Opwindend.Net
Datum: 29-06-2018
Stemmen: 21x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 7898x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Lady Neukt
Door RC.Amsterdam - Mijn Profiel Pagina

Haar hoofd tolde, ze was op sleeptouw genomen door haar minnaar en een sexuele orkaan heerste in haar lijf, het stormt harder en harder en ze is alle controle kwijt en wordt voortgedreven door haar geile emoties die door zijn soms wat brute kracht aangewakkerd worden. Onder hem gelegen wil ze hem helemaal in zich trekken hetgeen ze probeert te doen met een gierende ademhaling, haar nagels in zijn rug haar benen zijn lijf omklemmend en haar hoofd jankend in de holte tussen zijn schouder en hals. Ze komt klaar met een harde straal die de ontspanning van haar lijf op dat moment bevestigd. Tijdens haar na schokkken komt ook de minnaar, brullend, haar vol spuitend.

De middag voor het feest had ze nog genoten van de behandeling die ze van haar minnaar kreeg. Onder de douche, na het neuken, hadden ze het nog eens dunnetjes over gedaan, dampende sex, genietend van elkaar en het warme water, inzepen, masserend, op de lijven. Van de ontspannende reacties van haar lijf had ze genoten. Ze was door hem meegenomen naar het feest, maar toen die zak zijn vrouw ontdekte liet hij haar staan, mijn vrouw zei hij en zonder een verdere opmerking en ging hij naar zijn vrouw. Haar verbijsterd achterlatend. Tijdens het feest was ze dus een wat afzijdig staand persoon, ze paste niet in de massa. Ze voelde zich beroerd. Ze was van een echtgenoot absoluut niet op de hoogte geweest want van getrouwde blindgangers moet ze niets hebben.
Daar stond ze dus, met pijn in het hart, zich belazert, rot voelend en alleen en verlaten.

Volgens Randy was ze typies "kindness in the hard crowd" zoals Clapton wel zong. Een stevige Mediterane vrouw, niet van het breekbare soort, prima in de kleren (een mooie deux piece) met een kokerrok die haar figuur benadrukte met een bescheiden doch duidelijk aanwezige split. Een split die door het zichtbare deel van de benen opviel,
Het jasje verborg de borsten maar beloofde verrassingen. Verras me dame, dacht Randy. Met pikzwart wat krullend haar dat in een strakke wrong was opgeborgen, keurige schoenen met een beschaafde hak, uiteraard kousen en een keurig tasje. Een Lady in alle opzichten, het straalde van haar af met dat ondefinieerbare "lady" en maakte haar wat onbenaderbaar. Vandaar die wat afzijdige plek, dacht hij.

Hij liep op haar af, er was oog contact, hij maakte een lichte bijna niet waar te nemen buiging, stak zijn hand uit en nam de hare die zij toen aanbood in ontvangst en maakte het gebaar van een handkus. Een lichtstraal gleed over haar charmante gezicht en haar ogen leken een moment te stralen. Randy C zei hij, prettig kennis te maken. Mary was haar antwoord.
Mary voelde iets vanaf het eerste oog contact. Leuk type zo op het eerste gezicht en ze was alleen en voelde zich rot. Ze wilde iets van het feest maken en de nare ervaring achter zich laten. Die handkus brak het ijs. Mary wilde ervoor gaan.

Hij bood haar zijn arm en liep met haar naar de dansvloer. Daar dansten ze en ze merkten beiden dat het tot wederzijds genoegen was. het close dansen veroorzaakte een lichamelijk contact dat dwars door de kleding heen enorm prikkelde. Iets drinken Mary? Een single malt graag. Dus twee single malts met een scheutje ijswater. Op de kennismaking Mary - zij gaf een stralende glimlach als reactie.

Zo werd de rest van de avond en een flink deel van de nacht tot hun beider groot genoegen doorgebracht. Wat kusjes en knuffelen viel in de drukte van de feestelijke dansvloer niet op. Hij vroeg of ze soms zin had om met hem een stukje langs de rivier te gaan wandelen. Het was ten slotte een mooie zomernacht. Dan kan je me meteen naar huis brengen Randy, zei ze. Prima en ze wandelden naar buiten, genietend van de frisse lucht en de ontwakende natuur.

Al snel kwamen ze in een van de betere buurten van de stad terecht en op een gegeven moment stonden ze stil voor een statig huis. Hier heb ik een appartement, kom mee, we drinken nog wat, of ben je moe? Zei Mary.

Het appartement bleek een schitterend pent house te zijn, uiteraard van alle gemakken voorzien en Mary schonk een ferme single malt met wat water voor hen beiden. Op de voortzetting en verdieping van de kennismaking, cheers.

Mary zette een plaat van Cream op - In the sunshine of your love - en ze dansten, closer en closer. Mary maakte duidelijk dat ze meer wilde door dicht tegen hem aan te komen dansen. Hij beantwoorde dit met enkele kleine kusjes op mond, wang, hals en oor. Hij voelde haar rillen en liet zijn handen over haar lichaam gaan. Ze plaatste haar handen om zijn nek en schouder om houvast te vinden in de opkomende storm. Ze voelde haar kut al open gaan, haar geilheid opkomen, grijpt hem vast met als boodschap neuk me, neuk me, neuk me. Zijn handen streken over haar billen en dijen. Ze hielp hem haar rok uit te trekken.
Hij vond de rits van haar rok, trok die open zonder weerstand te ondervinden en verwijderde het kledingstuk. De schitterende benen van de dame die de weg naar haar kruis wezen, werden zichtbaar.
Hij zakte door de knieŽn en kuste de dijen, de liezen en trof ten slotte de vulva en klit onder het broekje. Hij voelde het vochtige, opgewonden geslacht van de dame en een grote behoefte haar te verwennen. Mary voelde de warmte van de man op en in haar lijf. Ze kreunde goedkeurend, greep zijn hoofd vast en drukte hem hard tegen haar geslacht. Geil perste ze zijn hoofd bijna naar binnen.
Randy nam wat afstand van de dame en trok schoenen, sokken, broek, onderbroek en hemd uit. Mary verwijderde haar jasje, BH en broekje en knalde tegen hem aan, zo dat zijn harde lid bij haar in de kut binnen kon komen. WOA murmelde ze. Hij pakte haar bij de billen en drong binnen in de vochtige grot die gloeiend aanvoelde en waarvan de spier zijn lid vastgreep.
Zo stonden ze naakt in elkaar verweven en neukten. Ze voelde zijn harde penis diep in haar lichaam en schokte bij elke nieuwe stoot die hij plaatste genietend.
Hij voerde, aangespoord door de vrouw, het tempo op en zij genoot. Ze hielden elkaar stevig vast en overend.
Toen Mary klaar kwam stroomde haar vocht over de onderlichamen en dijen naar de vloer. Randy genoot van haar ontspanning na het klaar komen, hij trok haar hard tegen zich aan, ramde door en kwam ook, brullend.
Hijgend bleven ze zo een tijdje staan. Toen het lid van Randy verslapte en uit Mary zakte zei de dame: nu nog een single malt en daarna op bed voortzetting - OK? OK.

Mary nam het initiatief. Ze masseerde zijn schaamstreek, nam zijn eikel in de mond en wreef de rest van zijn geslacht. Hij liet het rustig over zich komen en genoot van de handelingen van deze lady, deze ervaren, geile vrouw. Grommend kwam hij in haar mond en ze slikte alle sperma in. Met een speelse kneep in zijn dij kreeg hij de opdracht voor nog wat single malt te zorgen.

Na de flinke slokken omhelsde Randy de Lady. Kleine kusjes plaatste hij op haar wang en oren en fluisterde ik ga je beminnen schat - verstevigde zijn greep om haar billen en schouders, penetreerde haar en voelde hoe goedkeurend kreunend haar gloeiende lichaam het zijne ontving. Hij concentreerde zich op haar klit hetgeen haar opwinding langzaam maar zeker naar grote hoogte voerde. Onder een diepe zucht scheide ze een stevig vet kwakje af, hij gaf weer een trits kleine kusjes en fluisterde lekker he geiltje en ontving kusjes terug en twee armen sloten zich om zijn bovenlichaam en ook haar benen omklemden hem. Doe me schat doe me fuisterde ze. Langzaam ging hij haar ritmies beminnen haar rakend op de gevoelige plekjes en aan haar rillen merkte hij dat hij haar goed raakte. Hij voerde het tempo wat op en ze reageerde met het omhoog brengen van de bekken om hem op te vangen en goed geraakt te worden. Hij verstevigde zijn greep om de billen en versnelde het tempo. Haar ademhaling werd nu een constant gieren totdat ze hard schreeuwde dat ze ging komen, zo erg, zo heftig. Hij stopte niet en voelde haar harde straal vocht warm langs zijn geslacht en dijen lopen - bleef haar vasthouden en ritimies bewerken totdat hij ook explodeerde in die prachtige vrouw. Ze bleven zo lang liggen na genietend. Ieder van hen verzorgde een rondje single malt en uiteindelijk vielen ze ineengestrengeld in slaap.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Buurvrouw Ontdekt Haar...Door: Dolll
Gelezen: 2621x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw Dominant Streng
20-02
8.1
:: Opwindende AvondDoor: Nathalie
Gelezen: 2805x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Theater, Restaurant, Hetero, Spanning, Opwindend, Pijpen, Beffen, Likken, Neuken
19-02
7.9
:: Hoer: Marjan - 2Door: Barteljoris
Gelezen: 4334x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuen, Pijpen, Beffen, Tongzoenen, Vuistneuken
19-02
8.8
:: Online Naar Offline... - 2Door: Chris 1976
Gelezen: 2711x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vibrator, Edging, Lingerie, Slikken, Sletje
19-02
8.7
:: Sex Met Mijn... - 2Door: Dannoo
Gelezen: 6487x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Beffen, Geil
18-02
8.6
:: Lekkere OchtendsexDoor: Dannoo
Gelezen: 6302x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Vingeren, Nat Kutje
18-02
8.8
:: Femdom Autobiografie - 8Door: M
Gelezen: 2116x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
18-02
9.4
:: Hulp Bieden AanDoor: Marco
Gelezen: 9058x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Natura, Tattoo
18-02
8.9
:: Geile DagenDoor: Bram
Gelezen: 6314x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-02
7.0
:: Een Weekje Mallorca - Dag 1 -Door: Cornus_mas
Gelezen: 9986x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Hetero, Solo
17-02
8.8
:: Hoer: Marjan - 1Door: Barteljoris
Gelezen: 10265x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Privťhoer
16-02
8.9
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 9102x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.8
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 14595x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 15279x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 5440x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net