Opwindend.Net
Datum: 17-05-2018
Stemmen: 53x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 14099x
Lengte: Gemiddeld
Waarom Jong Oud Wil... - 2
Door Freddy.1991 - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Waarom Jong Oud Wil... - 1

Het begon met Chantal en haar advertentie op speurders. Een van de weinige advertenties die echt was. We hadden contact en uiteindelijk hebben we elkaar ontmoet in haar huis te Soest. De 48 jarige dame was wat gezet, had grote borsten en zwart halflang haar. Bedenk daar haar donkere kijkers bij en je ziet een pracht verschijning. Zelf ben ik 26 en val ik op oudere vrouwen, hoewel het een fantasie zal blijven want ik heb nog 0 ervaring. Simpelweg omdat ik die oudere vrouw niet kan vinden. Afijn, het verhaal gaat verder waar het de vorige keer stopte. Naakt, lopend op de trap naar boven.

Chantal loopt voor mij de trap op. Ik volg haar en heb zo een prachtig zicht op haar naakte lijf en heerlijke billen. Wat een mooie vrouw zeg, en wat een geluksvogel ben ik. Ze vroeg mij om mee te gaan douchen, ik was bang dat de date alweer over was. Maar dat bleek helemaal niet het geval te zijn.

Haar badkamer zag er prachtig uit. Zwarte tegels, een wit hoekbad met lampjes erin. Een douche gedeelte dat afgesloten was met een muurtje. Prachtig! Chantal zette de kraan aan, wachtte op warm water en duwt mij dan onder de douche. “Hup, afspoelen jij!” Het water klettert over mijn lijf. Met mijn hoofd achterover en mijn handen in mijn haar geniet ik van de douche. Totdat ik ineens wat voel bij mijn slappe pik. Een tong likt mijn pik en ballen. Twee handen houden zich vast aan mijn benen. Hmm...Chantal is klaar voor ronde twee. Mijn pik reageert razendsnel en staat zo overeind. Een kreun ontsnapt uit Chantal haar mond. Ze neemt mijn pik in z’n geheel in haar mond en kneed mijn ballen. Ohw...wat is dit lekker zeg! Zo heerlijk ben ik nog nooit gepijpt... Zie je nu wel, dacht ik bij mezelf, dit is een van de redenen dat ik op oudere dames val. Ze kunnen zo heerlijk een man verwennen. Teder. Liefdevol. Erotisch. Geil. Mmmm...terwijl het water op mij neerkomt, blijf ik kreunend genieten van Chantal haar kunsten. Heerlijk zie ik haar hoofd op en neer gaan en geniet ik van het gevoel.

Na 5 minuten stopt ze en komt ze langzaam omhoog. Haar borsten schuren langs mijn pik en buik omhoog. Ondertussen zoent ze mijn lijf en likt mijn tepels. Dan raken haar warme lippen de mijne, ze opent haar mond en onze tongen draaien als gekken om elkaar heen. Wat een heerlijk genot.

“Schat, wat zoen jij lekker,” verzucht Chantal. “Dat komt omdat jij het zo lekker doet,” antwoord ik. We knuffelen elkaar. Zepen elkaar in. Spoelen elkaar af en zo stappen we onder de douche vandaan. En ja...mijn pik staat nog steeds fier overeind. Nadat we ons hebben afgedroogd neemt Chantal mij mee naar haar slaapkamer. Ook dat is mooi ingericht. Een tweepersoonsbed vult de kamer met een mooie inbouwkast met spiegeldeuren. Een ronde lamp hangt boven het bed. Naast het bed aan allebei de kanten een nachtkastje met wekkerradio. Wanneer ik me omdraai slaat de schrik mij om het hart. Aan de muur hangt een grote foto van Chantal met een man. “Is dat jouw man?” vraag ik. “Ja,” zegt ze, “ik ben getrouwd. Maar dit mag ik doen van hem.” “Waar is je man dan?”
“Ow die komt over een uur pas thuis,” is haar antwoord. Dit vind ik een beetje vreemd. Ik geniet hier van de oudere Chantal en zij is getrouwd en haar man vind het oke? Chantal slaat haar handen om mij schouders en drukt mij op bed, ze komt naast me zitten en streelt mijn rug en benen. “Weet je wat het is,” vervolgd ze, “mijn man en ik genieten enorm van elkaar, maar dat ik niet meer kan genieten van jongere mannen vond ik erg lastig. We hebben een dusdanige relatie dat we dit van elkaar goed vinden. Ja we praten er zeker over, maar zijn nooit jaloers.” Dat stelde mij enigszins gerust. Ik kijk in haar donkere ogen en een glimlach ontglipt mij. Wat is ze mooi en lief! Ik kan me niet meer inhouden en kus haar vol op de mond. Chantal valt achterover op bed en duwt mijn hoofd naar beneden. “Lik me!” zo klinkt het smekend. En dat laat ik mij niet twee keer zeggen. Ik daal snel af naar haar gespreide benen en mijn tong raakt haar kutje aan. Het smaakt heerlijk en is erg warm. Mijn tong maakt bewegingen over haar clitje, naar de onderkant van haar kutje en af en toe steek ik mijn tong naar binnen. Chantal laat duidelijk merken hoe ze het wil. Haar hand drukt mijn hoofd bijna in haar kutje en ze kreunt en zucht het uit. Mmmm....heerlijk.
Dan begint Chantal ineens te hijgen. Haar buik gaat op en neer. Haar kutje drukt steeds harder tegen mijn gezicht aan. Ik ga sneller en sneller likken. Mijn tong draait om en over haar clitje. Dan ineens....Ahhhww...een schreeuw en ze vliegt overeind. Valt weer achterover op bed. Haar benen trillen ervan en Chantal duwt mijn hoofd weg. Mijn mond en kin zijn helemaal niet. Een grote grijns siert mijn gezicht. “Wow schat...wat kan jij likken zeg!” “Dank je Chantal, het was ook heerlijk!” “Kom hier!” ze trekt mij bovenop haar en we zoenen. We vertellen elkaar lieve dingen, tot Chantal het volgende zegt: “Luister, ik wil dat je je pik nu in mij duwt zo hard en snel je kan!”
Dat laat ik mij geen twee keer zeggen natuurlijk. Ik kruip naar boven en mijn pik verdwijnt in haar warme en natte kutje. Ik neuk haar. Harde en snelle bewegingen...dit ga ik nooit zo lang volhouden. Chantal helpt mee en blijft maar roepen “harder, harder.” Dan na nog geen drie minuten houd ik het niet meer. Met een harde kreun kom ik klaar. Ik spuit mijn zaad in haar en val uitgeteld naast haar op bed.

We zoenen, strelen en kletsen wat. Het uur is bijna om. “Ik ga naar huis, Chanta,” zeg ik op een gegeven moment. “Is goed schat, dankjewel voor deze avond.” We kleden ons aan, zoenen nog wat, raken stiekem elkaars intieme lichaamsdelen nog even aan. Bij de deur zegt ze nog “ik mail je!” En zo neem ik afscheid van Chantal.

Wanneer ik in mijn auto stap zie ik een man naar de voordeur lopen. Haar man is thuisgekomen, zouden ze het er nu samen over hebben?
Ik rijd naar huis met een heerlijk gevoel en vraag me af of ik toch niet stiekem nog even een bepaald soort parkeerplaats op zoek.

Zoek naar meer verhalen van Freddy.1991...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Isabel Bij Het BenzinestationDoor: Isabel
Gelezen: 2379x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sletje, Tonen, Pijpen, Hoerig Gedrag
18-01
8.8
:: Gemiste DateDoor: Valerie
Gelezen: 3941x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
17-01
9.0
:: Mooie Oudere Dame - 2Door: Corretje
Gelezen: 8965x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
17-01
9.0
:: Oud En NieuwDoor: Mikey23_1978
Gelezen: 9003x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Nichtje, Keuken
17-01
8.7
:: Sandra En Haar Moeder - 18Door: Johnnie
Gelezen: 3925x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-01
9.0
:: Avontuur In Zuid Amerika - 3Door: Sarelata
Gelezen: 2783x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: , Stewardess, Pijpen,Beffen
16-01
8.7
:: Vera - 3Door: Dano30
Gelezen: 3414x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bazin, Vera, Massage, Pijpen, Beffen,
16-01
8.6
:: De Tandartsassistente - 2Door: De Wandelaar
Gelezen: 10048x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
16-01
9.0
:: Geile Evelien - 36Door: Barteljoris
Gelezen: 2089x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Gangbang, Pijpen, Anaal, Lesbisch
16-01
9.0
:: Het Kan Zo Lekker Zijn - 2Door: MariHenk
Gelezen: 4633x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Borsten, Stijve,
16-01
8.9
:: Ontmoeting Op De Snelweg - 2Door: Joke
Gelezen: 5497x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-01
9.0
:: De Tandartsassistente - 1Door: De Wandelaar
Gelezen: 14692x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
8.4
:: Sexy Vera - 3Door: Juanito.s
Gelezen: 7778x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-01
8.8
:: Vriendin Van Mijn DochterDoor: Marco
Gelezen: 17613x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verleiding
15-01
8.5
:: Avontuur In Zuid Amerika - 2Door: Sarelata
Gelezen: 6049x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stewardess. Pijpen
15-01
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net