Opwindend.Net
Datum: 19-06-2018
Stemmen: 20x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 4504x
Lengte: Gemiddeld
Heerser Harry - 2
Door RC.Amsterdam - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Heerser Harry - 1

RIA AAN HET WERK
(dit is het tweede deel van de serie Heerser Harry)

Een paar blokken lopen en ze is bij het bordeel aangekomen. Bij Lisa is de naam van de tent. Lisa is de eigenares die de dagelijkse gang van zaken doet en soms meewerkt, bij grote drukte. Harry had zijn afspraken met de pooier gemaakt, maar Lisa was als altijd goed op de hoogte.

Ria draagt de min of meer voogeschreven korte rok met net panties met een neukgat en een stel hoge plateau schoenen. Prima met haar stevige benen. Haar topje is minuscuul. Laat het middel bloot en de tieten in een schofterig dure BH tot haar recht komen.
Zo jij bent er klaar voor zag Lisa. Ria krijgt uitleg over de gang van zaken in het bordeel. Ook de gang zan zaken met extratjes wordt besproken Geld loopt geheel via Lisa. Er word natuurlijk uitsluitend met gewerkt. De barruimte, keurig ingericht en de langs de wanden hangende gordijnen geven een intieme sfeer en het overdag gevoel is geheel weg. Toiletten en douche ruimtes worden gewezen. Zeep, handdoeken ed worden geregeld na gebruik door een werkstertje. Aan de hand van een plattegrond wordt alles nog eens duidelijk gemaakt. Ze legt het veiligheidssysteem uit zette haar aan de bar en zag dat de billen van Ria goed op de kruk pasten zet een waterig wit wijntje voor haar neer en zei succes Chick. Dat Chick zou vanaf nu de werk naam van het dametje zijn. Geile naam dacht Ria - die houden we erin.

Voorzichtig neemt ze een slokje wijn en merkt dat er klanten binnen komen. Drie heren van zo rond de 50 die een mooie deal (zoals ze het noemen) te vieren hebben. Dus vrouwtjes en secretaresses thuis gelaten en aan de hoer. Lisa knipt twee keer met haar vingers en nog twee meisjes van dienst verschijnen. Evenals Chick in uitdagende kleding gestoken op hoge schoenen.
De kennelijke leider van het trio heren zwaait met een bundeltje bankbiljetten richting Lisa en zegt een meid aan de paal graag en mogen we de dametjes tippen? OK heren, als de normale vergoedingen maar eerst voldaan worden, U kent onze tarieven. Chick denkt net de kapper effe knippen en scheren toch? Maar alles loopt prima. De heren gebruiken bourbon en de dames uiteraard de bekende bordeel piccolotjes. Muziek en een vierde meisje geeft een strip act waarna ze naakt de paal gaat gebruiken. De drank, de naaktheid en de aanwezigheid van de dametjes doet de heren zweten en de eerste stropdassen worden losgetrokken en het duurt niet lang of de jasjes gaan uit De heren lopen wat heen en weer en keuren de dametjes alsof het een veemarkt is. Nou ja, zaken zijn zaken, toch en de dametjes staan in de verkoop. Een wat kalende er verder wel goed uitziende man komt op Chick af en zegt ik heet Willem. En jij? Chick en ze legt een hand vertrouwelijk op zijn arm. Nog een borrel? Ik heb ook dorst. Voor alles wordt gezorgt en ook pindatjes komen op de bar. Willem is opgewonden van dat naakte meisje aan de paal en vraagt Chick of ze dat ook kan. Ik ben geen paal dame grapt ze, maar naakt kan ik wel heel wat. Willem buldert. Kom dansen schatje. Een quick step op de kleine dansvloer die net groot genoeg is om met 4 paren heel close op te dansen. Dat close dansen wordt het dus met name ook gezien de gespeelde muziek. Willem legt zijn hand op het blote deel van de rug van Chick en kan zijn ogen niet van haar borsten afhouden. Zijn harde lid drukt op de. buik van Chick. Ze beweegt wat en Willem zegt "we hebben al betaald voor een beurt maar als ik je nou 200 extra geef wat wil je dan doen?" - Chick drukt zich wat dichter tegen hem aan want ze wil wat tijd winnen om even na te denken. Voor 300 krijg je een massage en een extra pijp beurt, uiteraard met. OK waar kunnen we terecht?
Eerst betalen is hier de gewoonte. Chick ontvangt 300, geeft het aan Lisa onder vermelding van waarvoor en neemt Willem mee naar een pees kamertje. Beiden doen een vlug wasje van onderen, Willem krijgt zijn eerste condoom en Chick laat zich door hem neuken en geeft ter stimulering een schitterend kreun steun hijg en schreeuw vertoning. Willem komt zwetend als een otter en Chick gilt en doet alsof. Ze doet het condoom af en in het ervoor bestemde bakje en laat hem plaatsnemen op de massagetafel. Chick neemt wat olie op de handen en begint de massage. Gelukkig wilde Harry dat ook wel vanwege zijn boksen dus heeft Chick enige ervaring. Willem geeft aan heel tevreden te zijn met de massage. Hij moet nu op zijn rug, krijgt een nieuw condoom en wordt gepijpt. Chick weet wat dat betreft van wanten en opnieuw komt Willem klaar. Brullend deze keer.
Chick laat hem even uitpuffen en dan is het douchen en aankleden.
Aan de bar drinken ze nog wat krijgt Lisa complimenten over het personeel en de bediening (Chick dus) en mag Chick 100 extra rechtstreeks ontvangen. Als een bonus.

De middag is voor de heren om en de vrouwtjes wachten en morgen weer de secretaresses.
In Bij Lisa treedt een kortstondige rust in. Lisa spreekt Chick aan "dat met die extratjes heb je prima behandelt, dus nog een 100 voor jou. Overigens een van de meisjes is ziek, hoe zit je vanavond?" Ik ben wel beschikbaar, zal ik blijven en kan ik dan wat eten? Er is een diner ploegje en natuurlijk kan je mee eten. Fijne samenwerking zo.

Gedurende die avond treft ze een paar leuke klanten en durft ze zich wat te laten gaan. Een paar keer komt ze klaar en bij een leuke vent heftig. Zaken zijn zaken, maar erg geil is erg geil meent Chick. Het werk liep verder en ook de volgende middag allemaal ongeveer hetzelfde. Er waren geen lastige klanten en iedereen was tevreden. Die dinsdagavond zou Harry pas laat thuis komen dus had Chick alle tijd voor wat rust, douche en een hap eten.Tegen tienen kwam Harry thuis. Ria zat als gewoonlijk in haar kamerjas op hem te wachten. Ze zag dat hij moe was een aanbod voor een hapje afsloeg er was al pizza op het werk geweest. Maar een driebubbele bourbon met veel ijs, daar ging hij wel voor. Op de bank stak hij meteen een vinger in haar kut en vroeg hem of er iets bijzonders was voorgevallen. Eigenlijk niet zei ze en vertelde over het groepje gasten in het bordeel en het aftrekken en pijpen van de avond. Ze werd onrustig want vingeren dat kon ie en Ria kreeg er nooit genoeg van. Sommige "vriendinnen" noemden haar wel een echte nymfomane maar dat snapte ze nooit. Werd van vrouwen wel gezegd maar dat kerels de hele dag aan niks anders dachten was kennelijk heel gewoon. Die vriendinnen waren volgens Ria dus gewoon jaloers.

Harry wilde nog een borrel en ze moest zelf ook wat nemen. Nou nou, cheers. Harry stond op, zei haar de kamerjas uit te doen, liet zijn broeken zakken, stapte uit de schoenen deed de sokken uit, pakte haar beet en bracht plompverloren zijn lid in haar schacht die door het vingeren in elk geval goed gesmeerd was en neukte Ria zoals ze in heel lang niet door hem geneukt was. De wetenschap van haar aktiviteiten was voor hem dus de opwind factor. Ze kwamen min of meer tegelijk klaar, hij trok haar naar bed ze moest de rommel maar de volgende ochtend opruimen neukte haar nog eens en viel in slaap.
Dat vond Ria een goed idee en ze sliep ook in.

De volgende midag in Bij Lisa leek het BAU - de gebruikelijke gang van zaken te zijn totdat er een heer binnenkwam waar Chick het niet van had verwacht. Het was een type dat bij haar verderop in de straat woonde en als erg rustig en vriendelijk overkwam. Lisa riep Chick hij vraagt speciaal naar jou, heeft het bijzondere tarief betaald en je bent vrij dus, aan de bak meisje. Hij stelde zich voor als Karel en deelde haar mede dat ze door Harry express was aanbevolen. Nou een klant is een klant, dus wat drinken en naar het pees kamertje. Dat bijzondere tarief betekende dat hij alle aandacht zou krijgen, massage en meerdere keren neuken en pijpen zoals gewenst. Alles met uiteraard. Chick trok haar kleren uit op slip en schoentjes na. Karel bekeek haar met kennelijk genoegen deed de kleren ook uit en stapte op haar toe. Chick plaatste het condoom en vroeg wat gaan we doen? Neuken? Pijpen? Of eerst massage? Hij wilde eerst gepijpt, daarna een massage en daarna neuken. Zo gedaan, klant is koning, toch? Gezien het bijzondere tarief mocht het allemaal wel eventjes duren en nadat Karel zijn slot douche had gehad en zij zelf ook weer schoon in de kleren was kon ze om vijf uur naar huis gaan.

Daar zat Harry de Heerser al op haar te wachten.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Heerser Harry - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Dubbelleven - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 3028x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-09
8.8
:: Een LogeDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 4053x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-09
8.0
:: Airbnb Slipjes En MeerDoor: Tom85
Gelezen: 3450x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slipjes, Sex, Pijpen, Gedragen, Ondergoed, Vochtig
19-09
8.7
:: Huismoeders In De Buurt - 2Door: Black-Drent
Gelezen: 9869x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Anaal, Orgasme,
18-09
8.7
:: Hostel BezoekDoor: Ontdekkend
Gelezen: 5001x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantiesex
18-09
8.4
:: Een Grap Wordt WerkelijkheidDoor: Kareltje
Gelezen: 10996x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-09
8.1
:: Wij Met De BuurvrouwDoor: Baba
Gelezen: 12842x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Pijpen, Neuken, Mondje, Kontje, Klaarkomen, Spuiten, Oraal, Blowjob
18-09
8.4
:: Geile Evelien - 21Door: Barteljoris
Gelezen: 2870x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Romantisch, Strand, Seks In De Open Lucht
18-09
9.0
:: Esther En Haar Moeder - 2Door: Michaelus71
Gelezen: 10775x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-09
8.6
:: Mijn Vrouw Showen - 11Door: Candaul
Gelezen: 5354x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
17-09
8.0
:: Het Meer - DesiDoor: Curious247
Gelezen: 8184x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-09
8.9
:: Samen Op StalDoor: Dannoo
Gelezen: 9569x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Borsten, Neuken, Aftrekken, Beffen, Spuiten
16-09
8.5
:: Madeleine, BuufDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 11826x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-09
7.6
:: Weer Een Weekje VerderDoor: Chan Van Alphen
Gelezen: 5026x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Snachts, Geil, Opdracht, Webcam
16-09
6.6
:: Zomervakantie Door: Tendebulll
Gelezen: 9393x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-09
8.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 603