Opwindend.Net
Datum: 17-03-2018
Stemmen: 57x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 15648x
Lengte: Gemiddeld
Gestrand - 2
Door Travestiet - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Gestrand - 1

Die nacht kwam er weer een storm. Gedwongen door het noodweer hebben wij de hele nacht, de dag en de nacht erop in ons hol door moeten brengen. De storm brulde, de zee ging huizenhoog en de regen kwam hard zowat horizontaal voorbij en het geluid was oorverdovend. Met wat reserve voorraad hout en blikjes hebben wij zo goed en zo kwaad als het kon de storm moeten uitzitten.

Maar tijdens de nacht nam de storm in kracht af en smorgens was de lucht weer strak blauw en kabbelde de zee als vanouds. Maar op het strand lag van alles. Het kwam mij voor dat alles wat er in de zee viel, ooit hier terecht kwam. Hopen touw en netten, zwembanden, hout, plastic van alles en kratten. Legen en halfvolle en een enkele ongeopende krat vonden wij. Ik heb die kratten weten open te maken en van de rest maakte wij brandhout.

Wederom vonden wij mondvoorraad in de vorm van blikken eten met van alles en nog wat. Veel soep, ragout en fruit en een doos vol met spam. Eetbare spam wel te verstaan. Dat betekende dat we even verlost waren van het vissen. Maar ik kwam er gelijk ís avonds achter dat Amber de afspraak ongeldig had verklaard want er lag niemand in mijn bed. Met een harde snikkel lag ik te wachten maar ben toch in slaap gesukkeld. Maar de volgende morgen was het bal.

De dames met uitzondering van Claire zagen mij ineens niet meer staan. En als ze mij nodig hadden, werd er gesnauwd en het waren geen vragen maar orders. Doe dit, haal dat, schiet eens op. Op zeker moment had ik er tabak van en vroeg om uitleg. Amber verklaarde dat ik had gezegd dat ik zou zorgen voor het eten en dat zij in ruil met mij naar bed gingen. Maar omdat er nu eten volop voorhanden was, hadden zij mij niet meer nodig en werd van de afspraak afgezien. Witheet hebben Amber en ik tegenover elkaar gestaan, woedend hebben wij het geschil uitgevochten en we kwamen er niet aan uit. Ik brulde dat dit voedsel ook op zou raken zoals zij nu zich gedroegen en dat zij dan weer op mijn vis waren aangewezen. Amber haalde haar schouders op en draaide zich om.

Ik keek Claire aan, maar die wuifde mij weg, maar bracht wel mijn ontbijt. De hele dag lieten de dames mij dus links liggen op Claire na. Maar die trok ís avonds Sofie in haar bed en die twee hadden ongelooflijke seks met elkaar terwijl Amber en Nadia net deden of er niets aan de hand was. Claire en Sofie zoende elkaar heftig en lagen even later elkaar te verwennen in de 69 positie. Ik liep op Amber af en eiste uitleg waarom Claire wel seks had en ik niet. Spottend keek zij mij aan. Knul, Claire kookt voor ons, doet de afwas en regelt alles wat wij vragen. Dan is dat haar beloning. Jij doet niets, krijgt dus ook niets. Ondertussen was Claire Sofieís kutje aan het bewerken met een steen die de vorm had van een butplug. Blijkbaar gevonden en geschuurd door de zee kwam het deze vrouw van pas en gebruikte zij dit als een dildo op en bij elkaar. Woest pompte Claire hard op en neer in de kut van Sofie die op handen en voeten alles in ontvangst nam onder een oorverdovend loeien.

Woedend beende ik weg. Maar de genotskreten van Sofie kon ik niet ontlopen. En even later gilde Claire alles bij elkaar. Ik kreeg een stijve van alles en heb mij dus in alle stilte stiekem af staan te rukken. De volgende morgen heb ik met Claire gesproken. En deze vertelde mij dood nuchter dat zij zowel met mij als met Amber afspraken had gemaakt en dat zij zich op het standpunt stelde, afspraak is afspraak. En dat werkte voor haar, jammer voor jou.

Zo heb ik twee en een halve week doorgebracht in mijn eentje. Claire bleef met de regelmaat van de klok mijn eten brengen. En neukte iedere avond zowel met Sofie als Nadia. Amber deed niet mee en keek op afstand toe. En ik, ik zat weer in de oude schuilplaats en hoorde de stemmen en kreten door de nacht. Had ieder moment van de dag een stijve of ik gvd viagra at in plaats van ingeblikte spam en fruit.

Maar je begrijpt, de hoorn des overvloed blijft niet geven en ooit houdt het op. Ik merkte het aan mijn eten wat Claire mij bracht dat de voorraden hard slonken en dat mijn tijd steeds sneller aan kwam. Die wijven vraten gewoon alles op als een bende zwijnen zonder zich om de dag van morgen te bekommeren. Toen ik dus merkte dat er op mijn eten beknibbeld werd, begon ik vis te drogen en te roken. Ik had wat eikenhout van de kisten geschaafd tot krullen met een stuk ijzerband en zo rookte ik mijn visjes.

Met een oud blik kookte ik soep van krabbetjes, zee-egels en alles wat ik er maar in kon gooien. Dat, samen met wat Claire mij bracht, hield mij sterk en gezond. En op zekere dag kreeg ik geen eten meer van Claire. Ik wandelde dus eens over naar de andere kant met alleen een soort lendedoek om. Ik voelde mij net Tarzan. Gewapend met mijn speer en zelf gemaakte dolk vroeg ik Claire naar mijn eten. Diens gezicht vertrok en werd bleek toen zij mijn wapentuig zag. Zij wees direct naar Amber. Ik draaide mij om en zag de drie vrouwen daar staan. Met nauwelijks kleding aan het lijf maar wel goed doorvoed. Ik keek nog eens naar Claire en constateerde dat die er een stuk minder goed uitzag.

Ik wees met mijn speer naar Amber en vroeg waar mijn aandeel was. Die lachte schamper en riep, als je niet werkt, heb je ook geen recht op vreten. Ik duwde de speer in haar buik en dat maakte wat indruk. Ik vertelde haar met kalme stem dat ik net zoveel recht had op de voorraad als zij. En dat ik al gemerkt had dat de kwaliteit en hoeveelheid van mijn eten al sterk waren terug gelopen, dat Claire er slecht uitzag maar dat zij met zijn drietjes er goed uitzagen. Dat betekende dus dat zij zich vol propte en mij en Claire tekort deden. Amber siste witheet dat zij wel uitmaakte wie wat at. En wat ik wel dacht om haar zo aan te spreken. Zij was wel mevrouw dit en dat. Ik lachte en riep dat haar familienaam hier niets betekende.

Ik lachte hard en riep, mijn tijd komt eraan. En dan zal jij mij op handen en voeten moeten smeken om een stukje vis. Samen met je dochters. Simpelweg eten in ruil voor seks is dus nu geen optie meer. Je moet maar vast gaan bedenken wat je gaat doen in ruil voor eten. En ik liep weg

Na 6 dagen kwam Claire aangestrompeld. Plofte neer en vroeg om eten. Ik had geen medelijden meer over en vroeg wat de wederdienst was. Claire trok wit weg. Wat wil jij van mij. Wat kan ik jou geven in ruil voor voedsel? Ik antwoorde, je lichaam. Hoofdschuddend riep Claire uit dat zij zich nooit aan een man zou geven. Ik gaf haar te kennen dat er dan niets anders op zat dan te vertrekken omdat ik in de tussenliggend periode voor mij zelf had gezorgd en dat de afspraak niet meer stond. Claire beriep zich op overmacht. Hoofdschuddend wees ik haar erop dat zei geen kant had gekozen en alleen het beste voor zich zelf had gekozen. Dat ik dat wel begreep maar dat zij nu moest begrijpen dat ik hetzelfde deed. Claire vertrok maar was de volgende dag terug terwijl ik aan mijn ontbijt was. Zonder 1 woord te zeggen rukte zij zich de weinige kleding van het lijf en toonde zich naakt aan mij.

Ik keek haar aan en vroeg of zij bereid was alles te ondergaan wat ik van plan was. Woordeloos knikte zij. Ik wees op mijn pik en zei, pijpen. Claire knielde, keek en rilde van afschuw. Maar haar honger was groter dan haar ego en liet zich dus zakken en nam mijn pik in haar mond. Als een volleerd kunstenaar zoog zij mij af. Ik kronkelde van genot en vroeg mij af waar deze pot zo had leren pijpen. Na 10 minuten of zo kwam ik klaar. Snel legde ik mijn handen op haar hoofd en hield haar mond op de plek en spoot, spoot en spoot. Ik vulde haar mondje met mijn zaad. Claire rukte haar hoofd weg en spuwde het uit. Ik sprak haar vermanend toe dat ik niet wilde dat mijn kostbare zaad verspild werd en dat zij gewoon moest slikken. Dat ik het voor deze keer door de vingers zou zien. Ga eten, beval ik haar. Snel ging zij zitten en propte de vis naar binnen. Verbaasde zich over de smaak. Ik wees op mijn rookoven.

Maar als Claire dacht dat ik klaar was, had zij het mis. Na 1 visje stak zij haar hand uit en wilde meer. Ik hield haar tegen en zei, je mag onbeperkt nu beten maar eerst neuk ik je. Ik zag de twijfel in haar ogen. Maar ik wist dat 1 gerookte vis haar honger had aangescherpt en wist dat ik haar zou neuken. Gehoorzaam ging zij liggen en opende haar benen. Ik voelde snel tussen haar lipjes en merkte dat zij vochtig was. Omdat ik nu voor mijn eigen kansen ging en geen zin had in voorspel, kroop ik tussen haar benen, richtte mijn eikel en duwde deze met 1 duw naar binnen. Stil en gelaten nam Claire mijn pik in zich op. Heerlijk nauw en nat neukte ik met alle tijd van de wereld die lesbo kut. Met haar ogen dicht en haar vuisten verkrampt in het zand stootte ik diep in haar. En bij elke stoor trilde haar tieten mee. Ik voelde mijn orgasme aankomen en ik beval Claire om haar benen om mijn middel te doen, haar hilen op mijn kont te slaan en haar ogen open te houden.

Ik zag weer die twijfel en riep snel, doe wat ik zeg en je eet. En zij gaf toe. Haar bene verstrengelde zich om mij heen en haar hemelsblauwe kijkers keken diep in die van mij. Zonder emotie maar daar zat ik niet mee. Ik verhoogde het tempo en hoorde haar kreunen. Maar van pijn of genot, ik wist het niet. Ik neukte haar door en merkte dat zij natter werd. En ineens voelde ik haar benen zich strakker om mij heen klemmen. GVD, die slet vond het lekker. Ik neukte dus haar harder en harder. En ik kwam diep in haar klaar. En zij verkrampte ook. Zacht snikkend op har lippen bijtend kwam zij klaar. Wild duwde ik mijn laatste restjes zaad in haar kut. Bleef zuchtend op haar liggen en keek haar aan vanaf 5 cm. Kwam jij ook? Claire draaide haar hoofd weg, maar op mijn commando keek zij mij weer aan. Ik herhaalde mijn vraag en zij knikte.

Ik keek haar diep in de ogen en vertelde dat als zij precies deed wat ik van haar vroeg, zij niets te kort zou komen. Zij gaf als antwoord dat zij alles zou doen uit lijfsbehoud. Ik kuste haar zacht op de lippen, maar Claire kuste niet terug. Ik keek haar aan en zij snapte het gelijk. Har tong drong zich naar binnen en zo bezegelde wij de overeenkomst.

Ik trok mij terug en wees Claire de tafel. Die wilde zich gaan wassen maar ik riep haar eerst te eten. Vanwege de warmte en insecten moest ik alles opbergen. Claire knikte en propte zich vol. Het vet droop van haar lippen en mijn zaad uit haar kut. Na het eten ging zij zich wassen en ik ruimde op. Na dat we het vuur getemperd hadden vertelde Claire wat er allemaal aan de overkant was voorgevallen in de laatste tijd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Gestrand - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Daten Met JasmijnDoor: JohnOude
Gelezen: 4442x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Buiten, Buurmeisje
19-07
8.2
:: Geile Evelien - 9Door: Barteljoris
Gelezen: 2403x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen, Vingeren, Ballen Likken, Jonge Meiden
19-07
9.4
:: GitaarlesDoor: Frysk
Gelezen: 3237x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-07
8.6
:: Mijn Sappige KutjeDoor: Lana Zomer
Gelezen: 14226x
Reacties: 30
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,chatten,slipje,kutje
18-07
8.1
:: Donkere Breeding SletDoor: Marcus
Gelezen: 9232x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger, Bareback, Sperma, Zwart, Breeding, Zonder Condoom
18-07
8.1
:: Stille Wateren... - 3Door: Chris
Gelezen: 5751x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
8.8
:: Bezorgservice 1Door: Ruudstaay
Gelezen: 7164x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriendin
18-07
7.6
:: Sex - Mary AnnDoor: Rob
Gelezen: 4457x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Klaarkomen
17-07
8.5
:: ThuiskomenDoor: Eva
Gelezen: 11676x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
7.9
:: Hij Is Weg :-(Door: Michelle
Gelezen: 9954x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal Zaad Slikken
16-07
7.8
:: Dominicaans SexfeestDoor: Rene
Gelezen: 8318x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-07
7.4
:: Amy & De TruckerDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 5986x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
15-07
7.5
:: Geile Evelien - 8Door: Barteljoris
Gelezen: 7393x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Biseks, Jonge Pikken, Lesbische Vrijpartij
14-07
8.9
:: Roemeense Sexslavin - 8Door: Rini
Gelezen: 5200x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.2
:: Carola En Haar BuurjongenDoor: Mirelle
Gelezen: 21293x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 491