Opwindend.Net
Datum: 11-06-2018
Stemmen: 57x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 8630x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Huttenheugte Aqua Mundo Met Mirjam
Door Jef - Mijn Profiel Pagina

Hallo allemaal, dit is een nieuw verhaal. Het meeste is waargebeurd en een klein deel is iets veranderd waardoor het beter leest. Hoop dat de lezers ervan gaan genieten!

Op een zaterdag had ik zin om te gaan zwemmen, om alleen te gaan zwemmen vind ik toch een beetje suf dus vraag ik een goede vriendin, Mirjam, van me of ze misschien zin heeft mee te gaan. Ze zegt volmondig: " ja" en als reden wordt gegeven dat ze wel afleiding en ontspanning kan gebruiken.

Zij besluit dat ze me in de middag ophaalt en we dan tot in de avond blijven. Dat is langer dan ik voorhad maar als zij me met de auto ophaalt kan ik daartegen natuurlijk geen nee zeggen.

Kort iets over Mirjam, is een lieve meid 27 jaar oud met een supermooie glimlach, een grote B of kleine C cup en waanzinnige lekker billen waarvan ze weet dat dit precies is wat me gek kan maken. We draaiden al een tijdje om elkaar heen waarbij we wel eens hadden gezoend maar ze me verder erg aan het teasen was maar dat er nooit iets gebeurd was.

Om 13.00 uur is ze bij me en voor het eerst zie ik dat ze een bril draagt. Ik maak er grapjes om dat ze er nu wel als een strenge juf uitziet en we lachen er beide hartelijk om. Onderweg kijkt ze me plotseling streng over haar bril kijkend aan en zegt "Jef, je moet vandaag wel goed naar me luisteren jonge... je moet wel weten wie de baas is!" Ze proest het daarna uit en we gieren het uit in de auto... en ik... ik dacht er verder niet meer aan over wat ze me net had gezegd.

Aangekomen in Aqua Mundo is, er staat een erg lange rij voor de kassa en bij de garderobe is het erg muf en ziet de vloer er vies uit. Mirjam loopt voor me uit kijkt me uitdagend, over haar schouders, aan en zegt met een lief stemmetje. "zullen we samen in ťťn kleedhokje of wil je, je alleen omkleden" waarbij ze een beetje met haar billen heen en weer schud. Ik zeg haar: "geen probleem, gaan we gezellig samen in een kleedhokje." Ze schrikt van het directe antwoord en zegt dat het maar een grapje was en glipt snel in een kleedhokje en sluit het zodat ik er niet bij kan komen. Ik moet erom lachen en roep "chicken" en ga mezelf in een ander kleedhokje omkleden. Als ik eruit kom staat ze al op me te wachten met een mooi badpak aan wat goed laat zien wat ze heeft zonder dat het ordinair is. Als we richting het zwembad gaan zie ik dat vele mannen (ook veel vaders) het niet na kunnen laten haar aan te staren.

Aangekomen in het zwembad het ziet eruit alsof er veel kinderfeestjes zijn en verder zijn er veel families die op deze Center Parcs een vakantieweekend hebben geboekt. In het grotere bad zijn erg veel mensen in bij de glijbanen moeten we lang wachten en er zijn over de lange baan veel opstoppingen wat het lastig maakt gezellig en rustig totaal naar onderen te komen. Omdat we beide graag dit lange parcours doorgaan staan we alweer snel in de rij en om ruimte te sparen staan we dicht bij elkaar, Mirjam eerst en ik achter haar. We praten en tussendoor gaan we langzaam naar voren, na een tijdje blijft ze zo staan en lijkt verveeld naar voren te staren, toch leunt ze iets naar achteren waarbij haar lekkere billen vol tegen mijn kruis en dus ook penis drukt, ze kijkt naar achteren en zegt glimlachend: "OOPS" en gaat weer naar voren. Dit herhaalt zich een aantal keer totdat ik het zat ben en haar bij haar heupen vasthoud en mezelf ook iets naar voren druk zodat ze iets beter voelt wat haar acties met mijn penis doen. En direct hoor ik een lichte kreun uit haar mond komen en blijft iets staan waardoor ik zeker weet dat ze met opzet deed en er ook van genoot.

We gaan langzaam verder waarbij ik steeds hetzelfde blijf doen en ze legt ook haar handen op mijn handen die haar stevig vast houden totdat we helemaal boven zijn en ze er ineens als een raket vandoor gaat en mij daar laat staan met een stijve en daarover zeer hard lacht. We zien elkaar onderweg en we bevoelen elkaars lichaam waarbij ik haar eenmaal kort over haar tepel strijk waarbij haar ogen vol open gaan staan en ze me wegdrukt om verder naar beneden te gaan.

Beneden aangekomen is mijn penis gelukkig al een beetje afgezakt zodat ik er niet als een geile idioot uitzie in mijn zwemshort. Mirjam staat al bij de rand met haar handen op heupen en zegt, en kom je er nog uit of moet ik nog lang wachten... ik heb zin om iets te gaan eten. Ze zegt het iets dominant, iets wat ze tot dan toe nog niet had laten zien, en ik kwam zo snel mogelijk uit het bad.

We gingen een simpel patatje met frikadel eten en Mirjam kon het niet laten toespelingen te maken over de frikadel en mijn penis, waarop ik haar zei dat ze de mayonaise dan was vergeten te bestellen. Ze reageerde daar niet op en zei dat ze dit misschien later dan maar ging halen. Weer kwam dit bericht niet door in mijn brein.

We zwommen nog en het werd langzaam rustiger in Aqua Mundo, we hadden meer privacy en we zoenden tussendoor waarbij ik haar nogmaals over haar tepels wreef en haar lekker bij haar billen vasthield in het water. Op een gegeven moment keek ze me weer streng aan en zei: "en nu meekomen en niets vragen/ zeggen." Ik wilde wat zeggen en ze drukte haar vinger op mijn lippen. Ik begreep het en knikte alleen maar. Ze pakte me vast bij de hand en nam me mee naar de douches, bij enkele douches kan je privť douchen en daar ging ze direct naartoe en er waren enkele vrij. Ze ging naar een in een hoek waar het, het meest rustig was. Daar aangekomen deed ze de douche aan en pakte me vol op mijn bek en we zoenden een lange tijd waarbij onze handen ook over onze lichamen gingen. Zij toonde ineens initiatief en deed mijn zwembroek open en deed hem ineens uit en pakte me volgelopen penis, van 18 tot 20 cm met grote kop eraan, vast en trok er zeer langzaam aan.

"Vind je dit lekker schatje"... ik kon alleen maar kreunen waardoor ze dit als een ja beschouwde..."Dan haal ik nu mijn mayonaise" ze ging door haar knieŽn en deed de complete zwembroek uit en hing het aan een haakje en deed haar zwempak ook uit. Daar stonden we dan beide voor de eerste keer naakt voor elkaar in een douchehokje in Aqua Mundo. Ze likte haar lippen, ging door haar knieŽn en nam mijn penis in een keer in haar mond. Het werd de beste pijpbeurt die ik tot dan toe heb gehad. Afwisselend met lange en korte halen en van likken tot diep zuigend maakte ze me helemaal gek terwijl ik zicht had op haar heerlijke billen en haar zachtjes over haar tepels streelde. Het duurde dan ook niet lang voordat ik Mirjam haar mond helemaal volspoot waarbij mijn sperma bij haar mondhoeken weer naar buiten kwam sijpelen.

Ze stond op en vertelde dat het nu haar beurt was waarbij ik haar vol tegen me aandrukte, stevig vasthield met mijn linkerhand en met mijn rechter hand haar kutje ging verkennen. Tijdens het pijpen was haar kutje al helemaal nat geworden waardoor mijn vinger erg gemakkelijk over haar hunkerende kutje kon glijden.

Tot mijn verrassing kwam ze na 2 minuten spelen met haar kutje en clitoris al erg heftig klaar... ik vond dit er geweldig uitzien en ging door met strelen daaronder wat ze niet tegenhield. Ik ging ook nu met vingers in haar kutje en ik kon voelen hoe het pulseerde van binnen. Ik wilde mijn hand terugtrekken maar ze pakte mijn hand vast en vertelde me door te gaan. Ik kon dit niet weigeren en ging door, voelde na een tijdje in haar kutje een plekje met ribbels en dit kon maar ťťn ding betekenen, de G-spot was gevonden.

Ik wreef erover met een vinger maar na een tijdje met twee om iets beter druk te kunnen zetten. Het werd voor Mirjam erg moeilijk en ze draaide erg veel waardoor ik haar vol tegen de wand drukte en haar nu vol met mijn hand bewerkte... ze kwam in totaal in 10 minuten tijd ongeveer 6 keer klaar en kon niet meer goed op haar benen staan en vroeg me aub kort te stoppen! Dat had ik nog nooit bij een vrouw meegemaakt!

Ze zoende me en streelde me en vertelde dat dit haar nog nooit was overkomen maar dat het wel de fijnste ervaring tot dan toe was geweest. We stonden daar al ongeveer 25 minuten in de douchecabine elkaar erg verliefd aan te kijken en te strelen. Door een vrouw zo vaak zo heftig klaar te zien komen had me wel veel gedaan en had mijn penis weer doen groeien. Dit was Mirjam ook opgevallen en ze draaide haar om... zette haar handen tegen de wand... keek zwoel achterom en zei: "doe met me wat je al zo lang graag had willen doen."

Mirjam bleef achterom kijken terwijl ik de dikke kop van mijn penis voor haar warme en totaal natte kutje zette en deze er langzaam in duwde. Mirjam haar ogen werden groter en ze beet op haar lip, ik zag haar weer genieten en ik besloot haar langzaam en helemaal op te vullen tot aan de wortel van mijn penis haar billen aanraakte. Toen ik helemaal in Mirjam zat pakte ze me bij de heupen om me daar te houden en ik greep haar bij haar tepels en speelde daarmee... ik voelde haar sidderen en ze kwam spontaan klaar terwijl ik alleen maar in haar zat. Dit was voor mij het startsein om haar langzaam met lange halen meermaals te laten klaarkomen en haar dan helemaal vol te spuiten.

We neukten in totaal maar 5 tot maximaal 10 minuten waarbij Mirjam vaak klaar is gekomen en nadat ik haar hele kutje had volgespoten zakte ze door haar knieŽn en moest bijkomen. Haar benen waren totaal pap geworden mijn dikke kop van mijn penis bleef dik en druppelen, ze keek ernaar en zoog de laatste restjes weg.

We spoelden ons nog kort af en hebben ons weer in aparte kleedhokjes omgekleed. Ik ben deze nacht met haar meegegaan en we zijn heerlijk tegen elkaar aan in slaap gevallen... wat er verder is gebeurd vertel ik een andere keer.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 5577x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.9
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 8079x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 11909x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 4222x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 9716x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn Nieuwe ManagerDoor: Dannoo
Gelezen: 11182x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
:: Bouwmarkt - 2Door: Herby
Gelezen: 10871x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Eerste Keer,
13-02
8.6
:: VerjaardagDoor: Tittyman
Gelezen: 10883x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-02
9.0
:: Elfie, Exhibitioniste - 3Door: Johnnie
Gelezen: 4042x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Familie
13-02
9.0
:: Mijn Man Geeft Mij Aan RicoDoor: GeileSaar
Gelezen: 6640x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-02
8.4
:: Verboden Vruchten #15:...Door: Kas41
Gelezen: 3312x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Beffen, Groepseks
12-02
9.3
:: Een Ode Aan AmandaDoor: Nate
Gelezen: 3369x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Passie, Liefde
12-02
8.6
:: De Tandartsassistente - 4Door: De Wandelaar
Gelezen: 8005x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.0
:: Spannende Middag Met RozaDoor: XKrisx
Gelezen: 5060x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tongen, Pijpen, Aftrekken, String, Orgasme, Sperma
12-02
7.9
:: VrouwenondergoedDoor: Marc
Gelezen: 6918x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geilen, Slipje, Masturberen
11-02
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net