Opwindend.Net
Datum: 06-03-2018
Stemmen: 58x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 10410x
Lengte: Gemiddeld
Voyeur - 1
Door Joeri Wenzen - Zoek naar meer...

Ik denk dat ik zeventien was. Ik zat nog op het lbo (zo heette die opleiding begin jaren negentig nog). Vaak blijven zitten, lang verhaal (wil ik je niet mee vermoeien). School vond ik leuk, maar om hele andere redenen dan leren en voortgang boeken. Ik was een grappenmaker. Een gangmaker. Ik was daardoor twee keer blijven zitten, dus klasgenoten keken tegen mij op om mijn leeftijd en levenservaring. Maar wat heb je met zeventien jaar eigenlijk aan levenservaring?

In die tijd, ik zat in de vierde klas van mijn opleiding, ging ik geregeld na schooltijd naar Els (45). Els, een mooie vrouw met donkere korte krullende haren, woonde precies tussen mijn school in Bilthoven en mijn ouders in Zeist in. Ze was in die tijd getrouwd met Karel en had drie kinderen in de leeftijd tussen de zes en elf jaar. Els en Karel waren goede vrienden van mijn ouders. Een zoon, dochter en nog een zoon hadden ze. Een gezellige familie, zo vond ik dat stelletje ongeregeld. Ze woonden in een groot wit huis en ze leefden best bourgondisch. Er was altijd eten in overvloed en je kon daar lekker jezelf zijn - iets wat ik bij mijn ouders miste. Haar man, Karel, was er nooit als ik bij haar (en soms haar spelende kinderen) op bezoek kwam. Hij had een drukke baan en kwam altijd rond 18.30 uur thuis.

Als ik bij haar langskwam dan speelden de kinderen bij mooi weer in de achtertuin en Els en ik dronken dan een kopje thee of koffie in de keuken. Maar iets gebeurde er in mijn laatste schooljaar dat onze verhouding compleet veranderde. Natuurlijk ik was al enkele jaren bovengemiddeld geďnteresseerd in vrouwelijk schoon. Ik hoorde vrienden praten over seks en aftrekken. Dat seks en aftrekken was alleen maar een fantasie van me. Ik wist niet precies hoe dat werkte. Maar ik dacht de hele tijd aan hoe het zou zijn om seks te hebben met een vrouw en om een kut in het echt te zien.

Zeker het laatste jaar keek ik met hele andere ogen naar Els. En noem me gek: het leek wel alsof zij langzamerhand ook met andere ogen naar mij begon te kijken! Ze was een volle vrouw met alle rondingen op de juiste plekken: dikke sensuele billen die altijd strak in haar spijkerbroek zaten. Sappige volle dijen en weldadige borsten die haar truitjes altijd strak trokken. We praatten over het geloof en over werk en muziek. Aangezien ik opgegroeid ben in een evangeliegemeente praatten we over wat in muziek aanvaardbaar was en wat niet in de ogen van een christen. Wat me voornamelijk in Els aantrok, was dat ze kritisch - en met humor - heilige huisjes durfde om te trappen.

Op een vrijdag was ik weer eens bij Els. Haar kinderen speelden boven in hun kamer - het was een koude regenachtige dag. De kachel loeide. Ik was compleet natgeregend. Els liet me lachend binnen en zei: "Als de weerlicht je kleren uit. Dan laat ik ze drogen bij de kachel! Een beetje beschaamd deed ik mijn natte schoenen en doorweekte sokken uit. Mijn spijkerbroek kleefde aan mijn bovenbenen. Ik kreeg ze met moeite uit. Ineens reikte Els haar handen uit en hielp me mijn broek uit te doen. Ze bukte voorover en ik voelde haar hete adem toen ze met haar hoofd bij mijn naakte bovenbenen was. Haar krullen roken naar heerlijke shampoo. Ik was me ineens heel erg bewust van mijn mannelijkheid. Mijn penis werd in no - time keihard. Gelukkig hing mijn broek over mijn halfnatte onderbroek en bedekte mijn harde jonge lul. "Zo, deze even lekker op de verwarming.", zei Els droogjes. Ze liep naar de verwarming in de keuken en bukte.

Met een geile blik gluurde ik naar de Goddelijke rondingen van Els' billen die zo heerlijk opwindend uitkwamen in haar strakke witte corduroy broek toen ze mijn natte kleding, gebukt, met zorg over de verwarming drapeerde. De randen van haar onderbroekje drukten sensueel door haar mooie kleding heen. Ik werd er week van. Toen ze zich weer omdraaide wendde ik mijn blik snel af. Maar ze zag het, de heerlijk Els, ze zag dat ik stiekem naar haar heerlijke billen had gekeken. Maar ze zei niets, ging tegenover me zitten en we keuvelden weer door - alsof er niets gebeurd was. Ze zat met haar rug naar het keukenblok op een krukje. "Wil je nog een kopje thee schat?", vroeg ze na een tijdje kletsen zwoel. Terwijl ze dit zei, schoof ze haar krukje naar achteren en zat voor even wijdbeens tegenover me. Ik kon het niet laten mijn jonge ogen af te laten dwalen naar haar volle, sappige dijen die haar corduroy broek bijna uit elkaar deed spatten. En voor een spilt second focuste ik op haar dikke venusheuvel die haar rits bijna open deed gaan. Volgens mij kon ik haar schaamlippen bijna door haar strakke, supergeile, broek heen zien!

Het leek wel alsof ze genoot van mijn dwalende blik. Alsof ze zich verlustigde aan mijn heimelijk verlangen om mijn seksualiteit mét haar te ontdekken. Want ze bleef enkele seconden met gespreide benen zitten en keek me deels speels en deels ondeugend aan. Haar ogen zochten contact met mijn ogen en ze probeerde mijn blik te volgen. Ook haar ogen zochten daarom een weg tussen haar benen, zoals mijn ogen zich ook hadden gericht op dat heerlijke plekje van lust, waar zo veel vrienden van mij het over hadden. En serieus: ze deed haar benen nog iets wijder uit elkaar. Els keek nu ook zélf ongegeneerd naar haar kruis (of dat probeerde ze in ieder geval). Ze drukte haar heupen iets naar voren, zodat haar dikke kut nog opvallender en geiler tegen haar corduroy broek aan drukte. "Wilde je nog thee schat?", vroeg ze ondertussen. "Ja hoor!", zei ik met een trilling in mijn stem. Ik zeg het je: sinds die dag heb ik altijd een zwak gehad voor vrouwen met strakke corduroy broeken!

Die paar seconden duurden een eeuwigheid. Mijn lul was bikkelhard. En ik zag in mijn ooghoeken dat mijn erectie mijn blouse op deed bollen. Els zag mijn wanhopige poging om mijn harde pik voor haar te verbergen. Ze glimlachte en draaide haar bovenlichaam om zodat ze thee in kon schenken in twee lege glazen kopjes. Ik bleef me verlustigen aan haar dikke, geile kruis. Ik fantaseerde hoe haar vagina er uit zou zien. In die tijd wist ik nog vrij weinig over kutjes. Zou ze schaamhaar hebben, of zou ze dat weggeschoren hebben? Ik schaam me eigenlijk om het te zeggen. Maar ik was als zeventienjarige nog nooit klaargekomen. Het was allemaal nieuw voor me.

Na wat slokjes thee gedronken te hebben keek ik naar een kleine boekenkast die (merkwaardig genoeg) bij hen in de keuken was geplaatst. Ik draaide mijn hoofd wat om de titels te kunnen onderscheiden. Bovenin de kast zag ik een boek dat de titel "Lust" had. Merkwaardig, want naast "Lust" lag een kinderbijbel. Op de rug van het (nogal oude) boek, waarschijnlijk uit de jaren zestig, was een schaars geklede vrouw afgebeeld dat met haar naakte benen opgetrokken zat. Ik zag een slipje dat haar kruis bedekte. Els zag dat ik naar dat boek keek. "Dat is een heel spannend boek Joeri! Je ouders en de kerk zullen het waarschijnlijk niet goedkeuren!" Ik glimlachte verlegen. "Waar gaat het over dan?" "Nou, ik kan je beter wat passages voorlezen dan uitleggen waar het over gaat schat!", zei Els schalks.

Boven hoorden we wat gestommel en gelach van haar kinderen. "Weet je wat?", zei Els ineens. "Ik ga me even omkleden en ben zo terug. Dan lees ik je wat uit "Lust" voor." Ik vond dat een goed idee. Man wat was het warm in de keuken. Of was het mijn geilheid die me deed koken van warmte? Els had het kennelijk ook warm, want ik zag dat ze af en toe wat zweet van haar voorhoofd veegde.

Even later hoorde ik haar van de trap naar beneden komen. Ik had het boek inmiddels uit de kast gepakt en keek met een verlekkerde blik naar de, nog geilere kaft. Een jonge vrouw zat met haar benen wijd op de grond naast haar bed. Een vinger had ze in haar half geopende mond gedaan. Haar volle lippen waren knalrood en haar mooie blonde haren in een knot gedaan. Een sappige, peervormige borst met keiharde tepel, bungelde uit haar laag uitgesneden blouse van zijde. En haar mini-rokje was omhoog gekropen zodat ik haar zwart zijden jarretels en - eveneens - zwarte satijnen slipje goed kon zien. Haar dikke kut priemde duidelijk door haar slipje heen. Ooooh wat werd ik daar geil van! Terwijl ik naar de kaft van het boek keek en stiekem, door mijn blouse heen, aan mijn bikkelharde lul friemelde, nam zij de laatste piepende trede. Ik keek om en zag Els in een roze hemdje en een roze katoenen slip aan de voet van de trap staan. Ik staarde vol wellust naar haar verschijning.

"Zal ik voor gaan lezen Joeri?", zei ze ondeugend. Mijn ogen kon ik niet van haar kruis afhouden. Wat had ze een heerlijke zachte, sappige, venusheuvel! En haar dijen waren zo mooi vol en zijdezacht! "Laten we naar de woonkamer gaan!", stelde Els voor. Ik volgde haar bedremmeld. Met elke stap die ze zette zag ik haar volle sexy billen geil wiebelen in haar heerlijke katoenen slip. Het zag er allemaal zo heerlijk uit! Ze nam plaats op fauteuil en ik ging tegenover haar zitten op de bank. De openhaard stond te loeien. We hadden het behagelijk warm. Els ging gemakkelijk zitten. Ze trok haar benen op. Ik keek naar haar mooie, witte, blote voeten. Langzaam dwaalden mijn ogen af naar haar dikke billen die zo mooi rond geaccentueerd werden door de manier waarop ze zat. En tussen haar benen zag ik het Godswonder: haar dikke, geile kut priemde als een heerlijk verleidelijk kussentje van lust tegen haar roze katoenen slip aan. Wat was die aanblik spannend!

Els hield me bij de les en zei: "Zal ik wat uit "Lust" gaan lezen Joeri? Als je vragen hebt mag je me altijd onderbreken hoor!" "Ok Els!", fluisterde ik, bibberend van geilheid.

Els bladerde wat in het boek en begon ergens nét over de helft van het boek te lezen:

"(...) Hij kuste me in mijn nek. Zijn mond vond die van mij. Als in een droom kringelden onze tongen, als in een innige omhelzing, om elkaar heen. Mijn ademhaling werd zwaarder. Mijn kut was inmiddels kleddernat van opwinding. Met mijn vingers maakte ik cirkelbewegingen rond mijn clitoris (...)

Els las de meest expliciete passages uit het boek. Haar stem klonk zwoel en warm terwijl ze een verhandeling oplas waarbij de vrouwelijke hoofdpersonage haar kontgaatje liet likken door haar minnaar. Ik hield het niet meer. Ik masseerde mijn eikel door mijn blouse en onderbroek heen. Hoe verder Els in het verhaal ging, hoe vaker ze ging verzitten. Ze zat op een gegeven moment met haar benen gekruist over elkaar heen. Toen ze het hoofdstuk las dat de vrouwelijke hoofdpersoon zichzelf liet beffen door de tuinman, deed ze haar benen subtiel, maar zeker, steeds wijder uit elkaar. Ik had nu volop zicht op mijn verlangen: haar heerlijke kut. Ik zag een nat plekje bij haar neukgaatje. Ik wist toen nog niet zo goed waar haar vaginale vocht vandaan kwam. Maar ik was werkelijk week van geilheid. Af en toe keek Els even op en volgde, net als even daarvoor in de keuken, mijn blik naar haar kruis. "Fijn he Joeri?", zei Els liefelijk en speels.

Ineens ging de deurbel. Els klapte het boek dicht, rende naar de keuken, legde het boek terug op zijn plek en vroeg mij gejaagd de deur open te doen. Ze rende de trap op toen ik haar man Karel aan de deur trof...

(Wordt vervolgd)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Voyeur - 2

Zoek naar meer verhalen van Joeri Wenzen...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Daten Met JasmijnDoor: JohnOude
Gelezen: 2939x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Buiten, Buurmeisje
19-07
8.5
:: Geile Evelien - 9Door: Barteljoris
Gelezen: 1431x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen, Vingeren, Ballen Likken, Jonge Meiden
19-07
9.4
:: GitaarlesDoor: Frysk
Gelezen: 2058x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-07
8.6
:: Mijn Sappige KutjeDoor: Lana Zomer
Gelezen: 13479x
Reacties: 28
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,chatten,slipje,kutje
18-07
8.1
:: Donkere Breeding SletDoor: Marcus
Gelezen: 8724x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger, Bareback, Sperma, Zwart, Breeding, Zonder Condoom
18-07
8.1
:: Stille Wateren... - 3Door: Chris
Gelezen: 5477x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
8.8
:: Bezorgservice 1Door: Ruudstaay
Gelezen: 6850x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriendin
18-07
7.6
:: Sex - Mary AnnDoor: Rob
Gelezen: 4279x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Klaarkomen
17-07
8.5
:: ThuiskomenDoor: Eva
Gelezen: 11573x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
7.9
:: Hij Is Weg :-(Door: Michelle
Gelezen: 9898x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal Zaad Slikken
16-07
7.8
:: Dominicaans SexfeestDoor: Rene
Gelezen: 8253x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-07
7.4
:: Amy & De TruckerDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 5948x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
15-07
7.5
:: Geile Evelien - 8Door: Barteljoris
Gelezen: 7258x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Biseks, Jonge Pikken, Lesbische Vrijpartij
14-07
8.9
:: Roemeense Sexslavin - 8Door: Rini
Gelezen: 5175x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.2
:: Carola En Haar BuurjongenDoor: Mirelle
Gelezen: 21173x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 565