Opwindend.Net
Datum: 14-05-2018
Stemmen: 26x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 7862x
Lengte: Gemiddeld
Hoezo 50 Punten
Door Milan Miguel - Mijn Profiel Pagina

Laten we beginnen dat ik het misschien wel leuk vind als jij het tweede deel schrijft.. ik weet dat jij ook gevoel heb en vast een momentje voor jezelf / ons heb. Dus verras me, maar eerst veel leesplezier xx

Je belt me op of ik straks even langs wil komen. Je stem klinkt blij en opgewekt. Het is altijd fijn om bij jou te zijn dus een half uurtje later bel ik aan beneden en jij neemt op en doet de hal open. Ik loop de galerij op en zie dat de deur open staat en roep zachtjes hallo.. geen antwoord maar ik ruik de geur van geurkaarsen en zie hun licht ik loop langs de slaapkamer en terwijl ik erlangs loop en voorbij wil lopen zie ik jou daar tussen het licht van de kaarsen. Ik zeg Hey.. ben ik te vroeg? Wilde je net gaan douchen? Want je zit daar op bed in alleen je badjas.. je staat op en loopt naar me toe omdat ik iet wat onhandig in de deuropening blijft staan. Je kijkt me aan met een twijfelende blik in je mooie bambi ogen. Dan begin je te lachen.. ik heb nagedacht laatst.. Vraag mij niet waarom. Ik weet dat jij me wilt en mij nog veel meer. Waarom ik dit nu doe weet ik niet maar laten we er wat moois van maken, genieten en nooit meer over hebben.

Maar een voorwaarde.. als je bevalt komt er een tweede keer.. IK ben nu de baas, jij de volgende keer Milan Je lacht en kust me intens en ik kan het niet laten om mijn handen op verkenning te sturen. Eerst pak ik je gezicht vast en druk je dicht tegen me aan.. mijn handen gaan over je heupen en pak je billen.. onze ademhaling gaat net als onze hartslag omhoog. Ik kneed je billen en zoen je via je oorlellen naar je hals.. mijn handen vormen twee kommetjes om je borsten en speel met mijn mond met je tepels.. neem ze om en om in mijn mond.. sabbel, lik en bijt er speels en plagend in Dan duw je me weg en praat op strenge toon naar me dat het speel kwartiertje over is en je delegeert mij naar een klapstoel. Ik neem plaats en je begint mij vast te binden.. Je kust mij nog een keer en gaat zelf tegenover mij zitten op bed. Je vind het toch geil als een vrouw met zichzelf speelt? Dit is je geluksdag! Ik ga je zo gek maken dat je me smeekt om me te verwennen Ik kan toch geen kant op je neemt eerst nog plaats op mijn schoot en glijd over mijn super harde pik.. en kijkt mij grijzend aan terwijl mijn hoofd tussen je borsten vandaan komt je neemt weer terug plaats op bed. Terwijl je een paar kussens achter je rug doet je begint met je borsten te spelen en kneed ze je begint steeds zwaarder te hijgen en je blijft mij stout aankijken en er verdwijnt een hand in je string.. je buigt voorover en kijkt me lachend aan terwijl je haar danst op je gezicht.

Je lichaam kronkeld en kreunt zachtjes dat je bijna komt. Je buigt weer naar achter en je begint te schocken tot je komt.. je hijgt een gooit je haren uit je gezicht. Je komt op mijn schoot zitten en kust me. Heb je genoten? Want nu moet jij aan de bak vent! Ga op je rug liggen en doe je ogen dicht. Je pakt mijn armen en bind ze vast aan bed. Ook blinddoek je me. Milan? Steek je tong uit! Ik volg braaf je beveel op. Ik proef je kletsnatte lippen en lik je kutje. Je beweegt al draaiend met je heupen op mijn gezicht.. steeds sneller op en neer en draaiend. Mmmh kutje voor de befkoning schater je het uit Ik voel je bekken schokken en je gaat steeds sneller.. je kreunt en hijgt IK KOMM IK KOMM schreeuw je je drukt mijn kop bijna fijn. Zwetend en steunend kom je naast me liggen en begint aan mijn pik te trekken. Ik voel dat jeje hand hebt voorzien van een dot glijmiddel en je begint mij als een gek af te trekken.. ik kreun en hijg en rol met mijn ogen. Je hebt mij een hoop verteld maar dit is ongekend.. alleen steeds als ik bijna kom.. dan stop je. Je maakt alles los en neemt mij mee naar de badkamer. Zet de douche lekker heet en begint me te wassen en ik jou. We zoenen intens en jij gaat steeds lager... je kijkt omhoog en rolt met je tong mijn pik in je mond.. bijt en likt speels en begint gulzig mij te pijpen..

En ja hoor.. net als ik bijna kom stop je.. Je smeert shampoo over je borsten en geeft mij een heerlijke titfuck.. ik kom schokkend klaar en deponeer mijn warme zaad tussen je borsten.. je kijkt lachend en gaat verder met je borsten schoonmaken.

Na het afdrogen en aankleden praten we nog wat na en laat je mij op huis aan

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Geile Evelien - 25Door: Barteljoris
Gelezen: 673x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Groepsseks
23-10
8.7
:: Geile Dagen, Warme Nachten - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 753x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-10
6.9
:: Geile Dagen, Warme Nachten - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1978x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-10
6.8
:: Even Langswippen - 3Door: Emiel
Gelezen: 1042x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-10
8.4
:: Sekslessen - 7: Nynke 4Door: Ronald Raw
Gelezen: 629x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Anaal, Pijpen, Beffen, Pissen, Extreem
22-10
8.0
:: Weekendje UitDoor: Paulavdl
Gelezen: 1701x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hoerig
22-10
8.9
:: Zo Vader Zo Zoon Door: Rednas
Gelezen: 8883x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
22-10
7.8
:: Liefste Mama...Door: ManMetFluit
Gelezen: 8141x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie,incest,moeder,mama,zoon
21-10
7.5
:: Mijn Gezin - 2Door: Theo
Gelezen: 4908x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-10
8.3
:: Mijn Ontdekkingsreis - 1Door: Dior
Gelezen: 8691x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontdekken
21-10
8.5
:: Zo Vader Zo ZoonDoor: Rednas
Gelezen: 11432x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-10
8.3
:: KantoorliefdeDoor: Nickey
Gelezen: 7677x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-10
8.8
:: Lucie, Vrouw, 55, Geil - 6Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2768x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-10
8.7
:: Baantjes Zwemmen Door: Anoniempje123
Gelezen: 11601x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opa Zwembad
20-10
8.3
:: Verboden Vruchten #2:...Door: Kas41
Gelezen: 6770x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Blinddoek, Anaal
19-10
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 1024