Opwindend.Net
Datum: 08-06-2018
Stemmen: 58x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 10731x
Lengte: Gemiddeld
Suus - 1
Door Wolfje - Zoek naar meer...

Ik ken Suzanne al jaren al wist ik nooit haar naam. Ik had het kunnen weten want haar naam was altijd duidelijk zichtbaar op haar naamplaatje. Ik kijk daar eigenlijk nooit op want het lijkt dan net alsof ik nar iemands borsten sta te staren. Suzanne of Suus zoals je graag zelf wil werkt al ruim 25 jaar in de buurtsuper waar ik ook kom. Ze heeft onze kinderen groot zien worden is altijd goedlachs en in voor een praatje.

De eerste keer dat ik haar niet in haar alles verhullende uniform zag was in bikini. Op vakantie met mijn vrouw ergens aan de Franse kust kwam ik haar tegen. We reden naar de aan ons toegewezen campingplek om aldaar ons tentje op te zetten. De tent naast ons lag er verlaten bij. Die zullen wel heerlijk naar het strand zijn.

Aan de waslijn hing de wasgoed te drogen. Nou ben ik niet zo’n man die aan slipjes van andere vrouwen loopt te snuiven alhoewel ik de geur van een nat geil kutje wel zekers kan waarderen. Maar de minuscule stringetjes waren ondanks de geringe afmetingen niet te missen. Mijn vrouw is eerder een type van degelijkheid, waar overigens niets mis mee is maar ik heb een string altijd een heel sexy stukje textiel gevonden. Het maakte mij wel heel nieuwsgierig naar de eigenares.

Groot was dan ook de verbazing dat het Suus was die daar aankwam lopen. Verbazing dat het toch weer zo blijkt te zijn dat je Nederlanders tegenkomt in het buitenland maar ook dat Suus zulke stringetjes droeg. Eigenlijk een rare gedachte want stringetjes zijn tegenwoordig niet voorbehouden aan één type vrouw. Maar toch ik had het niet verwacht. Alhoewel ik Suus nog nooit eerder heb gezien in bikini zag je dat ook bij haar de jaren gingen tellen. We waren beide in de 50.

Suus was mager te noemen maar wel een klein buikje. Ze had amper borstjes maar zo later bleek super gevoelig. Ze was lang voor een vrouw en niet echt knap te noemen. Scheve neus en beetje vlekkerig gezicht. Echter dergelijke details vielen mij al lang niet meer op omdat ik haar al zo lang kende. En eerlijk, ik ben ook nou niet echt een fotomodel.

Haar man bleek voor een paar dagen weer thuis te zijn, iets met de hond of zo. Dus ze had even alle rust. Na een kort praatje gingen wij verder de tent inruimen en nestelde zij zich voor de tent met een wit wijntje en een boek. Ik kon het niet nalaten af en toe haar kant op te gluren. Haar bikinibroekje zat strak om haar billen en kutje. Het trok zelfs een beetje in haar kutspleetje. Kijkend van haar en naar de strings leverde een flink harde lul op. Wat ik niet door had is dat ze had gezien hoe ik haar bekeek en mijn ogen ook regelmatig naar de waslijn afdwaalden.

Toen mijn vrouw even later weg was voor een boodschapje ging Suus bijna demonstratief de waslijn leeghalen. Ze voelde aan het stringetje en zei ‘zo die is weer droog’ ze keek mij daarbij schalks aan en voegde eraan toe dat die vanmorgen nog kletsnat was. Zo zei ik jij bent dan vroeg aan het wassen. Mm zei ze wie zegt dat hij nat was van de was. Mijn lul stond gelijk weer keihard overeind. Ze zag mijn harde paal en wreef zelf even over haar kutje. Hoe lang blijft ze weg? Lang genoeg zei ik.

Ik liep op haar af en duwde haar de tent in. Pakte haar bij haar de kont en trok haar tegen mijn harde lul aan. Een goedkeurende kreun gevold door een heerlijke tongzoen. Handen waren overal. Kleding stukken vlogen in het rond. Ik kneedde haar klein tietjes terwijl zij aan mijn harde pik begon te trekken. Ik nam haar tepels tussen duim en wijsvinger en trok er even gemeen aan. Mmm ja heerlijk voelt dat kreunde ze. Ik nam daarna 1 voor 1 de tepels in mijn mond en sabbelde erop. Heerlijk om die harde knopjes in mijn mond te zuigen. Mijn hand gleed naar haar kutje. Nam haar kutlipjes tussen mijn vingers en begon ze zachtjes te masseren en te kneden. Heerlijk zoals dat warm nat kutvlees tussen mijn vingers doorrolde.

Ik duwde haar op de rug en kwam tussen haar dijen te zitten. Gewillig spreidde ze haar benen en zag me naar haar kutje kijken. Bef me zei ze, lik die kut diep, laat me klaarkomen op je tong kreunde ze hees. Ik liet me dat geen 2 keer zeggen en dook op haar kut af. Heeerlijk toch om die kutlipjes te likken. Ik trok haar lippen ver uit elkaar en sabbelde vervolgens op haar kleine clitje. Goedkeurend gegrom deed me gulzig verder gaan. Door mijn tong wisselend aan te spannen en weer te ontspannen wist ik ieder rimpel kiertje en gleufje van haar kut te bereiken en te bewerken.

Haar heupen kronkelden heftig onder mij en begon al hijgend met haar kut tegen mijn gezicht aan te rijden. Langs haar buik naar boven kijkend zag ik hoe zij zelf aan haar tepels trok. Het deed mij zelfs pijn om te zien hoe hardhandig maar o zo geil dat deed. Terwijl ik haar kut bleef likken liet ik 2 vingers diep in haar kut glijden. Ook nu weer werd het ontvangen met een diepe kreun. Plagerig vingerde ik haar zachtjes. En blies ik tegen haar clitje aan. Ow toe smeekte ze laat me komen.

Kijk me aan zei ik. Ik keek met mijn tong strak tegen haar clitje diep in haar ogen. En duwde mijn vingers weer diep in haar kut. Steeds harder en dieper neukte ik haar met mijn vingers. Ik bleef haar diep in de ogen aankijken terwijl ik mijn tempo versnelde. Vingeren ging over in raggen. Het slijm kwam in hoog tempo uit haar kut gestroomd. Haar kut beukend tegen mijn vingers aan.

Dan volledige verkramping. Ik zag haar ogen wegdraaien om vervolgens met een langgerekte kreun klaar te komen. Schokkend kwam ze klaar daarbij haar tepels tot het maximum uit te rekken. De verkramping ging over in wild schudden met haar heupen. Ze was maar met moeite op haar plaats te houden. Om vervolgens weer doodstil en hijgend op haar bed te liggen. O mijn god zei ze. Zo ben ik nog nooit gebeft. Hijgend kwam ze bij. Ik liet mijn vingers uit haar kutje glijden en streelde mijn in met kutsap gedoopte vingers over haar mond.

Oef giechelde ze wie had dat vanmorgen verwacht.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Suus - 2

Zoek naar meer verhalen van Wolfje...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Dubbelleven - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 2959x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-09
8.8
:: Een LogeDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 3947x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-09
8.0
:: Airbnb Slipjes En MeerDoor: Tom85
Gelezen: 3345x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slipjes, Sex, Pijpen, Gedragen, Ondergoed, Vochtig
19-09
8.7
:: Huismoeders In De Buurt - 2Door: Black-Drent
Gelezen: 9825x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Anaal, Orgasme,
18-09
8.7
:: Hostel BezoekDoor: Ontdekkend
Gelezen: 4973x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantiesex
18-09
8.4
:: Een Grap Wordt WerkelijkheidDoor: Kareltje
Gelezen: 10974x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-09
8.1
:: Wij Met De BuurvrouwDoor: Baba
Gelezen: 12818x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Pijpen, Neuken, Mondje, Kontje, Klaarkomen, Spuiten, Oraal, Blowjob
18-09
8.4
:: Geile Evelien - 21Door: Barteljoris
Gelezen: 2866x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Romantisch, Strand, Seks In De Open Lucht
18-09
9.0
:: Esther En Haar Moeder - 2Door: Michaelus71
Gelezen: 10759x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-09
8.6
:: Mijn Vrouw Showen - 11Door: Candaul
Gelezen: 5353x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
17-09
8.0
:: Het Meer - DesiDoor: Curious247
Gelezen: 8178x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-09
8.9
:: Samen Op StalDoor: Dannoo
Gelezen: 9563x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Borsten, Neuken, Aftrekken, Beffen, Spuiten
16-09
8.5
:: Madeleine, BuufDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 11821x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-09
7.6
:: Weer Een Weekje VerderDoor: Chan Van Alphen
Gelezen: 5024x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Snachts, Geil, Opdracht, Webcam
16-09
6.6
:: Zomervakantie Door: Tendebulll
Gelezen: 9388x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-09
8.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 589