Opwindend.Net
Datum: 24-06-2018
Stemmen: 15x
Cijfer: 6.8
Gelezen: 4376x
Lengte: Kort
Online Lezers: 1
Sex Chronicles - Carriere Vrouwen Neuken
Door RC.Amsterdam - Mijn Profiel Pagina

Ga je lekker geiltje, vroeg hij fluisterend in haar oor, want hij voelde de warme stroom langs zijn in haar kut geplaatste lul lopen. Een soort instemmend gemurmel was de reactie van die heerlijke vrouw onder hem die zich door hem bijna verpletterd voelde en daarvan genoot. Haar vingers klauwen in zijn schouders en rug en ze probeert hem helemaal in zich te trekken. Hij grijpt haar steviger vast en voelt dat ze weer komt. Hij maakt het af en komt brullend als de eerste Alfa op de rots, de vrouw rillend en trillend onder zich mee sleurend over de wit water rivier.

Wat eerder op de dag had hij haar ontmoet. Ze zag er heerlijk uit. Goed gekleed met een strakke kokerrok tot halverwege de kuiten, kousen en hakjes eronder en een blouse met een jasje erboven. Keurig kort kapsel en een duidelijk zichtbare doch zeer naturelle make up die de sensuele lippen accentueerde.
Het klikte, zo van wham en voor ze het zich beiden realiseerden hadden ze een kamer in een hotel genomen en troffen ze elkaar in bed, naakt, geil en willig.

Haar schaamlippen werden door zijn lid uiteengedreven en dat verhevigde de geile golven in haar lijf. Ze klemde zich harder tegen hem aan want ze werd meegesleurd, genietend, op de woeste golven van zijn hartstochtelijke aanvallen. Nu was hij diep in haar en ze voelde zich aangeraakt en extra geprikkeld op de gevoelige vrouwelijke plekjes. De klit gloeide en haar vochtafscheiding was groter dan ooit. Trillend en rillend onderging ze de roes van het orgasme dat werd opgewekt en dat haar deed exploderen met een heese kreet en een heerlijke ontspannende ontlading in haar onderbuik die nog lang bleef nawerken. Gelukkig hield haar minnaar haar stevig vast.

Angela, 47 een schitterende sjieke welgestelde dame van goede familie had de boy voor de hele middag gehuurd. Voorafgaand aan deze beurt had ze een heerlijke ontspannende massage van hem gekregen die haar lichaam geheel gereed maakte voor de perfekte coitus. De boy was echt om te genieten, nog geen 30, gespierd, mooi wasboord, kort haar en goed gewassen en geschoren en ruim voldoende ervaring. Angela had genoten en bleef, toen hij weg was, nog lange tijd nagenieten in bed met wat drank, haar dijen samenknijpend en haar kutje en borsten masserend om het gevoel van opgewekte geilheid en de verwerking daarvan zo lang mogelijk vast te houden.

De vochtige plekken in de lakens, van haar afschedingen, raakten ook haar billen en rug en ze besloot een douche te nemen en daarna het bed te verschonen. Onder de douche gebruikte ze de knop om de harde, warme straal te maken die haar altijd zoveel plezier bezorgde.

Later op de avond realiseerde ze zich dat haar vriendinnen over dat bureau van die boy niets teveel hadden gezegd maar ze bedacht ook dat ze nu eigenlijk nog veel meer wilde.
En het vriendinnen weekend, waar de dames zich sexueel zullen vermaaken, is pas over twee weken.

De volgende morgen moest ze weer naar het werk. Ze maakte deel uit van het MT van een sub divisie van een multinational. Ze was al jaren bezig met door het glazen plafond heen breken. Een minderheid in het MT was aan haar kant, velen vonden dat maar niets vrouwen in het MT en er was het gebruikelijke groepje aarzelaars.

Voor het iets lagere niveau waren vijf nieuwe mensen aangenomen. Twee ervan waren vrouw kon Angela constateren. Een van die dames had ze al eerder ontmoet toen ze ontdaan aan Angela vertelde dat ze door een Manager vlak voor zijn benoeming (en waarschijnlijk ook haar benoeming) als minnares aan de kant was gezet. Angela had daar een "zich omhoogneuken" gevoel aan over gehouden.

Ze maakte lange dagen en na het werk ging ze rechtstreeks naar huis, at een hapje, dronk een drankje ging slapen en de volgende dag weer verder. Vrijdagavond laat was het week end. Angela ging naar een goede sauna, ontspande en kon thuis goed slapen.
Tijdens het ontwaken realiseerde ze zich dat ze bloed geil was. Ze bestelde voor de Zaterdagavond een jongen, nam een douche en ging wat inkopen doen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 5491x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.9
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 7938x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 11861x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 4206x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 9688x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn Nieuwe ManagerDoor: Dannoo
Gelezen: 11155x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
:: Bouwmarkt - 2Door: Herby
Gelezen: 10800x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Eerste Keer,
13-02
8.6
:: VerjaardagDoor: Tittyman
Gelezen: 10861x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-02
9.0
:: Elfie, Exhibitioniste - 3Door: Johnnie
Gelezen: 4030x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Familie
13-02
9.0
:: Mijn Man Geeft Mij Aan RicoDoor: GeileSaar
Gelezen: 6634x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-02
8.4
:: Verboden Vruchten #15:...Door: Kas41
Gelezen: 3306x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Beffen, Groepseks
12-02
9.3
:: Een Ode Aan AmandaDoor: Nate
Gelezen: 3368x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Passie, Liefde
12-02
8.6
:: De Tandartsassistente - 4Door: De Wandelaar
Gelezen: 7995x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.0
:: Spannende Middag Met RozaDoor: XKrisx
Gelezen: 5059x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tongen, Pijpen, Aftrekken, String, Orgasme, Sperma
12-02
7.9
:: VrouwenondergoedDoor: Marc
Gelezen: 6916x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geilen, Slipje, Masturberen
11-02
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net