Opwindend.Net
Datum: 10-06-2018
Stemmen: 38x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 8232x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Liese
Door Sam The Eagle - Zoek naar meer...

13 juni 2030. Het beloofde een warme dag te worden, met temperaturen tot 32 graden. Het zou de tiende dag op rij worden met onlusten en betogingen tegen de regering sinds de aankondiging van de verdubbeling van de benzineprijs.

Mijn naam is Ben, 30 jaar jong en cameraman voor televisienieuws van CBC Europe. Ik maakte me klaar om naar mijn werkplek te vertrekken. Vandaag zou tijdens de Grote Demonstratie de eerste test gebeuren met het nieuwe chemische sexferomoon. Het feromoon zou over de demonstranten verneveld worden om hun primitieve drang naar sex aan te wakkeren. Op die manier hoopte de regering een einde te maken aan de demonstraties zonder veel bloedvergieten. Omdat alle betogingen verplicht hetzelfde traject moesten volgen, had mijn chef bij CBC Europe het plan opgevat om ons halfweg op te stellen om verslag uit te brengen. Hij had enkele relschoppers ingehuurd om net op die plaats amok te maken in de hoop dat de Speciale Politie Eenheid ter plaatse zou komen met het beruchte sexferomoon. Gelukkig had ik mijn chef kunnen overtuigen om ons niet op straat op te stellen, waar we ook blootgesteld werden aan het feromoon en we daardoor waarschijnlijk geen verslag konden uitbrengen. Hij had voor ons een eenkamerappartementje pal op het traject gehuurd. “Ons”, dat was Liese, mijn geluidstechnicus en ik. Liese was een, in mijn ogen ongelooflijk knappe, sportieve meid van 25 met lang, ravenzwart haar en ongeveer 1m75 groot. Ik had haar net opgepikt en we reden samen naar onze werkplek.

Nadat we ons geïnstalleerd hadden in het appartement, testten we onze apparatuur uit. Daarna was het wachten tot de demonstranten voorbij kwamen. Ondertussen zagen we dat ook CNN Europe zich in de buurt op straat installeerde. Ze hadden hun beste reporter, Jessica Scott uit Amerika laten overvliegen. Jessica was een voormalige miss Amerika. Mijn ogen dwaalden af naar Liese. Wat zag ze er weer mooi uit in haar kort roze jurkje en bijhorende sneakers. Ik zette mijn headset op en deed een lijntest met de studio. In de verte naderden de betogers.

Plots doken er enkele gemaskerde mannen op en ontstond er een vechtpartij op enkele meters van ons appartementje. Ik zoemde met de camera in op de relschoppers en Liese richtte haar microfoontjes op de personen in beeld om hun geluiden binnen te trekken. Vanuit een ooghoek zag ik hoe het team van CNN Europe ter plaatse snelde.

Vanuit de tegenovergestelde richting kwam een zwaar gepantserd politievoertuig aangereden. Op het dak waren enkele lansen bevestigd van waaruit ze een product vernevelden over de betogers. Ogenblikkelijk stopten de rellen. Mensen trokken hun kledij uit en stortten zich op elkaar in één grote orgie. Ik richtte mijn camera op Jessica Scott. Met een verwilderde blik op haar gezicht duwde ze haar cameraman achterover en scheurde zijn kleren van zijn lijf, waarna ze bovenop hem ging zitten. Ze nam zijn lul in haar handen, duwde de eikel tegen haar spleetje en liet haar kutje over zijn lul zakken. Als een bezetene reed ze op en neer over zijn lul om al snel grommend klaar te komen. Nog voor ze kans zag om recht te staan, duwde een agent zijn lul in haar mond en nam haar hoofd vast, waarna hij haar hard in haar mond neukte. Ik liet mijn tweede camera over de menigte glijden, tot ik een vrouwelijke agent zag die een betoger pijpte. Ze zat op handen en knieën en werd anaal genomen door een andere betoger. In de studio waren ze opgetogen over de beelden – en geluiden – die we doorstuurden. Wat verder lagen twee vrouwen elkaar te likken in standje 69 naast twee andere vrouwen die schaarden. Overal waar je keek hadden twee of meer mensen sex met elkaar, mannen met vrouwen, mannen met mannen, vrouwen met vrouwen. Politieagenten, betogers, journalisten, voorbijgangers, kortom iedereen die de feromonen had ingeademd nam deel aan dit neukfeest. Ze hadden allen een verwilderde dierlijke blik in hun ogen. Na een tiental minuten vielen de meeste mensen neer op de grond, uitgeput na een hele reeks van orgasmes. Agenten met gasmaskers voerden iedereen af naar klaarstaande interventievoertuigen. Stadsdiensten, ook met gasmaskers, ruimden alle kledij en spandoeken op die overal rondgestrooid waren. Plots wees Liese me op een grote blonde vrouw die zich vanuit de omstaanders een weg baande naar het midden van de seksende mensen. Ze droeg een groot pamflet op een bezemsteel. Aan de zijkant van deze bezemsteel had ze een dildo gemonteerd. Ik richtte mijn camera op haar. Op het moment dat de feromonen hun werk deden, bleef ze staan en liet ze haar jurkje op de grond vallen. Ze had alles blijkbaar zeer goed gepland, want ze had geen ondergoed aan. De dildo verdween in haar kutje en met beide handen bewoog ze hem in en uit haar kaalgeschoren kutje. Terwijl de boodschap op haar bord op en neer ging voor de camera, kon de ganse wereld het lezen. Zwaar hijgend en kreunend kwam ze klaar. Ze liet zich op haar knieën vallen en ging door met het berijden van de dildo tot ze een aantal orgasmes later uitgeput op de grond viel. Het bord viel naast haar op de grond. In mijn headset hoorde ik de regisseur zeggen dat ze op deze prachtige beelden de uitzending afsloten.

Van al dat geneuk buiten was ik behoorlijk geil geworden en Liese die voorovergebogen haar materiaal inpakte, maakte het alleen maar erger.

Ik pakte mijn materiaal in en zag hoe Liese naar me toe liep. “Kan ik je helpen?”, vroeg ze. “Ik ben net klaar”, zei ik. Ze lachte en wreef met haar hand over mijn lul die zich hard en groot in mijn broek aftekende. “Ik bedoelde met dit”, zei ze. Nog voor ik kon antwoorden, had ze haar lippen al tegen die van mij gedrukt en likte ze met haar tong over mijn lippen. Verbaasd deed ik mijn lippen iets uit elkaar en haar tong gleed naar binnen, op zoek naar mijn tong. Haar hand greep mijn hand vast en ze trok me mee en duwde me achterover op het bed.

Haar vingers haakten achter mijn broek en behendig trok ze die naar beneden en zwierde ze in de hoek. Ook mijn T-shirt en haar jurkje volgden dezelfde weg. Ze kwam op mijn buik zitten en schoof langzaam achteruit. Liese duwde mijn armen boven mijn hoofd. Daarna nam ze mijn lul in haar handen en duwde mijn eikel tegen haar lipjes. Voorzichtig liet ze haar kaalgeschoren kutje over mijn lul zakken en bewoog langzaam op en neer. Ze versnelde haar ritme en kreunde zachtjes. Ik legde mijn handen op haar kont, maar ze duwde ze weer boven mijn hoofd. Steeds sneller gleed haar kutje op en neer over mijn lul. Liese kwam luid kreunend klaar. Toch bleef ze verder op mijn lul rijden om ook mij een orgasme te bezorgen. Het duurde niet lang of ik spoot mijn lading in haar warme grotje. Ook nu deed Liese verder, op zoek naar haar volgende orgasme. Mijn lul verslapte en gleed uit haar kutje. Ze duwde haar bekken tegen mijn bovenbeen en schuurde haar kutje op en neer totdat ze enkele ogenblikken later grommend klaarkwam. Nadat ze bekomen was schoof ze langzaam naar voor totdat ze haar kutje in mijn gezicht duwde. Heel traag bewoog ik mijn tong over haar lipjes en gleed heel even over haar klit. Liese reageerde door haar kelkje nog steviger tegen me aan te drukken. Ik likte met lange halen van beneden naar boven door haar kutje. Ze zocht met haar armen steun tegen de muur en reed steeds harder op mijn gezicht. Ik probeerde haar sappen op te likken. Na enkele ogenblikken kwam ze klaar. Ik voelde straaltjes kutsappen over mijn gezicht lopen. Uitgeput liet ze zich naast mij op bed vallen.

Ik kroop dichter naar haar toe en legde mijn arm rond haar. Mijn hand ging op zoek naar haar tietjes. Ik speelde met haar tepels, rolde ze tussen mijn vingers en kneep erin. Lieses ademhaling versnelde. Ik nam haar hand en duwde die op haar buik. Met haar middenvinger tekende ik cirkels rond haar navel, steeds groter en groter. Via haar venusheuvel gleed ik haar vinger verder naar haar kutje. Ik duwde haar vinger, samen met de mijne in haar kutje. Terwijl ik op zoek ging naar haar kontgaatje en met mijn vinger rondjes draaide over haar sterretje, sopte Liese haar vingers op en neer in haar kutje. Gillend kwam ze klaar.

Liese trok haar benen op, rolde zich op in een bolletje en sloeg haar armen rond haar benen. Ik streelde zachtjes door haar haren. Ik pakte haar voorzichtig op en droeg haar naar de badkamer. Ze deed haar armen rond mijn nek en legde haar hoofd op mijn borst. Ik draaide de kraan van de douche open en zette Liese in de douche. Ik zeepte haar in en spoelde haar af. Ik depte haar voorzichtig droog en stapte daarna zelf vlug onder de douche.

Liese had haar jurkje reeds aan toen ik uit de douche stapte.

Ik kan helaas niet kiezen uit twee verschillende eindes voor dit verhaal. Laten jullie weten welk einde jullie voorkeur heeft?

Einde 1.

“Ik moet doorgaan” zei ze, “mijn vriend komt me ophalen.” “Goed, dan zie ik je morgen” zei ik. Ze gaf me een zoen op mijn mond en fluisterde “Je was fantastisch, misschien moeten we dat morgen maar eens overdoen.”

Toen ze vertrokken was, stuurde ik een berichtje naar mijn broer. Mijn broer werkte bij de firma die het sexferomoon ontwikkeld had. Hij werkte er aan een soortgelijk product, een liefdesferomoon waarmee je het libido van mannen en vrouwen kan verbeteren.

“Heb om 15.00 de spray verstoven op haar bedieningsbord. Om 16.00 heeft ze me gezoend en om 17.00 is ze doorgegaan. Zij 4 orgasmes, ik 1. Kan je morgen nieuwe dosis bezorgen?”

Einde 2.

“Ik moet doorgaan” zei ze. Net op dat moment piepte mijn iphone: een berichtje van mijn broer. Mijn broer werkte bij de firma die het sexferomoon ontwikkeld had. Hij werkte er aan een soortgelijk product, een liefdesferomoon waarmee je het libido van mannen en vrouwen kan verbeteren.

“Sorry Ben, ik heb een foutje gemaakt. Heb jou een placebo meegegeven in plaats van het liefdesferomoon.” Verbijsterd herlas ik het bericht. Ik keek naar Liese en zei: “Als je wil, mag je blijven.”

Ze gaf me een zoen op mijn mond en fluisterde “Je was fantastisch, misschien moet ik dat maar gewoon doen.”

Zoek naar meer verhalen van Sam The Eagle...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 5465x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.9
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 7861x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 11829x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 4197x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 9670x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn Nieuwe ManagerDoor: Dannoo
Gelezen: 11146x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
:: Bouwmarkt - 2Door: Herby
Gelezen: 10782x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Eerste Keer,
13-02
8.6
:: VerjaardagDoor: Tittyman
Gelezen: 10851x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-02
9.0
:: Elfie, Exhibitioniste - 3Door: Johnnie
Gelezen: 4028x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Familie
13-02
9.0
:: Mijn Man Geeft Mij Aan RicoDoor: GeileSaar
Gelezen: 6628x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-02
8.4
:: Verboden Vruchten #15:...Door: Kas41
Gelezen: 3304x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Beffen, Groepseks
12-02
9.3
:: Een Ode Aan AmandaDoor: Nate
Gelezen: 3367x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Passie, Liefde
12-02
8.6
:: De Tandartsassistente - 4Door: De Wandelaar
Gelezen: 7990x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.0
:: Spannende Middag Met RozaDoor: XKrisx
Gelezen: 5058x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tongen, Pijpen, Aftrekken, String, Orgasme, Sperma
12-02
7.9
:: VrouwenondergoedDoor: Marc
Gelezen: 6916x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geilen, Slipje, Masturberen
11-02
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net