Opwindend.Net
Datum: 26-06-2018
Stemmen: 29x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 11091x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Maaike En De Coach - 5
Door Maaike&Bart - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maaike En De Coach - 4

’s Ochtends als we wakker worden zijn we het met elkaar eens: voor de zekerheid gaan we een morning-after pil halen. Bij de dokter voel ik me ietwat beschaamd. Hij kijkt me aan met een blik van “van dat meisje kan ik het nog begrijpen maar jij zou beter moeten weten”. En hij heeft natuurlijk gelijk. Tiener zeg ik weer tegen mijzelf in gedachten. Ik ben Bart, 25 en verliefd op Maaike, 16. Je kunt in mijn andere verhalen lezen hoe we hier beland zijn. Het is veel meer dan seks alleen. Maar seks is wel iets wat we allebei belangrijk vinden.

Ik ben blij dat Coach meeging naar de dokter. Echt lief van hem. En echt stom dat ik de pil een paar dagen vergeten was en ik hem vervolgens (terwijl Coach niet van plan was om te neuken), min of meer geen keuze gaf. Ik dacht terug aan onze eerste echte neukbeurt waar ik op hem klom en zijn paal bereed, zonder condoom. Terwijl Coach er speciaal een paar voor mij gekocht had in de automaat op het toilet van Berlage. Slim Maaike!

Na de dokter gaat Maaike naar haar Lyceum en ik naar mijn studentenkamer om mij voor te bereiden voor mijn aanstaande tentamens. Het combineren van werktuigbouwkunde, een opleiding tot professionele Sport Coach en het (nu) besteden van veel tijd aan Maaike maakt mijn level ietwat complex. Maar wel spannend en geweldig leuk. Ik heb de vlinders nu onder controle. Hoewel ze er nog zijn kan ik weer eten zonder over te geven. Ik loop langs een sex-shop en wip binnen om te kijken wat ze hebben. Mijn oog valt op kleine, op afstand bestuurbare vibratortjes. En een plannetje vormt zich in mijn hoofd. Ik koop er twee. Een kleintje en een iets grotere.

Na school fiets ik naar Coach. We hebben niet afgesproken maar ik kan mezelf niet helpen. Coach is thuis en we zoenen, kletsen en maken een afspraak voor zaterdag. Terwijl we zoenen voel ik zowel mijzelf als hem enorm opgewonden worden. Maar ik moet naar huis en hij moet studeren. De enige reden waarom we onszelf in kunnen houden is het feit dat we weten dat we elkaar zaterdag zien, de hele dag en zondag ook!

Pfff. Maaike is net weg en ik moet mezelf nu aftrekken. Geen idee hoe we onszelf in bedwang hielden, maar alleen al het zien van haar ranke lichaam, haar extreem mooie bruine ogen en het zoenen, was genoeg om me dicht bij een hoogtepunt te brengen. Zaterdag zien we elkaar weer en dan maken we het goed, en zondag ook. Maar nu even…

Het is vrijdagavond en morgen zie ik Coach. Ik kan niet wachten. Tijdens (gericht) surfen stuit ik op een verhaal over het mannelijk orgasme. Blijkbaar hebben zij een “point of no return” waar je of doorgaat en een geweldig orgasme geeft, of stopt en – als je te laat bent – hebben ze een non-orgasme maar ook geen interesse om door te gaan. Verder naar beneden las ik dat er een truc is om net over die “point of no return” te gaan, maar dan weer terug te keren. Op het moment dat het orgasme komt (over die point of no return) kun je de piemel afklemmen, net onder de eikel, en tegelijkertijd druk uitoefenen op hun “leidingen” tussen de balzak en hun kont. Het artikel beloofde dat als je dat een paar keer op en rij doet, het echte orgasme daarna heviger wordt en de hoeveelheid sperma absurd veel kan zijn. Ik was geïntrigeerd…. En hoewel ik de instructies niet volledig begrijp denk ik na over hoe ik dit ga uitproberen. Met Coach.

Het is zaterdagochtend en ik kijk uit naar de avonturen die we vandaag en morgen gaan hebben. Ik heb twee dingen gedaan gisterenavond: 1) ik heb tickets geboekt voor de Efteling en 2) ik heb een hotelkamer geboekt in het Eftelinghotel. Maaike weet dat we vandaag en morgen samen gaan zijn maar niet wat ik van plan ben (met de Efteling en de vibrators die ik heb gekocht). Ze kan ieder moment aanbellen...

Ik zit op mijn fiets en ben vlak bij het adres van Coach. Ik denk aan de twee volle dagen die we gaan doorbrengen en repeteer het recept voor “absurde hoeveelheden sperma” dat ik gisteren op internet gevonden heb. Terwijl ik fiets voel ik mijn kutje al nat worden.

Maaike belt aan, ik laat haar binnen, en we zoenen intens. Ik vertel haar dat we weinig tijd hebben, omdat we de trein moeten halen. Ze glimlacht en stelt geen vragen. In de trein zitten we naast, op en aan elkaar. Goed dat de trein naar Tilburg maar 22 minuten duurt.

Wow de Efteling! En we slapen samen in een hotel! Alweer een “eerste keer”. In de trein hebben we gezoend, en een beetje gevoeld. Maar het was te kort om meer te doen. Ik verwacht dat Coach me uitkleedt en neemt. Hier en nu!

Maaike is duidelijk onder de indruk en hoewel ik niets liever wil dan haar hier en nu nemen, houd ik me in. We hebben nog 6 uur om ons te vermaken in het pretpark, voordat de avond begint. Ik vraag Maaike, die een kort jurkje aanheeft, om haar slipje uit te doen. Haar antwoord: “ik heb geen slipje aan” maakt me nog geiler dan ik al ben.

Coach wil dat ik mijn slipje uitdoe, maar ik heb geen slipje aan. Zijn blik vertelt me genoeg. Binnen twee minuten lig ik op het bed en word ik geneukt, denk ik. Maar het loopt anders.

Ik pak de twee vibrators uit mijn tas en laat deze zien aan Maaike. Ik vertel haar mijn plan: ik ga de grote in je kutje doen en de kleine in je poepgaatje. Ze zijn op afstand bestuurbaar en ik heb de afstandsbediening. Je moet ook dit slipje aandoen. Een speciaal slipje, dat meer in je kutje en billen trekt, zodat je de vibrators er niet uitperst, wat er ook gebeurt.

Jezus. Coach is blijkbaar iets van plan, maar niet om me nu en hier te neuken. Ik ben zo geil dat mijn lipjes wagenwijd openstaan. Maar ik ken Coach en volg zijn instructies. Coach pakt de kleine vibrator, dipt hem in mijn kutje en brengt hem dan in, in mijn poepgaatje. Ik heb moeite om me te beheersen. Dit is zo geil! De grotere vibrator gaat in mijn kutje en ik kom klaar. Heti s belachelijk: ik, die nog nooit door iemand anders’ aanraking klaarkwam, kom klaar bij Coach zonder dat hij me aanraakt! Het is de anticipatie op wat komen gaat, denk ik maar.

Maaike komt klaar op het moment dat ik de grote vibrator in haar kutje stop. De kleine zit al in haar kontje. Geweldig denk ik en vraag haar om het speciale slipje aan te doen. Tijdens haar orgasme kwamen beide vibrators naar buiten, maar het slipje gaat dat voorkomen en dit orgasme was geen onderdeel van mijn plan. Ik breng de vibrators weer in, help Maaike om in het slipje te stappen en dan gebeurt er iets waar ik niet op gerekend had.

Ik zak door mijn knieën terwijl ik een nieuw orgasme fake. Mijn plan is om coach klaar te laten komen terwijl hij dat niet gepland heeft. Op mijn knieën trek ik zijn trainingsbroek en boxer in een ruk naar beneden. Ik neem zijn steigerende lul in mijn mond (nog een eerste keer!). Ik heb eigenlijk nog nooit gepijpt en ook nu kom ik niet ver. Terwijl ik zijn lul in mijn mond neem, en een poging doe om eraan te zuigen voel ik zijn sperma tot ver in mijn keel. Blijkbaar was hij ook erg opgewonden!

Fuck fuck fuck… dat was niet het plan, denk ik. Maaike heeft me verrast en staat nu parmantig naar me te kijken, met haar mond vol zaad. 16 jaar en een klein loedertje denk ik. Maar ik pak haar in mijn armen en we knuffelen minuten lang. Ik ben verliefd! Maar dat wisten jullie al. Anyway, deze korte onderbreking zal mijn plannen niet beïnvloeden. Maaike heeft nog altijd de vibratortjes in haar kutje en kontje. En ik heb de afstandsbediening. En we gaan nu naar het park.

We staan in de lift naar beneden. Ik kijk uit om de vernieuwde Efteling te zien en te beleven. Onze kamer is op de 5de verdieping en op het moment dat de lift op de 3de is voel ik een sensatie in mijn kontje en kutje. Coach kijkt me aan met een vragende blik. Ik ga door mijn knieën en kom gillend klaar. Dit had ik niet verwacht!

Spelen met Maaike is zo grappig. Ze komt om het minst of geringste klaar. Ik was eigenlijk niet van plan om de afstandsbediening in de lift te gebruiken, maar nu ik het effect ken kijk ik uit naar ons bezoek aan het park.

Ik loop de lift uit, nog ietwat onstabiel en kijk Coach quasi boos aan. Ik denk ook na over het experiment dat ik later vandaag van plan ben uit te voeren.

In het park vergeet ik de vibrators. We hebben enorm veel plezier, gaan van attractie naar attractie en eten en drinken hier en daar iets als soort van lunch. Als we terugkeren naar het hotel, en in het restaurant gaan eten, herinner ik me mijn plan weer. Terwijl Maaike haar eerste hap soep neemt druk ik op het knopje om de laagste stand van de vibrators aan te zetten. Maaike schrikt op, kijkt me geil aan, en gaat dan gewoon door met haar soep. Ik druk op standje twee.

Dat gaat niet gebeuren Coach, denk ik terwijl ik de trillingen in mijn kontje en kutje voel. Ik ben vastbesloten om me te verzetten tegen een orgasme in dit restaurant. Er zijn bovendien veel mensen om ons heen!

Van standje twee ga ik naar standje vijf. Ik voel aan, dat Maaike tegen haar lichamelijke gevoelens vecht, en ik “vecht” daar weer tegen.

Fuck. Ik hoor mezelf hijgen. De soeplepel valt uit mijn hand. En voordat ik het weet heb ik een mega orgasme, in een restaurant en omringd door andere mensen. Coach glimlacht liefjes naar me en ik denk “wacht maar”. Als ik later, na het eten, opsta om terug naar onze kamer te gaan, zie ik de vochtige plek op mijn stoel.

Maaike en ik nemen een douche en hoewel we teder zoenen en elkaar inzepen en afspoelen houden we ons verder in. Maaike vraagt me om naakt, op mijn rug, op bed te gaan liggen en alleen die vraag al maakt dat mijn jonge heer fier overeind staat.

Coach ligt op bed met een enorme stijve. Het liefst zou ik weer op hem gaan zitten, en mezelf en hem langzaam naar een hoogtepunt rijden. Maar dat is niet mijn plan. Ik streel Coach van boven naar beneden. Spendeer tijd aan zijn tepels (die blijkbaar supergevoelig zijn). Ook zijn buik is gevoelig en terwijl ik zijn navel beroer zie ik lange draden voorvocht uit zijn piemel druipen. Hij moest eens weten wat er gaat volgen dacht ik.

Jezus, dit gaat niet goed! Maaike streelt me overal. Op het moment dat ze met mijn navel speelt denk ik dat ik ga klaarkomen, en wel nu! Ik denk aan mijn katholieke moeder en haar opvoeding en aan mijn ex, en weet op het nippertje te voorkomen dat ik alweer een spontaan orgasme krijg. Dan pakt Maaike mijn lul stevig beet, rukt een paar keer op en neer, terwijl ze aan mijn linker tepel zuigt, en ik kom klaar…

Coach heeft het niet meer. Twee rukjes en een beetje zuigen aan een tepel maakt dat hij voorbij de “point of no return” is. Ik pas de internet trucjes toe en knijp hard in zijn lul, net onder zijn eikel, en druk tegelijkertijd met een vinger hard tussen zijn ballen en kont.

Ik kom klaar! Of niet! Of wel! Maaike klemt mijn pik af, en ook mijn pisbuis. Mijn lid klopt hevig en het gevoel van bijna klaarkomen (wat soms lekkerder is dan echt klaarkomen) ebt weg. WTF!

Het werkt. Geen sperma en Coach lijkt tot zijn zinnen te komen. Ik streel zijn ballen, billen en beroer zijn ster met een vinger. Ik neem zijn, nu zo mogelijk nog hardere lul, in mijn mond. Ik voel hem schokken en pas op het laatste moment mijn trucje weer toe.

Godallemachtig ik moet nu klaarkomen. Ik kan dit niet langer aan! Maar Maaike klemt opnieuw mijn eikel en pisbuis af en ik bedaar.

Ik doe alles wat ik van internet en andere bronnen geleerd heb. Coach hijgt, jammert en schreeuwt. Na hem een keer of tien op, over en terug over de rand gebracht te hebben heb ik medelijden met hem.

Mijn lul, ballen en longen doen zeer. Maaike heeft me volledig uitgeput. Mijn gevoelens zijn niet te beschrijven maar ik kan niet meer. Ik heb 45 minuten lang gehijgd, en misschien zelfs geschreeuwd. Op dat moment zie ik dat Maaike zich uitkleed, over me heen gaat zitten en zich langzaam op mijn pijnlijke paal laat zakken.

Coach heeft normaal een stevige lul, maar waar ik me nu op laat zakken is buiten proporties. Zijn lul is groot, dik en klop hevig. Na hem 45 minuten bewerkt te hebben ben ik zo geil dat een mier me zou kunnen laten klaar laten komen. Ik zak langzaam over hem heen en ik kom schreeuwend klaar.

Maaike zakt over mijn lul en ik voel hem heftig kloppen. Het volgende moment voel ik haar lipjes en haar schacht verkrampen. Ze komt heftig klaar. Vervolgens is het mijn beurt. Ik spuit mijn sperma in haar; diep in haar. En daar waar ik verwacht dat het eindigt, stopt het niet. Ik blijf spuiten en spuiten tot het moment dat ik denk dat ik in haar aan het pissen ben. En dan is het over. Best orgasm ever, denk ik nog.

Coach spuit in me en hoewel ik net klaar ben gekomen, kom ik weer. Dit was ook zo’n geil spel! En terwijl ik klaar kom voel ik dat Coach blijft komen en komen en komen. Het internet trucje werkt blijkbaar, denk ik! Coach is uitgeput en valt ter plekke in slaap. En terwijl ik me van hem afrol voel ik een stroom van sperma, vermengt met mijn eigen geil uit mijn kutje stromen. Ik ben ook te uitgeput om een handdoek te pakken, en val in slaap.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maaike En De Coach - 6

Zoek naar meer verhalen van Maaike&Bart...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 5638x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.9
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 8185x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 11970x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 4234x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 9745x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn Nieuwe ManagerDoor: Dannoo
Gelezen: 11207x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
:: Bouwmarkt - 2Door: Herby
Gelezen: 10913x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Eerste Keer,
13-02
8.6
:: VerjaardagDoor: Tittyman
Gelezen: 10905x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-02
9.0
:: Elfie, Exhibitioniste - 3Door: Johnnie
Gelezen: 4052x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Familie
13-02
9.0
:: Mijn Man Geeft Mij Aan RicoDoor: GeileSaar
Gelezen: 6652x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-02
8.4
:: Verboden Vruchten #15:...Door: Kas41
Gelezen: 3321x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Beffen, Groepseks
12-02
9.3
:: Een Ode Aan AmandaDoor: Nate
Gelezen: 3374x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Passie, Liefde
12-02
8.6
:: De Tandartsassistente - 4Door: De Wandelaar
Gelezen: 8013x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.0
:: Spannende Middag Met RozaDoor: XKrisx
Gelezen: 5064x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tongen, Pijpen, Aftrekken, String, Orgasme, Sperma
12-02
7.9
:: VrouwenondergoedDoor: Marc
Gelezen: 6919x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geilen, Slipje, Masturberen
11-02
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net