Opwindend.Net
Datum: 11-03-2018
Stemmen: 57x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 13036x
Lengte: Lang
Luwe Vindt Een Priv-slet - 2
Door Beer - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Luwe Vindt Een Priv-slet - 1

Het was nog voeg toen ik, Luwe, wakker werd door de deurbel die luid en indringend mijn natte droom binnendrong. Chagrijnig stond ik op en liep naakt naar de voordeur en keek rechtstreeks in de boze ogen van Fientjes ouders.

Je hebt onze Fientje onteerd! Je..., tierde de vader met een hoofd die rood aangelopen was van woedde. Als de kerk het ontdekt dan is ze niet meer geschikt voor een betrouwbare en gelovige man. En...

Kreunend liep ik naar de keuken en zette koffie terwijl Fiens vader door bleef tieren. Terwijl ik wachtte op de koffie was ik aan het bedenken hoe ik het probleem met deze oudjes het beste op kon lossen. Hun Fientje had ik toch al onteerd. Daar viel niets meer aan te veranderen. Maar nu moest ik ze wel duidelijk maken dat ze niets meer over hun Fientje te vertellen hadden en dat hun Fientje vanaf haar eerste neukpartij mijn slet was. Ze was van mij, of ze daar nu blij mee waren of niet.

Ze zouden moeten begrijpen dat ik hun Fientje niet alleen een heerlijk geneukt had, maar dat ik haar in de toekomst nog heel vaak zou gaan neuken. En misschien ook wel eens zou kunnen gaan delen met mijn vrienden. Zwijgend schonk ik drie kopjes koffie in en nodigde Fiens ouders uit om even als volwassen mensen erover te praten onder het genot van een heerlijk kopje verse koffie. De vader bleef doorgaan met het uiten van zijn boosheid en schreeuwde me boos toe. Ik hoef je koffie niet verdomme en kleed je eerst fatsoenlijk aan. Ik keek naar de man voor me waarbij zijn boosheid bijna het kookpunt had bereikt.

Nou, ik denk niet dat iedereen in deze ruimte vind dat ik iets aan moet trekken. Uw vrouw heeft blijkbaar dezelfde smaak als uw dochter Fientje, want ze geniet zichtbaar van haar uitzicht.

Geschokt en vol ongeloof keek Fiens vader naar zijn vrouw die met een rood hoofd achter hem stond en haar ogen kuis neersloeg. Boos gaf Fiens vader haar een klap in haar gezicht en ze deinsde een paar stappen achteruit.

Vlug greep ik hem vast en zette hem op een stoel en bond hem ducktape die toevallig op tafel lag vast. Hij protesteerde en begon te gillen, waardoor ik genoodzaakt was om ook zijn mond dicht te tapen.

Daarna draaide ik me om naar zijn vrouw en gaf haar een stoel om te zitten. Ok, ik ben misschien geen betrouwbare, gelovige man, maar ik heb nog nooit en zal ook nooit een vrouw slaan. Misschien is het tijd om uw man te laten zien wat een echte man is en ik heb zon idee dat u me daarbij heel behulpzaam zou kunnen zijn. Momentje.

Ik liep even een paar meter van hun vandaan en stuurde mijn vader een berichtje met de vraag of hij zijn laatste filmpje naar me toe wilde sturen.

Mijn plan was geniaal. Tegen de tijd dat Fiens ouders mijn huis zouden verlaten, had ik ze omgedoopt met de overtuiging dat Fien mijn slet is waar ik onbeperkt gebruik van mocht maken en ze zouden me er heel dankbaar voor zijn.

Vijf minuten later had ik bericht terug en downloadde ik de bestanden, waarna ik alles op de tv aansloot. Daarna pakte ik de afstandsbediening waarmee ik diverse cameras in verschillende hoeken activeerde.

De doopdienst kon beginnen. Ik liep naar Fiens moeder en trok haar van de stoel en duwde haar tegen me aan. Weet je zeker dat ik Fien heb geneukt en niet Fien mij?

Fiens moeder keek me bang en boos aan en ik zag dezelfde angst en onervarenheid die ik ook bij Fien zag. Misschien moet ik jullie even uitleggen waarom ik Fien als mijn slet wil, maar misschien kan ik het jullie beter laten zien. Maar ja, misschien kan ik het u ook laten ervaren en laten genieten van mijn heerlijke lul waar u vanaf uw binnenkomst al op geilt.

Fiens moeder probeerde zich los te trekken maar ze had geen kans. Ik zette de cameras aan en daarna de tv die meteen de opname begon af te spelen. Ik zag beide ouders geschokt kijken en ik maakte snel gebruik van hun schok door haar rok te openen en haar onderbroek kapot te trekken. Ze stond gillend voor me en wilde bukken om haar rok te pakken waardoor ik de kans kreeg om haar hoofd tegen mijn lul aan te duwen. Pijpen slet. Pijp mijn heerlijke lul stijf, net zoals je het bij je man ook doet. Ze keek me bevend aan en fluisterde dat haar man vertelde dat pijpen zondig was en alleen hoeren dat deden. Ik schoot in de lach, Dan zal je man waarschijnlijk wel een tien beurten-kaart bij de hoeren hebben. Kom op, wees zondig en pijp me als een hoer.

Toen ze bleef twijfelen duwde ik mijn lul tegen haar lippen en drukte haar neus dicht. Ze hapte naar adem en ik schoof mijn lul een stukje naar binnen. Pas op kreng, niet bijten. Zuigen en likken. Ik ga je helpen. Ik ga je leren hoe je een man kunt pijpen als een hoer.

Langzaam en voorzichtig, ivm mijn formaat, begon ik in haar mond te neuken terwijl ik haar haren strak vasthield. Ik zag de kwijl langs haar mondhoeken naar buiten stromen en haar huilend omhoog kijken. Jeetje hoer, je dochter kan het nog beter. En ze geniet er ten minste van ipv te janken. Kom op, anders raakt mijn geduld op.

Met haar protesterend man op de achtergond begon ze iets meer haar best te doen en ik duwde mijn lul nog iets verder. Kom op, door je neus adem halen. Je kan het. Ik zal je leren hoe je als een echte hoer moet pijpen zodat je man niet elke week naar de hoeren moet.

Ik stopte even en liet haar op adem kom, tot ik haar hoofd ineens zag bewegen. Fiens moeder was me vrijwillig aan het pijpen en ze was een natuurtalent. Ik pakte haar hoofd nog steviger vast en neukte haar zover mogelijk in haar keel. Soms kokhalsde ze, maar ze ging dapper door.

Kreunend van genot verhoogde ik mijn tempo en moedigde ik haar aan. Ja, ja, je doet het goed lekkere hoer van me. Ik ga je in je keel neuken en ik ga mijn geile zaad erin spuiten. Ik garandeer je dat je nog nooit zoiets heerlijks hebt geproefd. Ja, ik neuk je in je heerlijke goddelijke keel. O, je bent nu net zo lekker als je dochter. Kijk lieve schoonvader, hoe je vrouw geniet en kijk naar je dochter op tv. Ze zijn beide natuurtalenten.

Geil door de woedde van Fiens vader en geil van haar moeder begon ik harder te neuken. Nog nooit had ik zo diep in iemands keel mogen neuken en ik genoot met volle teugen. Masseer mijn ballen lekkere hoer van me, masseer ze en ik zal je laten genieten zoals je nog nooit hebt genoten., schreeuwde ik haar toe. Zachte handen gleden voorzichtig om mijn ballen en begonnen deze zo zachtjes te masseren dat ik buiten zinnen raakte en mijn zaad met kracht in haar keel spoot. Ik duwde mijn lul zo diep mogelijk en greep haar hoofd vast totdat ze geen keuze meer had en alles doorslikte. De restjes die langs haar mond liepen veegde ik met mijn vingers haar mond in en ze hapte gretig toe.

Langzaam trok ik haar weer omhoog en begon haar hongerig te kussen waarbij mijn zaad door onze monden zwom. Uitgeput en trots keek ze me later blozend aan en ik lachte haar vriendelijk toe. Wat heb ik toch een heerlijke geile schoonmama. En ik denk dat je nog veel meer kan. Denk je niet mama? Ze keek schichtig opzij naar haar man en daarna weer naar mij en fluisterde zachtjes; Denk je? Lachend trok ik haar resterend kledingstukken uit en liep naar de slaapkamer om een verrassing te halen.

Toen ik terugkwam zag ik haar geschokt naar haar dochter op tv kijken. Schrik niet mama, ze heeft beloofd dat ze de volgende keer meer haar best zal doen. Ze is jong en moet nog veel leren. Maar ze heeft geluk, ik ben een geduldige leermeester die trots is ben trots op zijn slet.

Voordat ze kon protesteren nam ik haar mee richting haar man en bleef op een paar meter afstand van hem stilstaan. Lieve schoonpapa, ik ga die afschuwelijke tape van je mond halen zodat je wat beter kunt ademhalen nu je zo duidelijk opgewonden raakt van alles wat je ziet. Verder zal mijn hoertje je broek open maken en je pikkie iets meer vrijheid geven. Kijk en leer ouwe geilerd. En geen trucjes, anders mag mijn hoer je straf bepalen.

Fiens moeder schoot in de lach toen ze de broek van haar man opende en weer naar mij terugliep. Trots en verlegen ging ze bereidwillig voor me staan en ik begon haar borsten te masseren en daarna aan haar tepels te zuigen tot ze stijf waren. Ze sloot haar ogen van genot en ik liet haar even genieten alvorens ik de tepelklemmen uit de slaapkamer op haar tepels vastklemden. Ze gilde van de pijn en keek me geschokt aan, terwijl ik grijnsde en haar kut begon te bewerken met mijn vingers. Even doorzetten hoertje. De pijn verandert zo in een ongekend genot. Is je man trouwens de enige lul in je leven of heb je er meer gehad?

Ze bloosde hijgend en bekende dat haar lieve betrouwbare gelovige man de enige lul in haar leven was en dat ze als maagd met hem getrouwd was. Ik voelde mijn lul alweer stijf worden bij het idee dat ik gisteren de dochter van deze vrouw had ontmaagd en dat ik haar vandaag onder toeziend oog van haar man als tweede lul in haar leven haar mocht neuken. Vandaag zou ik een bijna maagd leren neuken. Een heerlijke en serieuze taak die haar betrouwbare, gelovige man had laten liggen. Maar vandaag had hij de eer om te mogen kijken hoe ik zijn dochter gisteren had geneukt en vandaag zijn vrouw naar ongekende hoogte ging neuken.

Genietend stootte ik met mijn vingers hard in haar kut en tikte af en toe tegen haar tepelklemmen waardoor ze kreunde van genot en gilde van de pijn. Ik liet haar niet met rust en bleef haar kut bewerken tot ze hijgend op mijn vingers begon te rijden. Ze had haar ogen gesloten en duwde zo hard mogelijk haar kut over mijn vingers heen. Vlug liet ik mijn duim ook in haar kut glijden en voordat ik het in de gaten had zat mijn hand halverwege haar kut. Ze had haar ogen nog steeds gesloten en duwde zichzelf steeds harder en sneller over mijn vuist en keek me glazig aan, net als haar dochter gisteravond. Ik tikte weer tegen haar tepelklemmen, maar ipv pijn ter ervaren kreunde ze alleen maar harder. O ja, nog een keer. Het voelt heerlijk. Tik harder, het voelt zo lekker. Ik wil meer vingers Luwe, meer en harder. Ik, ik weet niet wat ik wil, maar ik wil meer dan alles. Ze keek me hijgend aan en duwde mijn hand uit haar kut en liep naar de bank. Ze ging er wijdbeens op zitten en leunde naar achteren. Meer luwe, ik wil meer. Laat mijn man zien hoe een echte man sex heeft. En niet thuis even op en neer omdat hij al bij zij straathoer is geweest.

Mijn schoonvader riep zijn vrouw tot orde en zei dat ze haar kleding aan moest trekken. Maar mijn schoonmoeder lachte hem uit. Dacht je nou echt dat ik niet wist dat je naar de hoeren ging, terwijl je thuis niks presteert. Nou manlief, Ik ben nu ook een hoer. Een hoer die gaat genieten van haar leven en gaat genieten van sex. Ik zal echt gaan genieten als een echte hoer. Maar ik ben niet en zal nooit jouw hoertje zijn.

Ga jij maar lekker op de hoek van de straat neuken. Ik laat me lekker door Luwe neuken en als zijn vrienden ook willen, dan mogen zij ook hun gang gaan. Kom Luwe, ik wil meer vingers. Ik wil al je vingers. Let niet op mijn man, hij is een loser. Rustig kwam ik naar haar toelopen en ging op mijn knien voor haar zitten. Langzaam duwde ik mijn hand weer in haar kut, maar ze bleef om meer schreeuwen en werd ongeduldig. Ze duwde haar kut tegen mijn had en begon tegen mijn hand te neuken terwijl ze om meer schreeuwde. Vertwijfeld duwde ik een paar vingers van mijn andere hand erbij en masseerde zachtjes haar geweldige kut in. Gillend bleef ze om meer roepen.

Toen ik alle tien vingers in haar kut had gemanoeuvreerd werd ze helemaal gek. Ja Luwe, zo ja. En nu duwen en neuken met die grote handen van je. Trek me uit elkaar en maak me gek met die handen van je. Neuk je mama met die handen van je.

Ik keek naar mijn schoonmoeder en zag dat ze helemaal van de wereld was en alleen nog maar geneukt wilde worden. Ik vouwde mijn handen zo smal mogelijk ineen en duwde ze draaiend en stotend naar binnen waarbij ze gillend van genot aan haar haar tepelklemmen draaide. Ik keek naar mijn handen die in haar kut zaten en haar wild neukten. Ze duwde haar heupen omhoog en ik bleef doorrammen tot ze gillend klaar kwam en een harde straal vanuit haar kut op de vloer terecht kwam. Mijn schoonvader keek vol afschuw naar het kut-vocht op de vloer en toen naar zijn vrouw die trillend met haar benen wijd lag te gillen. Jeetje Agnes, gedraag je. Wat zal de kerk hier wel niet van denken! Doe je benen bij elkaar, je bent geen hoer. Je bent mijn vrouw. En mijn vrouw is een nette vrouw die naar mij luistert en gehoorzaam is. Agnes, Agnes, Agnes, de heer zal je straffen als je nu niet opstaat!

Ik zag mijn schoonmoeder Agnes langzaam bijkomen en naar haar man kijken terwijl ze met haar benen wijd bleef liggen en met haar handen kreunend door haar kut-lippen masseerde. Ze draaide zich naar mij toe en likte haar handen genietend schoon. Je hebt een heerlijke grote lul Luwe. Neuk me ermee. Neuk me zoals je mijn dochter hebt geneukt. Ik wist niet dat ik zo geil kon zijn. Neuk me als een hoer. Ik ben, net als mijn dochter, jouw hoer. Neuk me voor de ogen van mijn impotente man.

Mijn schoonmoeder draaide zich om zodat haar man goed zicht had op wat er ging gebeuren en riep me naar zich toe. Luwe, kom. We maken er een show van. Stoot die grote geile lul in n keer in mijn hoerenkut.

Trekkend aan mijn lul liep ik naar mijn schoonmoeder toe en ging door mijn knien. Ik zette mijn grote stijve paardenlul voor haar natte warme kut en ramde hem in een keer naar binnen. Mijn schoonmoeder gilde keihard en schreeuwde dat ik door moest gaan. Hijgend begon ik haar hard te neuken en ze schreeuwde om meer en meer. Deze vrouw had lang niet meer, of misschien nog nooit, zo van sex genoten en ze beleefde meerdere orgasmes voordat ik mijn zaad in haar kut spoot. Hijgend lagen we later bezweet naast elkaar op de grond en mijn zaad vloeide uit haar kut. Ze kreunde van vermoeidheid en kuste me genietend.

Mijn schoonvader begon weer te schelden en ik schoot in de lach. O sorry papa. Ik was je even vergeten toen ik je vrouw neukte. Misschien heb je het nog niet door, maar je zult moeten wennen dat zowel je dochter als je vrouw van mijn zijn. En mocht je je verhaal aan de kerk willen vertellen, dan moet je nog maar even genieten van de meest recente opnames van vanavond en beseffen dat het erg vervelend is wanneer de kerk de beelden ook te zien krijgen. Dus wees lief voor je vrouw en dochter en laat ze genieten.

Twee uur later vertrokken mijn lieftallige schoonouders. Ze zouden vanavond Fien sturen en ik had nu al zin in haar jonge strakke kut.

Mmmmm

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Luwe Vindt Een Priv-slet - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Geile WerksterDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 11468x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrijen, Neuken, Klaarkomen
22-06
7.9
:: Heerser Harry - 3Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1951x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Diverse Mannen
20-06
7.8
:: Toy Boy - 3Door: Harry
Gelezen: 3370x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rimmen, Buurvrouw, Atleet
20-06
8.0
:: Geslaagde Dating AvondDoor: Pijaleu
Gelezen: 2873x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-06
8.4
:: De Verstuikte Voet Van JennyDoor: Pijaleu
Gelezen: 6108x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje
20-06
8.4
:: Hete WandelingDoor: Pijaleu
Gelezen: 3832x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verbrand, Zwembad
20-06
8.5
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3765x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 4076x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.5
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 12453x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3635x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.6
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 8864x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.3
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 8627x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.8
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 5974x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 4066x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
7.9
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 11707x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net