Opwindend.Net
Datum: 17-05-2018
Stemmen: 40x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 13037x
Lengte: Gemiddeld
Geiltje - Buuf Miralda Neukt
Door Rc.amsterdam - Mijn Profiel Pagina

Miralda wordt door Charles stevig geneukt, zoals wel vaker. Neukend begint Miralda alle besef van tijd en ruimte te verliezen. Alsof de zee en de zon tegelijk knallend openspringen zo voelt de geilheid in haar kut. Haar ogen draaien weg en haar hele lichaam is als een strak gespannen speer. Piepend gierende ademhaling op het neukritme, het sleept haar mee naar een enorme hoogte. Dan komt ze klaar en een vloedgolf van warm vocht stroomt als een waterval uit de kut over het lid van de jongen, langs de dijen en op het laken.
Oh ja wat heb ik je gemist. Nu is hij twee weken niet langs geweest want er was een schoolreis. Hij is er weer en zij is bloedgeil - hij ook.
Voor ze het weten liggen ze in bed te vrijen en te neuken.

-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-

Toen ik zestien was woonden we naast een oudere dame. We noemden haar de Buuf zoals gebruikelijk is. Ik denk dat ze een jaar of zestig was. Voor mijn zich ontwikkelende libido iss het een spannende buuf. Ze is niet echt mooi meer, maar ziet er wel degelijk appetijtelijk uit meen ik. Met haar rondingen in mijn gedachten slaap ik onrustig. Eerst veel later realiseerd ik mij hoe diepgaand dat lichaam van de buuf op mijn onderbewustzijn doorwerkte. Dan werd ik soms wakker (14 ofzo), badend in het zweet en bijna stikkend want dan had ik gedroomd dat mijn hoofd tussen haar tieten (of dijen) zat. Mijn droom was dan altijd van het natte type.
Een keer kom ik haar tegen bij de kruidenier en ze heeft duidelijk moeite met de grote hoeveelheid boodschappen naar huis te krijgen. Even helpen buuf? Graag Charles.
Fluitje van een cent en weer een goede daad, toch? De spulletjes zet ik bij haar thuis in de keuken en ze vraagt me het in de kastjes en koelkast op te ruimen. OK buuf.
Ze gaat haar handen even wassen.

Miralda, de naam van de buuf, had Charles wel vaken zien lopen. Sportief type, stevig en voor zijn leeftijd al flink in de schouders. Zijn moeder - voor Miralda een goede buur - vertelde haar dat hij nog niks van meisjes wist. Daar wil Miralda wel verandering in brengen want ze is zelf ook aan sex toe. De moeder van Charles een goede vertrouweling van Buuf - een beiden vrije vrouwen - weet er van heeft zo ook haar vriendjes en laat ze hun gang gaan.

De keuken is opgeruimd, nog even een bordje afwassen (haar ontbijt denkt Charles) en naar de huiskamer. Daar komt de buuf ook net uit de badkamer. Haar degelijke jurk is verdwenen. Ze draagt nu een kamerjas die openvalt en onthult dat haar lichaam er nog goed uitzieg - zeker gezien haar leeftijd. Stevige maar geen hangende borsten, geen overhangende buik en lekkere gespierde flinke benen. De boezem is niet overdreven. Een onderjurk verhult kousen slipje en lingerie en ze draagt eenvoudige huiskamer hakjes.
Haar boezem gaat met haar adem op en neer want zo bijna naakt voor die jonge knul staan, dat is opwindend. Ze is eerder mager dan dik, kortom niet gek voor een dame van zestig of zo.
Charles wordt vuurrood. Colatje jongen? Zelf neem ik wat sterkers. Hij drinkt wat en zij neemt een flinke teug wodka.
Ze gaat tegen hem aan staan. Ze weet heel goed dat hij niet weet wat er komen zou. Lieve jongen, nu ga ik allerlei dingen doen die een vrouw graag bij een man doet of bij zich laat doen.
Let op, want met al die onervaren jonge dingen die je nog zult tegenkomen kan je er je voordeel mee doen.

Om een premature ejaculatie bij de maagdelijke Charles te voorkomen knoopt ze zijn broek snel open, neemt zijn piemel in de mond en zuigt het maagdelijke vocht smakkend naar binnen. Nou, mijn spermabekkie kan er weer even tegen mompelt ze. Charles wist niet wat hem overkwam. Allemaal heel gewoon jongen, geniet ervan zegt Miralda terwijl ze Charles vasthoudt na haar mond gespoeld te hebben met wodka. Ze plaatst haar wat vochtige kruis op zijn dij en begin zich wrijven. Al snel kronkelt ze als een aal over Charles want na een lange drooglegging - de doornen des levens hebben haar geraakt - slaat de geile bui onverbiddelijk toe.
Haar eerste orgasme van die dag is een vette kwak die net niet door haar slipje dringt. Na enkele ogenblikken komt ze tot rust neemt de handen van de jongen en brengt die naar haar borsten laat hem over haar buik wrijven en drukt ten slotte op de venusheuvel. Van dat laatste moet ze kreunen. Een van die prikkelende gevoelige vrouwen plekken, niet vergeten jongen.
Ze wil van alles met die jongen doen en hem volledig zijn gang laten gaan. Hem afschrikken is het laatste wat ze wil.

Charles begint te begrijpen wat Miralda wil. Hij trekt zijn T-shirt uit en zegt tegen haar dat ze zich op BH, slipje en schoentjes na uit moet kleden. Dat wat doortastende optreden van de knul ontgaat Miralda niet. Ze voelt het prikken in haar kut. Daar staat hij in zijn nu veel te kleine onderbroekje te kijken hoe die stevige Buuf voor hem uit de kleren gaat. Haar boezem gaat wat meer bewegen gezien haar hijgen en als Charles zijn hand in haar broekje steekt omhelst ze hem. De buuf neemt hem nu stevig bij de schouders. Ondersteuning is nodig in deze fase. Met open mond gaat ze hem tongen en hij - snelle leerling - doet mee.
Hij voelt haar borsten in de BH tegen zich aan schuren, geweldig.
Charles legt de buuf op de vloer, scheurt haar slipje uit gaat bovenop haar liggen, ze brengt zijn pik naar haar kut en hij penetreert haar, een kleine kreet van Miralda die het onderlichaam omhoog brengt om de jongen op te vangen en ze neuken. Charles, onervaren mannetje, komt veel te snel, blijft Miralda kussen en kan na korte tijd - jong energiek lijf - weer verder neuken.
Miralda forceert een pauze - naar bed jong, naar bed, want zo op de grond is voor mij niet meer goed.
In bed liggend wordt nog flink doorgeneukt. Charles was dan jong en onervaren, maar zeer gezond en in goede conditie met een driftig blaffend libido en zeer leergierig.
De lakens worden drijfnat want van die jonge knul krijgt Miralda telkens weer een warme vloedgolf.

Nu moet je naar huis jongen, anders wordt je Moeder ongerust. En dat willen we toch niet? Een volgende keer ga je me met de mond bevredigen.

Thuis gekomen vraagt zijn moeder hoe het klussen bij de buuf was verlopen. Hij vertelt een verhaal van boodschappen en kastjes repareren totdat zijn Moeder zegt - lul niet jongen ik ben geheel op de hoogte. Miralda en ik hebben een goede verstandhouding. Was het leuk? Te gek Moe, te gek. Dat is fijn jongen, als je terug wilt kan je gaan.
Ik ben voor vrijheid, dat weet je en heb graag sommige van je vriendjes hier over de vloer. En dat is niet om te dwijlen.
Weet je ik geniet er ook van, maar waar ik bang voor ben is opscheppen en roddelen. Als je ooit een vriendje of een andere vent over mij hoort praten, zeg het me dan.
Niets is zo afschuwelijk als mannetjes die pochen over hun "vrouwtjes" achter de rug van die vrouwtjes. Als je Miralda een keer op je kamer wilt hebben, OK wat mij betreft, maar
laat het me even weten. Andere vrouwen of meisjes, ook goed. OK? OK Moe.

Charles vertrekt meteen weer naar Miralda. Koopt onderweg een roos in een klein vaasje voor haar en leent van zijn Moe een kleine flesje wodka.
Hij belt aan, Miralda doet open, ze loopt nog in haar kamerjas op die huis hakjes. Ze trekt hem naar binnen, naar de slaapkamer neemt het roosje in ontvangst, neemt een stevige teug wodka, kust hem, trekt hem de kleren van het lijf en het is alsof hij niet was weggeweest.

Miralda blijft de rest van hun beider levens de minnares maar dat weten ze dan nog niet. Wel laat ze hem vrij om regelmatig andere (jongere) vrouwen te behandelen. Als hij maar eerlijk tegenover haar is en alles vertelt, dat vindt Miralda opwindend. Hij moet haar wel regelmatig goed afneuken.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Geile Evelien - 25Door: Barteljoris
Gelezen: 764x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Groepsseks
23-10
8.7
:: Geile Dagen, Warme Nachten - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 847x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-10
6.9
:: Geile Dagen, Warme Nachten - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2227x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-10
6.9
:: Even Langswippen - 3Door: Emiel
Gelezen: 1167x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-10
8.4
:: Sekslessen - 7: Nynke 4Door: Ronald Raw
Gelezen: 701x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Anaal, Pijpen, Beffen, Pissen, Extreem
22-10
8.4
:: Weekendje UitDoor: Paulavdl
Gelezen: 1969x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hoerig
22-10
9.1
:: Zo Vader Zo Zoon Door: Rednas
Gelezen: 8957x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
22-10
7.8
:: Liefste Mama...Door: ManMetFluit
Gelezen: 8179x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie,incest,moeder,mama,zoon
21-10
7.5
:: Mijn Gezin - 2Door: Theo
Gelezen: 4927x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-10
8.3
:: Mijn Ontdekkingsreis - 1Door: Dior
Gelezen: 8756x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontdekken
21-10
8.5
:: Zo Vader Zo ZoonDoor: Rednas
Gelezen: 11448x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-10
8.3
:: KantoorliefdeDoor: Nickey
Gelezen: 7708x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-10
8.8
:: Lucie, Vrouw, 55, Geil - 6Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2778x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-10
8.7
:: Baantjes Zwemmen Door: Anoniempje123
Gelezen: 11625x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opa Zwembad
20-10
8.3
:: Verboden Vruchten #2:...Door: Kas41
Gelezen: 6778x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Blinddoek, Anaal
19-10
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 1169