Opwindend.Net
Datum: 14-06-2018
Stemmen: 43x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 9529x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Ijsklontje
Door Kiwi90 - Mijn Profiel Pagina

Als we allebei klaar zijn met het eten pak ik onze borden en begin ik met de keuken op te ruimen. Ik sta met mijn handen in het sop en opeens voel ik mijn man achter mij. Zijn handen voel ik op mijn schouders en ze masseren lichtjes. Ik doe mijn ogen dicht en geniet even van dit momentje. Zijn warme handen voel ik door mijn kleding heen. Ik kom even bij van het moment want ik voel hoe mijn haren naar een kant worden geschoven.

Mijn man plant een kus in mijn nek, net onder mijn oor. Er gaat een rilling door mijn lijf en merk dat ik van binnen warm word. Dan word ik omgedraaid en staan we oog in oog. Ik kijk hem aan en zie zijn lippen bewegen “Ik wil je”. Ik buig naar hem toe om een zoen op zijn lippen te geven. Maar hij doet zijn hoofd naar achteren om te laten merken dat hij nog geen zoen wil. “Doe je ogen dicht” zegt hij tegen mij. Ik huiver wat maar ik doe wat me gezegd wordt. Niet wetend wat hij gaat doen merk ik dat ik in mijn onderbuik wat kriebels krijg. Ik hoor hem rommelen in de koelkast. Als het een poosje stil is voel ik dat hij mijn hand pakt en me mee trekt.

Met mijn ogen dicht heb ik geen idee wat hij van plan is. Met deze spanning voel ik me wat ongemakkelijk. Dan voel ik dat mijn shirt omhoog getrokken wordt. Ik doe automatisch mijn armen omhoog en voel dat mijn shirt over mijn hoofd wordt getrokken. Mijn bovenlijf wordt ontbloot en ik voel koude lucht over mijn tepels gaan. Ze worden meteen hard. Ik voel dat zijn vinger mijn broek proberen open te maken. Als het hem is gelukt wordt hij naar beneden getrokken. Zonder dat iets tegen me gezegd wordt doe ik mijn linkervoet omhoog en daarna mijn rechtervoet. Zijn armen omarmen mij en ik voel dat ik word opgetild en ergens word neergelegd. Mijn huid geeft aan dat het zacht en warm is. Ik vermoed dat ik op het tapijt lig maar meer bedenktijd krijg ik niet.

Ik schrik van de aanraking op mijn huid. Iets kouds gaat over mijn buik, hij laat een ijsblokje over mijn lijf glijden. Hij maakt een paar cirkels om mijn navel en gaat richting mijn linkerborst. De kou zorgt voor een sensatie die rechtstreeks naar beneden trekt. De spanning, niet wetend wat hij gaat doen, maakt mij nat in mijn slipje. Het ijsblokje gaat richting mijn andere tepel en ik voel ineens een groot contrast op mijn linkertepel. Waar het ijsblokje was voel ik nu iets warms wat mij laat kreunen. Zijn warme tong gaat nu over mijn tepel. Zijn tong maakt me zo helemaal gek van binnen dat ik meer wil. Meer dan alleen dat mijn tepels worden bevredigd. ‘’Raak me aan’’ kreun ik. “Waar?” krijg ik als antwoord. ‘’Daar beneden” weet ik uit te brengen.

Dan voel ik dat hij een spoor van kusjes naar beneden maakt. Als hij net boven mijn slipje is stopt hij en trekt aan het slipje. Ik doe automatisch mijn billen omhoog om het wat makkelijk te maken. Een kusje aan de binnenkant van mijn been krijg ik als beloning. Ik voel nog een kusje maar nu meer richting naar boven. Ik word alleen maar geiler en wil steeds liever aangeraakt worden. Ik smeek dat ik aangeraakt wil worden maar hij laat me nog wachten. Dit maakt me alleen maar gekker en natter. Ik voel nog een kusje aan de binnenkant van mijn been en nog dichter bij waar ik hem zo graag wil voelen. Ik doe mijn benen verder uit elkaar om hem beter te kunnen ontvangen. Ik voel zijn lippen nog dichterbij komen en voel zijn adem waar ik hem zo graag wil hebben.

Zijn geplaag komt eindelijk tot een einde. Zijn warme tong gaat over mijn gleuf en ik sidder van genot. Hij laat het niet hierbij en zuigt lichtjes op mijn genotsknopje. De eerste rilling gaat door mijn lijf en ik voel een vinger naar binnen gaan. Mijn lijf staat in vuur en vlam en wil graag meer van zijn aanraking. Zijn vingers en tong zorgen er voor dat het eerste orgasme er aan komt. “Aaah schatje” grom ik en mijn lijf trekt samen. Een golf van genot gaat door mijn hele lichaam. Wanneer het orgasme wegebt wordt mijn blinddoek verwijderd. Even moet ik wennen aan het licht.

Ik zie dat hij zich uitkleedt. Hij komt boven op me en geeft me een hartstochtelijke zoen. Ik voel zijn stijve tegen me aan en hij glijdt zo naar binnen. Ik krijg een rilling van genot want alles is nog gevoelig. Mijn handen houden zijn gespierde bovenarmen vast voor meer steun en ik doe mijn billen omhoog om hem dieper in me te voelen. Zijn stijve gaat heerlijk heen en weer in me en ik krijg al snel een volgende rilling door mijn lijf. Zijn tempo helpt mijn lijf weer in brand te komen, ik merk dat ik natter word. Ik duw hem van me af en ga op hem zitten. Ik laat zijn stijve naar binnen glijden. Nu ik hem berijd voel ik hem nog beter in me.

Hij raakt precies de juiste plekken, en het duurt niet lang meer of ik voel al een tweede orgasme opborrelen. Ik voel hem onder mij ook samentrekken en tegelijk krijgen we een ontlading van genot. Ik laat me vallen op hem met zijn stijve in me. We blijven allebei zo liggen, na te genieten van het moment. “Ik hou van je” zeg ik.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Gechanteerd Door Frans LeraresDoor: Sex Addict
Gelezen: 6205x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gechanteerd, Lerares, Handboeien, Pijpen, Ontmaagd,
21-03
8.7
:: Ex Lerares Door: Ton
Gelezen: 5809x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-03
7.8
:: Femdom Autobiografie - 9Door: M
Gelezen: 1030x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
21-03
7.2
:: Ze Viel Me Meteen OpDoor: Realhot
Gelezen: 5073x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Massage, Oraal, Bodyshot, Doggystyle, Facial
21-03
9.0
:: Een Zonnige DagDoor: Nelis
Gelezen: 3764x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf
20-03
7.2
:: Meet Me In The Dark - 3Door: Longone
Gelezen: 1245x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.2
:: Zijn Eerste Blanke PoesjeDoor: Simone
Gelezen: 10843x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Interraciaal, Pijpen, Beffen
20-03
8.8
:: Ondeugende Buurvrouw - 1Door: MrGhost
Gelezen: 17027x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.4
:: Geocachen ThuisDoor: Betsy
Gelezen: 4948x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verwennen En Genieten
20-03
8.7
:: Paula, De Nymfomane...Door: Johnnie
Gelezen: 6727x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
8.8
:: Bijzonder Verzoek - 2Door: Rednas
Gelezen: 6340x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken
19-03
8.6
:: E-dating; Sandra En... - 1Door: Robeteros
Gelezen: 4957x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Massage, Beffen En Squirten
18-03
8.7
:: Bijzonder Verzoek - 1Door: Rednas
Gelezen: 11280x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.3
:: Geocachen: Een Bijzondere DoosDoor: Anneke
Gelezen: 8264x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ziek, Onverwacht En Vreemd
17-03
8.5
:: Aliens Onder Ons - 23Door: Travestiet
Gelezen: 2182x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag Sex, Trio, Pijpen, Massage
17-03
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net