Opwindend.Net
Datum: 28-06-2018
Stemmen: 72x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 10611x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Weerzien - 2
Door Joost - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Weerzien - 1

Ik was amper thuis toen m\'n smartphone rammelde. Een mail van fysiotherapeut Visser. ‘Nieuwe afspraak gepland’. Om 20:00 uur.

20:00 uur? Ja, 20:00 uur. Het stond er echt. Even Googlen, want de de praktijk sloot toch om 18:00 uur? Mijn vermoeden werd bevestigd toen ik het op zocht. Ik snapte er weinig van, maar vermoedde dat de puzzelstukjes wellicht vanzelf op hun plek zouden vallen, of dat ze er op terug zouden komen, maar tot het die dag 20:00 uur was had ik geen email ontvangen met rectificatie.

Ik zette mijn auto op de parkeerplaats en stapte uit. Ik liep naar het gebouw toe, welke donker was. Ik rammelde eens aan de deuren, maar zoals verwacht zat het op slot. Nog eens voelen, echt dicht. Terwijl ik me omdraaide pakte ik mijn telefoon. Was ik nu echt gek geworden?

Achter me hoorde ik gerommel aan het slot, en ik zag Sandra staan. Ze wenkte me. Ik haastte me naar binnen en ze deed de deur achter haar op slot. Het was donker binnen en ik zag dat ze een lang gewaad, of lange jas droeg. Ze leek enigszins zenuwachtig.

“Kom verder” zei ze. “We zijn eigenlijk gesloten, maar voor sommige gasten moet je iets speciaals doen” zei ze geheimzinnig.

Ik liep achter haar aan, in haar kamer was het gelukkig wel verlicht. “Ik houd het zo donker, omdat je anders vragen krijgt van andere gasten.” zei ze.

Ik ging zitten op de rand van haar behandel bed, of tafel, eigenlijk. Ik zag dat ze mooie, zwarte pumps aanhad met een klein hakje,daarboven zwarte panty\'s. Verder kon ik het niet goed zien, want daarboven had ze haar lange jas. Ze zag er wel anders uit dan tijdens mijn behandelingen, ze had tijdens het werken nooit een panty aan. Of had ik daar gewoon geen oog voor gehad?

Ze deed de deur dicht, op slot zelfs en liep op me af.

“Zo, meneer van der Wal” begon ze. “U kwam voor de laatste controle”. Ik knikte.

Er hing een zekere spanning in de lucht. In kon alleen nog niet plaatsen waarom. En wat voor een spanning, dan. Was het erotisch? Door onze kus de laatste keer?

En los daarvan, waarom nodigde ze me \'s avonds uit, terwijl ze allang gesloten waren?

Een hoop vragen, waarop ik toen nog geen antwoord had.

Ze stond nu voor me. In al haar elegantie. Ze streelde mijn wang en liet haar vinger onder mijn kin glijden. Ze hief mijn hoofd op.”Was je verbaasd over het tijdstip? “ vroeg ze me. Ik knikte bevestigend. “Maar toch stelde je geen vragen en was je hier wel stipt op tijd” reageerde ze met een vragende toon. Wederom knikte ik bevestigend. “Ik had een hoop vragen” zei ik, “maar verwachtte dat de puzzelstukjes vanzelf wel op hun plek zouden vallen.” Ze glimlachte. “Ik denk dat dat wel klopt” reageerde ze. “Want eigenlijk” ging ze verder “Heb ook ik een behandeling nodig”. Ik keek haar vragend aan.

Dat zeggende, ging ze voor me staan, pakte mijn hand en bracht deze naar haar jas en liet me deze langzaam los ritsen. Haar jas viel open, ze liet hem van haar schouders afglijden, trok haar wenkbrauw op, en mijn adem stokte…

Ze was nu slechts gehuld in prachtige, zwarte kanten lingerie. Alle puzzelstukjes vielen nu inderdaad op zijn plek.

Ze stond voor me, haar lippen waren millimeters van mijn oren verwijderd. Ik voelde haar adem langs mijn gezicht.

“Je kus van de vorige keer was de bevestiging waar ik eigenlijk al jaren op wacht” fluisterde ze me. “Ik ben verkikkerd op je geweest… En nu weer opnieuw….” Ik keek haar verbaasd aan. Ik hoorde mezelf met een hese stem zeggen: ‘’ Echt waar… Ik… ik ook.’’

Ze hief haar gezicht op en keek me nu recht in de ogen aan. Enkele seconden gebeurde er niets, maar langzaam bogen onze hoofden naar elkaar toe tot onze lippen elkaar vonden. Haar zachte, sensuele lippen kruisten de mijne. ’’Dan is nu onze tijd gekomen’’ fluisterde ze. ‘’Laten we geen tijd meer verspillen en vrij met mij, vanavond!’’ Mijn keel was droog, ik kreeg geen woord meer uit mijn strot. Ik zag bij haar de tranen in de ooghoeken staan. Tranen van geluk, van ontlading. We kusten elkaar opnieuw en ik voelde haar tong tussen mijn lippen door komen. Ik opende mijn mond en gaf onze tongen vrij spel.

Daar stonden we dan, heerlijk te zoenen terwijl onze beide handen elkaars lichaam aftasten en streelden.

In vergelijking met haar had ik heel veel kleren aan, ze had een prachtige, zoals gezegd kanten, BH aan, met een prachtige versiering aan de bovenkant. Haar slipje was zwart, simpel, maar daardoor minstens zo mooi.

Eronder had ze nog prachtige stockings eronder, en dan heb je het gedaan bij mij. Ze heeft sowieso al prachtige, slanke benen, en dit is dan wel de slagroom op de taart, zeg maar.

Ik voelde haar hand onder mijn shirt glijden, over mijn torso. Even stopten we met zoenen om op adem te komen. Ik deed mijn handen in de lucht en zij deed mijn shirt uit. Ze kreunde zachtjes toen ze mijn ontblote bovenlijf weer zag en liet haar hand over mijn borstkas en buik glijden. Toch gleed de hand ook al snel door naar beneden en greep ze me in mijn kruis.

Die was inmiddels al niet slap meer, en hij zat wel zo knel dat ik het ook niet meer kon verbergen.

Snel maakte ze mijn broek los, ging door haar knieën en rukte in een beweging boxer en broek naar beneden.

Ze kreunde toen ze mijn harde lid omhoog zag springen. Ze kwam overeind, keek me geil en verlangend aan, kuste me, en duwde me op de behandeltafel. Ze deed het hoofdeinde omhoog zodat ik recht overeind zat. Vervolgens kwam ze op me zitten en legde haar beide benen aan de buitenkant. Ze streelde mijn wang, kuste me intens en hijgde zachtjes. Ik voelde hoe ze mijn pik vastpakte en tussen haar schaamlippen door liet glijden. Het was al aardig nat, daaronder...Heerlijk reed ze zo een tijd op me, ze werd steeds geiler en natter. Ik merkte dat ze het heerlijk vond als ik zwaar ademde, dat wond haar meer en meer op. Onze kussen werden natter, heviger, intiemer. Ik sloeg mijn armen om haar heen en trok haar dicht tegen me aan. Ze bleef met haar kutje langs mijn staalharde pik oprijden.

Na een tijdje verbrak ze het hemelse kussen en stapte van de behandeltafel af. Ze pakte er een stoel bij, ging er op haar knieën op zitten en pakte mijn pik vast en begon hem rustig af te trekken. Ze beet op haar lip toen ze voelde hoe knetterhard hij inmiddels was.

Ze liet een streep speeksel op mijn pik lopen, likte met haar tong om mijn eikel en liet hem toen in een vloeiende beweging diep in haar mond glijden.

Ik kreunde. Dit was hemels, en het idee dat de vrouw waar je vanaf je tienerjaren al over fantaseert, nu daadwerkelijk je in de zevende hemel brengt is waanzinnig. Ze was knettergeil en pijpte me vol overgave. Heftig ging haar mond over mijn pik heen en ze kreunde heerlijk.

Ze likte, ze zoog, ze kneedde mijn ballen en al snel voelde ik dat ik komen ging. Een heerlijk gevoel, maar iets wat ik nu eigenlijk niet wilde, ik wilde niet dat dit ophield..

Ik keek even naar beneden en zag hoe haar hoofd met prachtige bruine haren soepel over mijn pik bewoog, die ze ook met één hand vasthield. De andere hand was, geile donder die ze was, verdwenen tussen haar benen, in haar slipje.

Net op het moment dat ik m’n zaad naar boven voelde spuiten, stopte ze met me te pijpen en ging ze verder met alleen aftrekken. Ze keek me geil aan en zei ‘’volgens mij moeten we eerst dit maar eens afmaken, anders kunnen we de afgelopen jaren maar kort inhalen!’’ Ze wachtte niet op een reactie en liet haar mond weer over mijn pik glijden.Het was duidelijk dat ze nu maar één doel had, ze zoog heerlijk aan hem terwijl haar tong rondom mijn stam cirkelde en al snel voelde ik mijn sperma opborrelen. Ik kreunde, twee, drie keer, en met een heftige explosie spoot ik mijn warme zaad diep achter in haar keel. Ze kreunde luidkeels toen ze het proefde. Nog een straal spoot er uit, en nog één.. Er leek geen einde aan te komen. Ze likte mijn pik helemaal schoon, en nog kon ze hem eigenlijk niet loslaten. Ik plaatste mijn handen onder haar oksels en tilde haar op. We kusten heftig en wild, we tongden hevig. Ik zette haar nu op de behandeltafel en trok haar slipje uit. Zelf haakte ze snel haar BH los en liet haar prachtige borsten vrij. Inderdaad een C-Cup, prachtig, perfect formaat. Ze lag nu naakt voor me, of eigenlijk bijna naakt, want ze had alleen haar stockings nog aan. Ze spreidde als vanzelf haar benen en keek me uitdagend aan. Haar ogen twinkelden en nodigden me uit te ‘dweilen’. Ik kuste haar, op haar lippen, teder en zacht. Ik wilde haar nog geiler maken dan ze nu al was, wilde dat ze zo geil werd dat ze niet zou weten waar ze het zoeken moest. Ik kuste vervolgens haar hals, haar schouders en haar borsten. Ik cirkelde om haar tepels heen. Ze hijgde, ze kreunde. Ze liet haar hand afdwalen tussen haar benen. Ik pakte hem en haalde hem weg en probeerde boos te kijken naar haar. Maar toen ik haar pruilgezichtje zag moest ik lachen en zij lachte met me mee. ‘’Nu is het mijn beurt om jouw te verwennen schatje’’ reageerde ik. Ik kuste haar buik en steeds verder naar beneden. Ik kuste haar linkerbovenbeen, steeds dichter naar haar kutje toe. Ik sloeg die over en ging naar haar rechterbeen. Ze kreunde zachtjes. Ik kuste haar schaamstreek en zakte langzaam naar beneden. Sandra hield haar adem in en toen ik haar schaamlippen zacht aanraakte met mijn tong schokte ze hevig en kwam ze bijna al klaar. Ik proefde haar heerlijke, zoetige sappen en nam haar lippen in mijn mond en sabbelde er op. Sandra bleek een vrouw die niet zachtjes kan doen tijdens seks, en dat was in mijn ogen een groot pluspunt. Ik vind het heerlijk om een vrouw zo te horen kreunen.

Ik maakte mijn vinger nat en liet deze in haar glijden. Ze was strak, maar desondanks zette dit niet echt zoden aan de dijk. Ik liet een tweede vinger in haar glijden en dat ging beter. Haar kreunen werd luider, haar ademhaling ging zwaarder en ze begon te kronkelen. Ik deed mijn hand iets naar beneden zodat ik haar kon vingeren en likken tegelijk. Het kreunen ging nu over in onbedaard gillen en al heel snel begon heel haar lichaam te schokken en leek het alsof ze een hyperventilatie aanval kreeg. Ze smeekte me echter ‘’Jaaaa. Jaa… laat me komen… jaa… ga DOOR, ohhh jaaaaaaaaa….’’ en met nog twee, drie, luide kreunen werd het stil…. Om vervolgens met een luide kreun haar kutje diep in mijn gezicht te drukken en ik die alle moeite moest doen om haar nog te likken want ze vloog alle kanten op. Ze kwam heel explosief klaar en haar kutje werd megagevoelig.

Ik kuste nogmaals haar benen, haar buik, haar borsten en haar prachtige lippen. Ik liet haar even op adem komen en even ontspannen. Ik stond naast haar en ze pakte mijn pik vast, die inmiddels weer knetterhard was.

Ze beet op haar lip, kwam van de tafel af en duwde me op een stoel die daar stond. Ze kwam boven me staan en liet haar kutje zakken boven mijn paal. Ze deed hetzelfde als in het begin, ze liet mijn harde paal door haar lippen heen glijden. Na een aantal keer liet ze hem in één vloeiende beweging bij haar naar binnen glijden. Ze moest even een aantal keer op en neer, even ontspannen, maar toen zat ik ook tot aan m’n ballen in haar. Ze bleef even zo zitten en legde haar lichaam tegen het mijne en fluisterde: ‘’Dat is nu het fijne van de pil.. Geen condoom nodig. Dit is wat ik voelen wil na al die jaren.’’ En we kusten elkaar weer. Langzaam begon op en neer te bewegen. Ze haalde haar hand door haar haar. Ik keek naar hoe ze me bereed, en keek naar haar heerlijke borsten die deinden op het ritme. Ze keek me geil en verlangend aan. Ze kreunde. Ze genoot van mijn harde pik diep in haar.

Ze stopte, kuste hem en ging van meaf. Uitnodigend ging ze op haar knieën zitten op en andere stoel met haar benen iets wijd. Ze keek me ondeugend aan. Zonder een verdere aansporing nodig te hebben plaatste ik mijn pik achter haar kutje en liet hem naar binnen glijden.

‘’Owhh.. Ja.. Ja.. Kom maar… Duw die staaf in me.. Ohh.. Ja….. Ik ben zo ondeugend, heb ik geen billenkoek verdiend?!’’ keek ze vragend naar mij.. Ik begreep de hint, voerde het tempo op en sloeg haar op haar billen. Ze slaakte een gil. Nog eens sloeg ik haar, nu met de andere hand op de andere bil. Dit vond ze heerlijk.

Joost boog voorover, pakte haar borsten vast en voerde het tempo nog verder op. Ze kirde en kreunde van genot. Dit was het ideale van dat ik net mijn orgasme al had gehad, nu kon ik veel langer door.

Ik haalde mijn pik uit haar en dwong haar op haar bureau te gaan liggen. Ze maaide hem schoon, ging op haar rug liggen en spreidde haar benen. Opnieuw zette ik mijn pik voor haar natte grotje en ramde m’n pik naar binnen. De praktijk vervulde zich met een luide kreun van Sandra. Ze was kleddernat en het was een gesop van jewelste. Ik neukte haar met lange, diepe halen en schoof mijn paal tot in mijn ballen in haar natte grotje. Ook het bureau kraakte en schudde hevig onder ons geneuk. Lange tijd hield ik dit stevige tempo vol, maar toch voelde ik een nieuwe lading sperma opkomen. Sandra voelde hoe mijn pik nog groter werd, nog harder werd en smeekte me het diep in haar te spuiten. Ik haalde mijn pik uit haar, ramde hem er weer en en neukte haar met nog drie lange halen tot ik het niet meer in houden kon, en opnieuw mijn warme sperma loosde, ditmaal diep in haar kut. Ik voelde haar spieren samen spannen en ze gooide haar hoofd achterover, was even een aantal seconden stil en kermde het toen uit van genot toen ze een explosief en dierlijk orgasme beleefde. Ze hijgde enkele seconden na, en ook ik moest even op adem komen. Mijn slappe pik gleed uit haar en we kusten elkaar. Eerst intens, passievol, toen wilder, we likten elkaar, we tongen en we keken elkaar geil en vol lust aan. Ze liet haar hand over mijn wang glijden. Kuste me nogmaals en fluisterde in mijn oor: ‘’Tweede ronde bij mij thuis?’’

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Weerzien - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Buurvrouw Ontdekt Haar...Door: Dolll
Gelezen: 2744x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw Dominant Streng
20-02
8.1
:: Opwindende AvondDoor: Nathalie
Gelezen: 2855x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Theater, Restaurant, Hetero, Spanning, Opwindend, Pijpen, Beffen, Likken, Neuken
19-02
7.9
:: Hoer: Marjan - 2Door: Barteljoris
Gelezen: 4344x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuen, Pijpen, Beffen, Tongzoenen, Vuistneuken
19-02
8.8
:: Online Naar Offline... - 2Door: Chris 1976
Gelezen: 2716x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vibrator, Edging, Lingerie, Slikken, Sletje
19-02
8.7
:: Sex Met Mijn... - 2Door: Dannoo
Gelezen: 6500x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Beffen, Geil
18-02
8.6
:: Lekkere OchtendsexDoor: Dannoo
Gelezen: 6315x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Vingeren, Nat Kutje
18-02
8.8
:: Femdom Autobiografie - 8Door: M
Gelezen: 2119x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
18-02
9.4
:: Hulp Bieden AanDoor: Marco
Gelezen: 9068x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Natura, Tattoo
18-02
8.9
:: Geile DagenDoor: Bram
Gelezen: 6316x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-02
7.0
:: Een Weekje Mallorca - Dag 1 -Door: Cornus_mas
Gelezen: 9987x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Hetero, Solo
17-02
8.8
:: Hoer: Marjan - 1Door: Barteljoris
Gelezen: 10266x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Privéhoer
16-02
8.9
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 9103x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.8
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 14597x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 15280x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 5442x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net