium. Het Caldarium is een verwarmd bad met een temperatuur van 36ᵒC. Er waren een aantal mensen en ik ging in een hoek liggen, mijn benen languit op de andere bank. Het water tot aan mijn kin en mijn ogen gesloten. Wat een genot om zo je avond te beginnen.

Na een paar saunarondjes waarin ik het Turks stoombad, Caldarium, Infrarood sauna, bubbelbad en de Finse sauna had afgewisseld was ik behoorlijk dorstig geworden. Ik pakte mijn boek en liep naar het restaurant en bestelde wat te drinken. Languit op de bank genoot ik van mijn drankje en mijn boek. Vanuit waar ik lag kon ik net de klok zien en toen ik opkeek zag ik dat het inmiddels al 21.00 uur was geworden. Zonde van mijn tijd om nog langer te blijven liggen lezen en drinken.

Nadat ik mijn boek had opgeruimd en een douche had genomen viel het me op hoe rustig het was. Er waren nog maar een handjevol mensen. Ik besloot na het voetenbad weer te beginnen in het Caldarium. Er waren nog 4 mensen aanwezig in het bad. 2 Vrouwen van middelbare leeftijd en een jong stelletje. Ik posteerde me weer in mijn favoriete hoekje op de bank en sloot mijn ogen. Het Caldarium is een stilte ruimte, nu vind ik het niet erg als er een x zachtjes wordt gepraat. Moet kunnen, zolang niemand er last van heeft. Ik hoorde het geluid van klotsend water en toen ik mijn ogen opende zag ik de vrouwen opstaan en de ruimte verlaten. Mijn ogen vielen weer dicht en genoot van de rust.

Na een paar minuten (althans, dat dacht ik omdat al het gevoel van tijd weg was) hoorde ik het stelletje zachtjes praten. Het is een ruimte waarin het geluid nogal hol klinkt en ik kon niet verstaan wat ze zeiden. Ik sloot me af voor hun gesprek en sloot mijn ogen weer. Het zachtjes geklets ging maar door en ik keek hun richting uit. De man van het stelletje was (schat ik zo) ongeveer eind 20 en de vrouw iets jonger. Hij had zwart haar en een baardje van een paar dagen. Toen ik de vrouw zag sloeg mijn hart over. Licht rossig haar, een open gezicht en doordringen ogen die “toevallig” ook mijn kan uit keken. Onze blikken kruisten elkaar. Haar ogen intrigeerden me, ze keek me op een bepaalde manier aan waarvan ik dacht, wat moet ik hiermee.

Ik sloot mijn ogen en probeerde me er vanaf te sluiten. Het lukte me niet, haar ogen bleven telkens tevoorschijn komen. Ik hoorde geklots van water en keek hun kant uit. Het stelletje was van plek verwisseld en waren dichter bij elkaar gaan zitten. Hun hoofden kwamen steeds dichter bij elkaar en een passievolle tongzoen volgde. Hun lichamen waren grotendeels onder water maar ik had wel een vermoeden wat er gebeurde. De vrouw bleef me tijdens de tongzoen aankijken wat me plotseling bloedgeil maakte. De man stond op en liep naar de trap om het bad te verlaten. Ik zag zijn pik half stijf vooruit steken. Mijn vermoeden was dus wel juist. Maar in de man was ik niet geïnteresseerd, de vrouw kwam overeind en haar lichaam was gewoon perfect. Ze was ongeveer 1,60m, had halflang licht rossig haar, prachtig gevormde borsten met stijve tepels en een dun streepje schaamhaar boven een verder kaalgeschoren poesje.

De man was inmiddels de trap opgelopen en opende de deur naar buiten. De vrouw bleef echter langer dan noodzakelijk voor me staan en keek me geil aan. In eerste instantie wende ik mijn ogen af maar ze werden terug naar haar ogen en lichaam getrokken. Ze keek me geil aan en liet haar ogen over mijn lichaam glijden, mijn pik was door dit tafereel al gedeeltelijk overeind gekomen en er verscheen een glimlach om haar lippen. Langzaam liep ze langs me naar de uitgang, bij de uitgang draaide ze zich om en keek me nog een keer geil aan.

Toen de deur gesloten was sloot ik mijn ogen en liet alles nog eens de revue passeren. Dit kan toch niet, een sauna, een plek om te ontspannen en niet om te lopen geilen. Het geile gevoel bleef in me zitten en bleef nog maar wat langer op de bank liggen. Na een paar minuten toen mijn pik weer op normale grote was besloot ik op te staan en een koude douche te nemen. Nadat ik het Caldarium had verlaten en direct om de hoek een koude douche had genomen liep ik langs het bubbelbad waar het stelletje zat. In een opwelling liep ik er naar toe en ben naast de man (en tegenover de vrouw) gaan zitten. Het water bubbelde al lekker en ik kon alleen haar gezicht en de bovenkant van haar borsten zien. Ze zaten te praten en toen pas had ik door dat het geen Nederlanders maar Spanjaarden waren. Omdat ik geen Spaans spreek kon ik niet volgen wat ze zeiden maar hun blikken mijn kan uit zeiden genoeg.

Het water stopte met bubbelen en ik zag dat ze wat onderuit ging zitten met haar benen wijd. Ze keek me aan opende haar benen. Langzaam ging haar hand onder water en ik zag dat ze haar vingers tussen haar kutlipjes door haalde terwijl ze me een geile blik toewierp. Als ik dacht dat mijn geilheid was afgenomen, dan had ik het mis. In 1 klap was ik weer bloedgeil en ik was blij dat het water weer begon te bubbelen. De man ging wat dichter bij haar zitten en zijn hand verdween ook onder water. Ik kon wel raden dat hij haar nu lekker aan het vingeren was. Mijn hand ging automatisch ook onder water en ik speelde even met mijn pik. Ik was zo geil dat ik me in moest houden en niet in 1 ruk door te trekken en mijn sperma in het water spoot. Plots stopten ze en draaide de vrouw zich om en ging op haar knieën op de bank zitten om een flesje water wat langs de kant stond te pakken. Ik kreeg een prachtig uitzicht op haar mooie billen en omdat ze haar benen iets uit elkaar had, had ik een perfect uitzicht op haar heerlijke poesje.

Jammer genoeg stopte het water weer met bubbelen en ging ze weer netjes zitten. Het voorzichtig stiekeme kijken was voorbij en we keken elkaar openlijk. Het was duidelijk dat we allemaal hetzelfde dachten. Geil!!!
Het stelletje stond op, pakte hun handdoek en badjas en liepen weg. Jammer van de ene kant, maar van de andere kant was ik blij dat ik dit had mogen meemaken. Nadat ik weer wat was bijgekomen ben ik lekker gaan douchen en zwemmen. Het stelletje zag ik niet meer dus besloot nog maar even van de rust en ontspanning te genieten.

Het was inmiddels al 22.00 uur en ik wilde nog even naar de Infrarood sauna. Die ligt bovenin het complex waar bijna niemand komt. Ik loop naar boven en open de deur. Het eerste deel is met korte Infrarood golven waar je moet zitten en het achterste deel heb je banken met lange Infrarood golven. Omdat ik het lekker vind om te gaan liggen liep ik, in de veronderstelling dat er niemand was, door naar achteren. Toen ik het hoekje om kwam zag ik het stelletje daar ook. De vrouw lag languit op haar rug op de bank en de man zat op de bank boven haar. Te zien aan haar geschrokken gezicht en zijn stijve pik kon ik al wel raden wat ze aan het doen waren voordat ik binnenkwam.

Ik ging op dezelfde bank als haar zitten met mijn rug tegen de muur. Nu besloot ik om zelf het initiatief te nemen en open en bloot haar te bekijken. Mijn hand gleed over mijn buik naar beneden naar mijn pik en ik streelde hem zachtjes. Binnen een paar seconden was hij op volledige sterkte en stond hij fier overeind. Dit was voor het stelletje schijnbaar een sein om ook verder te gaan.

De vrouw opende haar benen en liet haar handen over haar borsten gaan en kneep in haar tepels. Haar andere had ging sensueel naar haar poesje en streelde langzaam haar lipjes. De man had zijn pik ook in zijn handen en trok er langzaam aan. Hij stapte van de banken af en ging op de grond naast haar staan met zijn pik voor haar gezicht. Ze draaide haar hoofd en nam gulzig zijn pik in haar mond en begon hem met lange langzame halen te pijpen. Wat een prachtig uitzicht. De vrouw stopte met pijpen en keek me geil aan en wenkte me. Ik kwam overeind en liep hun kant uit. Voor haar stopte ik en haar hand gleed langzaam over mijn pik. Met haar vingertoppen streelde ze mijn eikel, langzaam naar beneden en ze kriebelde mijn balzak. Een tinteling ging door mijn lijf. Ze pakte mijn pik stevig vast en trok er stevig aan terwijl ze met haar duim mijn eikel masseerde. Ik was zo geil door alles dat ik voelde dat ik dit natuurlijk niet lang vol ging houden.

Ik deed een stapje achteruit en keek de man aan, hij knikte van ja en ik zakte door mijn knieën. Met mijn handen pakte ik haar borsten vast en kneedde ze en draaide haar tepels. Een geile grijns verscheen op haar gezicht. Ik boog voorover en nam haar tepels vast en sabbelde en knabbelde eraan en liet mijn tong over haar tepels flitsen. Met mijn hand zakte ik af naar haar buik en ging langzaam naar beneden. Mijn vingertoppen beroerden het streepje schaamhaar en volgde de weg naar beneden. Plots voelden mijn vingers dat het schaamhaar stopte en de gladde huid van haar poesje werd voelbaar. Haar lippen waren glad, opgezwollen en nat. Langzaam gleed mijn vinger tussen haar lipjes door wat me een goedkeurende kreun opleverde. Mijn vinger vond haar clitje en ik stimuleerde het langzaam, ze begon met haar bekken omhoog te duwen als teken dat ik door moest gaan. Ik voerde het tempo op en liet een vinger in haar glijden. Ze was zo nat, niet te geloven.
Ik wilde haar poesje niet alleen voelen maar ook proeven, ruiken. Ik wisselde van positie en begon me via de binnenkant van haar benen een weg naar poesje te likken. Ik proefde het zout en likte het gretig op. Naarmate ik dichter bij haar poesje kwam ging haar ademhaling sneller en sneller. Ze wilde dit, ze kon niet wachten tot het moment daar was dat mijn mond haar lippen zouden raken. Steeds sneller ging mijn tong over haar clitje en ze trok mijn hoofd strakker tegen haar kutje aan. Ik nam haar clitje tussen mijn lippen en begon er op te sabbelen, ik nam haar borsten tussen in mijn handen en kneedde ze. De hele ruimte was gevuld met het geil samenspel van ons.

Ze smeekte me in het Engels: “More, more”.. Ik stak mijn tong in haar kutje en neukte haar terwijl mijn vinger zich als een razende over haar clitje bewoog. Haar kreunen werd dieper, langer en harder tot ze mijn hoofd plots zo strak tegen haar aanduwde dat ik bijna geen adem meer kreeg. Ze kwam klaar, haar geile kutsap kwam er heerlijk uit en ik probeerde alles zo goed mogelijk op te likken. Heel mijn gezicht zat onder. Toen ze even later bij was gekomen keek ze met een geile gelukzalige glimlach aan waarna ze me bedankte me een geile tongzoen.

Mijn pik stond door dit alles superhard en ik voelde dat mijn eikel nat was van het voorvocht. Met vragende ogen keek ze naar mijn pik en vervolgens naar mijn ogen. Ze zag direct aan mijn ogen dat ik graag wilde / hoopte wat ze ging doen. Ze zakte door haar knieën en nam mijn pik in haar mond. Ze begon er stevig op te zuigen en bewoog haar mond direct in een hoog tempo over mijn pik heen en weer. Zoals ik al wel had verwacht zou ik dit, door dit hele geile gebeuren, niet lang volhouden. Even later waarschuwde ik haar dat ik zo zou komen maar dat maakte voor haar niks uit. Ze bleef maar doorgaan en toen ik plots klaarkwam was het alsof het uit mijn tenen kwam. Het was zo lang en zo intens dat mijn hele lijf tintelde. Ze slikte en zoog alles tot de laatste druppel uit mijn pik.

Toen ze overeind kwam bedankte ik haar met een geile tongzoen en hem met een hand. Ze verlieten de Infrarood sauna waarna ik versuft op een bankje ben gaan liggen. Uiteindelijk ben ik maar opgestaan en met een nog nagloeiend lichaam naar de douches gelopen. Voor mijn gevoel kon iedereen zien / raden wat er boven was gebeurd. Het leek wel of ik een en al geilheid uitstraalde. Na een korte douche snel naar huis gereden en daar heerlijk loom in mijn bed gaan liggen en in een diepe slaap gevallen waarin ik alles nogmaals beleefd heb.

Het is nu de volgende dag en ik ben nog steeds geil. Zal ik vanavond nog een keer gaan…? Heeft er iemand interesse om een keer mee te gaan? Reacties zijn altijd welkom.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net