Opwindend.Net
Datum: 04-06-2018
Stemmen: 42x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 8058x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Amsterdamse Stijl - 3
Door Roberteros - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Amsterdamse Stijl - 2

Veronica – Amsterdamse stijl 3

Veronica ligt uitgeteld op de bank en ik loop in haar appartement terug naar de tafel waar haar computer staat. Ik ben nog steeds ontzettend geil en voer een gevecht met mijzelf. Zal ik haar gewoon nu nemen en neuken of zal ik geduld moeten hebben. Het is een tweestrijd tussen lust en ratio, tussen geil zijn en respect, tussen jager en prooi. Heel langzaam ebt het ontiegelijk geile verlangen naar haar langzaam af en ik neem een besluit.

Ik ga achter haar computer zitten en open een leeg document die ik op haar bureaublad onder de naar Robert opsla. Ik begin te tikken.

“Beste Veronica”

Ik heb van je genoten en je zult me wel een lul vinden dat ik je zo heb achter gelaten. Ik vind je te kwetsbaar om misbruik van je te maken terwijl ik dat wel had kunnen doen. Ik heb nog steeds een serie hele mooi foto’s van zowel buiten als binnen en die zal ik koesteren. Je hoeft niet bang te zijn; ik ga daar geen misbruik van maken. Ik denk en hoop dat je je van een kant hebt laten zien waarvan je niet wist dat je het in je had. Daar moet je trots op zijn. Ook vrouwen mogen zich seksueel laten gaan op een manier die zij lekker vinden. Daar hoef je je niet voor te schamen.

Mocht je contact willen dan kan je me op het volgende emailadres bereiken. Ik zal geen contact met jou opnemen.

Liefs Robert”

Ik type mijn email adres eronder en sluit het document af. Hierna plaats ik de mooiste foto van vanmiddag op haar bureaublad, pak mijn fototas en verlaat haar woning. Buiten gekomen haal ik een paar keer heel diep adem en loop in de richting van de tram. Op weg naar huis. Mijn lul zit stevig gevangen in mijn broek en geeft spannende schokjes en ik weet het; mij lul vindt mij een lul.

Niet veel later wordt Veronica langzaam en sloom wakker. Ze kijkt verbaasd in haar kamer rond en probeert terug te halen wat er gebeurd is. Haar lichaam voelt ontspannen maar ook enigszins verhit aan en ze voelt een zekere geilheid na borrelen in haar lichaam. Dan komt ze met een schrik tot de conclusie dat ze vanmiddag niet alleen was en in slowmotion speelt ze de film terug van wat er vanmiddag, vooral met haar gebeurd is. Ze voelt zich schuldig en je kijkt naar jezelf in de spiegel. Daar zie je toch een zekere serene rust in je gezicht en van de geile uitspatting van vanmiddag valt niets of weinig meer te zien. Je voelt je goed.

Je kijkt en zoekt of je Robert kan vinden en je komt tot de conclusie dat hij weg is. Je weet niets van hem, hebt geen telefoonnummer, geen foto. Dan kom je tot met een schrik tot de ontdekking dat hij een hele serie geile intieme foto’s van je gemaakt hebt en je krijgt het benauwd. Je loopt heen en weer in de kamer en vraagt je af wat je kan doen. Verslagen ga je op de bank zitten en je bent bang. Bang voor de gevolgen van je te zichtbare uitspatting van vanmiddag. In een opwelling pak je de telefoon en draait een nummer.

“Mam?” vraag je wanneer er aan de andere kant is opgenomen, “Mam?”, kan je naar mij toekomen? Ik ben bang”, zeg je met een snik in je stem. “Wat is er schat”, vraagt je moeder. “Dat kan en wil ik niet over de telefoon vertellen Mam, maar ik moet met je praten, please?”

“Natuurlijk schat, ik kom gelijk. Wil je dat ik blijf slapen want dan neem ik nog wat spulletjes mee?”. “Ja mam, ik denk dat dat een goed idee is want ik heb veel te bespreken met je”. “Oke schat” antwoord ze. “Dan kom ik er nu aan. Tot zo lieverd”.

De band die Veronica en Gerda, haar moeder, hebben is enorm hecht. Dat komt omdat zij enigst kind is en haar vader is 7 jaar geleden, toen ze 17 jaar was, plotseling overleden. Moeder en dochter waren op elkaar aangewezen en dat heeft een unieke band gecreëerd. Het is eerder een band van twee vriendinnen dan moeder en dochter. Dit komt waarschijnlijk ook omdat Gerda op jonge leeftijd van Veronica bevallen is en dus het leeftijdsverschil maar 18 jaar en Gerda is gewoon een moderne jong zelfstandige vrouw. Het overlijden van haar man heeft er wel voor gezorgd dat ze niet onbemiddeld achter is gebleven. Ze is niet rijk maar wel zelfstandig.

Een half uur later stapt Gerda het appartementje van Veronica binnen en ze omhelzen elkaar innig. Veronica lijkt in dat opzicht wat lichaamsbouw betreft sprekend op haar moeder met twee verschillen. Waar Veronica een grote bos donkerblond haar heeft, bezit Gerda een grote bos rood haar. Daarnaast zijn de borsten van Gerda groter. Veronica is gezegend met een mooie C-cup terwijl Gerda een echte D-cup heeft. Innig staan de twee vrouwen tegen elkaar en Veronica barst in huilen uit. Zo staan ze zeker een minuut of 2 tegen elkaar. “Zo dat lucht op” zegt Veronica, de stilte verbrekend. “Laten we eerst even iets te eten maken en dan gaan we eens een stevig gesprek hebben”. Gerda kijkt haar dochter vragend aan, zegt niks, bergt haar spullen op en gaat helpen met het samenstellen van een eenvoudige maaltijd. Tijdens het eten schenkt Veronica een glas wijn in voor beide vrouwen in en dan steekt Veronica van wal.

Ze begin te vertellen wat haar vandaag overkomen is, de foto’s die Robert van haar maakte, buiten op straat en haar toch wel directe reactie op het feit dat Robert foto’s van haar maakte. “Ik wist niet wat me bezielde toen ik hem vroeg met me mee te gaan”, zegt ze tegen haar moeder en dan komt zo op het moment dat ze in een roes vertelt dat Veronica geil wordt wanneer er foto’s van haar gemaakt worden. “Ik ben vanmiddag drie keer achterelkaar klaargekomen op een manier die ik niet kende. Ik kreeg vandaag voor het eerst een grootverlangen dat ik dan mannen moet dienen, moet behagen, dat ik er alleen maar ben voor hun genot. Het idee dat mannen zich aan mij vergrijpen, me een slet noemen, of een hoer, teef, Ik word er alleen maar geiler door en van, mam. Mijn tepels worden zo gevoelig dat ik er naar snak om aangeraakt te worden of ik knal tegen het plafond, mijn kut opent zich en neemt de controle over mijn lichaam over. Ik droom ervan om dubbel geneukt te worden nee zelfs drie mannen zou ik kunnen hebben. In iedere opening een lul. Klein of groot, dik of dun, blank of zwart; het maakt me allemaal niet meer uit. Met maar een doel. Ze moeten in me klaarkomen. Ik wil hun zaad drinken alsof het nectar is dat mijn lichaam nodig is om mij de vrouw te laten zijn die zij nodig hebben. Ik wil me onderdanig kruipend laten neuken en nog eens neuken. Ik wil dat ze mijn gezicht volspuiten met hun zaad zodat ik het over mijn huid kan uitsmeren. Daarom komt mijn modellen carrière niet van de grond, mam. Omdat ik iedere keer geil wordt als er foto’s gemaakt worden wanneer ik voor de camera sta. Ik moet op zoek naar een manier om dit onder controle te krijgen om mijn voordeel hier mee te gaan doen. Weet jij wat er met mij gebeurd als iemand mij een slet noemt mam? Weet je dat?” vraagt ze indringend.

Er volgt een stilte en Gerda kijkt haar dochter lang aan. Voorzichtig vraagt ze “Waarom vertel je me dit, waarom vraag je me dit? Ze begint zich ongemakkelijk te voelen, zo openhartig is haar dochter nog nooit geweest. “Kom mam, dat weet je toch wel, van wie denk je dat ik dit heb, vraagt Veronica door. Van schrik houdt Gerda haar hand voor haar mond en ze schreeuwt binnensmonds.

Dan gaat Veronica verder. ”Ik weet dat jij en papa gek op elkaar waren en vanaf mijn 15e heb ik jullie minst drie keer per weken horen neuken. En ik heb jullie gezien. Ik heb gezien hoe je je als een hoer gekleed in lingerie aan papa hebt aangeboden terwijl papa daar foto’s en films van maakte. Ik heb gezien hoe je reageerde wanneer hij je een hoer of een slet noemde, heb gezien hoe je klaarkwam op zijn pik. Ik zie de film die jullie maakte terwijl jij hem pijpte, nog voor me, hoe hij tegen je praatte hoe hij zijn pik steeds dieper in jouw mond duwde. Ik zag hoe je naar hem keek terwijl je je lippen over zijn eikel liet glijden en zijn lul steeds dieper je mond in liet gaan. Ik hoor papa nog elke keer tegen je brullen. “Ik kom in je mond en gezicht klaar lekkere geile slet van me en ik hou van je. Ik zie de stralen wit zaad vanuit zijn kloppende lul je mond en tegen je gezicht schieten, veel zaad vanuit zijn dikke vette lul voor jou. Daarna zie ik dat je zijn lul netjes schoonlikt en het zaad over je gezicht uitsmeert. Ik heb dit allemaal gezien. Ik heb de films en foto’s die jullie maakten opgezocht en bekeken. Ben er zelf veelvuldig op klaargekomen. Een keer in de maand hadden jullie een lange avond. Dan keken we een film, zat ik op de stoel en lag jij tegen papa aan op de bank. Denk maar niet dat ik niet gezien heb hoe papa je aan het opgeilen was. Als je een deken over je heen had zag ik zijn hand nooit maar ik weet zeker dat hij je bij je grote tepels aan het strelen was, als lang voorspel voor weer een lange hete avond. Ik deed dan of ik naar bed ging maar dat deed ik niet want ik wilde weten wat jullie nu weer bedacht hadden. Een rollenspel, bondage, weer een filmpje. Ik heb het allemaal gezien. En nu vandaag ben ik erachter gekomen waardoor ik heb wat jij ook heb en dat wilde ik met je bespreken, wil het begrijpen hoe dat komt, snap je dat mam?”

Gerda begint te trillen, de woorden die door haar dochter worden uitgesproken maken veel herinneringen los. Ze mist haar man, verlangt naar hem, terwijl hij haar en hun leven verlaten heeft. Ze voelt zich geil worden omdat de woorden van haar dochter zijn uitwerking niet gemist hebben. Ze voelt zich geroepen om zich te verdedigen. “Wat je vader en ik hadden dat is en was iets speciaals. De manieren waarop we de liefde bedreven, het feit dat hij mij een slet noemde, waren afspraken omdat we elkaar opgeilden. We wilde van elkaar weten waar we opgewonden van werden en dat bespraken we. Als hij me vastbond dan was dat omdat hij mij daar enorm geil mee maakte. Als ik hem op mijn beurt pijpte dan genoot hij daar weer enorm van. We hadden van tevoren altijd een grens bepaald en je vader was daarbuiten enorm respectvol voor mij en jou. Als we seks hadden dan rustte hij niet voordat ik minstens 3 keer klaargekomen was en hij heeft me geleerd me bloot te geven, met te laten zien wie ik wilde en kon zijn; voor hem. Ja we waren gek op elkaar in alle opzichten en bedreven op onze manier veel en vaak de liefde. Het was nooit hetzelfde. Ik heb nooit geweten dat je dit bewust veel meer hebt meegemaakt dan ik heb kunnen vermoeden. Dat jij geil wordt als je voor slet of hoer wordt uitgemaakt heb je of van mij of heb je meegekregen van wat je tijdens je vroege puberteit hebt meegekregen”. Het spijt me maar dat kan ik niet meer terugdraaien en ik wil je best helpen om hier een oplossing voor te vinden. Weet wel dat ik je vader nog elke dag mis en dat ik geen vervanging voor hem gevonden heb. De hulpmiddelen waarvan ik mij genoodzaakt zie deze te gebruiken komen niet in de buurt van wat wij uitgespookt hebben”

Weer is het even stil en de twee vrouwen kijken elkaar diep in de ogen aan. Ieder heeft zijn eigen gedachte en beide zijn ze opgewonden. Toch wil Veronica nog iets meer weten. “Mam, wat is het geilste dat je ooit gedaan hebt”. Gerda denkt even na, er komt een twinkeling in haar ogen, neemt een slok wijn en antwoordt, “Op een avond hadden we afgesproken in een wildvreemde bar in een plaats buiten Amsterdam. Ik had me onder gewone kleding heerlijk geil gekleed, rode jarretels met mooie kousen. Gewone hoge haken, een rokje, niet te kort en niet te lang, een witte doorschijnende blouse waar mij rode bh goed doorheen scheen en daaroverheen een kort jasje. Ik zag er zakelijk, hoerig uit vond ik zelf. We hadden afgesproken dat ik een half uur eerder de bar in zou gaan en alvast een drankje zou bestellen. Natuurlijk waren er meerdere andere mannen in de bar aanwezig en ik kreeg gelijk aandacht van twee van hen. Ze vroegen of ik wat wilde drinken maar daar bedankt ik voor, terwijl ik ze wel observeerde. De aandacht van andere mannen die allemaal hun lul achternaliepen, allemaal gelijk proberen om als een bij op een pot honing af te vliegen. Dat voelt zo ontzettend goed, zo geil, geeft me een zekere macht, terwijl ik weet dat ik moet wachten. Wachten op iemand anders. Dan komt je vader binnen en gaat twee krukken verderop ook aan de bar zitten. Hij kijkt eens rond, ziet me zitten en keurt me geen blik waardig. Mijn kut schokt, wat een geile vent heb ik toch en nu negeert hij me gewoon, terwijl ik druk bezig ben andere kerels van me af te houden. Ik kijk naar hem, haast smekend, maar hij doet net of hij mij niet ziet zitten. Mijn tepels zijn groot en ik zo ontzettend geil op hem. Ik moet iets doen en glij van mijn kruk af, loop naar het toilet, voel alle ogen in mijn rug prikken. Ik voel me zo ontzettend geil en nat dat ik me enorm moet beheersen met niet te vingeren maar we hebben afgesproken dat we elkaar alleen zouden opgeilen en het huis af zouden maken. Ik dwing me mijn make-up te controleren en maak het af met een rode lipstick, in de kleur van mijn lingerie. Ik kijk nog een keer in de spiegel haal diep adem en loop de bar weer in. Dan loop ik naar je vader en stel hem zo’n klunzige vraag “Ken ik jou niet ergens van” en ik beweeg op mijn voeten heen en weer. Je vader kijkt me aan, neemt van top tot teen op en zegt, iets te hard. “Nee ik ken je niet maar ik zou je wel beter willen leren kennen. Als ik je € 50,00 geef, wil je me dan pijpen”. Er gaat een schok door me heen en kijk of iemand het gehoord heeft wat niet het geval lijkt te zijn, maar het maakt zoveel in me los dat ik hem in zijn ogen aankijk en alleen maar knik. Dan haalt hij zijn portemonnee uit zijn zak haalt er een briefje van 50 uit, trekt me iets naar me toe en duwt het briefje in mij bh. Ik voel dat ik verloren ben. Dit voorspel werd thuis vervolgd in die avond dat hij me filmde terwijl ik hem pijpte. Dus ook ik koester dat filmpje waar jij naar verwees en ik heb die € 50,00, dat briefje, nooit uitgegeven. Het is mijn bewijs dat je vader mij betaald heeft voor de pijpbeurt van zijn leven die ik hem gegeven heb.

In de tussentijd is de spanning bij beide dames echt wel verder opgelopen. Zowel Veronica als Gerda zijn beren geil geworden en nog is Veronica nog niet klaar. “Laatste vraag man, wat zou je willen doen wat jullie nooit gedaan hebben?” “Anaal”, antwoord Gerda zonder blikken of blozen, “Seks met twee vrouwen en/of seks met twee mannen, dus eigenlijk semi vreemdgaan. Daar hebben we het wel over gehad maar daar is het nog nooit van gekomen maar waren we kennelijk nog niet aan toe. Het lijkt me heerlijk om een vrouw te proeven terwijl er ook een man ik het spel is. Het lijkt me heerlijk om het druk te hebben om twee lullen de aandacht te geven die ze verdienen”. “Goh”, zegt Veronica “dan staan we op dat vlak gelijk want daar fantaseer ik ook over, maar ik moet je vertellen dat ik wel erg geil wordt van deze verhalen en verlangens, mam en ik zie aan jou dat je dit ook niet ontroerd laat, als ik het zo mag zeggen.”

“Ik heb zo’n zin om me volledig te laten gaan, me te laten nemen, dat heb ik nog nooit gedurfd, heb altijd een reserve gehad of omdat ik geen goed gevoel bij de kerel had of omdat ik mij schaamde. Vanmiddag met Robert had ik dat niet en daarom heb ik mijzelf, wellicht teveel, blootgegeven”. “Dan bel je hem toch op” reageert Gerda. “Mam, dat ik nu het probleem, ik weet niks van hem, weet niet waar hij woont, wat zijn telefoonnummer is, heb geen foto van hem, niets helemaal niets. Voor mijn gevoel heb ik hem nodig en ja ik wil me aan hem aanbieden, geven. Hij mag me nemen omdat ik voel dat ik hem vertrouw. Misschien heb jij hem ook nodig mam want je kan je niet blijven verschuilen achter de belevenissen met papa. Je leven moet verder”. “Zou je hem dan met mij willen delen dan”, vraagt Gerda met een trillende stem”. “Ik denk het wel mam, ik denk het wel. Maar eerst heb ik zin in iets anders”. Veronica staat op loopt naar haar moeder en zoent haar vol op de mond. Haar handen laat ze gelijk over de borsten van haar moeder gaan en ze voelt de keiharde tepels groeien en gloeien. Gerda kreunt en trilt van de spanning die door haar lichaam giert.

“Mam, ik wil ook jouw slet zijn en ik hoop dat jij ook mijn slet wilt zijn. Zullen we naar mijn slaapkamer gaan en eens kijken of we van elkaar kunnen genieten. We verlangen er beide naar om te ervaren hoe het is om met een andere vrouw te vrijen en wat is er nu veiliger en vertrouwder dan moeder en dochter. We zijn beide volwassen vrouwen en weten dat het misschien niet hoort maar ik zo ontzettend geil dat ik dit met jou wil delen”. Veronica strekt haar hand uit en trekt haar moeder omhoog. Gearmd lopen ze naar de slaapkamer en ze sluit de deur.

Tot zover deel 3. Heb je ideeën dan hoor ik graag en reacties zijn uiteraard welkom.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Amsterdamse Stijl - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Buurvrouw Ontdekt Haar...Door: Dolll
Gelezen: 2196x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw Dominant Streng
20-02
8.1
:: Opwindende AvondDoor: Nathalie
Gelezen: 2658x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Theater, Restaurant, Hetero, Spanning, Opwindend, Pijpen, Beffen, Likken, Neuken
19-02
7.9
:: Hoer: Marjan - 2Door: Barteljoris
Gelezen: 4301x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuen, Pijpen, Beffen, Tongzoenen, Vuistneuken
19-02
8.8
:: Online Naar Offline... - 2Door: Chris 1976
Gelezen: 2697x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vibrator, Edging, Lingerie, Slikken, Sletje
19-02
8.7
:: Sex Met Mijn... - 2Door: Dannoo
Gelezen: 6448x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Beffen, Geil
18-02
8.6
:: Lekkere OchtendsexDoor: Dannoo
Gelezen: 6245x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Vingeren, Nat Kutje
18-02
8.8
:: Femdom Autobiografie - 8Door: M
Gelezen: 2112x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
18-02
9.4
:: Hulp Bieden AanDoor: Marco
Gelezen: 9031x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Natura, Tattoo
18-02
8.9
:: Geile DagenDoor: Bram
Gelezen: 6307x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-02
7.0
:: Een Weekje Mallorca - Dag 1 -Door: Cornus_mas
Gelezen: 9975x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Hetero, Solo
17-02
8.8
:: Hoer: Marjan - 1Door: Barteljoris
Gelezen: 10258x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Privéhoer
16-02
8.9
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 9100x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.8
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 14592x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 15274x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 5433x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net