Opwindend.Net
Datum: 24-06-2018
Stemmen: 15x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 5010x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Gewoon Op Kantoor - 5
Door Leo - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Gewoon Op Kantoor - 4

Vandaag hing er een apart sfeertje op kantoor. Eind van de dag was er een bedrijfsborrel met barbecue. Het leek alsof de mensen vandaag meer ontspannen waren dan op een gewone werkdag.

Tim en Sascha hadden het erover wat ze konden verwachtten. Sascha hoopte op huisgemaakte salades, kip of gamba’s op grote spiesen of het grillen van vis, vlees en worstjes en ook op vegetarische gerechten. Tim had geen voorkeur. Een goede burger ging er altijd wel in. En voor ze er erg in hadden verliep de discussie een beetje schunnig. Tim dacht leuk te zijn en vroeg Sascha of boerenkool een mannelijk woord of een vrouwelijk woord was. Sascha wist het niet en Tim antwoordde dat boerenkool een vrouwelijk woord was want er ging een hele worst in. Sascha kon er wel om lachen.

En voor ze er erg in hadden was het zover. Het was er gezellig. Het eten was goed en er was een diversiteit aan drank. Er werden sterke verhalen verteld door de collega’s waaronder eentje van twee collega’s die in de parkeergarage betrapt waren tijdens de vorige borrel terwijl ze de liefde bedreven. Het veroorzaakte wat hilariteit onder de collega’s maar bracht Sascha op een idee.

De avond vorderde en de sfeer was goed. Door de vele drank was de sfeer er gemoedelijk. Inmiddels waren de eerste collega’s al vetrokken en langzamerhand kwam er een einde aan een gezellige avond. Tim zocht Sascha op omdat ze samen zouden weggaan. Hij kon haar nergens vinden. Hij liep naar de afdeling maar ook daar was ze niet te vinden. Plots voelde hij een korte trilling van zijn mobiel. Het was een app van Sascha. Ze stond bij de auto in de garage. Tim liep snel naar de lift op weg naar de garage. Eenmaal in de garage liep hij naar zijn auto toe maar kreeg wederom een app van Sascha met de tekst schoonmaak hok. Tim vermoede nu dat Sascha misschien wel iets ondeugends in petto had. Hij keek een paar keer om zich heen en spoede zich naar het hok.

Inderdaad, daar stond Sascha met een ondeugend lachje hem op te wachtten. Ze kuste hem direct op de mond en hun tongen rolden over elkaar. Tim voelde dat hij een harde kreeg terwijl Sascha er zachtjes aan voelde tijdens het zoenen. Sascha begin langzaam wat trekkende bewegingen te maken. Tim stopte even en probeerde snel zijn rits open te doen. Met een vloeiende beweging haalde hij zijn harde pik eruit. Sascha pakte het met beide handen vast en begon zachtjes trekkende bewegingen te maken terwijl ze elkaar wederom aan het tongen waren.

Ze ging door haar knieën en pakte zijn pik stevig vast en krulde haar lippen langzaam om zijn eikel en liet vervolgens haar tong bedachtzaam over het puntje glijden en bewoog het tegelijkertijd met haar handen op en neer. Ze wisselde dit af door zijn ballen zachtjes te masseren en er licht aan te trekken. Ze likte zijn pik van boven naar beneden en ook de zijkanten. Eerst met kleine likjes en daarna met langere halen. Eenmaal weer in haar mond draaide ze met haar tong rondjes om zijn eikel. Tim voelde de behoefte om haar nu meteen te neuken voordat hij door het pijpen klaar zo komen.

Hij trok snel haar rok omhoog en haar slipje naar beneden. Tim ging achter Sascha staan en trok haar dicht naar zich toe terwijl hij haar van achteren penetreerde. Voorzichtig begon hij haar ook te stimuleren door over haar clit te wrijven tijdens het stoten. Steeds harder en harder ging hij terwijl Sascha zachtjes kreunde. Hij stopte even om zijn broek los te maken en zijn onderbroek te laten zaken. Sasch draaide zich om en Tim tilde haar op en duwde haar voorzichtig tegen de muur aan, terwijl zij haar benen om hem heen sloeg. Hij liet zijn pik in haar natte kut glijden en ging door met stoten terwijl ze voorzichtig sabbelde aan zijn oor. Sascha had zo’n een gevoel van genot en opwinding dat ze een punt bereikte waarop het niet meer lekkerder kon worden en alle opgebouwde spanning tot ontlading kwam. Ze voelde de eerste samentrekkingen. Die waren zeer intens, daarna verzwakten ze.

Tim wist dat ze was klaargekomen. Hij stopte even. Sascha ging van hem af en nam zonder aarzelen zijn pik in haar mond en masseerde de top van zijn penis met haar tong in combinatie met het zuigen. Ze bewoog langzaam haar hoofd licht op en neer. Waarbij ze na een tijdje zijn pik steeds iets dieper in mond nam bouwde zo de spanning voor hem op. Tim voelde dat hij bijna klaar ging komen en gaf dat aan. Sascha voelde kort daarop de korte golfjes sperma tegen de binnenkant van haar wang en gehemelte spuiten en wachtte tot het laatste moment om alles door te slikken nadat hij zich terug getrokken had.

Ze fatsoeneerden zich zo snel mogelijk en
liepen naar de auto toe waarna ze naar de uitgang reden. Bij het uitrijden kwamen ze de conciërge tegen. Ze wensten hem nog een fijne avond waarop hij vroeg ze een leuke worstenmop wilden horen


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Gechanteerd Door Frans LeraresDoor: Sex Addict
Gelezen: 5899x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gechanteerd, Lerares, Handboeien, Pijpen, Ontmaagd,
21-03
8.7
:: Ex Lerares Door: Ton
Gelezen: 5544x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-03
7.8
:: Femdom Autobiografie - 9Door: M
Gelezen: 997x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
21-03
7.2
:: Ze Viel Me Meteen OpDoor: Realhot
Gelezen: 4923x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Massage, Oraal, Bodyshot, Doggystyle, Facial
21-03
9.0
:: Een Zonnige DagDoor: Nelis
Gelezen: 3718x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf
20-03
7.0
:: Meet Me In The Dark - 3Door: Longone
Gelezen: 1221x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.2
:: Zijn Eerste Blanke PoesjeDoor: Simone
Gelezen: 10776x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Interraciaal, Pijpen, Beffen
20-03
8.8
:: Ondeugende Buurvrouw - 1Door: MrGhost
Gelezen: 16998x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.4
:: Geocachen ThuisDoor: Betsy
Gelezen: 4924x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verwennen En Genieten
20-03
8.8
:: Paula, De Nymfomane...Door: Johnnie
Gelezen: 6703x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
8.8
:: Bijzonder Verzoek - 2Door: Rednas
Gelezen: 6325x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken
19-03
8.6
:: E-dating; Sandra En... - 1Door: Robeteros
Gelezen: 4955x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Massage, Beffen En Squirten
18-03
8.7
:: Bijzonder Verzoek - 1Door: Rednas
Gelezen: 11272x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.3
:: Geocachen: Een Bijzondere DoosDoor: Anneke
Gelezen: 8255x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ziek, Onverwacht En Vreemd
17-03
8.5
:: Aliens Onder Ons - 23Door: Travestiet
Gelezen: 2179x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag Sex, Trio, Pijpen, Massage
17-03
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net