Opwindend.Net
Datum: 12-06-2018
Stemmen: 43x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 25139x
Lengte: Gemiddeld
Alle Drie Zo'n Zin
Door Baba - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Dubbel Cadeautje

Na enkele weken vakantie in Senegal kwam Lien vandaag weer naar huis. Samen met Wouter haalde ik haar op in de luchthaven. Ze arriveerde op zaterdag in de late middag maar de vlucht had wat vertraging. Nog enkele uurtjes in de auto zodat we tegen uur of acht weer thuis waren.

Terwijl Lien ging uitpakken maakte ik wat te eten.

Een uurtje later zaten lekker te tafelen: Lien, Wouter en ik. Uiteraard vertelde Lien vol overgave over haar reiservaring. Ik vertelde ook dat Noor op bezoek geweest was en wat Wouter met haar uitgehaald had. Lien wilde alles weten tot in de details.

Ze vertelde ook dat ze een navelpiercing had laten zetten in Senegal. Ik was wel benieuwd hoe die er uitzag. Wouter deed op zijn beurt zijn best om Lien te versieren en met succes. Later op avond besloten we lekker samen te spelen want we waren er alle drie aan toe.

We gingen onmiddellijk naar onze slaapkamer. Lien en ik zette ons neer op het bed en deden onze teenslippers uit. We gingen dan wat meer in het midden van het bed zitten. Ik vroeg Wouter om erbij te komen zitten en dat deed hij. Om eerlijk te zijn ging hij tussen ons twee in liggen. Lien betaste hem terwijl hij zijn kleren nog aan had. Wouter streelde onze beide gezichtjes, nam ons vast bij onze kaken en bracht zo onze hoofdjes bij elkaar. "jullie mogen elkaar kussen" stelde hij. Wij luisterden en begonnen elkaar te kussen terwijl Wouter ons verder streelde. Dan voelde Lien aan mijn borsten. Ze kneep er hard in en kuste ze. Wouter betaste nu Lien haar kontje en zag dat Lien en ik het naar onze zin hadden. Toen kusten Lien en ik elkaar weer en ja ik betastte haar grote borsten en dat allemaal voor Wouter zijn ogen. Daarop vroeg Lien of ik mijn kleedje wilde uittrekken. Ik deed dat met veel plezier en met haar hulp. Snel was mijn kleedje uit en was als eerste van ons drie naakt. "Mag ik je poesje aanraken" vroeg ze mij. "Ja tuurlijk" antwoordde ik. Haar hand voelde aan mijn kutje terwijl ik haar uitkleedde zonder wat te vragen. Ze liet het toe en haar nieuwe piercing werd zichtbaar. Wouter en ik bekeken die piercing goed en voelden er aan. Dan ging ik haar grote tepels likken. Ik nam ze vast met mijn handen en likte er heftig aan. Wouter streelde Lien ondertussen over haar rug.

Dan was het de hoogste tijd om Wouter te bevrijden uit zijn kledij. Samen met Lien deden we hem zijn hemd uit. Zijn behaarde borstkas werd zichtbaar. Hij wilde ons weer zien kussen met elkaar en dus deden we dat maar we kusten ook beiden Wouter. Plots zocht Lien haar hand een weg naar Wouter zijn penis. Maar hij had zijn broek nog aan. Toch kon ik zien dat hij al aan het opstijven was.

Ik legde me nu op mijn rug naast Wouter neer. Lien boog zich over Wouter heen zodat ze mijn kutje kon voelen. Wouter nam haar haartjes vast en begon heftig te tongzoenen met haar. Dan vroeg hij aan Lien om mijn kutje te likken. Ze luisterde en haar tong kronkelde over mijn klitje heen. Ik werd gek. Wouter begon mij ondertussen heftig te kussen en dus werd ik dubbel verwend. Lien likte door, soms traag dan weer sneller. Ik werd nat, nat, natter. Wouter had oog voor Lien haar kontje en betaste haar.

Daarna legde Lien zich neer op haar rug naast Wouter. Ik open haar benen en ging zo voor haar liggen dat ik haar kutje kon likken. Ondertussen trekt Wouter zijn broek uit.

Lien kermt het uit terwijl ik haar vinger en ook lik. Ze staat vochtig.

Wouter kruipt nu wat dichterbij en begint Lien haar tepels te zuigen. Met zijn hand neemt zijn penis ter hand om er aan te rukken. Lien is op snelheid. Geile woordjes stuurt ze de kamer rond. Ik lik haar klitje terwijl ik haar lekker vinger. Ze wil klaarkomen maar dat is nog te vroeg. Toch bespelen Wouter en ik haar lekker.

Dan neemt hij het vingeren van mij over. Hij is heftiger dan ik en dus kreunt Lien meer. Ik zet me met mijn kutje boven haar gezicht en begin te kreunen. Ze beft mijn kutje terwijl Wouter lekker Lien vingert en likt. Maar we mogen nog niet klaar komen.

Tijd om Wouter te verwennen. Lien zuigt als eerste zijn penis. Die zie je op slag groeien. Zijn geile ogen hebben het ondertussen op mij gemunt. Dan is het aan mij om die grote jongen te zuigen. Wouter kust ondertussen zachtjes met Lien.

Dan vraagt hij aan Lien om erop te komen zitten. Ze luistert en zet zich zonder twijfel op de stijve penis. Wouter heeft zo een lekker zicht op haar rugje. Ik zie vooraan die penis diep verdwijnen in haar kutje. Hij neemt haar kontje vast en Lien bepaald het tempo. Ondertussen breng ik mijn vinger bij haar klitje en stimuleer Lien zo extra. Opnieuw geile praat die ze uitslaat. Haar borsten wippen op en neer. Ze neemt mij vast, kust me maar kan het niet lang volhouden. Ze moet even bekomen.

Lien schuift naar achter, haar kutje boven Wouter zijn hoofd terwijl ik me op zijn harde penis zet.

Dan begin ik Wouter af te rijden. Dat hij dit lekker vond moet ik je niet vertellen. Lien kermt het opnieuw uit want Wouter likt haar kutje als de beste. Zo gaan we even door tot Lien weer op zijn penis wil rijden. Ik laat ondertussen Wouter mijn kletsnat kutje likken. Lien wipt op en neer tot ze roepend klaarkomt op Wouter's geile penis. Ze gaat nu van zijn penis af en rust even uit naast hem op het bed. Ik lik ondertussen zijn eikel. Als Lien weer bekomen is zet ze zich snel terug over zijn penis heen en begint Wouter onmiddellijk terug te pompen.

Ik zet mijn kutje voor Wouter zijn mondje zodat hij me ondertussen lekker kan likken. Die tong zoekt zich een weg waardoor ik zo gek werd. Lien wipte ondertussen weer op en neer en speelt met haar klitje. Wouter kreunt nu zachtjes en geniet van ons beiden.

Dan schuiven we weer door. Ik lekker op zijn harde penis nu. Onmiddellijk wip ik op en neer en geef het tempo aan. Wouter moet moeite doen om niet direct klaar te komen. Ik plaag hem en plaag hem tot hij bijna op het punt staat te spuiten. Ik kan me op tijd terugtrekken en hij spuit gelukkig nog niet. Hij kust ondertussen met Lien en gunt zijn penis een beetje rust.

Als hij weer wat bekomen is zet Lien zich op haar knieŽn, Wouter komt achter haar zitten en hij duwt zijn penis in haar kutje. Hij begint haar rustig te berijden. Ik leg me voor Lien ook met mijn kutje zo dat ze me kan likken. Lien is nu ingesloten. Wouter neukt haar kutje en zij moet mijn kutje likken. We kreunen met z'n drieŽn. Ik hoor Wouter zijn ballen tegen Lien beuken. Lien brengt me naar mijn hoogtepunt. Langer kon ik het niet houden, ik kom kreunend klaar.

Ondertussen dringt Wouter nu Lien haar kontje zachtjes binnen. Lien roept van de pijn maar het blijkt van genot te zijn. Wouter neukt haar kontje even en vraagt dan of hij mijn kontje mag neuken.

Ik zet me klaar naast Lien, kontje in de lucht. Hij trekt zich terug uit Lien, schuift op en duwt zijn penis lekker in mijn kontje naar binnen. Lien neemt mijn kontje goed vast en bekijkt hoe die harde penis er diep in gaat. Dan wisselt Wouter van kontje naar kutje. Lien neemt zijn ballen lekker vast terwijl hij diep stoot in mijn kutje. Ik merk dat het spuiten van Wouter niet meer ver af is.

Lien legt zich op haar rug op het bed. Wouter komt op zijn knieŽn bij haar zitten en steekt zijn harde penis in haar kutje. Ik leg me naast Lien en speel met haar borsten. Hij drijft het tempo op. De zweetdruppels zie ik van zijn gezicht over zijn borstkas omlaag rollen. Hij is letterlijk en figuurlijk heet.

Hij kreunt ook meer en meer en duwt zijn penis bij het stoten zo diep mogelijk in Lien.

Als het hoogtepunt nabij is trekt hij net op tijd zijn penis net op tijd terug en spuit lekker over Lien haar buikje. Hele slierten pompt hij uit die harde penis. Ze komen neer over Lien haar buikje en de nieuwe navelpiercing.

Wouter is moe en moet even bekomen, hij rolt zich neer op het bed. Als hij bekomen is zegt hij lachend: "je piericing is ingezegend". Lien moet er ook om lachen.

Terwijl Wouter nog even moet bekomen nemen Lien en ik al een lekkere douche.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Opnieuw Bezoek

Zoek naar meer verhalen van Baba...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Jonge Jongens - 5Door: Dora
Gelezen: 2014x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-11
8.3
:: Eerste Neger Lul - 1Door: RobinHood
Gelezen: 4183x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neger, Dikke Lul, Orgasme
14-11
8.7
:: Mijn Ontdekkingsreis - 5Door: Dior
Gelezen: 774x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-11
8.7
:: Bij Mij ThuisDoor: Alegar
Gelezen: 3656x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-11
9.0
:: In De SlaapstandDoor: Brave Bertus
Gelezen: 2154x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-11
8.4
:: Een Klik Met De Buren, Deel 1Door: Realhot
Gelezen: 2850x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Voyeur, Oraal
14-11
9.2
:: Franse Les...Door: Lmdajek69
Gelezen: 10720x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, 69
13-11
8.1
:: Verboden Vruchten #7:...Door: Kas41
Gelezen: 4946x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio, Anaal, Vmm
13-11
9.2
:: OnverwachtDoor: Ina
Gelezen: 7232x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-11
7.9
:: Gastvrij - 2Door: Muffer
Gelezen: 10592x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-11
9.0
:: Sandra En Haar Moeder - 4Door: Johnnie
Gelezen: 8613x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-11
9.2
:: Mijn Ontdekkingsreis - 4Door: Dior
Gelezen: 2179x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-11
8.8
:: Avonturen Met De...Door: Tobias
Gelezen: 6442x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Oma, Beffen
12-11
8.9
:: Iris, Geile Tante - 4Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 5827x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-11
8.5
:: Geile Evelien - 28Door: Barteljoris
Gelezen: 2921x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Vingeren
12-11
9.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 626