Opwindend.Net
Datum: 15-04-2018
Stemmen: 16x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 5409x
Lengte: Gemiddeld
Verbazing En Extase
Door Verteller - Zoek naar meer...

Van verbazing via verwondering naar extase

ik was verbaast. voordat ik naar huis ging nog even mijn mail gecheckt. Normaal lees ik de mail naar dit mailadres niet, maar ik voelde zo veel spanning in mijn lijf dat ik het niet kon laten. Je schreef dat ik vanavond om half tien mijn mail moest lezen. Je wilde mij iets persoonlijks zeggen en wilde dat doen op een moment waarop het voor jou belangrijk was. Dit zou een kentering gaan betekenen. Onderweg naar huis haalde ik van alles in mijn hoofd. Je had geen zin meer in mijn mails, je had een nieuwe vriend of vriendin of je wat het gewoon zat. Of zou het jouw wens zijn om toch een keer af te spreken. Ik had met mezelf afgesproken om te wachten tot jij voor dit moment klaar zou zijn. Maar misschien was ik gewoon te laat. Balen maar helaas.

Om kwart over negen checkte ik mijn mail. Geen bericht. Om vijf voor half tien ook nog niet. De spanning werd op professionele manier opgedreven en ik merkte dat ik toch wel aardig gespannen was. Het deed me toch wel iets. Iets wat was ontstaan uit een advertentie voor een naakte man had mij een klein geil dondertje opgeleverd. Had het niet verwacht maar ik vond het wel spannend. Iets onverwachts maar toch.

Om half 10 hoorde ik een ping. Ik sloot de vensters die open stonden op mijn pc en zocht mijn mail. Er was een mailtje. Ik wachtte een minuut en maakte het open. Een mailtje van jou. Je zou het fijn vinden als ik nu nog zou kunnen komen. Je wist niet of dat nog ging. Was je wel thuis of had je andere verplichtingen, maar de wens was er. Echter wel als bijzondere verschijning. Ik moest komen in alleen een spijkerbroek en schoenen. Met alleen daarover een jack. Verder geen onder of bovenkleding. boxer en sokken in mijn jaszak. Ik werd verwacht om 10 uur in Utrecht. Nadat ik had aangebeld moest ik mijn jas opendoen en de rits van mijn broek en knop losmaken. Eenmaal binnen zou ik meteen mijn jas uit moeten doen.

Ik deed wat me was verteld. kleedde me uit en deed alleen mijn spijkerbroek en schoenen aan. Snel een windjack er overheen en mijn boxer en sokken in mijn jaszak. Op naar het genoemde adres. Ik belde aan, deed mijn jas al open en broek los en de deur ging open. Je stond daar in een witte kamerjas. Ik wist niet wat er onder zou zitten, maar ik hoopte dat ik het kon raden. Ik deed mijn jas uit en stond daar met een open broek zonder boxer en je stelde me de keuze, we konden iets gaan drinken samen of je had een van de twee brieven voor me. Ik mocht kiezen waar ik voor zou gaan. Ik koos voor een brief. Je gaf me de brief, zei lees hem en je liep de gang in. Enigszins verbouwereerd opende ik de brief. Ik moest mijn broek en schoenen uitdoen en achter haar aan gaan de gang in. Ik moest de laatste deur aan de rechterkant nemen. Daar plaatsnemen op het bed en zonder iets te zeggen eerst vijf minuten jou met mijn tong verwennen. Als het de moeite waard zou zijn dan zou ik het wel merken.

Ik wist niet hoe snel ik uit mijn broek en schoenen moest komen en snelde mij naar de kamer. Ik deed de deur open en zag in de schemering een groto bed staan. Ik zag dat je op bed lag. half naakt onder een laken. Je lag op je rug. Ik liep naar het bed en kuste je in je nek. Mijn tong streelde je oren en ik kuste je ook daar. Daarna likte ik je rug en ging naar beneden naar twee mooie heupen. Ik likte van links naar rechts. Ik draaide je om en likte je tepels. Heerlijk. Daarna via jouw navel naar een iets verhoogde venusheuvel. Jeetje wat was dit geil. Ik duwde je benen iets open en probeerde je klitje te vinden met mijn tong. Je liet me mijn gang gaan en ik hoorde een geil zuchtje uit jouw mond komen. Een stimulans om door te gaan. Ik duwde mijn tong tussen jouw schaamlippen en begon steviger te lippen. Ik voelde dat het je wat deed. je werd vochtiger. Heerlijk. Wat was dit lekker. Ik vergat dfe tijd, maar ik dacht dat de vijf minuten wel voorbij waren, maar het kon me niet schelen. Ik likt of mijn leven er van af hing. Ondertussen met een stijve 17 cm grootte besneden lul. Wat werd ik geil. Je kreunde en zij dat ik geslaagd was voor mijn eerste proef en of ik wilde tongen.

Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik vond je mond en een lang tongzoen was het resultaat. Ondertussen kon ik je gezicht beter zien. Dit was echt lekker man. Een mooi gezicht, een lekker lijf en een dame die goed geil was. De ultieme sexbeleving. Gewoon lekker ongecompliceerde sex. Na dit heerlijke tongen duwde je mij op mijn rug en kwam op me liggen. Eerst lekker met je klitje over mijn lul wrijven en daarna er heerlijk in. Je kneep met je spieren in mijn lul. Heerlijk. Ondertussen speelde ik met jouw tepels. Je maakte me zo geil dat ik je uiteindelijk vol spoot. Niet nadat jij eerst twee keer heerlijk was gekomen. Een keer tijdens het beffen en een keer toen je op me zat. Gaaf man. Dit smaakt naar meer.

Je kwam naast me liggen en begonnen elkaar te vertellen wat nu het geilste was en wat de volgende keer anders moest. Ondertussen ging ik bij je op zoek of je toevallig een piercing of tatoeage zou hebben. Niet dat ik dat zou willen, maar puur uit nieuwsgierigheid. Ik heb er geen.

Welterusten.

Zoek naar meer verhalen van Verteller...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Daten Met JasmijnDoor: JohnOude
Gelezen: 2906x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Buiten, Buurmeisje
19-07
8.5
:: Geile Evelien - 9Door: Barteljoris
Gelezen: 1413x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen, Vingeren, Ballen Likken, Jonge Meiden
19-07
9.4
:: GitaarlesDoor: Frysk
Gelezen: 2031x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-07
8.6
:: Mijn Sappige KutjeDoor: Lana Zomer
Gelezen: 13461x
Reacties: 28
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,chatten,slipje,kutje
18-07
8.1
:: Donkere Breeding SletDoor: Marcus
Gelezen: 8709x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger, Bareback, Sperma, Zwart, Breeding, Zonder Condoom
18-07
8.1
:: Stille Wateren... - 3Door: Chris
Gelezen: 5475x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
8.8
:: Bezorgservice 1Door: Ruudstaay
Gelezen: 6841x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriendin
18-07
7.6
:: Sex - Mary AnnDoor: Rob
Gelezen: 4276x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Klaarkomen
17-07
8.5
:: ThuiskomenDoor: Eva
Gelezen: 11569x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
7.9
:: Hij Is Weg :-(Door: Michelle
Gelezen: 9897x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal Zaad Slikken
16-07
7.8
:: Dominicaans SexfeestDoor: Rene
Gelezen: 8251x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-07
7.4
:: Amy & De TruckerDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 5948x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
15-07
7.5
:: Geile Evelien - 8Door: Barteljoris
Gelezen: 7257x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Biseks, Jonge Pikken, Lesbische Vrijpartij
14-07
8.9
:: Roemeense Sexslavin - 8Door: Rini
Gelezen: 5175x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.2
:: Carola En Haar BuurjongenDoor: Mirelle
Gelezen: 21172x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 546