Opwindend.Net
Datum: 11-03-2018
Stemmen: 56x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 12587x
Lengte: Gemiddeld
De Enquetrice - 1
Door Corretje - Mijn Profiel Pagina

Laat ik me eerst even voorstellen. Ik heet Cor en woon in een dorp in de buurt van Apeldoorn ben vrijgezel en 56 jaar jong. Dit verhaal speelt zich af in de zomer van 2017. Ik krijg regelmatig verzoeken van enqute bureaus om mee te doen met het invullen van vragenlijsten, dit keer zou er op een woensdag middag iemand langs komen om vraaggesprek te houden het zou een gesprek worden van vier uur en ik zou hier een passende beloning voor ontvangen. Hoe passend leest u hieronder.

Op de bewuste woensdag middag ging rond half 1 de deurbel, toen ik open deed stond daar een oerdegelijk geklede dame van rond de 50 jaar, ondanks de warmte had ze ook nog een vest aan en een lange rok. Ze stelde zich voor als Jannie van het enqute bureau ik gaf haar een hand en liet haar binnen. Ze nam plaats op de grote bank en begon gelijk met de vraagstelling ze zei hoe lang bent u al getrouwd en hoeveel kinderen heeft u, ik zei ik ben niet getrouwd en zover ik weet heb ik geen kinderen, Ze moest een beetje blozen bij die opmerking en zei dan is er een misverstand want deze enqute is bedoeld voor gezinnen. Ok zei ik en nu, ze klapte haar laptop dicht en zei dan heb ik vandaag helaas een vroegertje ik zei hoezo helaas lekker toch ze zei sorry laat maar zitten. Ik zei we kunnen toch gezellig even wat praten wat wil je drinken, Ze zei doe maar wat fris graag, ik schonk voor ons beiden wat in en zei vertel eens wat over jezelf.

We begonnen een leuk gesprek het bleek dat ze een paar dorpen verder woonde en al 22 jaar getrouwd is met een boer en ze hebben 2 dochters van 21 en 22 jaar. Op een gegeven moment zat ze flink te zweten dus ik zei trek dat vest toch uit, Ze zei dat mag niet van mijn man als ik bij andere mensen Ben, ik zei doe nou maar uit dadelijk val je nog flauw en aarzelend deed ze haar vest uit.

Wat ik toen zag was niet echt leuk ze had korte mouwen waardoor haar blote armen zichtbaar werden haar armen zaten onder de blauwe plekken en kleine wondjes, ik vroeg haar hoe dat kwam en ze zei dat het ongelukjes waren, ik zei daar geloof ik niks van, ik ging naast haar zitten en streelde haar armen zeilde er van. Ik zei wordt je mishandeld, Ze knikte ligt met haar hoofd en begon zacht te huilen. Ik nam haar in mijn armen en knuffelde haar ze begon onbedaard te snikken.

Met horten en stoten want het hele verhaal er uit dat zij e haar dochters al jarenlang door in man/vader mishandeld werden, ik zei aan het eind van haar verhaal waarom ga je niet bij hem eg. Ze zei waar moet ik heen dan, ik streelde haar door haar haar en kuste haar voorhoofd er ging een rilling door haar heen. Ik streelde haar een tijdje en ze nestelde zich in mijn armen en zag pas voor het eerst wat een mooie vrouw ze eigenlijk was.

Ik stond op en schonk wat te drinken voor ons in, toen ik de kamer weer in kwam stond ze mijn boeken te bekijken ik ging achter haar staan en kuste haar zachtjes in haar nek en legde mijn handen op haar buik. Ze keek om en lachte lief naar me en zei dat voelt goed, onze gezichten kwamen steeds dichter bij elkaar en onze lippen raakten elkaar we stonden wel 10 minuten te zoenen, ik Leiden haar naar de bank en toen we zaten streelde ik voorzichtig haar borsten, Ze keek me aan en fluisterde doe voorzichtig met me. Ik begon haar blouse los te knoppen en deed deze uit, ik wipte haar borsten uit haar bh en lukte en streelde haar tepels deze reageerde direct ze protesteerde ligt maar kon een kreun niet onderdrukken. Langzaam schoof ik haar rok omhoog en ging op zoek naar haar heiligdom.

Toen ik voorzichtig haar kruis raakte ging er schok door haar heen ze begon zachtjes mijn hoofd te strelen voor mij een teken dat ik door kon gaan, ik streelde nu met mijn vinger tussen haar schaamlippen en zocht en vond haar clitoris. Toen ik deze streelde kwam ze met haar kont van de bank en ze kreunde hard ja daar kreunde ze ik wreef nu snel over haar clitoris en ze begon steeds meer met haar heupen te bewegen al snel kreunde ze dat ze klaar ging komen en even later kwam ze dan ook met een enorme gil tot een orgasme haar slip werd echt zeiknat. Toen ze bijgekomen was pakte ze me hoofd en begon me wild te zoenen. O schat zei ze dt is zo lang geleden dat het zo lekker was. Ze keek op haar horloge en schrok ze zei ik ben hier al 4 uur ik moet gaan anders krijg ik weer op mijn donder ze zei was dit eenmalig of maken we het later af met tranen in haar ogen. Ik zei je bent een mooie vrouw en er komt zeker een vervolg ze kuste me en zei ik kan bijna niet wachten om met je te vrijen.

Een paar dagen later ging mijn telefoon het was Jannie ze zei ik heb bij jou in de buurt een afspraak en tegen mijn man gezegd dat ik daarna naar een vriendin ga, zei is op de hoogte en zal niets zeggen ik wil naar jou komen is dat goed. Ik zei natuurlijk is dat goed, een half uur later ging de bel en daar stond ze dan weer zo truttig gekleed maar een ontzettend lief gezicht, we liepen naar de huiskamer en ik schonk wat te drinken in. Ik ging naast haar zitten en we gaven elkaar een gepassioneerde zoen tijdens het zoenen knede ik haar heerlijke borsten, ze kreunde het uit en liet zich ook niet onbetuigd want ik voelde haar hand op mijn kruis en ze begon in mijn lul te knijpen. Ik ging met mijn hand onder haar rok rechtstreeks haar slip en streelde haar al behoorlijk natte kut ik streelde haar clitoris met mijn duim en dreef een vinger tussen haar schaamlippen haar kut in oooo wat lekker hoorde ik haar kreunen, ga door ga door kreunde ze en totaal onverwacht gilde ze ik kommmm en ze maakte een hole rug en gilde het uit. Gelukkig woon ik in een vrijstaande woning want anders hadden de buren zeker komen kijken wat er aan de hand was. Uitgeput van haar orgasme liet ze zich terug op de bank vallen en keek mij lief aan en zei dankjewel, ik zie je hoeft me niet te bedanken hoor. Ze kuste me en zei ik wil met je vrijen.

Ik stond op en trok haar van de bank en leidde haar naar de slaapkamer ik deed haar vest uit en begon haar blouse los te knoppen en trok deze uit gevolgd door haar bh ik zag nu pas echt haar mooie borsten ze hingen iets maar voor haar leeftijd mochten ze er zeker nog zjn, ik trok haar naar me toe en zoende haar tepels en beet er zachtjes in tegelijkertijd maakte ik haar rok los en deze gleed op de grond ze had een ouderwetse onderbroek aan maar deze verdween ook snel naar de vloer. Ze stond naakt voor me en ik liet mijn vingers tussen haar schaamlippen glijden en stak 2 vingers haar kut in en streelde met mijn duim haar clitoris oohh schat wat lekker en ik voelde haar kut verkrampen ze kwam voor de 2e keer deze middag klaar. Ik fluisterde in haar oor dat ze mooi was en ik zag de tranen in haar ogen komen.

Ze begon mijn broek los te maken en trok deze samen met mijn boxer van mijn billen en begon aan mijn lul te trekken ze zakte even later op haar knien en ik voelde haar lippen zich rond mijn eikel sluiten. Stukje bij beetje verdween mijn hele lengte in haar mond ze was me heerlijk aan het pijpen en het duurde dan ook niet lang voor ik me orgasme voelde opkomen en ik waarschuwde haar dat het er aan kwam, Ze keek alleen maar even omhoog en haar tong vloog over mijn eikel even later spoot ik mijn zaad haar mond in.

We lieten ons op het bed vallen en we streelden elkaar ze kuste me en zei ik wil je in me voelen ze speelde met mijn lul tot hj weer hard overeind stond ze keek me aan en zei neem me schat stop hem diep in me. Ik kroop op haar en ze pakte mijn lul en leidde hem een paar keer door haar schaamlippen ze keek me aan en fluisterde doe het neuk me schat mijn lul gleed soepel haar kut in ze hapte even naar adem en keek me met grote ogen aan en ze fluisterde rustig aan schat ik moet even aan je wennen. Ik stopte even en even later zei toe maar en ik begon haar langzaam te neuken na even zei ze doe maar harder het is lekker ik verhoogde het tempo en het duurde niet lang tot ze het uitgilde dat ze klaar ging komen en met een oerkreet voelde ik haar kut verkrampen en haar sappen voelde ik langs mijn lul lopen ik liet mijn lul in haar zitten en ging weer zachtjes verder ze keek me aan en zei ga op je rug liggen ik wil jou neuken. Ik draai me op mijn rug en ze kruipt over me en pakt mijn lul en leidt deze tussen haar schaamlippen ze laat zich er helemaal over heen zakken en kreunde o wat lekker je vult me helemaal hj zit zo lekker diep in me ze begint stevig op me te rijden ik pak haar borsten en begin deze te kneden ondertussen voel ik mijn orgasme op komen en zeg het tegen haar en ze kreunde nog even schat dan kom ik ook en even later gilt spuit me vol schat en we komen allebei tot een geweldig hoogtepunt. Ze laat zich naast me vallen en even later hoor ik haar zachtjes snikken. Ik vraag haar wat er is en ze snikt dat het misschien allemaal maar een droom is ik zeg haar dat ze klaarwakker is en dat ik verliefd op haar ben ze kijkt me aan vraagt zachtjes je plaagt me toch niet he, ze zegt ik was op slag verliefd toen je de deur open deed. Ze zegt hoe moet het nu verder ik zeg we gaan zo lekker in bad en bespreken het.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Enquetrice - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 1810x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 1293x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.4
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 905x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
7.8
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 6795x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 6028x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.7
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 2956x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.7
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 3634x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.2
:: Geil - 48 - HestherDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 278x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.7
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 12784x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
:: Zonnen Door: Harry
Gelezen: 12112x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
7.4
:: Bouchras Eerste Zwarte Man Door: G.B.
Gelezen: 10555x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Moslima, Marokkaanse, Onderdanig
14-06
8.5
:: Een Date Vol OrgasmesDoor: De Zus Van Stacy
Gelezen: 10841x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Openbaar, Neuken, Pijpen, Beffen, Squirt, Squirten, Zusje, Toilet, Restaurant, Nerd
14-06
8.9
:: IjsklontjeDoor: Kiwi90
Gelezen: 7769x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Ijsklontje, Beffen
14-06
8.5
:: Zaterdag Met Een Happy EndDoor: Wim Van Es
Gelezen: 4396x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: MMF, Bondage, Anaal
13-06
7.5
:: Oudere Vrouw - MagdalenaDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 5428x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Jonge Knul, Oudere Vrouw, Neuken
13-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net