Opwindend.Net
Datum: 24-06-2018
Stemmen: 14x
Cijfer: 6.8
Gelezen: 4246x
Lengte: Kort
Sex Chronicles - Carriere Vrouwen Neuken
Door RC.Amsterdam - Mijn Profiel Pagina

Ga je lekker geiltje, vroeg hij fluisterend in haar oor, want hij voelde de warme stroom langs zijn in haar kut geplaatste lul lopen. Een soort instemmend gemurmel was de reactie van die heerlijke vrouw onder hem die zich door hem bijna verpletterd voelde en daarvan genoot. Haar vingers klauwen in zijn schouders en rug en ze probeert hem helemaal in zich te trekken. Hij grijpt haar steviger vast en voelt dat ze weer komt. Hij maakt het af en komt brullend als de eerste Alfa op de rots, de vrouw rillend en trillend onder zich mee sleurend over de wit water rivier.

Wat eerder op de dag had hij haar ontmoet. Ze zag er heerlijk uit. Goed gekleed met een strakke kokerrok tot halverwege de kuiten, kousen en hakjes eronder en een blouse met een jasje erboven. Keurig kort kapsel en een duidelijk zichtbare doch zeer naturelle make up die de sensuele lippen accentueerde.
Het klikte, zo van wham en voor ze het zich beiden realiseerden hadden ze een kamer in een hotel genomen en troffen ze elkaar in bed, naakt, geil en willig.

Haar schaamlippen werden door zijn lid uiteengedreven en dat verhevigde de geile golven in haar lijf. Ze klemde zich harder tegen hem aan want ze werd meegesleurd, genietend, op de woeste golven van zijn hartstochtelijke aanvallen. Nu was hij diep in haar en ze voelde zich aangeraakt en extra geprikkeld op de gevoelige vrouwelijke plekjes. De klit gloeide en haar vochtafscheiding was groter dan ooit. Trillend en rillend onderging ze de roes van het orgasme dat werd opgewekt en dat haar deed exploderen met een heese kreet en een heerlijke ontspannende ontlading in haar onderbuik die nog lang bleef nawerken. Gelukkig hield haar minnaar haar stevig vast.

Angela, 47 een schitterende sjieke welgestelde dame van goede familie had de boy voor de hele middag gehuurd. Voorafgaand aan deze beurt had ze een heerlijke ontspannende massage van hem gekregen die haar lichaam geheel gereed maakte voor de perfekte coitus. De boy was echt om te genieten, nog geen 30, gespierd, mooi wasboord, kort haar en goed gewassen en geschoren en ruim voldoende ervaring. Angela had genoten en bleef, toen hij weg was, nog lange tijd nagenieten in bed met wat drank, haar dijen samenknijpend en haar kutje en borsten masserend om het gevoel van opgewekte geilheid en de verwerking daarvan zo lang mogelijk vast te houden.

De vochtige plekken in de lakens, van haar afschedingen, raakten ook haar billen en rug en ze besloot een douche te nemen en daarna het bed te verschonen. Onder de douche gebruikte ze de knop om de harde, warme straal te maken die haar altijd zoveel plezier bezorgde.

Later op de avond realiseerde ze zich dat haar vriendinnen over dat bureau van die boy niets teveel hadden gezegd maar ze bedacht ook dat ze nu eigenlijk nog veel meer wilde.
En het vriendinnen weekend, waar de dames zich sexueel zullen vermaaken, is pas over twee weken.

De volgende morgen moest ze weer naar het werk. Ze maakte deel uit van het MT van een sub divisie van een multinational. Ze was al jaren bezig met door het glazen plafond heen breken. Een minderheid in het MT was aan haar kant, velen vonden dat maar niets vrouwen in het MT en er was het gebruikelijke groepje aarzelaars.

Voor het iets lagere niveau waren vijf nieuwe mensen aangenomen. Twee ervan waren vrouw kon Angela constateren. Een van die dames had ze al eerder ontmoet toen ze ontdaan aan Angela vertelde dat ze door een Manager vlak voor zijn benoeming (en waarschijnlijk ook haar benoeming) als minnares aan de kant was gezet. Angela had daar een "zich omhoogneuken" gevoel aan over gehouden.

Ze maakte lange dagen en na het werk ging ze rechtstreeks naar huis, at een hapje, dronk een drankje ging slapen en de volgende dag weer verder. Vrijdagavond laat was het week end. Angela ging naar een goede sauna, ontspande en kon thuis goed slapen.
Tijdens het ontwaken realiseerde ze zich dat ze bloed geil was. Ze bestelde voor de Zaterdagavond een jongen, nam een douche en ging wat inkopen doen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Het HuissletjeDoor: Avontuurtjesvaneenstudent
Gelezen: 1907x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-11
9.3
:: Natte Droom Of Niet?Door: Realhot
Gelezen: 752x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Hardcore, Spanning
19-11
9.6
:: De Kickboxer - 2Door: Jordy20
Gelezen: 678x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Verliefdheid
19-11
9.5
:: Geilste Meisje Van De Klas - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 779x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-11
8.3
:: Mijn GolfjeDoor: CamperVan
Gelezen: 2944x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-11
8.9
:: De Parel Van São Tomé - 1Door: Quasi
Gelezen: 1252x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afrikaanse, Beffen, Neuken
18-11
8.9
:: Stoute Meid... Meester...Door: Kitkat
Gelezen: 3897x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meid, Meester, Gluren
18-11
7.7
:: Sandra En Haar Moeder - 5Door: Johnnie
Gelezen: 2830x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-11
9.0
:: Mijn Geile Vader - 5Door: GekkeGeilerd
Gelezen: 1531x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Docent, Droom, Geil, Sperma, Beste Vader Ooit
17-11
6.7
:: Geile Evelien - 29Door: Barteljoris
Gelezen: 806x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Trio, Spuitend Klaarkomen
17-11
9.3
:: De SportschoolDoor: Tim Hendriks
Gelezen: 1659x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
17-11
5.4
:: Avonturen Met De... - 2Door: Tobias
Gelezen: 1671x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Seks, Trio
17-11
9.3
:: Eerste Neger Lul - 2Door: RobinHood
Gelezen: 2728x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neger, Dikke Lul, Orgasme, Anaal
16-11
9.1
:: Geilste Meisje Van De Klas - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2457x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-11
8.6
:: Jessy, Haar Dildo...Door: Freddie.26
Gelezen: 1054x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong, Dildo, Anaal, Slank, Werkelijkheid, Fantasie
16-11
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 702