Opwindend.Net
Datum: 14-06-2018
Stemmen: 65x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 17453x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Bouchras Eerste Zwarte Man
Door G.B. - Mijn Profiel Pagina

Dit verhaal heb ik geschreven naar aanleiding van wat Bouchra mij verteld heeft. Eerder hebben we samen een verhaal geschreven, maar dit verhaal is echt zo gebeurt. Ik heb het zo opgeschreven zoals zij het mij verteld heeft. Voor diegenen die het eerste verhaal niet kennen, Bouchra is begin 20, Marokkaans en erg weelderig gevormd. Ze heeft heerlijke tieten en een geweldige, grote, ronde kont.

Bouchra had voor de eerste keer met een donkere man, Carl, alleen afgesproken. Eerder had ze hem ontmoet met iemand anders erbij, maar uiteindelijk had ze de stoute schoenen aangetrokken. Haar oudere zus wilde haar wel helpen en zorgde dat ze hem alleen kon ontmoeten, bij haar zus thuis. Bouchra had een jurk van haar geleend. Haar zus is sowieso dunner dan Bouchra, dus hij zat heel strak. Haar tieten floepten er bijna uit en de jurk zat heel strak om haarmiddel en kont. Daaronder droeg ze een doorschijnende legging en hakken. Ze voelde zich goedkoop en sletterig want het is een ordinair jurkje. Toen Carl aanbelde deed ze open. Hij keek haarecht verbaasd aan en gaf haar allemaal complimentjes en een knuffel en drie kussen. Daarna zei hij Jammer van die legging. Ik hou meer van blote benen! en stapte Carl naar binnen. Bouchra liep met haar lekkere ronde kont voor hem uit naar de woonkamer. Hij zei damn, wat ben je een plaatje! Bouchra giechelde en bedankte hem voor het compliment.

Carl had eerder al tegen haar gezegd, via de chat, dat hij haar lichaam heel geil vindt en dan vooral haar kont en tieten. Hij zei toen ook dat hij haar graag helemaal kapot zou willen neuken. Bouchra had met hem afgesproken om niets te doen de eerste keer: niet kussen, niet strelen, helemaal niets. Bouchra en Carl zaten samen op de bank en begonnen wat te kletsen. Hij kon zijn ogen niet van haar lekkere tieten afhouden. Toen vroeg hij of ze misschien dronk, ondanks dat ze moslima was. Bouchra antwoordde eigenlijk niet, maar doe voor een keertje toch maar. Carl gaf haar wat te drinken met een flinke scheut drank erin. Carl bleef haar maar bijschenken en hij begon haar vragen te stellen over haar verleden. Over hoeveel ervaring ze met seks had, hij wilde alles van haar weten. Bouchra werd opgewonden van zijn vragen, voelde zich ook gedwongen om antwoord te geven want hij vroeg het op een dominante manier. Hij zag dat zijn vragen haar opwonden en dat gaf hem een lekker gevoel.

Carl vond het opwindend dat Bouchra nog nooit door een donkere man was geneukt. Hij liet haar de afkomst van haar sekspartners opnoemen. Hij had al eerder over Bouchra gehoord, ze staat bekend als een slet in haar woonplaats en daar bleef hij maar vragen over stellen. Hij bleef maar doorgaan met vragen stellen want zijn bedoeling was om haar gek te maken. Hij zag dat ze heet werd van al die vragen. Daarna zei hij Ik irriteer me aan je legging. Ik wil je benen zien dus doe m uit of ik doe m zelf uit. Bouchra ging even de kamer uit en deed hem gehoorzaam uit. Toen ze weer terug kwam zag ze dat hij gei naar haar keek. Hij ging door met het stellen van vragen terwijl haar jurk steeds omhoog kroop. Iedere keer gaf Carl zijn ogen goed de kost en trok Bouchra de jurk weer naar beneden. Carl verlekkerde zich aan haar ronde dijen en zag af en toe ook haar slipje. Soms had ze het niet eens in de gaten, pas toen ze hem lang naar beneden zag kijken zag hij dat haar slipje zichtbaar was. Bouchra was erg aangeschoten en vroeg of hij misschien het huis van haar zus wilde zien. Ja hoor, zei Carl.

Toen kwamen ze in een kamer waar de was hing en daar hing heel wat lingerie. Onder andere hele kleine stringetjes van haar zus, een visnet panty, mini rokjes, strakke topjes en een gescheurde broek. Carl ging de kleding uitgebreid bekijken en zei iedere keer Dit zou je echt goed staan, als hij wat aanwees. Bouchra giechelde, ook toen hij zei dat haar zus een sletterige stijl had. Dat is ook te zien aan die jurk die je aan hebt. Maar haar kleren staan jou een heel stuk beter, denk ik. Toen liep hij door naar de slaapkamer van haar zus en pakte een broek, een topje gepakt en een stringetje en snuffelde verder door haar kamer. Alles wat Carl sexy vond gooide hij op het bed. Toen zei hij Bouchra, het is dat we een afspraak hadden anders had ik je kapot geneukt. Maar zeg eens eerlijk, hoe lang is geleden dat iemand je geneukt heeft. Hou je het nog wel vol? Bouchra antwoordde naar waarheid: Ik sta al 4 maanden droog en ben erg opgewonden nu. Dat beschouwde Carl als een aanmoediging en toen vroeg hij met wie ze als laatste seks had gehad en hoe precies ging.

Bouchra antwoordde eerlijk dat de laatste keer een one night stand was, van iemand die ze in de stad had leren kennen. Die man had haar hard geneukt, ook bij haar zus thuis. Zeker toen ze aangaf hoe ruw hij was, werd Carl helemaal gek. Toen gooide hij wat kleren op het bed. Hij vroeg of ze dit alsjeblieft wilde aandoen, omdat hij haar niet mocht aanraken. Carl ging smeken, waarop Bouchra zei dat dat goed was. Bouchra ging even de kamer uit en kwam terug. Op zijn verzoek had ze een gescheurde broek aan en een hemdje zonder bh eronder. Zijn mond viel helemaal open, zo lekker zag ze er uit, alles zat zo strak, haar tieten floepten eruit. Carl werd helemaal gek van verlangen. Daarna gooide hij een mini rokje op bed. Bouchra gehoorzaamde hem en toen ze weer terug kwam werd hij nog meer opgewonden. Carl wilde er dolgraag fotos van maken, maar dat mocht niet van Bouchra.

Haar tieten floepte zowat uit het hemdje, haar tepels zag je erdoor heen. Ook was het rokje veel te strak en te kort, want ze is een stuk voller dan haar zus. Haar billen staken flink uit, en toen hij dat zag werd hij gek. Hij rende naar woonkamer en pakte de fles met drank. Carl nam zelf 3 flinke slokken en liet Bouchra ook wat drinken. Daarna zei hij Eerlijk zeggen Bouchra, je vind het leuk om me gek te maken, toch?. Bouchra knikte, waarop hij zei de volgende keer h, dan ga ik je echt temmen, dan ben ik de baas!. Bouchra moest daar een beetje om lachen, waarop Carl zei da ze niet mocht lachen. Toen zei Bouchra Sorry, dat zien we een volgende keer wel. Carl antwoordde Ik luister heel goed naar je en heb je niet aangeraakt. Ik wil dat je je dat goed realiseert, maar ik wil je wel! Geil me maar op, dat is prima. Maar de volgende keer ben je van mij!. Toen zette Carl muziek op en vroeg om een lapdance. Bouchra weigerde, dit is allemaal veel te kort, dan zie je alles. Ok, zei Carl, ik mag dus niets zien. Hij pakte een blinddoek uit kastje van mijn zus. Toen deed hij alle lichten uit, de gordijnen dicht en blinddoekte zichzelf. Vervolgens ging hij op het bed zitten en zei en nu wil ik die lapdance!.

Bouchra ging achter hem staan en drukte haar tieten in zijn nek. Daarna ging ze voor hem staan en

drukte haar kont tegen zijn lul aan. Ze voelde zijn lul door zijn broek heen. Carl schoof haar rokje omhoog en duwde haar strakker tegen hem aan. Toen draaide Bouchra zich om en klom op hem en ging op hem rijden. Carl zei tegen Bouchra: de volgende keer glij ik met mijn dikke zwarte lul in je Marokkaanse kut! Dan ben je van mij, dan ben je mijn onderdanige teefje. Terwijl hij aan het haar van Bouchra trok zei ze Ja baas. Vervolgens gleed ze over zijn kruis en beet hem in zijn oor. Carl werd helemaal gek en begon te kreunen. Terwijl hij Bouchra vastpakte en in haar nek zoende, begon haar kutje te lekken. Bouchra zei Stop, dat was niet de afspraak. Maar Bouchra weet niet goed wat ze wil, want ze kust daarna Carl in zijn nek. Carl geeft aan dat ze moet stoppen Ik heb pijn, deze broek zit te strak. Bouchra moedigt hem aan om dan zijn broek maar uit te doen. Dat deed hij en zo zat hij alleen in zijn boxershort. Ook de blinddoek deed hij af.

Bouchra ging voor hem staan en hij pakte haar bij haar heupen. Hij zei Je bent zo sexy Bouchra, je hebt het lichaam van een porno ster. Ik heb je wel een belofte gedaan maar het is zo moeilijk me daar aan te houden. Je schreeuwt gewoon om seks!. Weet trok Carl haar op zijn schoot en Bouchra gleed met haar kut over zijn lul heen. Met zijn handen gleed hij over haar billen en tieten. Weet trok hij haar aan haar haar. Hij merkte dat ze geiler werd wanneer hij haar hard aanpakte. Hij begon grof tegen haar te praten: Stel je eens voor dat je vader weet wat je nu doet!. Bouchra ging door met het glijden over zijn pik heen, zodat heel zijn boxershort nat werd. Hij zei: je bent echt geil, h teefje? Wat zou je vader ervan vinden als hij wist dat je kronkelt op mijn zwarte slang? Bouchra zei dat zou jij niet leuk vinden!, toen vroeg hij wat haar broer zou doen? Die zou me dood maken, zei ze. En je zus?, vroeg hij, waarop Bouchra zei, die zou me een hoer vinden. Weet iemand van he familie wat voor een sletje je bent?. Bouchra zei Nee!. Hij zei: ik weet het wel. ik heb wilde dingen over je gehoord. Je bent een wild tijgertje. Je hebt heel veel lullen in je mond gehad, toch, vieze slet! En daarna kus je gewoon je vader! Bouchra kan niets anders doen dan hem gelijk geven, alles wat hij zegt is waar. Ze voelt zich heel onderdanig aan hem, zeker als Carl zo tegen haar praat en dan ook nog aan haar haar trekt. Als hij vraagt of ze het lekker vindt zegt Bouchra zachtjes ja.

Carl zei tegen haar ik ga van je een negerslet maken, dat weet je toch?. Jaaa, antwoordde Bouchra. Hij zei zo je zegt op alles ja, daar hou ik van. Ben maar lekker onderdanig.. Bouchra gleed over zijn lul en hij probeerde het topje van zijn zwarte lul in haar te laten glijden met zijn boxer er nog tussen. Dat lukte een beetje. Bouchra kreunde en wilde wat zeggen, maar hij pakte haar hoofd vast en drukte zijn lippen op haar. Met zijn heupen maakte hij neuk bewegingen, Bouchra voelde zijn eikel een klein beetje in haar en begon zachtjes te kreunen. Met handen spreidde hij haar billen en gleed er iets dieper in. Met zijn vingers gleed hij naar haar kut en drukte naast zijn lul een vinger erin. Terwijl hij haar langzaam vingerde, begon Bouchra harder te kreunen. Na een halve minuut liet hij haar los en klom Bouchra van m af.

Hij deed zijn boxer uit en vol verlangen keek Bouchra naar zijn grote, zwarte pik. Bouchra zei dat hij normaal moest doen, maar hij zei Schatje, vertrouw me. Ik wil je warmte voelen. Ik wil mijn dikke pik tussen je benen doen en ik wil je kutje erover voelen glijden, meer niet. Ik beloof dat ik m er niet in duw! Bouchra klom op hem en ging met haar kut op zijn lul zitten. Carl hield zijn pik een beetje plat, zodat zij erover heen gleed. Carl kreunde en Bouchra hoorde hem kreunen. Ze voelde goed hoe warm zijn lul was. Hij pakte haar weer vast en zoende haar. Hij vroeg haar of ze echt 4 maanden geen sex heeft gehad. Bouchra knikte, waarop hij vroeg Zeg eens eerlijk, dat is moeilijk voor jou. Bouchra knikte weer. wees eens eerlijk, wanneer heb je voor t laatst afgesproken met iemand? Bouchra zei 3 weken terug. Toen heb je niet geneukt, toch? vroeg Carl, maar je bent wel betast, toch?. Bouchra zei ja. Heb je hem gepijpt?, vroeg Carl. Bouchra was stil, waarop hij aan haar haar trok. Heb je hem gepijpt? Bouchra zei zachtjes ja, Carl kreunde en zei damn pijpsletje! Je houdt van pijpen h? Weer antwoordde Bouchra bevestigend. Carl ging door Je bent een Marokkaans pijpsletje. Je bent erg onderdanig. Weer zei ze ja. Dat komt door jouw mooie geloof. jullie hebben geen rechten! Bouchra knikte weer. Je bent een moslimsletje. Ooit doe je voor mij je hoofddoek op. En spoot hij zo in je mond en slikte je zijn zaad door, sletje dat je bent? Stukje bij beetje vertelde Bouchra zo over haar laatste keer. Wie is groter. hij of ik?, vroeg Carl. Bouchra zei jouw lul is veel groter. Carl gromde en vroeg toen kuste je je vader die dag? Weer zei Bouchra ja. Toen legde hij zijn duim op haar clitje en ging spelen. Ze begon hard te kreunen en werd langzaam gek van genot, zijn lul was zo lekker.

Carl tilde haar op en droeg haar naar de muur. Hij duwde haar tegen die muur aan en hield haar ondertussen goed vast. Hij deed zijn lul goed en hij maakte neukbewegingen. Zijn pik ging tussen haar schaamlippen door naar boven, nog steeds niet er in. Ze kreunde zachtjes, waarop hij haar kuste. Zijn lul floepte weg, die ging richting haar kont. Hij fluisterde in haar oor, pak mijn lul en doe m goed. Bouchra gehoorzaamde hem en pakte zijn dikke lul en trok hem een beetje af. Carl zei Je vind m lekker he? Hij is van jou. Zeg eens eerlijk, heb je ooit een grotere pik gehad? ik zo ja denk t wel schatje. maar deze staat in de top 3. hij zo doe me lul goed. je kan m maar niet loslaten. dus ik deed zijn lul weer bij me kutje en werd gek. hij ging op en neer en werd echt gek

Bouchra verlangde erg naar zijn lul, ze pakte zijn hoofd vast en zoende hem. Nadat ze had gezegd dat ze een beetje pijn had, haar rokje sneed in haar zij, legde Carl haar neer en deed het rokje uit. Weer tilde hij de geile Marokkaanse op en weer zoende Bouchra hem heftig. Hij werd gek en Bouchra deed zijn blinddoek af en keek hem stout aan. Hij keek verlekkerd naar haar en zei je zit half naakt in me armen, je tieten zijn gewoon uit je topje gefloept. Bouchra zag hem kijken, snel deed ze haar topje weer goed. Hij werd nu boos en zei doe dat topje weg, nu! Carl nam haar tepel in zijn mond en beet erop. Terwijl Bouchra weer kreunde gleed zijn hand gleed naar haar kutje. Hij zei Zo Bouchra, pak mn lul en doe m goed, ik wil je eikel tussen je kutlippen voelen. Hij wreef met zijn pik van boven naar beneden door de natte lippen van haar heen. Stop, zei ze, je hebt geen condoom om. Ik wil niet zwanger worden, ik ben al maanden niet meer aan de pil. Hij zei luister, jij bent een Marokkaanse hoer, jij verdient een bruine baby in je. Jij bent ervoor om je te laten gebruiken. Ik weet het, ik ga je zwanger maken en je als alleenstaande mama achter laten. Bouchra werd erg opgewonden van deze dominantie en zoende hem. Toen had Carl er genoeg van en zei dat dit je geil maakt zegt genoeg, ik ben er nu klaar mee. Hij drukte zijn lul in haar, eerst alleen zijn eikel. Langzaam ging hij op en neer. Zo wil je me hebben, h?, zei Carl, en toen ze niet snel genoeg antwoordde zie hij geef antwoord slet. Haar verzet was gebroken en ze gilde het uit: ja ik wil je!. 0Hij ging door en zei ik ga je zwanger maken, je broers maken je af. Bouchra antwoordde maakt niet uit, jij bent de baas. Nu begon Carl haar hard te neuken en ramde zijn lul in haar. Ze schreeuwde het uit au, je bent zo groot. Lekker h, na vier maanden., zei Carl terwijl hij haar hij begon me lekker te neuken. Bouchra voelde dat haar orgasme opkwam, heel snel, en binnen 2 minuten kwam ze klaar, in zijn armen tegen de muur aan.

Hij gooide haar op bed en zei ik wil je Marokkaanse pijplippen op mijn lul voelen. Hij ging liggen en ze ging hem pijpen. Het was niet diep genoeg naar het oordeel van Carl en hij duwde haar hoofd naar beneden. Het kokhalzen wat ze deed vond hij erg geil. Daarna ging hij op haar liggen en neukte haar even hard. Dan draaide hij haar om en zette haar op handen en knien. Terwijl hij haar hard neukte in doggy-style, gleed zijn duim in haar anus. Carl ging nu helemaal los en sloeg hard op haar kont. Dat wisselde hij af met haar hard neuken en trekken aan haar haar. Hij pakte haar tieten vast en kneep daar hard in. Weer draaide hij haar om en deed haar benen in haar nek en ging zo diep in haar. Hij stootte als een beest. Moet ik komen, vroeg hij. Ja, ga door, ga door, riep Bouchra. Ik spuit je vol, zei hij, dan word je zwanger, wil je dat? Bouchra is helemaal los en gilt jaaa!!. Terwijl hij als een bezetene Bouchra neukt zegt hij jij bent een Marokkaanse hoer, je bent niks waard, je gaat mijn kind dragen. Bouchra houdt het niet meer en gilt weer ik kom, ik kom en voor de tweede keer komt ze klaar. Carl komt ook klaar en spuit haar geile kut vol met zaad, Bouchra voelt dat diep van binnen.

Na hun orgasmes voelde ze zich zo hoerig, zijn sperma druppelde uit haar. Nadat hij haar kuste zei Carl zo, je gaat zwanger worden. Ze realiseert zich wat er gebeurt is en zegt neeee. Dan antwoordt hij Ok, ik haal voor je de morning after pill. Ik heb zoveel over je gehoord en ze hebben gelijk. je bent echt hoerig. ik zie dat je het erg vindt, maar je hebt een slechte naam, je bent een sexbeest. Zoveel mannen hier willen je neuken, maar je bent van mij. Carl hij klom op haar en weer gleed zijn lul in haar natte kut. Je hebt een lul gemist h?, Bouchra knikte en hij ging door je bent nu van mij begrepen. Je mag met andere neuken want dat ga ik ook doen, maar ik ga je kapot maken. Ik ga je een echte negerslet van je maken. Hij haalde zijn lul eruit en zei pijp mij en proef je kutje en mijn sperma. Ze gehoorzaamde en hij zei straks ga je je vader kussen, beloof het. Ze beloofde het, waarna zijn pik weer erg hard werd. Hij liet haar voor de laatste keer bukken en neukte haar weer. Daarna spoot hij haar kut voor de tweede keer die avond vol.

Als je het verhaal leuk vindt, vind ik het leuk om iets te horen, als reactie of via de mail. Als er dames zijn die samen fantasien willen uitwisselen vind ik het ook leuk om dat te horen.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (21)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Gechanteerd Door Frans LeraresDoor: Sex Addict
Gelezen: 6096x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gechanteerd, Lerares, Handboeien, Pijpen, Ontmaagd,
21-03
8.7
:: Ex Lerares Door: Ton
Gelezen: 5738x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-03
7.8
:: Femdom Autobiografie - 9Door: M
Gelezen: 1016x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
21-03
7.2
:: Ze Viel Me Meteen OpDoor: Realhot
Gelezen: 5036x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Massage, Oraal, Bodyshot, Doggystyle, Facial
21-03
9.0
:: Een Zonnige DagDoor: Nelis
Gelezen: 3755x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf
20-03
7.2
:: Meet Me In The Dark - 3Door: Longone
Gelezen: 1236x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.2
:: Zijn Eerste Blanke PoesjeDoor: Simone
Gelezen: 10816x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Interraciaal, Pijpen, Beffen
20-03
8.8
:: Ondeugende Buurvrouw - 1Door: MrGhost
Gelezen: 17019x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.4
:: Geocachen ThuisDoor: Betsy
Gelezen: 4944x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verwennen En Genieten
20-03
8.8
:: Paula, De Nymfomane...Door: Johnnie
Gelezen: 6722x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
8.8
:: Bijzonder Verzoek - 2Door: Rednas
Gelezen: 6336x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken
19-03
8.6
:: E-dating; Sandra En... - 1Door: Robeteros
Gelezen: 4957x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Massage, Beffen En Squirten
18-03
8.7
:: Bijzonder Verzoek - 1Door: Rednas
Gelezen: 11277x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.3
:: Geocachen: Een Bijzondere DoosDoor: Anneke
Gelezen: 8263x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ziek, Onverwacht En Vreemd
17-03
8.5
:: Aliens Onder Ons - 23Door: Travestiet
Gelezen: 2181x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag Sex, Trio, Pijpen, Massage
17-03
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net