Opwindend.Net
Datum: 15-05-2018
Stemmen: 35x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 14099x
Lengte: Gemiddeld
Sollicitatiegesprek
Door Moniek - Zoek naar meer...

Zomaar een fantasie, rollenspel of hoe je het ook maar noemen wil.

Hij is in dit spel de manager van een afdeling waar Ik solliciteer en hij is niet makkelijk en stelt best hoge eisen aan zijn personeel, verwacht veel van ze. Natuurlijk staat daar wel wat tegenover...

Ik kom binnen, geef je een hand en stel me voor. Je pakt wel mijn hand aan en houdt deze iets langer vast terwijl je ogen me van top tot teen opnemen. Je ziet dat ik in de zwarte hoog-gehakte schoenen, zwarte party's draag en verder een zwart rokje, zwart shirt met ritsje bij het net iets te lage decolleté, waardoor je de bovenkant van mijn borsten kunt zien en je bedenkt dat ik een kwart-cup bh moet dragen...nu dwaal je te ver af, je stelt je voor en biedt me de stoel tegenover je aan.

Ik zit tegenover je. Ik zie een lekkere vent, mooie blouse, jeans en colbert. Ik zie je handen, polsen. Je horloge en de leren bandjes om je pols, ik ruik de aftershave die je draagt...een ogenblik beeld ik me in, hoe het zou zijn die handen over mijn borsten te zien strelen en te voelen hoe je mijn tepels tussen duim en wijsvinger zachtjes heen en weer rolt. Ik vraag me af wat en of je iets onder die jeans draagt...

Je zegt dat je terzake wilt komen en dat moet ook. Een aantal gebruikelijke vragen naar ervaring en motivatie en hoe lang de opzegtermijn bij mijn huidige baan is enz enz enz

Ik beantwoord je vragen, mijn oog valt op je gulp, je broek lijkt iets strakker te staan als in het begin van het gesprek. Ik laat het ritsje van mijn shirt nog iets zakken want mijn borsten zwellen een beetje maar het kan zijn dat het maar een idee is. Je maakt aantekeningen tijdens ons gesprek en terwijl je me even ondeugend aan kijkt, lijkt het of je bewust je pen laat vallen. Ik sta op om je pen op te rapen en ik buk...je ogen vallen op mijn kont omdat het rokje nu net iets te kort is om die te verbergen...OhMy God...je ziet dat ik geen panty draag maar kousen en ook zie je mijn Slipje, je ziet zelfs mijn kutje want het Slipje heeft een open kruis en het is vochtig...het gaat allemaal veel te snel want voor je het weet heb jij je pen weer terug en zit ik, nu met iets gespreide benen weer tegenover je en besef ik wat er gebeurd is doordat je broek nu echt te strak wordt.

Het maakt me geil!!

Jij verteld dat je eerlijk wil en moet zijn. Je verwacht meer als alleen het werk waarvoor ik op gesprek kom en je zegt ook eerlijk dat je daarvoor e.e.a wil checken en je verteld dat als ik serieus in aanmerking wil komen ik zal moeten doen wat je van me vraagt.

Ik wil serieus in aanmerking komen, ik heb dus geen keus.

Je toon wordt iets gebiedender en je zegt me dat ik op het bureau moet gaan liggen met opgetrokken benen en dat je mij voor mijn eigen bestwil vast moet maken met handboeien. Ook mijn voeten worden in deze stand vast gemaakt.

Zachtjes laat je het ritsje van mijn shirt verder zakken. Je neemt mijn borsten in je handen en knikt goedkeurend waarna je mijn tepels 1 voor 1 in je mond neemt. Ik kreun zacht maar je geeft meteen te kennen dat dit niet voor mijn plezier is maar puur deel van het gesprek is, je vraagt me dan ook, niet te genieten.

Je legt me uit dat je ook mijn kutje moet checken. Je spreid mijn benen nog iets verder. Ik zeg dat je mijn Slipje wel uit mag doen maar jij zegt dat jij alleen, dat bepaald en je besluit dat ik het aan hou want dat open kruisje is genoeg. Je duwt mijn lippen uit elkaar en wordt zelfs een beetje boos! Je zegt dat ik glim van geilheid maar dat je dat niet goed vind. Nogmaals wijs je mij er op dat dit voor jezelf Is, niet voor mij en dat ik echt moet bedaren anders heb je geen keus en zul je echt andere maatregelen moeten treffen.

Heel zacht ga je met 1 vinger van mijn klit naar beneden en zegt dat je tevreden bent maar dat je nog niet genoeg weet...met 2 vingers voel je in me terwijl je duim over mijn klit streelt. Als ik kreun stop je. Als ik zwijg ga je weer door. Zacht duw je een vinger tegen mijn kontgaatje...niet er in maar alleen een beetje druk nadat je mijn kutvocht er heen gesmeerd hebt en ondertussen vinger je mijn kut met 2 vingers. Tot zover ben je tevreden maar wel een laatste waarschuwing voor wat betreft het genieten want je bent nog lang niet klaar met me.

Je drukt je mond tegen de mijne en gaat met je tong langs de binnenkant van mijn bovenlip, zacht en dwingend.

Je maakt je gulp los om je pik, die nu echt hard en groot is geworden een beetje vrijheid te geven. Ik hoor je rommelen in een bureau-la en je bind me een blinddoek voor. Nu weet ik niet wat me te wachten staat en ik ril van opwinding. Je draait mijn hoofd en duwt je eikel zacht tegen mijn mond en langzaam duw je je lul steeds verder mijn mond in en maakt neuk-bewegingen in mijn mond...soms snel, soms langzamer soms dieper en soms minder diep en even sluit je je ogen en laat je even, heel even maar verlies je de controle los tot je, je ogen weer opent en ziet dat ik mijn benen tegen elkaar gedrukt hebt. Dat vind jij niet goed...je duwt ze met kracht uit elkaar en zegt me ze open te houden, je controleert meteen of ik niet te nat aan het worden ben en je voelt dat dit wel zo is. Voor straf plaats je hele zachte tepelklemmen en je waarschuwt me dat het lekker lijkt maar dat dat niet de bedoeling is en dat Je, als het te gek wordt aan het kettinkje zult trekken, wat de klemmen met elkaar verbind.

Je drukt mijn benen uit elkaar, dat zie ik niet maar dat voel ik wel. Plotseling voel en hoor ik hoe een vibrator tegen mijn klit geduwd wordt en ik verga bijna van genot. Je zegt me dat ik dit moet ondergaan en dat het zeker niet de bedoeling is dat ik klaar kom, dit is alleen om te proberen wat ik kan hebben, wel maak je 1 hand los want je begrijpt best dat het lastig is.

Aan de geluiden die je maakt hoor ik dat je intussen jezelf aftrekt...

Met de vibrator, simpel tegen mijn klit gedrukt zonder verder heen en weer bewegen, de tril snelheid langzaam opvoerend, neuk je daarna mijn mond weer, langzaam maar goed. Mijn hand vind zijn weg via je ballen naar je kont en met een vinger met een klodder Play streel ik je zacht, over je ballen richting je kont en glij een klein beetje naar binnen. Even haal je je lul uit mijn mond en bijt ik zacht in je tepel.

Nu wil je nog 1 ding uit proberen...voelen hoe het voelt om me te neuken, je wil graag dat alles klopt. Je duwt mijn benen tegen elkaar en duwt ze omhoog, verticaal dus. Mijn rug en billen rusten op het bureau, mijn benen zijn recht omhoog tegen elkaar aangeduwd met vibrator nog tegen mijn klit klem geperst. Je dringt binnen, 1 cm, 2 cm en stopt. Die eerste centimeters en het begin van mijn kutje...zooooooo lekker! Dan stoot je door en door. Met mijn vrije hand duw ik de vib tegen mijn klit...het trillen lijkt ook op jouw zijn weerslag te hebben. Je voelt dat ik mee ga...bewegen...je neukt me sneller, harder...ik zeg dat ik ga komen en vraag je er in mee te gaan. We vergeten de wereld om ons heen en gaan sneller, gladder, natter ...geiler...en dan...

Als vanzelf komt die golf en worden we 1, de hemel kan vallen nu, laat maar gebeuren...het kan ons niet schelen!

Langzaam...keren we terug in de werkelijkheid, liggen even lepeltje, lepeltje op het dikke hoogpolig tapijt.

Aangenomen!

Zoek naar meer verhalen van Moniek...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Geile Evelien - 25Door: Barteljoris
Gelezen: 926x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Groepsseks
23-10
8.7
:: Geile Dagen, Warme Nachten - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1032x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-10
7.2
:: Geile Dagen, Warme Nachten - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2716x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-10
7.2
:: Even Langswippen - 3Door: Emiel
Gelezen: 1438x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-10
8.5
:: Sekslessen - 7: Nynke 4Door: Ronald Raw
Gelezen: 843x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Anaal, Pijpen, Beffen, Pissen, Extreem
22-10
8.7
:: Weekendje UitDoor: Paulavdl
Gelezen: 2418x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hoerig
22-10
9.1
:: Zo Vader Zo Zoon Door: Rednas
Gelezen: 9075x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
22-10
7.8
:: Liefste Mama...Door: ManMetFluit
Gelezen: 8278x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie,incest,moeder,mama,zoon
21-10
7.5
:: Mijn Gezin - 2Door: Theo
Gelezen: 4984x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-10
8.3
:: Mijn Ontdekkingsreis - 1Door: Dior
Gelezen: 8883x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontdekken
21-10
8.5
:: Zo Vader Zo ZoonDoor: Rednas
Gelezen: 11484x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-10
8.3
:: KantoorliefdeDoor: Nickey
Gelezen: 7767x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-10
8.8
:: Lucie, Vrouw, 55, Geil - 6Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2789x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-10
8.7
:: Baantjes Zwemmen Door: Anoniempje123
Gelezen: 11667x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opa Zwembad
20-10
8.3
:: Verboden Vruchten #2:...Door: Kas41
Gelezen: 6791x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Blinddoek, Anaal
19-10
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 779