Opwindend.Net
Datum: 15-05-2018
Stemmen: 25x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 4200x
Lengte: Gemiddeld
Luwe Vindt Een Priv - Slet - 6
Door Beer - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Luwe Vindt Een Priv - Slet - 5

De zon ging al onder, maar het was nog heerlijk warm toen ik, nog steeds in mijn mijn nakie, door de tuin liep. Ik had Fientje in bad gedaan, gemasseerd en haar daarna in bed gelegd waar ze als een roos uitgeput in slaap was gevallen. Fluitend ruimde ik de rommel op en ging daarna met een biertje in de tuin zitten.

Eigenlijk zou Fientje vandaag weer naar huis gaan, maar aangezien ze zo beurs was hadden we haar ouders ge-appt dat ze waarschijnlijk later deze week naar huis zou komen en niet vandaag.

Toen ik terugdacht aan vanmiddag voelde ik me schuldig, maar ook geil tegelijk. Schuldig omdat het waarschijnlijk iets te heftig voor Fientje was geweest. Maar geil wanneer ik dacht aan al die mannen die haar gebruikten, hun zaad in en over haar heen loosden en hiervoor hadden betaald.

Mijn Fientje zou wel eens een zeer winstgevend neuk-sletje voor me kunnen worden, die alles deed om bij mij te blijven. Wijdbeens begon ik mijn heerlijk lul te masseren. Ooit baalde ik van het formaat, maar nu was ik trots op mijn heerlijke paardenlul die iedere vrouw aan het gillen kreeg.

Gerriteerd keek ik naar binnen toen ik de deurbel hoorde. Langzaam stond ik op en liep naakt naar binnen en opende de voordeur om regelrecht in de bezorgde ogen van Agnes te kijken, Fientjes moeder. Hoi mams, wat brengt u hier op dit onchristelijk tijdstip. Ging de kerkdienst niet door vandaag? Agnes keek me bezorgd aan en schuifelde een beetje zenuwachtig heen en weer en deed moeite om niet naar mijn naakte lichaam te kijken. Mag ik binnenkomen Luwe? Ik wil mijn dochter even zien. Ik wil weten of alles ok is, ik had haar uiterlijk vanavond namelijk thuis verwacht. Mijn man wacht buiten. Met een zucht liet ik haar binnen en zag dat ze een oerdegelijke pakje aanhad die haar figuur helemaal verhulde. Ze was waarschijnlijk direct vanuit de kerkdienst hier naartoe gekomen. Ik liep lachend achter haar aan en kon het niet laten om haar even stevig in haar billen te knijpen. Ze gaf een klein gilletje en keek me geschrokken aan. Jeetje Luwe. Laat dat. Ik kom nu voor mijn dochter en ik wil niet dat ze ziet dat haar vriendje haar moeder ook neukt.

Lachend trok ik haar naar me toe en trok haar tegen me aan waarbij mijn, inmiddels weer heerlijk stijf, lul tegen haar buikje aanduwde. Ongeduldig trok ik haar rokje omhoog en duwde mijn hand tegen haar onderbroek. Als je je onderbroek uittrek en je bloesje een paar knopen opendoet, dan zal ik je laten zien waar onze lieve Fientje is mama.

Afwachtend bleef ze me minutenlang aankijken en ik werd ongeduldig. Kom op mama, doe niet zo preuts. Ik weet uit ervaring dat je net zo geil en onverzadigbaar neukt als je dochter.

Aarzelend trok ze haar onderbroek uit en deed een paar knoopjes open. Grijnzend liep ik op haar af en deed nog meer knoopjes open zodat haar borsten er elk moment eruit konden vallen. Ik greep haar borsten even vast en kneep er hard in. Daarna trok ik hard aan haar tepels. Mmmm, je ziet er geil uit. Heb je nog geneukt met je man en zijn kerkvrienden?

Boos sloeg ze mijn handen weg en deed een stap achteruit. Hou op Luwe. Ik, wij. We zijn te ver gegaan. Ik had je nooit mogen neuken. Mijn man en ik hebben veel gepraat en gebeden en we hebben besloten opnieuw te beginnen. Ik zou het dan ook zeer waarderen als onze Fientje er nooit achter onze misstap zal komen.

Grijnzend draaide ik me om en liep de trap op. Dacht ze nou echt dat ze met praten en bidden haar man kon veranderen en dat ik haar liet gaan? Nee, natuurlijk niet. Mijn schoonmoeder zou mijn reserve-slet worden. Ze zou alles doen wat ik wilde als haar Fientje niet aanwezig was of het niet meer aankon. Zoals nu bijvoorbeeld. Ik keek achterom en zag haar twijfelend onder aan de trap staan en haar bloesje weer dichtknopen. Laat je bloesje open en kom naar boven als je Fientje wil zien. Aarzelend maakte ze haar bloesje weer open en liep gehoorzaam achter me aan.

Ik liep naar de slaapkamer aan de voorzijde en schoof de gordijnen opzij en ging rukkend voor het raam staan. Kom mama, kom bij me als je strak je Fientje wil zien. Schuifelend kwam ze naar me toe en keek angstig uit het raam. Luwe, dit wil ik niet. Mijn man staat te wachten en Kan ons zien.

Lachend keek ik haar aan en trok haar naar me toe terwijl ik mezelf af bleef trekken. Mama, vertel eens eerlijk. Wil je niet met me neuken of durf je niet met me te neuken vanwege je man die nu staat te kijken, maar zelf waarschijnlijk gewoon naar de hoeren blijft gaan. Denk je nou echt dat hij nu opeens een heilig boontje is geworden? Waarom zou je jezelf weer in een hokje laten duwen ipv gewoon heerlijk te genieten.

Mijn schoonmoeder wilde protesteren maar zweeg toen ik haar hardhandig op haar knien duwde en mijn lul tegen haar lippen plaatste. Kom op mama, laat je man zien dat hij je nog lang niet onder controle heeft. Kom op, open die pijp-bekkie van je.

Langzaam opende ze haar mond en sloot haar heerlijke lippen om mijn neukstaaf die al ongeduldig steigerde. Toen ze langzaam mijn lul steeds verder in haar mond liet glijden sloot ik mijn ogen en kreunde hard en duwde mezelf nog dieper in haar mond. Opgewonden pakte ik haar bij haar haren en begon haar ijverig te neuken. Ze pakte mijn billen en speelde met haar tong en zoog tot ik helemaal gek werd van verlangen.

Buiten hoorde ik een auto toeteren en zag hoe mijn schoonvader woedend naar boven gebaarde. Genietend stak ik mijn duim op, waarna ik kreunend naar mijn schoonmoeder keek die helemaal opging in het genot van mijn lul. Dit wil je toch graag mama. Een echte man met een echte lul. Kom zuig me met die heerlijke pijp-bekkie van je. Laat zien dat je dezelfde talenten als je dochter hebt.

Mijn schoonmoeder kreunde hard en bleef wanhopig mijn lul verwennen en het duurde niet lang voordat ik haar mond volspoot met mijn warme zaad die ze dankbaar doorslikte. Vlug trok ik haar omhoog en kuste haar hongerig op maar mond waarbij ik mijn zaad kon proeven. Ongeduldig trok ik ondertussen haar bloesje en bh uit en begon aan haar borsten te trekken tot ze het uitgilde van genot. Dit was teveel voor mijn schoonvader. Ipv haar te komen redden, reed hij kwaad en met piepende banden weg. Lachend keek ik mijn schoonmoeder aan en kuste haar weer op haar mond. Volgens mij vind je man het goed dat je nog even hier blijft.

Geil keek ze me aan. Je bent gemeen Luwe, je weet dat ik je niet kan weerstaan. Maar ik had afspraken met mijn man gemaakt. Ik kwam hier alleen om mijn dochter te zien.

Nadenkend kneed ik haar borsten en keek haar tevreden aan. Je man is waarschijnlijk nu aan het bidden voor je en als je thuiskomst zal hij je vast alles hebben vergeven. Echt waar. Vertel hem dat je niet wilde, maar geen nee kon zeggen tegen een heerlijke beurt. Kom, we gaan kijken hoe het met Fientje gaat.

Tevreden nam ik haar bij haar hand en liep naar mijn kamer waar haar dochter heerlijk naakt lag te slapen. De ramen en deuren stonden open waardoor er een zachte bries door de kamer ging. Voorzichtig schuifelde mijn schoonmoeder naar voren en bekeek haar dochter goed. Ze hield de spijlen aan het voeteneinde van het bed vast en keek me geschrokken aan. Wat heb je gedaan Luwe. Ze is helemaal beurs!

Trots kwam ik achter haar staan en duwde haar heupen naar achteren, waarna ik mijn, nog steeds stijve, lul in n keer in haar kut duwde terwijl ik naar Fientje keek.. Ze gilde en wilde me wegduwen, maar ik pakte haar ruw bij haar heupen en neukte er flink op los. Niet gillen teef. Straks wordt Fientje wakker en dat wil je toch niet? Jammerend bleef ze het bed vasthouden terwijl haar borsten op mijn ritme heen en weer bungelden. Luwe, niet doen. Alsjeblieft. Straks ziet Fientje ons. Nee, nee, ja. Ooooo, O ja, dat is lekker. O ja, neuk me Luwe met die heerlijke lul van je. Ga door Luwe, ik wil meer. Het maakt niet uit als Fientje erachter komt. Waarom zou zij alleen van je mogen genieten. O ja, goed-zo. O, wat ben jij een lekkere hengst.

Buiten zinnen ramde ik door. Wat was dit geil. Mijn schoonmoeder neuken terwijl haar dochter kapotgeneukt voor ons op bed lag. Fientje kreunde en draaide zich om in haar slaap, maar ze werd niet wakker van haar moeder die jammerend aan haar bed stond omdat ze genoot van een geweldige neukbeurt.

Wil je weten wat we allemaal met Fientje hebben gedaan mama? Wil je weten waarom ze zo beurs en moe is?, fluisterde ik mijn schoonmoeder toe terwijl ik haar bleef doorneuken. Ze schudde haar hoofd en duwde haar heupen dichter naar me toe. Na een paar flinke stoten trok ik mezelf uit haar drijfnatte kut. Daarna wreef ik haar kont in en zette mijn lul voor haar sluitspier, waarna ik in een behoorlijk vaart mijn lul in haar kont duwde. Ze hapte naar adem en wilde ontsnappen. Nee, nee, hier blijven lekkere teef van mij. Ja, van mij. Je bent van mij teef. Je gaat net als je dochter alles voor me doen. En ik zal je er van laten genieten zodat je net zo uitgeput zult raken als je dochter. Je zult, net als je dochter, geld voor me gaan verdienen. Je zult genieten wanneer ik je kut, kont of mond neuk. Je zult genieten als ik je deel met anderen, net als je dochter ervan geniet. Ik weet dat je het niet wilt horen, maar je dochter is vannacht meerdere malen door mij geneukt en vanmiddag door meerdere mannen langdurig gebruikt en ik heb er leuk aan verdient. Ze hebben haar heerlijk en hard in alle gaten beurs geneukt en ze genoot ervan mama. Echt ze genoot ervan toen ze haar pijngrens eenmaal voorbij was. Mijn schoonmoeder begon te schelden en te huilen. Nee, nee, niet mijn Fientje. Waarom Luwe?

Ik lachte hardop. Waarom? Waarom niet! Ze is mijn neuk-slet en ik met haar mag doen wat ik wil. En omdat ze niets anders meer wil. Ze doet alles om bij me te mogen zijn. Dus geniet mee of blijf weg.

Kreunend boog ze voorover en liet me ongestoord haar kont kapot neuken totdat ik na een lange tijd uitgeput mijn zaad in haar spoot. Ze stond trillend op haar benen toen ik, als een overwinnaar, me terugtrok en haar dwong om mijn lul schoon te likken. Daarna stuurde ik haar naar de badkamer om zich op te frissen. Ik pakte haar kleding en ruimde die op om te voorkomen dat ze weg kon gaan. Vannacht zou ze hier blijven. Vannacht zou ze tot mijn beschikking staan zodat haar Fientje weer op krachten kon komen.

Morgen zou ik verder nadenken wat ik nog meer met ze zou kunnen doen.

Tevreden kroop ik een uur later in bed waar ik tussen moeder en dochter in ging liggen en viel tevreden in slaap.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Luwe Vindt Een Priv - Slet - 7

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Geile Evelien - 25Door: Barteljoris
Gelezen: 640x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Groepsseks
23-10
8.7
:: Geile Dagen, Warme Nachten - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 716x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-10
6.9
:: Geile Dagen, Warme Nachten - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1890x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-10
6.8
:: Even Langswippen - 3Door: Emiel
Gelezen: 998x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-10
8.4
:: Sekslessen - 7: Nynke 4Door: Ronald Raw
Gelezen: 603x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Anaal, Pijpen, Beffen, Pissen, Extreem
22-10
8.0
:: Weekendje UitDoor: Paulavdl
Gelezen: 1625x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hoerig
22-10
8.9
:: Zo Vader Zo Zoon Door: Rednas
Gelezen: 8862x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
22-10
7.8
:: Liefste Mama...Door: ManMetFluit
Gelezen: 8123x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie,incest,moeder,mama,zoon
21-10
7.5
:: Mijn Gezin - 2Door: Theo
Gelezen: 4890x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-10
8.3
:: Mijn Ontdekkingsreis - 1Door: Dior
Gelezen: 8666x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontdekken
21-10
8.5
:: Zo Vader Zo ZoonDoor: Rednas
Gelezen: 11426x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-10
8.3
:: KantoorliefdeDoor: Nickey
Gelezen: 7664x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-10
8.8
:: Lucie, Vrouw, 55, Geil - 6Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2764x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-10
8.7
:: Baantjes Zwemmen Door: Anoniempje123
Gelezen: 11589x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opa Zwembad
20-10
8.3
:: Verboden Vruchten #2:...Door: Kas41
Gelezen: 6767x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Blinddoek, Anaal
19-10
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 1008