Opwindend.Net
Datum: 25-06-2018
Stemmen: 75x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 13163x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Koningsdag
Door Mt1984 - Mijn Profiel Pagina

Koningsdag, 10 jaar geleden. De dag waar ik weken, zo niet al maanden naar uit kijk. Ik bezoek regelmatig feesten. Ik ben gek op techno muziek. De sfeer van mensen die zich helemaal laten gaan op de harde diepe bassen is alles voor me.

Met koningsdag ga ik ieder jaar naar Eindhoven. Door de hele stad zijn pleinen afgezet waar de hele dag door muziek wordt gedraaid op verschillende podia.

Zoals ieder jaar kies ik voor strijp S. Een vernieuwd industrie gebied. Tussen de oude Philips fabrieken zijn verschillende stages waar verschillende soorten muziek worden gedraaid. Van techno tot drum n bass.

Dit jaar ga ik in mijn eentje. Dat heeft altijd op mijn bucketlist gestaan: in mijn eentje naar een techno feest gaan. Jezelf vermaken, nieuwe mensen leren kennen. Bijkomend voordeel: je hoeft met niemand rekening te houden.

Ik wordt tegen de middag wakker. Het kriebel in de buik gevoel is er vanaf het moment dat ik wakker ben. Het gevoel dat je onwijs veel zin hebt om een dag te hebben die je nooit meer gaat vergeten.

Ik spring uit bed, en zet een Spotify playlist op. Ik zet de douche aan en stap eronder. Met mijn scheermes zorg ik ervoor dat mijn lichaam lekker glad wordt. Je weet immers nooit wat er kan gebeuren als je een mooie chick tegenkomt. Ik verwerp deze gedachte en na weer helemaal fris te zijn, kleed ik mezelf aan. Het belooft een mooie dag te worden met temperaturen rond de 23 graden. Best warm voor de tijd van het jaar. Ik kies voor een grijze Skinny jeans met daarboven een lang zwart shirt. De schoenen keuze valt vandaag op witte Nike air max. Betere schoenen om de hele dag op te dansen zijn er tot op heden niet gemaakt.

Na een stevig ontbijt zoek ik mijn spullen bij elkaar. Gevulde portemonnee: check. Sigaretten: check. Telefoon: check. Zonnebril: check. Dan als laatste maar niet het onbelangrijkste: een zakje wit poeder. Een zakje met de inhoud die ervoor zorgt dat signalen van buiten nog intenser beleefd worden: cocaÔne. Tijdens feesten die ik bezoek is dit middeltje onmisbaar geworden. Ik heb genoeg discipline om buiten feesten om van de coke af te blijven. Ik stop het in mijn broekzak en ik loop de buitenlucht in. Ik voel dat deze dag episch gaat worden.

Ik woon op loopafstand van het festival terrein. Ik moet door een parkje en via het PSV stadion is het nog 5 minuten naar het klokgebouw. Rondom dat gebouw waar tegenwoordig veel evenementen plaatsvinden, zijn de verschillende stages.

Op het terrein aangekomen en nadat ik voldoende consumptie muntjes heb gehaald bestel ik een heerlijk biertje. "Op jou Willem Alexander," denk ik met een glimlach.

Het is nog niet zo druk merk ik op. Maar het is nog maar 15.00 uur en ik weet dat de drukte nog wel gaat komen. Ik besluit van area naar area te lopen. Een uurtje of 2 en een paar biertjes later besluit ik om wat te eten waarna ik kies om vanaf nu bij de techno area te blijven.

Ik loop eerst naar de toiletten en haal het zakje toverpoeder tevoorschijn. Ik snuif mijn beide neusgaten vol. De enigszins chemische smaak maakt meester van mijn neusholtes. Het vult me nu al met extra energie terwijl ik weet dat het over een tijdje pas gaat werken. Ik loop terug naar de muziek. Het is buiten al een beetje aan het schemeren wat de sfeer ten goede komt. Ondanks de schemer zie ik mensen met zonnebrillen. Zij kozen voor een pilletje om vandaag de dag door te komen weet ik. Inmiddels is het aantal bassen per minuut opgeschroefd. Met een biertje in de hand is stilstaan geen optie meer. Ik bedenk me dat de keus om alleen te gaan een hele goede is geweest. Tegelijkertijd bedenk ik me dat de coke zijn werk aan het doen is. Mijn buik begint te tintelen. Mijn hoofd wordt licht en mijn huid voelt het koele briesje 2 keer zo intens. De muziek doet de rest en ik laat me helemaal gaan. Dit is het leven!!!

Voor mijn gevoel heb ik net een kwartier gedanst maar als ik op mijn telefoon kijk, zie ik dat het 20.30 is. Het is nu ook helemaal donker afgezien van de lichten van het feest.

Ik besluit om mijn lichaam van een nieuwe portie coke te voorzien en ga weer naar de toiletten. Wanneer ik terugloop lijkt het alsof ik door de bliksem wordt getroffen. Er komt een soort halo van licht mijn kant op gelopen.

Ik knipper met mijn ogen maar de lopende lichtbundel blijft. Al zie ik nu wel een lichaam in de bundel. Ze heeft donker rode halflange krullen. Ze lacht. Ze lacht prachtig. Heeft hagelwitte tanden en een roombleke huid. Ze draagt een zwart jurkje tot op haar knieŽn.

Ik ben verdoofd. Ze loopt samen met een ander meisje langs me af en loopt de toiletten in. Nadat ik me heb afgevraagd waarom vrouwen altijd met zijn 2en naar het toilet gaan, besluit ik om haar op te wachten.

Na enkele minuten zie ik de gloed weer mijn kant opkomen. Wanneer deze me gepasseerd heeft, volg ik de gloed. Ik ben bezeten. Na een meter of 20 stopt de gloed met bewegen en ga ik op 3 meter afstand staan.

Mijn god wat danst ze goed. Met haar slanke lijf beweegt ze sensueel op de deinende beats. Ik probeer hetzelfde te doen en ik ben ervan overtuigd dat ik ook zo sensueel beweeg als haar. En dan ziet ze me. Ze kijkt me recht in mijn ogen aan. Ik zie haar helder blauwe pupillen. Ze lacht. Of doet ze dat niet? Jawel ze lacht en ik lach terug. De lichtgloed is inmiddels verdwenen en ik loop op haar af. Ik buig naar haar toe om iets te zeggen. Ik kan haar nu ruiken. En ik vraag: "Wil je wat drinken?" Ik bedenk me dat dit zo standaard is en kan me wel voor mijn kop slaan. Maar ze zegt ja. "Ik en mijn vriendin lusten wel een wijntje", zegt ze lachend. Ik haast me naar de bar. Kolere wat een drukte. Voor mijn gevoel sta ik de halve avond in de rij. Wanneer ik terug ben met de drankjes is ze alleen en kijkt ze zorgelijk. Ze zegt dat haar vriendin ineens weg is. Ik probeer haar te kalmeren en geef haar een wijnt. Ze blijft onrustig, de menigte doorzoekend. Ik stel voor om even uit de drukte te stappen. Misschien heeft zij dat ook wel gedaan? Ze gaat erin mee en we lopen het terrein af. Het huilen staat haar inmiddels nader dan het lachen en ze gooit de rest van haar wijn achterover. Aangezien ik er nog 1 over heb, bied ik deze aan. Ze accepteert het dankbaar. We gaan op het gras zitten en in stilte nipt ze aan haar wijntje. Dan ineens: 2 piepjes. Het is haar vriendin die laat weten dat ze een oude bekende tegen is gekomen. De zorgen bij de roodharige zijn verdwenen en de prachtige lach komt weer tevoorschijn. Ik stel me voor en geef haar een hand. Ze zegt dat ze Iris heet en bedankt me nogmaals voor de wijn.

Ik vertel haar dat toen ik haar zag, ik een lichtgloed om haar heen zag. Ze begint keihard te lachen en vraagt me wat ik wel niet op heb. Ik laat haar het zakje coke zien. Ze kijkt verrast en zegt dat ze dat altijd wel eens heeft willen proberen. Aangezien er nog veel mensen om ons heen zijn, lopen we van het festival weg. We komen in een park aan en gaan op een bankje zitten. Ik leg wat poeder op mijn arm en laat haar het eraf snuiven. Ze huivert van de vieze smaak in haar neus. Ik neem zelf ook nog wat. We besluiten verder te lopen en kletsen wat. Na een tijdje begint ze te giechelen en ik kijk haar aan. Haar grote pupillen verraden dat de coke aan het inslaan is. Ze pakt mijn arm en trekt me naar haar toe. Ze kust me en ik beantwoord deze kus hevig. Minuten lang staan we zo terwijl we elkaar strelen. Ik voel dat ze kleine borsten heeft maar een stevige komt. Ik masseer haar billen, knijp er speels in. Ze maakt zich los uit mijn armen en trekt me een bosje in. Ze duwt me tegen een boom en kijkt me zwoel aan. Dan gaat ze met haar hoofd naar beneden. Ze hurkt voor me en ik sidder van de gedachte wat me te wachten staat. Ze doet mijn riem los en trekt mijn broek op mijn enkels. Ze neemt mijn semi harde pik in 1 keer in haar mond en kneep mijn kale ballen. Ik kreun van genot en voel mijn pik in haar mond verstijven. Ze zuigt eraan. Ze likt eraan. Vanuit het niets stopt ze een vinger in mijn kont. Ik reageer door met een kreun naar voren te schieten. Nog verder haar mond in met mijn stijve pik.

Plagend trekt ze zich terug. Ze vraagt me waar we dit spel kunnen afmaken...

Na een wandeling van 5 minuten komen we bij me thuis aan. Hevig tongen, lopen we de trap op. Voordat we boven zijn, heb ik haar jurk al uitgetrokken. Als we boven zijn trek ik ook haar string uit en schopt ze haar schoenen uit. Ik trek haar naar me toe en ga met mijn hand naar haar glimmende vagina. Ik begin haar clitoris te bewerken met mijn vingertopje. Ze kreunt het uit van genot. Ondertussen trekt ze mijn shirt uit. Ik weet niet hoe snel ik mijn broek moet uitdoen.

We staan nu naakt tegenover elkaar. Stralen allebei pure geilheid uit. Ik trek haar mee de badkamer in en zet de douche aan. Met een kloppende pik duw ik haar onder de douche. Ik kus haar nek, bijt in haar oorlelletje. Ik vind mijn weg naar beneden, ruik aan haar rode haar. Ik neem haar kleine stevige borsten in mijn mond. Zuig aan haar tepels.

Dan is het mijn beurt om haar oraal te bevredigen. Ze heeft een mooi streepje beneden. Met mijn tong ga ik richting haar clitoris. Ik lik eraan. Ik snuif er zachtjes op. Het laat haar niet onberoerd. Ze begint harder te kreunen. Begint zachtjes te schokken. Steeds sneller en sneller. Ik herhaal haar trucje. Stop mijn vinger in haar anusje terwijl ik haar clitoris blijf likken. Ze komt klaar. Ze schreeuwt het uit. Wat een ontlading komt er vrij. Ze bedankt me met een stevige tongzoen. Daarna gaat ze naar beneden en maakt ze af waar ze in het park mee begonnen was. Ik ben vandaag een godin tegen gekomen. Met haar handen, mond en tong bezorgt ze me een hevig orgasme. Schokkend kom ik klaar in haar mond...

Hoe deze nacht verder verloopt? Je leest het binnenkort

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 5693x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.9
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 8270x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 12005x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 4242x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 9772x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn Nieuwe ManagerDoor: Dannoo
Gelezen: 11231x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
:: Bouwmarkt - 2Door: Herby
Gelezen: 10954x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Eerste Keer,
13-02
8.6
:: VerjaardagDoor: Tittyman
Gelezen: 10927x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-02
9.0
:: Elfie, Exhibitioniste - 3Door: Johnnie
Gelezen: 4057x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Familie
13-02
9.0
:: Mijn Man Geeft Mij Aan RicoDoor: GeileSaar
Gelezen: 6664x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-02
8.4
:: Verboden Vruchten #15:...Door: Kas41
Gelezen: 3324x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Beffen, Groepseks
12-02
9.3
:: Een Ode Aan AmandaDoor: Nate
Gelezen: 3379x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Passie, Liefde
12-02
8.6
:: De Tandartsassistente - 4Door: De Wandelaar
Gelezen: 8021x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.0
:: Spannende Middag Met RozaDoor: XKrisx
Gelezen: 5070x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tongen, Pijpen, Aftrekken, String, Orgasme, Sperma
12-02
7.9
:: VrouwenondergoedDoor: Marc
Gelezen: 6919x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geilen, Slipje, Masturberen
11-02
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net