Opwindend.Net
Datum: 28-06-2018
Stemmen: 37x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 7471x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Toy Boy - 5
Door Harry - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Toy Boy - 4

“We doen het anders” zei Erna “Ze komt bij mij, ik maak een slaatje, giet haar vol drank en kom voor het dessert bij jullie. Jij Ruud komt niet in beeld, stelt je verdekt op. We blinddoeken haar en leggen haar op de glazen tafel. Jullie zorgen voor ijs, aardbeien, bananen, blokjes ijs en als we geluk hebben is ze bloot én geblinddoekt. Dan Ruud kom jij, we geven haar dessert in de mond en dan maak je haar aan en neuk je haar. Wanneer je klaar bent en zij is klaar mag de blinddoek eraf en ziet ze wie haar net neukte. Zo simpel wordt dat” zei Erna. We tafelden lang, overgoten alles met champagne en lieten onze fantasie de vrije loop.

We installeerden ons daarna aan het zwemdok, zwommen onze baantjes en neukten wat. Erna kon het beste neuken, maakte ook het meeste lawaai bij het klaarkomen, niet direct een voordeel. Liesbeth kon van de twee het beste pijpen, heerlijk. We rollebolden wat met z’n drieën. Erna vertrok tegen half zes, bloot het bos door. “Die Erna, die zou in haar blootje gaan winkelen” zei Liesbeth. “Geil” zei ik. De drank had ook bij ons de namiddag beïnvloed. We liefkoosden mekaar, ik likte haar lekkere borsten en lepelde met m’n tong haar dweilnatte kut uit. Ze verging in haar hilariteit. We douchten de producten van het zwemwater eraf, zeepten mekaar in en bleven lang onze lijven met warm water spoelen, verrukkelijk. Zij frommelde haar muis tegen m’n kontje en dijen.
Ik kon haar niet tegenhouden.

Ik reed naar de supermarkt voor fruit en ijs en zette tegen zevenen alles klaar voor de ceremonie. Ik durfde er veel op verwedden dat Gina verleid werd door Erna en ze haar dubbele neukmachine die ze in haar badkamer heeft staan, liet zien en uitproberen. Als het zo was dan zouden die geile dames hier niet voor negen uur zijn. Erna kwam uit het bos, en riep van ver “Hela we zijn er, we zijn er”. Ik ging me verdekt opstellen. Vanuit de salon had ik een overzicht op de tuin en het poolhouse waar het tweede aperitief van vanavond werd geserveerd. Champagne zonder twijfel.

Erna kleedde zich uit en sprong in het water, Gina volgde haar. Ze schenen het opnieuw goed met elkaar te kunnen vinden. Zetten zich na één baantje op de rand van het zwembad. Erna nam het initiatief en tongde haar hartstochtelijk. Liesbeth keek passief toe. Het bleef hartstochtelijk tussen die twee. Ze speelden wat met mekaars lijven, giechelden en vingerden mekaar. Toen ze aan het vingeren begonnen ontkleedde Liesbeth zich en zwom naar de twee tortelduifjes toe. Ze vervoegde zich voorbeeldig. Hun hele minnespel hoorde toe in een film van Fellini. Allen waren ongeneeslijk onverzadigbaar. Ik wou dat Liesbeth me nu pijpte.

Ze tongden, beften, rimden, alles hoorde erbij. Erna gaf de orders. Gina was ros geworden, stond haar goed, ik had haar een vijftal jaren niet meer gezien. Grote uiers, prachtige tepels, een wijde kut, een huid vol chemie om altijd te likken en te aaien. Die chemie bezaten de twee lekkere dames ook. Ik liep al met een stijve en het feest was nog niet eens bezig. Na een mooi uitgevouwen liefdesspel zwommen de dames terug deze kant op. Deden hun zijden doeken om en bestegen de trappen van het huis. Ze bleven giechelen en mekaar aaien.
Liesbeth legde uit wat er zou gebeuren, het neuken verzweeg ze en ze bond haar blinddoek voor en leidde haar op de glazen tafel.

“Koud” gilde ze. “Dat went wel” zei Erna. Bloot op tafel met hakjes aan. Ze hadden onthouden dat dit een fetisj van me was. Ik was onzichtbaar en kon haar van dichtbij komen bekijken. Haar gelaat was niks veranderd buiten haar haarkleur, foef netjes geschoren en borst groot en lekker, een restaurantbuikje en mooie dikke billen en mooie benen. Gewoon een 9 op 10, maar dat is zeer individueel. Liesbeth goot Champagne in de romers. We spuwden één voor één onze slokken Champagne in haar mond. Likten haar tepels tot grote knoppen, aaiden haar lipjes. Liesbeth maakte een aardbei schoon en opende haar kut, en stak de aardbei bij Gina op. “Uitlikken” zei ze tegen mij. Ik puntte m’n tong onderaan haar kut, omcirkelde met m’n punt haar orgaan. “Je bent een man” zei Gina “Ik voel je stoppels”.

Ik gaf geen kik, ik liet de aardbei in m’n mond glijden en smelten. Ik stak voorzichtig twee vingers in haar kut en geilde haar een beetje op voor zover dit nog niet gebeurd was. Ik likte m’n vingers af en erkende de smaak van haar slijm. Natuurlijk herkende ik dat niet, er was teveel tijd overheen gegaan. Het was wel lekker. De twee dames waren naarstig bezig met ijs en ijsblokjes, een banaan in haar kut, nee die moest eens afbreken en ik zou nog ten tonele verschijnen met m’n act. We waren allemaal netjes bedwelmd door de drank. Liesbeth en Gina bekommerden zich om mekaars en Gina’s seksueel genot. Shotjes met champagne in de monden, de sterren en de vagina’s.

Ik begon aan het prettige werk. Ik schoof Gina over het glas tot haar kontje op de rand van de tafel. De tafel was glad door gesmolten ijs, champagne en kwijl.
Ik befte en befte Gina. Liesbeth had me geholpen Gina op de rand te brengen en bleef achter me staan. Ik was gebukt naar Gina’s spleet die ik likte, Erna stond aan de andere kant van de tafel, hield Gina’s hoofd met beide handen vast en tongde haar opgewonden. Liesbeth greep m’n janus, hard en al vastberaden, zette zich op de knieën en rimde me. Gewoon zalig. Gina en Erna waren erg opgewonden. Ik nam m’n harpoen in eigen handen en plantte die bij Gina in. De muziek werd bijgestaan door een geil geluid. Ik ramde m’n instrument twee keer in haar lijf, nam haar met handen van de tafel en legde haar op het tapijt. M’n penis, dik en gezwollen, bleef in haar kut en ik neukte haar verder. Ik ontdeed haar van haar blinddoek.

“En Ruud, lekkere vent, neuk me voort”. Ik verschoot en zij verschoot tegelijkertijd de volle lading. En bleef voort neuken tot ze nog en nog kwam. We waren nat van zweet, goesting en spuiten. Ik tongde haar vol passie. Met behulp van de toeschouwers klommen we recht en uit onze droom terug in de realiteit. We omhelsden mekaar, ik voelde Liesbeth’s vinger die nog eens door m’n aars ging en beloonde haar met een tong.

Liesbeth troonde ons mee naar de salon, kleedjes om en hakjes aan. De verhitste sfeer kalmeerde tot een beschaafd niveau. “We kunnen mekaar niet blijven beminnen” zei Erna. “Ik weet zo niet” zei ik, “Dit geluk ken ik niet, drie bloedmooie vrouwen, voor elkaar en voor mij, ik voel m’n piemel niet meer”.
“Ruud, na zo’n lange tijd ertussen, waaraan heb ik het verdiend? Ik kan niet zeggen dat je me neukt als toen, dat ben ik helaas vergeten. Maar het doet goed dat je onthouden hebt wat ik je heb geleerd. Als we het nu toch zo lekker hebben met mekaar, laat ons hier allemaal blijven slapen en laat ons bedenken van één huis tot ons huis te maken”. En of dat kon?

Einde verhaal of hebben jullie nog inspiratie?

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Hoer: Marjan - 2Door: Barteljoris
Gelezen: 2640x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuen, Pijpen, Beffen, Tongzoenen, Vuistneuken
19-02
9.4
:: Online Naar Offline... - 2Door: Chris 1976
Gelezen: 2092x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vibrator, Edging, Lingerie, Slikken, Sletje
19-02
8.8
:: Sex Met Mijn... - 2Door: Dannoo
Gelezen: 4872x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Beffen, Geil
18-02
8.7
:: Lekkere OchtendsexDoor: Dannoo
Gelezen: 4603x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Vingeren, Nat Kutje
18-02
8.8
:: Femdom Autobiografie - 8Door: M
Gelezen: 1864x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
18-02
9.2
:: Hulp Bieden AanDoor: Marco
Gelezen: 8382x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Natura, Tattoo
18-02
8.9
:: Geile DagenDoor: Bram
Gelezen: 6124x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-02
7.0
:: Een Weekje Mallorca - Dag 1 -Door: Cornus_mas
Gelezen: 9679x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Hetero, Solo
17-02
8.8
:: Hoer: Marjan - 1Door: Barteljoris
Gelezen: 9665x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Privéhoer
16-02
8.9
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 9044x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.8
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 14434x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 15147x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 5347x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 11604x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn... - 1Door: Dannoo
Gelezen: 13823x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net