Opwindend.Net
Datum: 17-06-2018
Stemmen: 41x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 10292x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Anders Dan Anders
Door Mirum - Mijn Profiel Pagina

Wij omhelzen elkaar en jij geeft mij een zoen op mijn mond. Het voelt altijd goed met jou, of wij elkaar nu 2 weken of paar maanden niet hebben gezien, het weerzien is altijd fijn. Jij pakt mijn hand en wij lopen samen richting de bos ingang. Nadat wij onderling wat beleefde formaliteiten hebben uitgewisseld, kijken wij elkaar opnieuw diep in de ogen aan. Wij staan eventjes stil, ik voel een geile scheut door mijn buik trekken. Ik meen hetzelfde te lezen in jouw mooie ogen. Jij doet een stap naar voren en de ruimte tussen ons wordt kleiner. Hard pak jij mijn vlecht vast, die schuin over mijn schouder hangt, tegelijkertijd trek jij mijn hoofd opzij. Jij buigt naar voren en hangt met jouw mond boven de mijne, jij fluistert

" hier heb ik al veel te lang op moeten wachten". Eventjes ben ik van mijn stuk gebracht. Ik houdt van een harde aanpak, dat is nooit een geheim geweest. Dat jij dit nu doet, is een verrassing voor mij. Jij houd mijn hoofd in de greep en zoent mij heftig. Kort laat jij mij los."Zo wil je het toch? " zeg jij, " je wilt een sletje zijn?, nou laat dan maar eens zien". Jij duwt me richting een grote boom. Ik kijk snel om mij heen. Het lijkt rustig, ik heb sinds wij hier zijn slechts 2 mensen zien lopen met een hond. Ergens voelt het extra spannend, dat wij mogelijk gezien en bekeken worden, aan de andere moeten wij beide oppassen dat wij niet herkent worden. Wij horen niet bij elkaar! Al is dat voor nu even helemaal niet aan de orde.

Met jouw hand nog in mijn haar draai jij mij om. Ik sta nu met mijn gezicht richting de boom en met jouw vrije hand geef jij mij een paar flinke tikken op mijn kont. Ik slaak een klein gilletje, alles lijkt opeens zo onverwachts met jou. Ik voel mij wankel worden en grijp mij aan de boom vast. Mijn billen branden, het voelt zo heerlijk, het maakt mij geil. Jij laat mijn haar los, jij staat zo achter mij dat ik toch geen kant op kan gaan. " hmmmm zo mooi, zo lekker " zeg jij, terwijl jij door mijn jurk heen mijn borsten stevig masseert. Hard knijp jij in mijn tepels, ik kreun. Ondertussen glijdt jouw hand onder mijn jurk. Ik voel jouw handen langs mijn benen omhoog gaan, dan lijk jij verrast, jouw hand stopt en voelt onderzoekend. Ik draag geen panty maar kousen, jouw hand blijft hangen ter hoogte van de rand van de kous. Ik hoor nu ook zacht een kreun uit jouw mond. Met jouw grote handen omvat jij mijn volle billen, streelt ze, en plaagt ze. Dan trekt jij mijn jurk omhoog en doet een pasje achteruit en bekijkt mij van achteren. Koele wind waait langs de hete huid van mijn billen

Opnieuw pak jij mij bij mijn schouder en draait mij om, ik zie een blik in jouw ogen die ik nog niet eerder heb gezien, jij grijnst. Waarschijnlijk zie jij het hetzelfde bij mij, wij ontdekken elkaar hier terplekke opnieuw. Jij kijkt even snel om jou heen en maakt de riem van jouw broek los, vervolgens de knopen van jouw broek. Twee dwingende handen duwen mij naar beneden tot ik gehurkt voor je zit. Ik voel de ruwe boomschors schuren tegen mijn kont en voor mijn neus wipt jouw enorme stijve pik uit jouw boxer. Jij kijkt mij strak in mijn ogen aan, pakt en draait mijn vlecht om jouw hand. Met jouw andere hand pak jij, jouw harde pik vast en begeleidt deze naar mijn mond. Bijna als vanzelf open ik mijn mond en lik ik mijn lippen nat. " je wilt hem h" grom jij. Ik knik, en ik denk alleen nog maar aan hoe graag ik zijn mooie dikke pik wil proeven. "zeg het dan sletje, zeg dan wat je hebben wilt" hoor ik hem met een resolute stem zeggen. Ik verbaas mij over zijn manier van praten en zijn manier van doen, ik had nooit verwacht dat dit in hem zat. Het maakt mij zo mogelijk nog geiler. " Ik wil je pik zuigen, mag ik je pik in mijn mond alsjeblieft, ik wil je proeven" hoor ik mijzelf smekend zeggen. Nogmaals open in mijn mond en eindelijk laat jij, jouw pik in mijn mond glijden. Jij drukt gelijk diep door en laat me voelen wie de baas is, door stevig mijn mond te neuken. Ik ga gedwee in jouw tempo mee, probeer mijn balans te vinden terwijl jij hard doorpompt. Ik zet mijn handen op jouw bovenbenen, steun en leun op jou, mijn mond en keel maken soppende geluiden. Jij trekt jouw pik uit mijn mond, dikke draden spuug komen mee naar buiten, veegt het uit over mijn wangen en kin. " Vandaag ben je mijn sletje, hoor je dat?" "Mijn slet! Zeg het maar, van wie ben je? Nou?" Het klinkt zo zelfverzekerd. Jij torent hoog boven mij uit, helemaal nu ik zo voor jou zit. Jij kijkt letterlijk op mij neer, versterkt dat door jouw hand op mijn keel te drukken terwijl jij mij dwingt om je aan te kijken. "Ik ben van jou" fluiter ik. "Ik wil van jou zijn" zeg ik nogmaals. "Goedzo sletje, zo hoor ik het graag" is jouw antwoord. Jouw pik hangt voor mijn mond, ik lik jouw eikel, zuig zachtjes, neem jouw pik een stukje verder in mijn mond en draai met mijn tong rondom en over jouw eikel heen. Ik kijk jou aan, jij kijkt goedkeurend terug.

Lang laat jij mij niet mijn gang gaan, jij neemt de regie weer in handen en drukt mijn achterhoofd stevig tegen jou aan. Ik kan geen kant op, jouw pik zit zo diep. Ik voel de weerstand in mijn keel, het kan jou niet schelen, jij blijft door drukken. Tranen rollen over mijn wangen en zonder dat ik het kan tegen houden, begin ik te kokhalzen. Mijn keel knijpt om jouw pik heen. Net op tijd laat jij los, dik slijm vanachter uit mijn keel kleeft op jouw pik, het deert jou niet, het maakt jou geil. Opnieuw en opnieuw ram jij jouw pik in mijn mond, drukt door tot in mijn keel, tot mijn neus jouw buik raakt. Ik laat het gebeuren, laat jou doen wat jij wilt doen, ik doe mijn uiterste best voor jou, ik wil dit net zo graag als jij.

Ik hoor de snelle manier van jouw ademhaling, ik herken het, jij bent dan niet ver van jouw orgasme. Jij stopt, even ben ik van stuk gebracht. Ik was klaar om jouw heerlijke geil te ontvangen, te proeven en door te slikken. Maar jij trekt me overeind, met trillende benen sta ik voor jou. Jij zoent me vurig en ondertussen voel ik jouw handen overal. Jouw aanrakingen zijn stevig, ik geniet ervan. Jouw hand kruipt vanaf mijn knien langs de kousen omhoog, jij trekt mijn kanten hipster ruw opzij en vrijwel direct voel ik jouw vingers diep in mijn kutje. "Nat sletje, zo nat" hijg jij in mijn oor. Jij vingert mij hard, haalt dan jouw vingers uit mijn kutje en slaat paar keer met een vlakke hand op mijn kutje. Het petsende geluid klinkt hard in het bos en lijkt te weergalmen. Mijn eigen schreeuw gaat daarover heen. Jij duwt jouw andere hand op mijn mond. "Sssttt, zachtjes jij" bijt jij me toe. Ik concentreer mij, let op mijn ademhaling, maar moet op mijn lip bijten om stil te blijven. Jouw vingers gaan hard heen en weer en op en neer in mijn kutje, ik voel de druk toenemen. Je ziet mij worstelen om dit stil te ondergaan. " laat gaan, laat het gaan" hijg jij in mijn oor. Dat is net het zetje wat ik nodig heb. De druk ontlaadt zich, ik voel het warme vocht langs mijn benen mijn kousen nat maken. Ik voel de spettertjes neerkomen. Jij gaat door en door, ik voel het blijven komen. Golf na golf, ik blijf spuiten. Jij weet precies hoe je mij op het punt moet houden van een bijna constant orgasme. Mijn benen voelen als spaghetti, dit staande doen is nieuw voor mij, enorm geil en zwaar tegelijkertijd. Jij ziet het, pakt mij vast en neemt me in jouw armen. Jij zoent mij zacht en liefdevol in mijn hals.

Je laat mij even bijkomen, maar dan ook echt maar eventjes. De zoentjes veranderen in kleine bijtjes en likjes. Jij gromt weer in mijn oor en zegt "mijn beurt sletje". Jij geeft mij weer een flinke tik op mijn billen en zonder verdere aanmoediging daal ik af naar beneden. Jij bent nog net zo hard en stijf als eerst. Ik denk: jij moet hier net zo van genieten als ik. Ik ben zo dol op jouw pik, met het perfecte formaat. Ik pak jouw pik vast en trek hem rustig af. Ik zoen je ballen, lik ze nat, zuig ze n voor n in mijn mond. Ik zie je naar beneden kijken en even wisselen we een bijzondere blik uit, die mooie ogen, die lieve blik, eigenlijk zie ik een heel zachtaardige man.

Wij zoeken elkaar af en toe op, genieten dan voor meer 110 % van elkaar, om daarna weer terug te keren naar ons eigen leven. We delen dezelfde zonde en zijn gelukkig met de situatie zoals die is. Vandaag is anders dan onze andere afspraakjes, nieuwsgierig als jij bent, en zo open als wij zijn tegenover elkaar, heb jij vaak gevraagd naar mijn avonturen. Ik heb jou verteld over mijn voorkeuren en wensen voor een wat hardere aanpak. Ik lees nu ook in jouw ogen dat jij het leuk vindt, of het iets blijvends is of niet, dat maakt niet uit. Voor nu genieten wij gewoon allebei.

Ik pijp jou weer, jij geeft met jouw hand op mijn achterhoofd het tempo aan. Ik hoor jouw ademhaling weer veranderen. Jij zegt

" Ik ga je mondje volspuiten, en je zult het allemaal doorslikken braaf sletje van mij". Jij kreunt zachtjes " mmm ja zo... Ohhh jaaaa" In mijn mond voel ik jouw pik nog iets harder worden en dan pulseren. Jouw zaad schiet op mijn tong en in mijn keel. Meerdere dikke stralen belanden in mijn mond, het is veel en ik heb moeite om alles binnen te houden. Rustig laat ik mijn lippen rusten om jouw pik, zachtjes trek ik jou nog een beetje af. Als het pulseren stopt en ik zie dat jij je weer herpakt, laat ik jouw pik uit mijn mond glippen. Ik glimlach, kijk jou aan en open mijn mond. Ik laat jou zien wat jij mij gegeven hebt, speel er een beetje mee met mijn tong, slik het door en laat mijn geopende mond weer zien. Jij lacht hardop. "gek mens" zeg jij. En trekt mij aan mijn handen omhoog. " hmmm zo geil ben je". Kom wij gaan" zeg jij dan. We fatsoeneren onze kleding, jij pakt mijn hand. Samen lopen wij richting de auto, wij groeten ondertussen een paar wandelaars. Ze lijken ons vreemd aan te kijken. Het kan mij weinig schelen, ik voel me heerlijk en voldaan...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 5593x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.9
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 8097x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 11922x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 4226x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 9726x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn Nieuwe ManagerDoor: Dannoo
Gelezen: 11193x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
:: Bouwmarkt - 2Door: Herby
Gelezen: 10883x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Eerste Keer,
13-02
8.6
:: VerjaardagDoor: Tittyman
Gelezen: 10890x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-02
9.0
:: Elfie, Exhibitioniste - 3Door: Johnnie
Gelezen: 4043x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Familie
13-02
9.0
:: Mijn Man Geeft Mij Aan RicoDoor: GeileSaar
Gelezen: 6644x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-02
8.4
:: Verboden Vruchten #15:...Door: Kas41
Gelezen: 3316x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Beffen, Groepseks
12-02
9.3
:: Een Ode Aan AmandaDoor: Nate
Gelezen: 3372x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Passie, Liefde
12-02
8.6
:: De Tandartsassistente - 4Door: De Wandelaar
Gelezen: 8008x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.0
:: Spannende Middag Met RozaDoor: XKrisx
Gelezen: 5061x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tongen, Pijpen, Aftrekken, String, Orgasme, Sperma
12-02
7.9
:: VrouwenondergoedDoor: Marc
Gelezen: 6918x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geilen, Slipje, Masturberen
11-02
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net