Opwindend.Net
Datum: 17-06-2018
Stemmen: 58x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 10878x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
De Motorvakantie - 5
Door Erolover - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Motorvakantie - 4

Langzaam wordt Michelle zich bewust van het daglicht wat de yurt in valt.

Ze voelt Johan’s lichaam tegen haar rug aan liggen, nog rustig ademend. Haar arm ligt over de borsten van Irma heen, die ook nog diep in slaap naast haar ligt. Met een glimlach denkt ze terug aan gisteravond.

Ze hadden met z’n allen nog heerlijk relaxed na liggen kletsen over de verrassende wending die de dag genomen had, en toen het tijd werd om te gaan slapen, hadden ze besloten om de yurt gewoon lekker te delen, er was ruimte zat, en de andere yurt was veel te koud geworden.

Irma en Jack waren volledig relaxed over het feit dat ze die avond voor het eerst hun grote liefde met een ander hadden zien spelen.

Ze hadden met z’n allen besloten om deze week alles maar heerlijk te laten gebeuren, en vooral met volle teugen van de prachtige rit, en elkaar te genieten.

Michelle laat haar handen zacht over de borsten van de slapende Irma glijden. Ze streelt haar tepels, die zich gelijk oprichten. Michelle voelt zich op één of andere manier toch erg aangetrokken tot Irma, wat haar verrast. Zij en de vrouwenliefde? Irma begint onrustig te bewegen, Michelle kan het niet laten om haar heel zacht te zoenen. Als vanzelf opent Irma haar mond. Michelle laat haar tong tussen haar lippen glijden, en streelt haar borsten zacht.

Dromerig opent Irma haar ogen. Ze schrikt even als ze recht in de ogen kijkt van de mooie Michelle, maar nog geen seconde later breekt een brede lacht door op haar gezicht. “Kom, we gaan douchen” fluistert ze tegen Irma. Voorzichtig staan ze op, om de rest niet wakker te maken. Ze sluipen naar de douche, die al snel op temperatuur is. Michelle springt eronder, en trekt Irma tegen zich aan. Het warme water voelt heerlijk op hun lijven. Irma pakt de douchegel, en spuit een ruime hoeveelheid op haar handen. Zacht begint ze Michelle in te smeren. Ze gaat achter Michelle staan, en haar handen glijden via haar rug naar Michelle’s voorkant. Haar handen voelen zacht en glad op Michelle’s lijf. Zacht sopt Irma haar borsten in, en glijdt langzaam over haar buik naar beneden naar haar gladde venusheuvel. Michelle voelt de lust weer opwellen in haar lijf. En als Irma’s handen masserend haar kutje insopt, kan ze een kreun niet onderdrukken. Ze voelt hoe gevoelig ze is na de heftige sex van gisteravond. Ze voelt Irma’s borsten langs haar lijf glijden, zacht en glad van het schuim. Dwingend laat Irma een vinger tussen haar lippen glijden. “Stop alsjeblief” smeekt ze Irma. Irma heeft er geen boodschap aan, en vingert haar nu stevig door, terwijl ze Michelle zacht in haar nek kust. Irma duwt haar kutje dwingend tegen haar kont aan. En pakt Michelle’s hand, om hem op haar kutje te leggen. Michelle begint zachtjes te strelen. Het gevoel van Irma’s vochtige lippen maakt haar gek. Tegen elkaar glijdend van het schuim voelen ze beiden dat hier geen weg terug meer is. Vrijwel tegelijk overvalt het orgasme hun. Irma klemt zich aan haar vast, terwijl ze heftig op Michelle’s hand klaar komt. Zacht hijgend duwt ze twee vingers diep in Michelle. Het gevoel van de klaarkomende Irma tegen haar aan wakkert haar orgasme aan. Haar kutje krampt om Irma’s vingers heen. Michelle duwt zacht Irma’s hand weg, en draait zich om. Teder slaat ze haar armen om Irma heen, en terwijl ze langzaam bij komen, masseert het warme water hun gloeiende lijven.

“Je bent mijn eerste vrouw” fluistert Irma in Michelle’s oor. “Dat is wederzijds” zegt Michelle, en zoent haar zacht op haar mond.

Nog even staan ze te genieten. “ Ik heb zin in vandaag, kom, we gaan de rest wakker maken” zegt Irma. Als ze uit de douche stappen, kijken ze tegen vier vrolijke mannengezichten aan, die duidelijk meegekregen hebben wat er zich in de douche afspeelde.

Een uurtje later is iedereen ingepakt, en kunnen ze vertrekken. Vandaag rijden ze naar het Björna fjord, dwars door het Folgefonna nationaal park. De zon schijnt uitbundig, en iedereen is in een uitgelaten stemming, niet in de laatste plaats door de verrassend geile wending die deze vakantie genomen heeft.

Michelle’s Suzuki Intruder heeft het naar zijn zin op de prachtige bochtige wegen.

Af en toe moet ze aardig aanpoten om Patrick bij te houden, die voorop rijdt op zijn grote KTM allroad.

Irma rijdt achter haar op haar V-strom, daarachter de drie mannen op hun speeltjes. Stuk voor stuk snelle sportmotoren.

Elke keer als ze haar gas open draait brult de v-twin onder haar. Het geeft haar een machtig gevoel, en de typische twin trilling voelt uitermate prettig bedenkt ze zich. Het landschap is adembenemend mooi!

Het nationale park is uitgestrekt. Het gevoel dat de wereld aan hun voeten ligt, zonder ook maar een levende ziel tegen te komen is overweldigend. Na twee uurtjes sturen stoppen ze om te tanken en een welverdiende kop koffie te nemen. Opgewonden kakelt iedereen erop los. Patrick ziet het glimlachend aan, altijd leuk om de uitwerking te zien die dit landschap op zijn gasten heeft. Zelf geniet hij er ook nog altijd met volle teugen van.

Nippend aan zijn koffie observeert hij de groep. Er is geen spoortje van enige reserve te bespeuren over de dag van gisteren, en het bloedgeile einde daarvan.

Hij is benieuwd wat vandaag weer zal brengen.

Over een paar uurtjes zijn ze bij de lunchplek. Een prachtig meertje bij een kleine waterval, van God en iedereen verlaten. Met dit weer kunnen ze misschien nog even zwemmen ook.

Patrick rekent af, en even later rijden ze weer. Het tweede deel van de tocht is zo mogelijk nog mooier dan het begin. Patrick houdt continu in de gaten of iedereen het tempo bij kan benen. Op een mooi uitzichtpunt stopt hij, om even zijn plan te vertellen. “ Over een kwartiertje ga ik rechtsaf een zandpad op, als jullie me rustig volgen kan er niets misgaan”

Als ze bij het zandpad aankomen, draaien ze erin.

Michelle vindt het even eng, maar Patrick rijdt heel rustig, en vijf minuten later komen ze op een sprookjesachtige plek. Een helder blauw meertje strekt zich voor hen uit, 50 meter verder, aan de overkant stort een watervalletje zich in het meertje. De motoren worden geparkeerd.

“Tijd voor een verfrissende duik, en daarna lunch” zegt Patrick. Gelijk begint hij zijn pak uit te trekken. Bloot staat hij even te genieten van de warme zon op zijn lijf, en ziet iedereen zijn voorbeeld volgen. Na gisteren is er geen enkele gêne meer, en de dames zijn zelfs nog eerder uit hun pak dan de rest. Michelle kijkt naar Irma, en knipoogt. “Kom” roept ze, en grijpt de handen van Patrick en Irma.

Ze nemen een aanloop, en springen in het heldere water. Proestend komen ze weer boven. Het water is heerlijk fris om hun blote lijven. “Kom snel!” Roept Michelle naar de rest. Nog geen drie seconden later springt Johan naast haar in het water. Gelijk duikt Michelle op hem, en duwt hem onder water. De anderen mengen zich in de strijd. Met veel lol verdwijnt de één na de ander onder water. Regelmatig voelt Michelle handen over haar borsten en langs haar kutje glijden. Ze krijgt geile tintelingen door haar lijf. Ze ziet Irma op Jack duiken. Proestend komt hij weer boven, en zoekt Irma om wraak te nemen. Het water komt tot borsthoogte, en Jack had niet gezien dat Irma onder gedoken was. Plots voelt hij dat hij onder water vastgepakt wordt. Tegelijk voelt hij een warme mond om zijn pik glijden. De geile donder! Denkt hij. En genietend blijft hij staan. Met een brede lach duikt Irma weer op, en zegt “lekker schat”, terwijl ze zacht aan zij harde pik trekt.

Jack zint op wraak, en gebaart naar Peter dat hij haar van achter vast moet grijpen. Peter voldoet maar al te graag aan zijn verzoek.

Onverwacht duikt hij achter Irma op, en grijpt haar achterlangs vast, zijn handen stevig op haar borsten. Irma heeft een geile tinteling in haar ogen, en laat het gebeuren. Ze ziet Jack naar haar toe zwemmen. Ze kan nergens heen. Jack richt zich op en pakt haar benen. Irma drijft nu, vastgehouden door Peter en Jack. Jack spreidt haar benen, en trekt haar naar zich toe. Irma voelt zijn eikel door haar lippen glijden, en ze kan een kreun niet onderdrukken. Ze is de hele dag al kriebelend opgewonden. Jack kent geen medelijden, En stoot ineens hard door. Zijn pik verdwijnt tot aan zijn ballen in Irma. Irma hapt naar adem, en kijkt hem uitdagend aan. “Kom maar op, ik kan je hebben” lijkt ze te zeggen met haar ogen. Strak kijken ze elkaar aan terwijl Jack haar stevig begint te neuken.

Zijn pik raakt al haar gevoelige plekjes. Jack gaat vol voor zichzelf, en ramt zijn pik zonder medelijden keihard in haar kutje. Gewichtsloos hangt ze tegen Peter aan, deinend op het ritme van Jack’s pik, die keer op keer hard tot aan zijn ballen in haar stoot. Ze voelt zich niets meer dan een geil speeltje voor Peter en Jack, en daar geniet ze intens van. Ze heft haar hoofd op, en Peter zoent haar dwingend. Zijn tong speelt een geil spel met de hare, terwijl Jack het tempo nog eens opvoert. Ritmisch begint Irma met haar kutje te knijpen, en Jack begint zwaar te hijgen. “ Spuit me vol lieverd, ik wil alles diep in mijn kutje!” Kreunt ze. Jack voelt zijn zaad borrelen in zijn ballen, en briesend begint hij zijn mooie vrouw te vullen met zijn hete zaad. Net als Irma ook bijna komt, houdt hij haar stil en voelt zij zijn pik nog een paar keer kloppen in haar kutje. Genietend kijkt ze naar hem. Ze kreunt verontwaardigd als Jack zich langzaam terug trekt...

Voor ze het beseft zijn de rollen omgedraaid. Peter staat binnen no time tussen haar benen. “Laat je lekker klaar neuken door Peter schat” zegt hij. Als vanzelf sluit ze haar benen om Peters middel. Ze voelt zijn eikel voor haar kutje. Peter hoeft niets te doen. Irma trekt hem met haar benen tegen zich aan. Peters eikel is groter dan die van Jack. Ze voelt haar kutje oprekken als hij diep in haar gezogen wordt. Peter kijkt gelukzalig naar de mooie Irma. Haar kutje is heet, nat en strak. Hij voelt duidelijk het zaad van Jack om zijn pik. Hij had nooit van zichzelf verwacht dat hij dit zo mateloos geil zou vinden. Binnen een paar seconden vinden ze hun ritme. De dikke eikel van Peter glijdt keer op keer langs haar g spot, en haar orgasme is niet meer te stoppen. Ze gilt hard als de golven van genot haar overspoelen. Jack houdt haar stevig vast, haar schokkende lijf hangt tussen de twee mannen in. Peter voelt haar orgasme. Ze trekt hem met haar benen zo diep mogelijk in haar kutje. Elke golf van haar orgasme voelt hij in zijn pik. Zonder enige controle begint hij keihard in haar klaar te komen. Irma is zo gevuld dat het zaad langs zijn pik naar buiten geperst wordt. Nog een paar keer stoot hij hard in haar en komt dan ook tot rust. Een golf zaad vermengt zich met het water, als hij zijn pik voorzichtig uit haar laat glijden. Irma zet haar benen weer op de grond, en staat even bij te komen tussen de mannen in, die haar zacht strelen. Lief geeft ze hen beiden een zoen. “Hmmmm... daar was ik even aan toe schatten” zegt ze, en knijpt nog even speels in de pikken van Jack en Peter. Hand in hand lopen ze gedrieën het water uit, en laten zich in het gras vallen. Plots klinkt applaus, en ze ziet Michelle met Johan en Patrick breed lachend in het gras even verderop liggen, met de lunch uitgespreid in het gras. Ze kleurt ervan. “Jezus Jack! Wat gebeurt er allemaal?” Stamelt ze. Jack lacht breed, en zegt “zolang we er allebei van genieten, vind ik het meer dan oké”

Ze gaat heerlijk tegen hem aanliggen. “Ik hou van je schat” en kust hem zacht op zijn lippen.

De lunch gaat erin als koek, en iedereen ligt nog even heerlijk te genieten in de zon. Michelle ligt tussen Johan en Patrick in. Af en toe verdwaalt er een hand van de heren, om speels even over haar lijf te glijden. Als Patrick aangeeft dat het tijd wordt om te gaan, staan ze met tegenzin op, en hijsen ze zich weer in hun motorkleding.

“Nog een kwartiertje, en dan zijn we bij het Björna flord” zegt Patrick. “Dan nog een uurtje over één van de mooiste routes van Noorwegen, en dan zijn we bij het huis”. Iedereen is er weer klaar voor.

Het laatste stuk door het nationale park gaat de weg kronkelend omhoog. Heerlijk bochtenwerk! Op het moment dat ze op de top aankomen, ontvouwt zich een adembenemend uitzicht! Het Björna fjord ligt beneden hen in al zijn schoonheid te stralen in de zon, en loopt door zo ver ze kunnen zien. Patrick stopt. Ze stappen af en even staan ze stil te genieten van het einddoel van deze reis. Soms maak je een voorstelling van hoe mooi iets is, maar als je er dan echt staat, blijkt het alle verwachtingen te overtreffen. Patrick zegt “kom, we maken een groepsfoto”, en stelt zijn camera in op de zelf ontspanner, Michelle en Irma staan beiden tussen twee mannen in, met het fjord op de achtergrond.

“Say cheese!” Roept Patrick, en de camera klikt.

Lachend merkt Irma op “ het achteraanzicht zou ook een topfoto zijn” Alle vier de mannen hebben hun handen op de billen van de dames liggen.

De route volgt het fjord en is zo fantastisch dat Patrick een heerlijk rustig tempo aangeeft, om maar zo min mogelijk te hoeven missen van al het moois.

Na een uurtje gebaart Patrick dat ze op moeten letten, en geeft richting aan naar rechts. Ze draaien een pad op naar beneden, en na een paar bochten staan ze voor een hek. Patrick drukt op de intercom, en seconden later zwaait het hek open. 100 meter verder doemt het huis op. De beheerder staat al te wachten, en begroet Patrick joviaal. Hij blijkt de koelkast gevuld te hebben met allerhande lekkere dingen en drankjes. Hij vertrekt en roept nog “ha det gøy!”.

Veel plezier, vertaalt Patrick... “dat zal wel lukken” lacht Michelle.

Even verkennen ze het huis. Vanuit de living is er een sprookjesachtig uitzicht op het Fjord. Het zwembad en de sauna zijn geweldig!

“Snel opfrissen en dan een drankje?” Stelt Patrick voor. Iedereen verdwijnt naar de kamers. Zowel Michelle en Johan als Irma en Jack hebben een eigen kamer. Peter en Patrick delen een kamer. Michelle komt bloot onder de douche vandaan. Johan ligt op bed naar haar te kijken. “Jezus wat zie je er geweldig uit lieverd” zegt hij. Ze springt op bed, en kruipt even tegen hem aan.

Tegen haar been voelt ze zijn heerlijke pik alweer groeien. Maar ze heeft andere plannen. “Weet je nog over die fantasie waar we het pas over hadden?” Vraagt ze met een twinkeling in haar ogen. Johan lacht “ja natuurlijk!” En denkt even na. “Ik ben er wel voor in” zegt ze, “en volgens mij de rest ook wel”

Johan overdenkt het even. Hij stelt zich voor hoe Michelle door vier mannen inclusief hij zelf non stop genomen zal gaan worden.

De gedacht bezorgt hem een geile rilling. “Ik ben helemaal voor” zegt hij.

“ hoe gaan we dat aanpakken?” “Laat dat maar aan mij over” zegt Michelle. Snel kleden ze zich aan. Michelle kiest voor haar nieuwe witte blouse. Ze realiseert zich dat die zonder bh zijn uitwerking niet zal missen, aangezien de blouse licht doorschijnend is. Haar blauwe hotpants accentueert haar mooie bruine benen. Johan ziet haar, en fluit zacht tussen zijn tanden. “Wat zie je er superleuk uit zo” zegt hij.

Kom, we gaan een drankje doen!

Als ze beneden komen zit de rest al heerlijk in de middagzon op het terras. Michelle voelt de blikken van de anderen over haar lijf gaan. Ze voelt een heerlijke kriebel in haar buik. Irma heeft duidelijk ook haar best gedaan. Haar korte rokje bedekt amper haar billen, haar shirtje laat haar gebruinde buik bloot, en ook zij heeft haar bh achterwege gelaten. De sfeer is weer super relaxed, en na een paar biertjes stelt Michelle aan Irma voor om even een paar hapjes te maken in de keuken. Ze voelen de blikken van de mannen over hun lijf als ze naar de keuken lopen.

Als ze de hapjes aan het maken zijn, vertelt Michelle aan Irma over de fantasie die Johan en zij al een tijdje hebben. “Een echte gangbang? Jij met vier mannen?” Reageert Irma.

Haar ogen stralen nieuwsgierigheid en opwinding uit. “Ik vind het prima meid! Als jij ze alle vier een keer wilt, be my guest, ik heb vanmiddag al heerlijk genoten”.

Ze omhelzen elkaar even, en als vanzelf vinden hun lippen elkaar. “Wat een heerlijk geile vakantie” verzucht Irma, en laat haar handen nog even over Michelle’s borsten glijden.

Het is geweldig op het terras. Gezellig zitten ze te praten over de afgelopen dag. Er hangt een broeierige sfeer. Iedereen weet dat deze avond maar een vonkje nodig heeft om weer een erotische explosie te veroorzaken. Michelle voelt hoe vochtig haar string al is. Het vooruitzicht om door deze vier heerlijke mannen als lustobject genomen te worden maakt haar mateloos geil. Regelmatig merkt ze dat alle mannen zich zitten te verlekkeren aan Irma en haar. Ze geeft Irma een knipoog, en zakt heerlijk onderuit in haar stoel. Irma staat op, en gaat achter haar staan. “Volgens mij willen onze mannen dit zien” zegt ze, en knoopt langzaam de knoopjes van Michelle’s blouse los. Michelle voelt Irma’s handen in haar blouse glijden, en huivert even als ze haar borsten bloot legt. Ze ziet in haar ooghoek dat Peter even gaat verzitten, om zijn stijve pik meer ruimte te geven. Michelle voelt zich gewoon sletterig zo in haar blote borsten tussen de rest. Vanavond is voor haar. “Waarom alleen ik?” Lacht ze. De rest begrijpt de hint, en binnen no time vliegen de kledingstukken in het rond.

Jack wil zijn handen op de borsten van Irma leggen. Irma houdt hem tegen, en zegt met een lach en een knipoog “ik heb rust nodig na vanmiddag, maar Michelle is helemaal van jullie. Ik ga lekker kijken”

Michelle voelt vier paar ogen op haar lijf branden, en staat langzaam op. Ze knoopt haar broekje los, en laat het traag over haar heupen naar beneden glijden. Haar witte string is duidelijk vochtig tussen haar dijen. Even kijkt ze nog naar Johan, en ziet in zijn ogen en aan de bult in zijn short dat alle lichten op groen staan. Ze wandelt rustig naar het zonnebed in de tuin, zich bewust van de broeierige blikken van de mannen op haar lijf, ze draait zich om, en wenkt de mannen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Motorvakantie - 6

Zoek naar meer verhalen van Erolover...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Buurvrouw Ontdekt Haar...Door: Dolll
Gelezen: 1858x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw Dominant Streng
20-02
8.0
:: Opwindende AvondDoor: Nathalie
Gelezen: 2543x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Theater, Restaurant, Hetero, Spanning, Opwindend, Pijpen, Beffen, Likken, Neuken
19-02
7.9
:: Hoer: Marjan - 2Door: Barteljoris
Gelezen: 4279x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuen, Pijpen, Beffen, Tongzoenen, Vuistneuken
19-02
8.8
:: Online Naar Offline... - 2Door: Chris 1976
Gelezen: 2690x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vibrator, Edging, Lingerie, Slikken, Sletje
19-02
8.7
:: Sex Met Mijn... - 2Door: Dannoo
Gelezen: 6412x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Beffen, Geil
18-02
8.6
:: Lekkere OchtendsexDoor: Dannoo
Gelezen: 6210x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Vingeren, Nat Kutje
18-02
8.8
:: Femdom Autobiografie - 8Door: M
Gelezen: 2107x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
18-02
9.4
:: Hulp Bieden AanDoor: Marco
Gelezen: 9015x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Natura, Tattoo
18-02
8.9
:: Geile DagenDoor: Bram
Gelezen: 6303x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-02
7.0
:: Een Weekje Mallorca - Dag 1 -Door: Cornus_mas
Gelezen: 9973x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Hetero, Solo
17-02
8.8
:: Hoer: Marjan - 1Door: Barteljoris
Gelezen: 10256x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Privéhoer
16-02
8.9
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 9095x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.8
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 14589x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 15271x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 5428x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net