Opwindend.Net
Datum: 09-06-2018
Stemmen: 85x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 16724x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Ilse Het Liftmeisje - 2
Door Rick Graham - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ilse Het Liftmeisje - 1

Geïrriteerd gooide ik het pakje chocomel in de vuilnisbak. Af en toe kan ik er slecht tegen dat iedereen maar alles neer gooit. Zo wordt de aula gewoon smerig en zijn het die zelfde leerlingen die zeuren dat er niet genoeg wordt schoongemaakt. Ach ja, zo gaat dat nu eenmaal. Een baan hebben als docent gaat verder dan “gewoon” lesgeven. Pauzewacht lopen hoort er nu eenmaal bij en is af en toe ook best leuk. Zeker als je een leuk gesprek hebt collega’s die ook pauzewacht hebben. Helaas was dat vandaag niet geval. Ik stond alleen in een overvolle aula vol pubers. Toch was ik best tevreden met mezelf. Na een goede nachtrust te hebben gehad was ik vanmorgen fris en fruitig opgestaan. Uiteraard had ik meteen mijn telefoon gepakt om te kijken wanneer Ilse voor het laatst online was. Helaas was dit sinds gisteravond niet meer veranderd. Ik was haar laatste appje echter niet vergeten en had hem al zeker tien keer overgelezen. Ze had aangeboden mij te helpen met mijn probleempje daar beneden, waarmee ze refereerde aan de stijve pik die ik dankzij haar goed figuurtje gisteren had opgelopen in de lift. Alleen al bij de gedachte een haar figuurtje zorgde er voor dat mijn pik opnieuw reageerde. Gelukkig had ik genoeg andere dingen aan mijn hoofd en was ik niet alleen maar aan het watertanden.

De bel ging en de hordes leerlingen begaven zich naar de gangen. Gelukkig had ik een tussenuur en had ik dus alle tijd om wat te drinken te pakken en mij naar mijn lokaal te begeven. Diep in gedachten pakte ik een kop thee (koffie is immers niet al te best voor de adem) en opende de deur naar de gang. De stroom met leerlingen was echter nog niet voorbij en lachend begroette ik er een aantal. Net toen ik mijn weg wilde vervolgen trilde mijn telefoon in mijn broekzak. Dat moest Ilse wel zijn! Met hete thee in mijn ene hand en mijn telefoon in de andere opende ik snel whatsapp. Helaas was het niet Ilse, maar een collega die vroeg of ik met hem een sigaretje wilde roken in de tuin van de school. Ik ben inmiddels al twee jaar gestopt, dus voor de nicotine deed ik het niet. Maar buitenlucht zou mij op deze dag wel goed doen. Ik draaide mij om en liep richting de tuin. Het was vandaag rond de 20 graden, waardoor het perfect weer was om eventjes te luchten. De tuin van de school lag aan de zijkant van het gebouw en werd omsingeld door hoge heggen. Veel rokende docenten zaten hier regelmatig om hun dagelijkse portie nicotine bij te werken of om eventjes uit de werksfeer te zijn. Eenmaal aangekomen in de tuin begonnen mijn collega en ik uitgebreid te ouwehoeren over van alles en nog wat. Tot tien minuten later mijn telefoon opnieuw trilde.

Midden in het gesprek over voetbal pakte ik mijn telefoon en wierp ik snel een blik op wie me had geappt. Het was Ilse. Normaal vind ik het erg asociaal om tijdens het praten op je telefoon te gaan zitten, maar deze keer maakte ik een uitzondering. Met een bonkend hart opende ik whatsapp en las haar berichtje.

“Hey, ben je al op school XxX”

Terwijl mijn collega nogmaals pleitte voor winst van Ajax typte ik een berichtje terug. “Goede morgen schoonheid, ik zit in de tuin.” Niet veel later hoorden we de buitendeur opengaan, gevolgd door het geluid van krukken en de deur die dichtviel. Ilse liep nogal ongemakkelijk de tuin binnen. “Hey Ilse, alles goed?” vroeg ik haar een beetje zenuwachtig. Met een pijnlijk gezicht keek ze me aan. “Nee, die stomme deur kwam net tegen mijn voet aan. Doet echt zeer!”. Meteen sprong ik op om twee stoelen voor haar te pakken. Eentje om op te zitten en eentje om haar been op te leggen. “Ja die deur gaat ook veel te zwaar open” zei ik geruststellend.

Een beetje geïrriteerd keek mijn collega mijn kant op. Ik had hem midden in zijn pleidooi over voetbal onderbroken. “Sorry man, ga verder” zei ik terwijl ik Ilse hielp om te gaan zitten.

De daarop volgende minuten bestonden vooral uit de monoloog van mijn collega over voetbal. Zijn verhaal interesseerde me echter niets en ik focusde mij vooral op Ilse. God wat was deze meid toch lekker. Oké, haar kledingkeuze was opnieuw niet erg toereikend, maar haar vormen wel! De vormen van haar borsten waren goed te zien in het strakke zwarte shirtje wat ze aan had. Inkijk had ze echter totaal niet. De stof kwam bijna tot haar hals en bedekte alles waar ik nieuwsgierig naar was. Ook haar benen waren omsingeld door stof. Een lange maar strakke spijkerbroek omsloot haar goedgevormde kont. Toch hield ik het bijna niet meer. Juist het feit dat ze er niet mee te koop liep winde mij des te meer op. Gelukkig had ik een zonnebril op en hadden zowel mijn collega als Ilse geen idee dat ik een beetje aan het staren was.

De minuten kropen voorbij en langzaam begon ook mijn staaf te werken. Het verhaal van mijn collega werd alleen maar saaier en saaier en ik werd alleen maar geiler en geiler terwijl ik aan een naakte Ilse dacht. Dit gebeurde des te meer toen Ilse mijn hand aanraakte en er snel overeen aaide. Een beetje geschrokken keek ik haar door onze zonnebrillen aan. Ook Ilse had er ook een opgezet om haar prachtige groene ogen tegen de zon te beschermen. Met een korte maar krachtige glimlach liet Ilse merken dat het geen ongelukje was geweest. Pff geil ding. Ze had natuurlijk de bobbel in mijn broek zien zitten. Plotseling viel Ilse mijn collega in de rede: “Zullen we alvast gaan? De bel gaat zo en ik vind het vervelend om met die krukken door de gangen te moeten lopen als het druk is”. Een beetje verbouwereerd keek mijn collega haar aan. Ik stond meteen op en hielp Ilse omhoog. Ik wist natuurlijk precies wat ze wilde gaan doen. Als een echte heer hield ik de deur open en liet Ilse voorgaan naar de gang. Meteen wierp ik een blik op haar prachte achterwerk. Mooi rond maar niet al te dik. Precies goed zou ik zeggen. Terwijl we door de gangen liepen zwegen we allebei. Heel gek was dat ook niet want we liepen allebei ongemakkelijk. Ilse vanwege haar voet en ik vanwege mijn kloppende erectie. Pas toen we bij de lift aankwamen werd de stilte verbroken.

“Wat een saaie verhalen verteld die man zeg, begon Ilse”. Lachend beaamde ik dit. “Maarja je moet toch wat hebben om over te praten” voegde ik er aan toe. “Typische mannenpraat” grinnikte Ilse terwijl ze haar hoofd schudde. De lift was na veel gekraak aangekomen en opende zijn deuren. Net als gisteren liet ik Ilse voorgaan. Dit was het moment waarop ik had gewacht. Natuurlijk wist ik dondersgoed dat ik haar in die paar seconde dat we in de lift stonden niet zou kunnen neuken, maar alleen al haar aanraken was voldoende. De liftdeuren sloten zich en we stonden dicht tegen elkaar aan in de krappe ruimte. Ik bedacht me geen moment en kuste Ilse op haar mond. Zonder enige twijfel reageerde ze meteen en stak haar tong bij mij naar binnen. Een paar seconden lang zoende we intens. Haar tong draaide rondjes om de mijne en andersom. Ook onze handen lieten het er niet bij zitten. Ilse greep naar mijn harde paal en kneep er in terwijl ik haar strakke kontje eens goed vastgreep. Gek van geilheid verbraken we onze tongzoen en keken elkaar aan. Een twinkeling was te zien in de groene ogen van Ilse. Langzaam bracht ze haar hoofd naar mijn oor en fluisterde: “Hmmm volgens mij heb je het moeilijk daar beneden. Ik voel veel spanning. Zal ik daar zo een einde aan maken?”. Met grote hongerige ogen knikte ik ja. De lift stopte met takelen en de deuren opende zich.

Snel trok ik mijn handen van Ilse haar lichaam. Zij reageerde echter niet en bleef teder in mijn erectie knijpen. “3 uur in de tuin” zei Ilse met een knipoog en een lach. Zonder iets te zeggen stapte ik naar achter om de studente uit de lift te laten. Heel nonchalant liep ze langs me. Eventjes twijfelde ik of ik haar nog een klap zou geven op haar prachtige achterwerk, maar gezien de camera’s die door de hele school hangen leek me dit toch niet zo’n goed idee. “Tot zo” zei Ilse zacht. Met een broek vol pik en een hoofd vol testosteron keek ik haar na en kon niets anders uitbrengen dan; “Doei”

De twee uren die volgde leken wel eeuwen te duren. Beide klassen hadden een toets wat voor mij betekende dat ik vooral moest wachten en toezicht moest houden. Normaal gesproken vind ik dat helemaal niet erg maar vandaag was het een marteling. Elke minuut kroop voorbij en het enige wat er in mijn hoofd omging was de stem van Ilse die zei: “3 uur in de tuin”. Zelfs toen ik zeker wist dat ik een leerling zag spieken greep ik niet in. Op dat moment vond ik het te onbelangrijk. Uiteindelijk ging dan toch de verlossende bel. Kwart voor 3. Nog een kwartier voor dat ik Ilse weer zou ontmoeten. Haastig pakte ik mijn spullen in en ging naar de tuin toe. Niemand. Gelukkig maar! Alsof er niets aan de hand was plaatste ik mijzelf weer in de zon, tot de deur open ging. Een groepje collega’s stapte naar buiten, waaronder Ilse. Druk pratend pakte iedereen een stoel en vormde een kring. Enkele collega’s staken een sigaret op en begonnen luidkeels te praten over leerlingen en actualiteiten. Vol spanning zat ik daar. Een enkele keer werd mij iets gevraagd waarop ik vrij kort antwoordde. Ilse daar in tegen praatte leuk mee en deed alsof er niets aan de hand was. Een naar gevoel bekroop mij opeens. Zou ze dit expres hebben gedaan? Zou ze met opzet een aantal collega’s hebben gevraagd om mee te komen om de spanning extra op te bouwen? Licht geïrriteerd keek ik op mijn horloge. Half 4. Pff…. Kom op!

Tegen 4 uur aan leek iedereen het zat te zijn en gingen de collega’s een voor een naar huis. Toen ook de laatste collega zijn zoveelste sigaret had opgerookt stond hij op en verliet hij de tuin. Alleen Ilse en ik waren nog over. Ilse zat met haar voet omhoog en haar krukken lagen naast haar stoel. Meteen voelde ik de seksuele spanning weer tussen on. “Eindelijk” zuchtte ik. Een brede glimlach vol witte tanden verscheen op het gezicht van Ilse. “Waar waren we ook alweer?” zei ze ondeugend. “Ik had het zwaar, lachte ik”. Meteen onschuldig pruillipje liet Ilse merken dat ze medelijden met me had. Ik stond op uit mijn tuinstoel en liep naar haar toe. Ilse wist duidelijk niet wat er ging gebeuren en hield haar adem in. Ik boog voorover en begon haar te zoenen. Ilse genoot hier duidelijk van en liet een kreuntje ontsnappen. Haar handen verkende mijn lichaam en gingen door mijn haren en over mijn rug. Ik werd hier behoorlijk geil van en mijn linkerhand greep naar de Ilses borsten. Hmmm wat voelde die lekker. Net als haar strakke kont waren ze niet heel erg groot, maar ook niet klein. Precies goed om van te genieten. Het liefst zou ik er lekker op zuigen. Eventjes verbrak ik onze zoen en fluisterde; “Ik wil je neuken”. Ilse lachte geil en kneep weer in mijn erectie. “Ik jou ook” zei ze zwoel. Meteen wilde ik haar weer zoenen maar ze hield me tegen. “Maar het kan niet” zei ze. Een beetje verbouwereerd keek ik haar aan. “Hoezo niet?” zei ik nogal teleurgesteld. “Ik ben katholiek. Ik moet maagd blijven tot mijn huwelijk” Vol ongeloof keek ik haar aan. Maakte ze een grapje? Zat ze me nou heel de tijd op te winden om me vervolgens af te wijzen? “Maar ik kan je wel lekker pijpen hoor. Mijn ex zei dat ik dat heel goed kon”. Met een vrij dubbel gevoel keek ik haar aan. Op zich was een pijpbeurt op deze middag niet verkeerd. Zeker niet van deze lekkere meid. Haar kutje hier neuken was misschien toch niet zo’n verstandig idee geweest. We konden elk moment betrapt worden. “Oke” bracht ik uit terwijl ik mijn lippen weer naar de hare bewoog. Ilse vond dit duidelijk opwindend en kneep weer in mijn pik terwijl ze kreunde.

Na ongeveer een minuut lang elkaar te hebben gezoend en betast vond ik het welletjes. Ik legde mijn arm onder Ilse haar knieholtes en om haar rug heen en tilde haar op. Ik ben niet heel erg sterk maar gelukkig was Ilse ook niet erg zwaar en aan de kleine kant. Heer benen bungelde over mijn armen heen. Ilse vond het duidelijk een beetje eng en sloeg een kreetje uit. “Ssshht” siste ik. Ilse sloeg haar hand voor haar mond en moest lachen. Langzaam liep ik naar de zijkant van de tuin, richt het smalle paadje waar je langs de schoolmuren kan lopen. Hier kwam vrijwel nooit iemand en pas een paar meter verderop waren er ramen, waardoor je het begin van het paadje niet kon zien. Voorzichtig zette ik Ilse met haar billen op de tegels zodat ze haar voet rustig kon plaatsen. Ik ging naast haar tegen de muur staan en ritste mijn broek open. Mijn zwarte boxer stak naar voren met daarin een keiharde lul. Ilse keek verlekkert en sloot haar mond om mijn bedekte eikel. Ik kon het niet laten om een kreuntje te laten ontsnappen. Ze vond dit duidelijk opwindend en grinnikte een beetje terwijl ze mijn schaamstreek masseerde. Ik genoot ten volste. Het was al weer even geleden dat ik was gepijpt. Ik had wel een aantal scharrels gehad tijdens het uitgaan, maar veel van hen hadden geweigerd iets met hun mond te doen omdat ze dat vies vonden. Waarom eigenlijk? Ik vind het zelf heel erg opwindend om een vrouw te likken, waar dan ook! Ilse vond dit kennelijk ook want zachtjes kustje ze mijn buik terwijl ze mijn boxer naar beneden trok.

Met een zonnebril op haar hoofd opende ze haar mond en legde mijn eikel op haar tong. Oefffff wat voelde dat fijn. Tevreden zuchtte ik diep en aaide Ilse door haar haren. Haar mond sloot zich en haar lippen omsingelde mijn keiharde piemel vol voorvocht. Een warm en nat gevoel drong door in het bovenste gedeelte van mijn stam. Haar tong speelde met mijn eikel en langzaam begon Ilse haar hoofd naar mijn buik en weer terug te bewegen. Haar vriend had niet tegen haar gelogen! Een fenomenale pijpbeurt! Eentje waar ik al maanden op zat te wachten! Ook Ilse genoot duidelijk van de opwinding. Zachte kreuntjes ontsnapten uit Ilse haar prachtige hoofd en haar linkerhand aaide over haar broek. “ohh ga door geil hertje” kreunde ik. Dit liet Ilse zich geen tweede keer zeggen en meteen nam ze mijn lul dieper in haar mond en in het begin van haar keel. Alsof dat nog niet genoeg was greep ze met haar rechterhand mijn balzak vast en begon te kneden. Even dacht ik dat ik gek werd. Ik werd heerlijk afgezogen door een geile studente tegen de buitenmuur van de school aan. Het was zeker mijn geluksdag! Ilse voerde het tempo op en ging duidelijk voor de witte beloning in mijn balzak. Met twee handen pakte ik nu Ilse haar hoofd en begon zelf te stoten. Ilse liet dit gewillig toe en accepteerde mijn volledige lul in haar mond. Met mijn eikel in haar keel voelde ik mijn hoogtepunt naderen. Ook Ilse merkte dit en kreunde wat harder. Met een diepe zucht begonnen mijn spieren zich aan te spannen en kwam mijn orgasme naar boven. Ik liet Ilse haar hoofd los en stopte met stoten. “Ben je er klaar voor?” hijgde ik. Ilse haalde mijn lul uit haar mond en zei geil: “Jaaaah geef me je warme zaad!”. Ze nam me weer terug in haar mond en likte nog één keer over mijn eikel. Ik begon keihard te spuiten. Stralen sperma schoten in de mond van Ilse maar door de gestaakte beweging voelde ik in de eerste instantie niet zo veel van mijn orgasme. Dit veranderde toen Ilse aan het deel van mijn piemel dat uit haar mond stak begon te trekken. Een gevoel dat ik nog nooit eerder had gehad schoot door mijn hele lichaam. Een zeer intens orgasme drong tot in de kleinste vaten van mijn lichaam door en bracht me in een soort trans. Alles was ik normaal verdeeld over een langere periode voelde, voelde ik nu in één keer! Ohh wat is dit lekker! Met haar prachtige groene ogen keek Ilse hoe ik genoot van het hoogtepunt dat zij mij cadeau had gedaan. Na nog een paar stralen sperma in het mondje van de studente te hebben geschoten nam mijn orgasme weer af. Hijgend keek ik naar Ilse die mijn pik uit haar mond haalde. Hij stond nog steeds heel erg stijf en was besmeurt met mijn witte goedje. Trots liet ze haar gevulde mondje zien en slikte het door. Tot over mijn oren verliefd lachte ik tevreden. Ilse was echter nog niet klaar en haalde ook het laatste beetje zaad van mijn piemel.

Toen mijn piemel weer schoon was borg Ilse mijn pik ook weer op. Hij was door het intens orgasme nog steeds hard en erg gevoelig. Toen ook mijn laatste knoop dicht zat keek Ilse op haar telefoon. “Ohh shit! Ik moet nog met Harry praten over mijn voortgang!” zei ze enigszins geschrokken. Nog steeds na hijgend van mijn orgasme liep ik terug richting de stoelen om haar Ilse haar krukken te halen. Ik durfde haar in deze staat niet terug te tillen. Mijn spieren voelde te zwak. Voorzichtig hielp ik Ilse overeind. Toen ze eenmaal stond zoenden we nog eventjes.

Het was een mooie dag en ik had een nieuwe missie: onder het slipje van Ilse komen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ilse Het Liftmeisje - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Hoer: Marjan - 2Door: Barteljoris
Gelezen: 3269x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuen, Pijpen, Beffen, Tongzoenen, Vuistneuken
19-02
9.1
:: Online Naar Offline... - 2Door: Chris 1976
Gelezen: 2318x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vibrator, Edging, Lingerie, Slikken, Sletje
19-02
8.8
:: Sex Met Mijn... - 2Door: Dannoo
Gelezen: 5466x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Beffen, Geil
18-02
8.7
:: Lekkere OchtendsexDoor: Dannoo
Gelezen: 5269x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Vingeren, Nat Kutje
18-02
8.8
:: Femdom Autobiografie - 8Door: M
Gelezen: 1929x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
18-02
9.2
:: Hulp Bieden AanDoor: Marco
Gelezen: 8598x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Natura, Tattoo
18-02
8.9
:: Geile DagenDoor: Bram
Gelezen: 6174x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-02
7.0
:: Een Weekje Mallorca - Dag 1 -Door: Cornus_mas
Gelezen: 9787x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Hetero, Solo
17-02
8.8
:: Hoer: Marjan - 1Door: Barteljoris
Gelezen: 9867x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Privéhoer
16-02
8.9
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 9059x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.8
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 14471x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 15186x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 5367x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 11630x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn... - 1Door: Dannoo
Gelezen: 13908x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net