Opwindend.Net
Datum: 11-03-2018
Stemmen: 60x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 15177x
Lengte: Lang
Angst Voor De Tandarts
Door Kevin - Zoek naar meer...

Dit verhaal heb ik op verzoek van Marijke geschreven. Het is een fantasie van haar en ik hoop dat jullie er van genieten. Veel leesplezier!

Het is stil in de wachtkamer van de tandarts. Op de receptioniste na, is Maris de enige patiŽnt in de wachtkamer.
Maris is 25 jaar, laatstejaars student en nog steeds verschrikkelijk zenuwachtig en angstig voor de bezoekjes aan de tandarts.

Normaalgesproken neemt ze altijd wel iemand mee naar de jaarlijkse controles, maar haar moeder heeft op het laatste moment moeten afzeggen. Hierdoor zit Maris nu enigszins balend in de wachtkamer.
Het is wat warm in de wachtkamer, maar toch staat het kippenvel bij Maris op de armen. Vanachter de deur van de behandelkamer hoort ze gedempte stemmen en af en toe het geluid van een van de medische apparaten die de tandarts gebruikt.

Als ze weer eens het geluid van een boor hoort, schieten de rillingen over haar rug. Ongemerkt voelt ze haar lichaam hierop reageren en de haren op haar armen staan recht overeind. Ze merkt zelfs dat haar tepels hierdoor harder worden.
Jeetje, denkt ze. Misschien was een trui toch verstandiger in plaats van dit dunne jurkje met kanten bh.
Ze slaat haar armen voor haar borst, zodat het niet opvalt dat haar tepels door de dunne stof heen prikken.

Het geluid van die akelige apparaten stopt en niet veel later hoort ze gedempt gelach door de deur komen.
Als de deur opent ziet ze een vrouw van middelbare leeftijd vertrekken. Ze zwaait naar de receptioniste en vertrekt.
Maris weet nu dat ze elk moment kan worden opgeroepen om de behandelkamer te betreden.
Om nog enigszins zelfverzekerd over te komen haalt ze diep adem en veegt haar klamme handen af aan haar jurkje.
Niet dat het veel helpt, maar voor het zelfvertrouwen is het wel goed.

Vanachter de balie van de receptioniste komt een geluid van de intercom. De receptioniste komt omhoog en glimlacht naar Maris.
Komt u verder mevrouw, de tandarts verwacht u.
Maris komt overeind en lacht als een boer met kiespijn naar de receptioniste. Langzaam loopt ze naar de deur. Bij de deur kijkt ze nog eens achterom en ziet dat de receptioniste haar tas over haar schouder doet en op het punt staat om te vertrekken.
Maris sluit haar ogen en denkt: 'ook dat nog, alleen achtergelaten bij de tandarts. Kan de dag nog slechter?'
Ze haalt diep adem en duwt de deur open.

Bij binnenkomst ziet ze de tandarts en zijn assistent staan. Ze is aangenaam verrast door de verschijningen. De tandarts loopt naar Maris toe en steekt zijn hand uit om zich voor te stellen. 'Aangenaam, mijn naam is Ronald, ik ben de behandelend tandarts vandaag. Dit is mijn broer Mark. Wij zijn beide gediplomeerd tandarts en wisselen de behandelingen af. Vandaag ben ik de tandarts en is Mark de assistent.
Ook Mark komt naar voren gelopen en stelt zichzelf voor. Maris geeft beide mannen, die ongeveer 35 jaar zijn, ruim 1.80 meter lang en licht gespierd zijn, een hand.
Mark kijkt haar aan met zijn diepe blauwe ogen en merkt op dat Maris klamme handen heeft. 'Ben je zenuwachtig?' Vraagt hij.
Maris beaamt dat het bezoek aan de tandarts niet tot haar favoriete bezigheden behoort.
Ronald lach en probeert Maris gerust te stellen en zegt dat ze zich nergens zorgen over hoeft te maken en dat ze goed verzorgd zal worden.
Maris kijkt naar de perfecte lach van Ronald en voelt hoe een tinteling zich door haar lichaam trekt.

Ronald gebaart dat Maris mag plaatsnemen op de stoel. Maris klimt op de stoel. Omdat ze nog niet helemaal goed ligt, moet ze een stukje omhoog schuiven. Direct heeft ze spijt van haar keuze om een jurkje aan te trekken. De stoel is van leer en omdat Maris wat gespannen is plakt het jurkje aan haar huid vast. Nu ze omhoog op de stoel schuift, kruipt haar jurkje omhoog waardoor een behoorlijk stuk van haar bovenbenen zichtbaar wordt.
Om hier niet te veel de nadruk op te leggen, laat ze het maar voor wat het is.

De stoel wordt achterover gekanteld en ze ziet hoe Ronald met een mondkapje voor zijn mond over haar heen buigen. Het enige dat ze nu van zijn gezicht ziet zijn de glinsterende ogen die ondeugend naar haar gluren.
Maris verdrinkt een beetje in de ogen als ze haar mond opent. Dit maakt een bezoekje aan de tandarts toch nog een klein beetje aangenaam.
De controle gaat erg vlot en Maris krijgt complimenten voor haar keurig onderhouden gebit. 'Het enige dat ik zie is een klein beetje tandsteen. Dat zal ik zo voor je verwijderen.' Zegt Ronald.
'Mark, wil jij mij de instrumenten aangeven?' Vraagt Ronald.
Maris haar ogen worden groot van schrik en angst. Instrumenten? Tandsteen verwijderen?

Als Mark aan komt lopen met de benodigde instrumenten begint Maris tegen te spartelen. Ze probeert haar mond te sluiten, maar vanwege de klem die in haar mond is gedaan lukt dit niet.
Ze begint te kreunen dat ze dit niet wil en draait haar hoofd weg van Ronald.
'Rustig maar, dit doet geen pijn. Je voelt er niets van' Probeert Ronald haar te kalmeren. Dit heeft echter geen enkel effect en Maris probeert nog steeds haar hoofd weg te draaien. Daarnaast probeert ze ook nog met haar handen de instrumenten van Ronald af te pakken.
Ronald laat de stoel waarin Maris ligt wat verder naar beneden zakken en klemt haar hoofd tussen zijn knieŽn om te zorgen dat ze stil blijft liggen.
'Mark, klim jij op die stoel en zorg dat ze haar handen stil houdt, dan zijn we het snelste klaar met de behandeling en kunnen we haar weer naar huis laten gaan'.

Omdat Maris zo druk aan het spartelen is, kruipt haar jurkje alleen maar verder omhoog. Inmiddels is al een groot gedeelte van haar dijen te zien en zelfs een stukje van haar slip is af en toe te zien.
Mark was hier verlekkerd naar aan het kijken dat de vraag van Ronald hem volkomen ontgaat, totdat Ronald wat harder roept.
'Mark, sta daar niet zo te staren en zorgt dat de patiŽnt stil blijft liggen!'
Mark schrikt op uit zijn gestaar en klimt snel op de stoel om op de middel van Maris te gaan zitten. Hij pakt haar bij de polsen en probeert haar in bedwang te houden.

Maris is echter zo in paniek en begint nu ook te schoppen. Mark probeert nog wel naar achteren te schuiven, zodat hij op haar bovenbenen zit, maar Maris weet hem net op het moment dat hij iets omhoog gaat, van haar af te gooien.
Mark laat zich dit niet gebeuren en pakt met zijn linkerhand beide polsen van Maris vast. Met zijn rechterhand pakt hij een mondkapje van een grote fles af en drukt die op het gezicht van Maris. Ronald weet wat er nodig is om Maris rustig te krijgen en draait aan de ronde knop boven op de fles waar Mark het mondkapje vanaf heeft gehaald.
Maris hoort hoe de fles begint te sissen. Paniekerig probeert ze het mondkapje weg te drukken, maar haar hoofd ligt klem tussen de knieŽn van Ronald en Mark heeft haar polsen zo stevig vast dat ze geen kant op kan.
Maris voelt hoe het gas zich in haar longen vult en ze voelt haar lichaam tintelen. De kracht vloeit uit haar lichaam en haar armen en benen worden slap.
Dit is ook het moment dat het kapje van haar mond wordt afgehaald. Ze is niet volledig onder narcose gebracht, maar er is genoeg narcose in haar lichaam gekomen dat ze geen kracht meer kan zetten en zich kan verzetten tegen de beide heren.

Ronald begint snel het tandsteen te verwijderen. Omdat Maris zo verslapt is gebeurd dit snel.
Mark laat de handen van Maris los en kruipt van haar af. Daarbij valt zijn oog op het spannende slipje van Maris dat volledig zichtbaar is. In het gespartel is het jurkje volledig omhoog gekropen en hierdoor is het slipje van Maris volledig zichtbaar.
'Ronald, ik ben toch nog een gaatje tegen gekomen' Zegt Mark gevat.
Ronald komt van zijn kruk af en loopt om de tandartsstoel heen. Verrast kijkt hij tussen de benen van Maris. 'Hmm, volgens mij heeft dit gaatje ook een behandeling nodig. Het lijkt erop dat dit gaatje gevuld moet worden.'
Mark streelt over de benen van Maris, die alles wel hoort en beseft, maar hier niet op kan reageren. Zachtjes streelt Mark over de venusheuvel van Maris. 'Hmm lekker vol kutje en lekker zacht' mompelt Mark goedkeurend. Met een soepele beweging trekt Mark het slipje van Maris naar beneden, waardoor Maris haar kutje open en bloot ligt. Ronald is inmiddels weggelopen waardoor Maris alleen met Mark in de behandel kamer achterblijft.
Mark loopt om de stoel heen en Maris volgt hem met haar ogen. Ze ziet dat hij richting het hoofdeind van de stoel loopt, waarbij de bobbel in de broek van Mark niet te missen is.
Wat een flink apparaat moet dat zijn, denkt Maris.

Mark loopt al snel buiten haar gezichtsveld. Ze ziet hem pas weer als hij achter haar staat en over haar heen buigt. Ze voelt hoe zijn handen over haar armen strelen. Vanaf haar polsen streelt hij omhoog tot aan haar schouders.
Zo streelt hij een paar keer over haar armen, als hij nogmaals bij haar schouders aankomt en vanaf daar van boven haar jurkje in glijdt met zijn handen.
Maris voelt hoe de handen van Mark over haar borsten heen strelen. Eerst nog over haar bh heen, maar al snel neemt de opwinding bij Mark toe en gaat hij met zijn handen in haar bh en kneedt hij zachtjes de borsten van Maris en de tepels worden niet vergeten.
Ondanks dat Maris verdooft is, voelt ze hoe de opwinding, ondanks de vreemde situatie, bezit van haar neemt. Haar tepels worden hard en ze voelt hoe een warmte door haar lichaam trekt. Langzaam begint haar lichaam te tintelen en een kreun stijgt op uit haar mond.
Mark haalt een hand uit de bh van Maris en knoopt daarmee zijn eigen broek los. Maris probeert zoveel mogelijk met haar ogen te volgen wat er achter haar gebeurd en ze voelt ziet dat de witte tandartsbroek naar beneden zakt.
Er verschijnt een zwarte boxershort, en daarboven uit steekt al het topje van een rood/paarse eikel.

Zoals Maris al eerder had gedacht heeft Mark een flink apparaat. Omdat Mark nog steeds haar borst aan het kneden is en haar tepel regelmatig tussen zijn duim en wijsvinger door laat rollen, voelt ze zich telkens geiler worden. Dan ziet Maris dat Mark ook zijn boxershort laat zakken en de grote pik van Mark komt te voorschijn.
Een mooie rechte, dikke pik, met daaronder een zware volle zak komt te voorschijn. De pik schokt op en neer, wat aangeeft dat Mark zelf ook behoorlijk geil is.
De balzak is niet volledig kaal, maar wel keurig netjes kortgeschoren. De pik zelf is een goede 18 centimeter lang, maar vooral de dikte is indrukwekkend. De pik is zeker wel 6 centimeter dik!

Maris voelt hoe haar kutlipjes zich vullen met bloed. Haar lipjes worden dikker en dikker en ze voelt hoe het vocht tussen haar lipjes door loopt.
Het tintelende gevoel wordt alleen maar erger en Maris voelt hoe ze verlangt naar de dikke pik. Ze ziet hoe Mark zijn machtige pik vastpakt en langzaam de voorhuid over zijn eikel heen schuift. De grote eikel verkleurt langzaam naar donkerpaars.
Maris kijkt verlangend uit haar ogen als Mark zijn pik op het gezicht van Maris legt. Maris weet met moeite haar tong uit te steken en Mark tikt met zijn eikel op haar tong.
Maris proeft de ziltige smaak van het voorvocht op haar tong. Met de eikel trekt Mark een vochtig spoor over het hele gezicht van Maris en slaat op de wangen van Maris.
Dit is zo vernederend voor Maris, maar stiekem geniet ze met volle teugen van die lange warme pik op haar gezicht.

Op het moment dat Mark zijn dikke pik bij Maris in haar mond schuift, hoort Maris de deur open gaan.
Ronald komt binnen met twee beugels. 'Kijk Mark, deze heb ik geleend van onze buren van de afdeling gynaecologen'
Maris ziet niet wat Ronald in zijn handen heeft, want het lichaam van Mark blokkeert haar zicht. Ze ziet wel hoe Mark zijn duim omhoog steekt.

Wel merkt Maris dat heel langzaam iets meer gevoel in haar lichaam terugkomt. Ze heeft iets meer controle over haar tong en ze weet met moeite haar tong langs de eikel van Mark te leggen. Het voorvocht van Mark begint inmiddels rijkelijk te vloeien en loopt in de keel van Maris.
Mark begint zachtjes te stoten in de mond van Maris en hij begint zachtjes te kreunen. Met zijn vrije hand trekt hij de bandjes van het jurkje en de bandjes van de bh van Maris naar beneden.
Hierdoor ligt Maris in haar blote kutje en met ontblote borsten in de tandarts stoel.

Plotseling merkt Maris dat het gedeelte van de tandartsstoel waar haar benen op liggen naar beneden zakt. Omdat het bovenste gedeelte van de stoel nog wel plat ligt, bungelen haar benen dus naar beneden. Dan voelt ze hoe haar benen een voor een worden opgetild en in een soort van beugel worden gelegd. Als beide benen in een aparte beugel liggen, voelt ze hoe de beugels uit elkaar worden geschoven en ze wijdbeens in de stoel ligt en haar kontje nog maar net op de rand van de stoel ligt.
Haar kutje staat geheel open en ze voelt hoe de sappen uit haar kutje door haar bilspleet loopt. Ze is zo geil van de gehele hulpeloze situatie dat haar kutje lekt en ze haar sappen de vrije loop laat.
Terwijl Mark nog steeds zijn pik in Maris haar mond stoot, voelt Maris ineens iets warms op haar kutje. Omdat haar benen nog steeds wat gevoelloos zijn kan ze het gevoel eerst niet direct plaatsen, totdat Mark zijn pik uit haar mond haalt en haar hoofd iets omhoog doet.
'Kijk maar eens goed hoe je lekker gewillig klaar ligt. Onze behandeling is nog niet klaar jonge dame' fluistert Mark in haar oor.

Maris ziet hoe haar benen gespreid in twee beugels ligt. Haar benen liggen behoorlijk omhoog en ze ziet hoe Ronald tussen haar benen is gekropen. Ze ziet hoe hij zijn tong uitsteekt en deze diep in haar kutje steekt. Maris voelt hoe de pik van Mark tegen haar wang aan tikt als hij over haar heen hangt en haar tepels weer tussen zijn vingers door laat rollen.
Maris kreunt hard als ze het warme gevoel vanuit haar kruis nu kan plaatsen en het uitzicht dat ze heeft maakt haar alleen maar geiler.
Dat haar tepels op deze manier worden gepijnigd maar haar alleen maar geiler en ze probeert de pik van Mark weer in haar mond te happen.
'Kijk eens hoe geil ze is Ronald, ze is helemaal klaar voor ons.' Roept Mark.
Ronald komt iets omhoog en ziet de meest geile en wilde blik die hij ooit in de ogen van een vrouw heeft gezien.
Zo met haar benen gespreid, in haar blote kutje ťn met haar borsten bloot in een tandartsstoel. Hoe geil wil je het hebben

Maris weet niet meer waar ze het moet hebben. De tong van Ronald diep in haar kutje en haar tepels die zalig worden bespeeld door Mark maken haar helemaal gek. Dit in combinatie met het tintelende gevoel van de narcose in haar lichaam zorgen ervoor dat ze bijna wegzakt in een roes van geilheid. Mark laat zijn harde pik telkens over de lippen van Maris glijden zonder dat ze de kans heeft om de eikel in haar mond te krijgen.
Telkens proeft ze het voorvocht op haar lippen dat ze gulzig van haar lippen aflikt.
Als Mark nog verder over haar heen gaat hangen om met zijn vrije hand over haar clitje te strelen ziet Maris haar kans schoon en hapt ineens de grote paarse eikel naar binnen.
Ze zuigt voor wat ze waard is, maar dit wordt bemoeilijkt door het geile gevoel dat vanuit haar tenen omhoog kruipt.

Steeds verder door haar lichaam trekt de geile spanning. Vanuit haar tenen, door de beugels waar haar benen in liggen, door kaar kruis. Haar tepels lijken te knappen val geilheid. En dan is het zover!
Terwijl de eikel van Mark nog diep in haar mond steekt begint Maris te schreeuwen. Haar lichaam weet op wonderbaarlijke wijze geheel aan te spannen. Het orgasme raast als een gek door haar lichaam. Haar kutje lijkt te overstromen zoveel geil wordt er uit geperst. De tong van Ronald wordt bijna afgeknepen zo hard spant Maris haar kutje aan.
Haar hoofd schokt tijdens het orgasme ook omhoog, met als gevolg dat de eikel van Mark tot diep in haar keel stoot. Omdat Maris haar hoofd zo ongecontroleerd schokt, voelt het voor Mark alsof hij hard en diep wordt gepijpt. Dit gevoel is voor Mark het laatste zetje dat hij nog nodig had en zijn pik wordt nog harder. Zijn eikel zwelt op in de keel van Maris. Mark verstijft en druk zijn pik nog dieper in de keel van Maris als zijn balzak samentrekt en zijn zaad met kracht diep in de keel van Maris wordt gespoten.
Straal na straal verdwijnt rechtstreeks in de keel van Maris.
Mark komt overeind en trekt zijn pik uit de mond van Maris om de laatste druppels zaad over de borsten van Maris te laten lopen.

Heel langzaam ebt het orgasme van Maris weg. Als ze haar ogen opent en een beetje bij zinnen is, proeft ze de heerlijke smaak van Mark zijn zaad diep in haar keel. De laatste druppels in haar mond slikt ze genietend door en ze ziet hoe er nog enkele druppels zaad haar borsten siert.
Tussen haar benen ziet ze Ronald met een grote grijns staan. Zijn gezicht glimt van de vele sappen die Maris tijdens haar orgasme naar buiten heeft geperst. Maar aan de grijns van Ronald te zien heeft hij hier geen enkele moeite mee.
Ze ziet dat Mark op een krukje aan de zijkant is gaan zitten. Zijn machtige pik is langzaam slapper aan het worden en hangt over zijn been.

Tussen haar benen door ziet Maris dat Ronald naar voren stapt. Ze ziet hoe hij zijn witte tandartsbroek losknoopt en dat hij geen boxershort daaronder draagt.
Als Ronald uit zijn broek is gestapt ziet Maris dat ook Ronald een flinke pik heeft. Iets minder groot als die van Mark, maar alsnog een heerlijk exemplaar.
Omdat de narcose steeds verder uitgewerkt raakt, krijgt Maris over steeds meer ledematen de controle terug. Hierdoor weet ze haar kontje iets omhoog te drukken en weer wat redelijk verstaanbare worden uit te brengen.
'Neem me' weet ze met moeite uit te brengen.
Ronald komt maar al te graag aan deze wens tegemoet en laat zijn pik over het kutje van Maris glijden. Zachtjes streelt hij met zijn eikel over het gladde kutje. Langs haar lipjes trekt hij een vochtig spoor van zijn voorvocht. Maris begint steeds meer met haar kontje te draaien, omdat ze zo graag haar kutje gevuld wil krijgen met die lekkere pik.

Als Ronald zijn eikel voor de ingang van haar kutje plaatst, kreunt Maris dat ze gevuld wil worden. Ze voelt het gevoel van een opkomend orgasme alweer naderen en ze probeert haar arm omhoog te krijgen.
Mark ziet wat Maris probeert en staat op om haar arm omhoog te doen en legt deze op haar borst. Maris weet zelf een van haar tepels tussen haar vingers te krijgen en begint deze wild te kneden. Mark loopt snel om de tafel heen en pakt de andere hand van Maris en legt deze om zijn pik heen.
Maris heeft nog niet heel veel controle over haar hand, maar ze voelt wel hoe de pik stijver wordt in haar hand. Mark begint langzaam in haar hand te stoten, alsof hij haar hand neukt.

Dan is het moment daar dat Maris de eikel van Ronald langs de ingang van haar kutje voelt glijden. De dikke eikel voelt ze steeds ietsje verder naar binnen glijden.
'Dieper!' roept ze uit en draait met haar kont.
Ronald trekt zijn pik iets terug om vervolgens tot aan zijn ballen in haar kutje te stoten. Maris voelt hoe de eikel door haar baarmoederopening wordt opgeslokt. Dit is zo'n sensationeel gevoel, in combinatie met de prikkels vanuit haar tepels kondigt haar orgasme zich aan.
Ze kromt haar rug, haar kutje spant zich aan en met een dierlijke grom begint ze te trillen en te schudden. Ze raakt buiten zinnen van opwinding. Langzaam wordt het zwart en verdwijnt ze in een gelukzalig gevoel van genot.
Gelukkig valt ze niet helemaal flauw en merkt ze dat Ronald zich terug trekt uit haar kutje. Als ze de eikel bijna uit haar kutje voelt glijden, stoor Ronald weer genadeloos toe en verdwijnt zijn pik weer tot aan zijn balzak in haar kutje.

Maris voelt die lange warme pik telkens weer in haar kutje stoten. Haar zenuwen zijn tot het uiterste gespannen en elke stoot is een pure genotssensatie.
De balzak van Ronald kletst bij elke stoot tegen de anus van Maris aan, wat tot nog meer genot lijdt.
Mark staat weer naast Maris en heeft zijn pik in eigen hand genomen. Hij trekt zichzelf hard af terwijl hij zijn pik weer opnieuw over de lippen van Maris laat glijden.
Maris steekt haar tong uit om de eikel van Mark zoveel mogelijk over haar tong te voelen glijden.

Diep in haar kutje voelt Maris hoe de pik van Ronald dikker wordt. Ze voelt hoe haar kutlipjes zich omsluiten om de harde pik en haar kutje nauwer wordt.
Ronald stoot steeds sneller en dieper. De borsten van Maris schudden mee in het tempo dat Ronald haar neukt.
Dan verstijft Ronald plotseling. Maris ziet hoe zijn gezicht vertrekt en dan, als een explosie voelt ze hoe haar kutje wordt gevuld met heet zaad. Ze voelt hoe de pik diep in haar pulseert. Ze voelt hoe haar baarmoederopening zich opent en hoe het zaad zich een weg baant diep in haar kutje.

Mark weet zich ook niet meer in te houden en begint voor de tweede maal te spuiten. Maris opent haar mond om deze keer alle heerlijke zaad in haar mond te ontvangen zonder dat dit direct in haar keel verdwijnt.
De heerlijke smaak van vers zaad verspreidt zich in haar mond. Diep in haar kutje voelt ze de pik van Ronald langzaam slapper worden. Bij elke schok van de pik schiet er een nieuwe genotsgolf door haar heen.

Uitgeput stappen Mark en Ronald bij Maris vandaan. Ze pakken wat keuken papier om Maris weer enigszins toonbaar te maken. Ze vegen de zaadresten van haar borsten en ook haar kutje wordt voorzichtig schoon gemaakt. Telkens als ze in de buurt van het kutje van Maris komen schokt Maris. Het is allemaal nog zo gevoelig.
Door de inspanning is de narcose gelukkig wel geheel uit haar lichaam verdwenen.

Als Maris weer toonbaar is, trekt Mark het slipje bij haar aan en Ronald zorgt dat haar bh en jurkje weer netjes over haar schouders komen te hangen.
Langzaam laten ze Maris overeind komen. Als ze zit helpen ze haar op haar benen. Maris is nog wat wankel, maar of dit door de narcose komt of door het geile genot is even de vraag.

Mark en Ronald hebben inmiddels ook hun broek weer aangetrokken. 'Hopelijk ben je een klein beetje van je angst voor tandartsen af. We maken graag een vervolg afspraak met je'. Zegt Ronald. Mark haakt daar op in door te zeggen dat hij dan de uitvoerend tandarts zal zijn en Ronald zijn assistent.

Maris geeft beide mannen een zoen en zegt met plezier uit te kijken naar een volgende afspraak waarbij de behandeling volgens haar zonder verdoving mag plaatsvinden.

Zoek naar meer verhalen van Kevin...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Geile WerksterDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 11510x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrijen, Neuken, Klaarkomen
22-06
7.9
:: Heerser Harry - 3Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1953x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Diverse Mannen
20-06
7.8
:: Toy Boy - 3Door: Harry
Gelezen: 3372x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rimmen, Buurvrouw, Atleet
20-06
8.0
:: Geslaagde Dating AvondDoor: Pijaleu
Gelezen: 2878x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-06
8.4
:: De Verstuikte Voet Van JennyDoor: Pijaleu
Gelezen: 6112x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje
20-06
8.4
:: Hete WandelingDoor: Pijaleu
Gelezen: 3834x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verbrand, Zwembad
20-06
8.5
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3767x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 4076x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.5
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 12453x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3637x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.6
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 8865x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.3
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 8633x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.8
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 5974x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 4067x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
7.9
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 11709x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net