Opwindend.Net
Datum: 29-06-2018
Stemmen: 62x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 10987x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Pure Chocolade
Door Frans1978 - Mijn Profiel Pagina

Als vertegenwoordiger ben ik veel onderweg, ontmoet veel interessante mensen en maak ook het nodige lief en leed mee van mijn klanten. Doordat ik veel onderweg ben is mijn huwelijk gestrand na 15 jaar en zie ik mijn dochters van 12 en 14 om het weekend. Ondanks dat geniet ik wel van mijn herwonnen vrijheid en alles wat daarbij komt kijken.

Mijn naam is Hans, ben 44 jaar, slank postuur wat ik in vorm houd door toch wel regelmatig de sportschool te bezoeken, heb kort grijzend haar en een lichte grijze stoppelbaard. Dat sporten zal overigens ook wel moeten, want het product wat ik verkoop zorgt ervoor dat ik ook regelmatig teveel van het goede naar binnen moet werken. Ik ben namelijk vertegenwoordiger in cacao. Het pure product en ik verkoop het aan chocolatiers, bonbonnieres en patisseries door het hele land. Ik kan mijn klanten daarom ook niet teleurstellen door het aangeboden eindproduct, waar ze zo trots op zijn te weigeren.

Gelukkig zijn er in mijn woonplaats een aantal sportscholen die 24/7 open zijn en het komt dan ook regelmatig voor dat ik pas na 22:00 nog even een uurtje of anderhalf ga sporten. Er zijn dan niet veel mensen aanwezig en meestal ben ik zelfs alleen. Na het sporten douche ik op de sportschool en neem ik thuis nog een pilsje voordat ik met mijn laptop op schoot in bed stap. Nog even een serietje pakken op Netflix en dan de volgende dag weer vroeg op om weer mijn producten aan de man, of vrouw, te brengen.

Het is 23:30 als ik terug ben van de sportschool en met mijn laptop naar bed ga. Ik check nog even gauw mijn mail en tussen de nodige reclame en social media notificaties zie ik een bericht van een voormalige klant van mij. Gérard Dupré is een vriendelijke oudere patissier die enkele maanden geleden een hartinfarct heeft gehad en sindsdien zijn zaak heeft gesloten. Ik open de mail en lees dat hij het besluit heeft genomen om niet meer terug te keren in zijn zaak. Hij geeft voorrang aan zijn gezondheid en wil nu genieten van zijn pensioen en de tijd die hem nog gegeven is doorbrengen met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen. Hij schrijft verder dat hij een koper heeft gevonden voor zijn zaak en dat deze vrouw zich gaat specialiseren in het maken van bonbons. Hij heeft haar mijn naam doorgegeven als leverancier van de beste cacao en hij vraagt of ik binnenkort langs kan komen om kennis met haar te maken en haar de producten die ik verkoop te laten zien.

Ik antwoord dat ik het jammer vind dat ik hem verlies als klant, maar dat ik zijn keuze voor zijn gezondheid en gezin alleen maar kan toejuichen. Ik ben blij dat hij de zaak heeft kunnen overdoen en dat ik morgen nog wel tijd heb om even langs te gaan. Ik ben toch in de buurt van Den Bosch en mijn laatste klant zie ik om 15:00. Daarna kan ik nog wel even langsrijden voordat ik mijn weekend inluidt.

De volgende dag staan er in plaats van 4 bezoeken, nu dus 5 op de planning. Maar het scheelt dat de laatste twee binnen 20 kilometer van elkaar zijn. De eerste drie leveren mij zo’n 600 kilometer op de teller op. Het is maar goed dat er een flinke winstmarge op de cacao zit anders was het niet te doen om zoveel te rijden iedere dag.

De eerste drie klanten van de dag heb ik de nodige informatie kunnen geven en voorbeelden laten zien van de kwaliteit van de verschillende cacaosoorten in het assortiment en zij hebben een mooie bestelling gedaan. De vierde klant was wat lastiger, het is een lastige jonge vent die zo goedkoop mogelijk wil. Ik leg hem uit dat kwaliteit een prijs heeft dat hij deze kan doorrekenen in zijn verkoopprijs. Al met al ben ik langer dan ik van plan was bij hem en ga helaas zonder een bestelling weer weg. Hij belooft misschien nog wel contact op te nemen, maar ik weet wel dat ik van hem waarschijnlijk niets meer zal horen. Omdat ik laat ben, besluit ik eerst even te bellen om te kijken of de nieuwe eigenaresse er nog is. Het nummer van de zaak ik nog steeds dezelfde en wanneer ik de naam van Gérard Dupré in het scherm zie staan druk op de groene knop. Even later wordt de oproep beantwoord door Alexandra van Puur, de nieuwe naam van de bonbonzaak. Ik stel mij voor als Hans Franke van de Cacao Company en vraag of ze nog tijd heeft voor mij. “Ik ben nog ongeveer een kwartiertje onderweg, maar mijn laatste afspraak liep helaas wat uit.”

Gelukkig was dit geen probleem, ze had vanmorgen al van Gérard begrepen dat ik nog even langs kon komen aan het einde van de dag. Ze waren nog bezig met de herinrichting van de winkel voordat ze over twee weken zouden heropenen. Ik beëindigde het telefoontje met de mededeling dat ik dan zo meteen op de stoep zou staan. Ondanks dat het een vrijdagmiddag was, kon ik snel een parkeerplek vinden op korte loopafstand van de nieuwe zaak. De nieuwe naam prijkte al op de gevel: PUUR in grote donkerbruine letters tegen een crèmekleurige achtergrond. De binnenkant van de etalageramen was nog beplakt met papier om nieuwsgierige mensen nog niet de mogelijkheid te geven naar binnen te gluren. Ik klopte op de deur en al snel zag ik iemand verschijnen.

Een jonge oogverblindende schoonheid doet open en stelt zich voor als Alexandra. “Jij bent Hans van de Cacao Company?” vraagt ze met een glimlach en zonder het antwoord af te wachten stapt ze opzij en laat me binnen. Ik kom wel vaker mooie vrouwen tegen tijdens mijn bezoeken, maar Alexandra is toch wel veruit een van de mooiste die ik ooit heb gezien. Wat haar zo bijzonder maakt is haar donkere huid in combinatie met haar Rotterdamse accent. Ze zal ongeveer tussen de 25 en 30 jaar zijn, ze is ongeveer 1 meter 70 lang en ik schat haar op een kleine 60kg. Ze draagt een vale spijkerbroek met verfvlekken en een witte t-shirt met V-hals waar ook de nodige verfspetters op zitten. Mijn aandacht wordt echter getrokken door de tepels die door de stof van haar t-shirt heen priemen. Ze heeft duidelijk geen BH aan.

Alexandra biedt me een stoel aan en vraagt of ik zin heb in een kopje koffie of iets anders te drinken wil. Ik bedank voor de koffie en vraag of ze een mineraalwater heeft. Lachend zegt ze dat ze wel gemeentepils voor me heeft en ik stem daarmee in. Even later komt ze terug met twee glazen water en neemt ze tegenover me plaats een een wankel houten tafeltje. Ze vertelt eerst wat over zichzelf en het blijkt dat ik een goede inschatting heb gemaakt. Ze is inderdaad 28 jaar, is geboren in Rotterdam en heeft via haar opleiding tot patissier een poos gewerkt in Antwerpen bij een bekende bonbonmaker. Toen ze via hem hoorde dat deze zaak ter overname werd aangeboden heeft ze met steun van hem een bod uitgebracht en kon ze de zaak overnemen. Haar huidskleur heeft ze te danken aan haar Senegalese vader en haar Surinaamse moeder. Haar moeder woonde al jaren in Rotterdam toen ze in een café een Senegalese man ontmoette en met hem in bed belande. Het was een one-night stand, maar het was wel gelijk raak. Haar vader heeft Alexandra nooit ontmoet, maar daar heeft ze naar eigen zeggen ook geen behoefte aan.

Ik stel mij ook verder voor en vertel haar dat ik gescheiden ben en vader van 2 dochters. Daarna vertel ik het een en ander over de Cacao Company en de producten die wij leveren, hoe wij zorgen voor de hoge kwaliteit van onze producten. Daarna pak ik een samplebox uit mijn tas en laat haar deze zien zodat ze zelf kan voelen, ruiken en proeven. Terwijl ik de box naar haar toe schuif en zij hem wil pakken stoot ik per ongeluk haar glas om en ze kan niet voorkomen dat het water over de tafel loopt en zo op haar broek terecht komt. Ze slaakt een klein gilletje en loopt snel naar de keuken om een theedoek te halen om de boel droog te maken. Ik bied snel mijn verontschuldigingen aan, maar die wuift ze weg. Ze is al lang blij dat de samples droog zijn gebleven. Wat ze volgens mij niet in de gaten heeft is dat het water ook is opgespat en haar t-shirt heeft nat gemaakt. De combinatie van een witte t-shirt, water en haar donkere huid maakt dat het geheel wat doorschijnend wordt op de natte plekken en ik uitzicht krijg op de tepelhof van haar linkerborst. Ook dat had ik goed geraden: geen BH.

Het is niet professioneel, maar ik ben ook maar een mens, een man en om precies te zijn een gescheiden man die niet al te vaak seks heeft en de combinatie van de schoonheid die hier tegenover mij zit met een, op bepaalde plekken, nat wit t-shirt aan, doet mij nerveus heen en weer schuiven op mijn stoel, aangezien ik iets voel groeien in mijn broek. Ik krijg het een beetje benauwd en vestig ongewild mijn blik op haar linkerborst. Als ze me een vraag stelt over de verschillende cacaopercentages hoor ik deze niet en krijgt ze in de gaten dat ik het moeilijk heb en ziet ze ook dat er iets doorschijnt in haar shirt. Ze bijt even op haar lip en nodigt me dan uit om in de keuken wat probeersels te komen proeven.

Ik wacht even tot ze zelf richting de keuken loopt en ga dan wat ongemakkelijk staan. Mijn pantalon zorgt ervoor dat mijn opwinding duidelijk te zien is en dat probeer ik voor haar te verbergen. Gelukkig loopt ze voor me aan, maar het schommelen van haar heupen helpt me nou niet echt. In ieder geval laat ze niet merken dat ze iets in de gaten heeft.

Ze opent de koeling en haalt daar een aantal schaaltjes uit met daarop verschillende bonbons. Ze legt me uit welke smaken ze heeft bedacht en laat me proeven. Ik heb uiteraard al veel verschillende bonbons mogen proeven tijdens mijn werk, maar ik moet toegeven dat de bonbons die Alexandra hier gemaakt heeft echt bijzonder en erg lekker zijn. Ik vertel dit ook aan haar en ze straalt van trots. Gelukkig voel ik mijn pik weer wat verslappen en ik denk dat ik er dan ook goed vanaf kom.

Alexandra wil me dan nog een laatste noviteit laten proeven, een huisgemaakte chocolademelk, met een vleugje pistache en rode peper erdoor. Ze schenkt twee glazen in en geeft er 1 aan mij. Ze wil nog even proosten en als ze mijn glas met de hare aantikt golft er wat van de chocolademelk uit haar glas en belandt, curieus genoeg, op mijn pantalon. “Ojee”, zegt ze, “ik pak snel een doekje om het schoon te maken.” Ze grist een keukendoek van het aanrecht en knielt voor me om de spetters op mijn broek schoon te maken. Ik protesteer dat dit echt niet nodig is, dat ik toch hierna naar huis ga, maar ze wil hier niets van weten. Ze wrijft met het doekje over mijn pantalon en raakt hierbij ook, expres of per ongeluk, mijn kruis aan. Ik kan het niet tegenhouden en binnen no-time komt mijn pik weer tot leven.

“Hmmmm, Hans wat is dit nou?” vraagt Alexandra en ze kijkt met een zwoele blik omhoog vanaf haar knieën. “Sorry Alexandra, dit is totaal niet de bedoeling, maar ik kan het niet helpen, ik… ik…” en dan weet ik niets meer te zeggen, want Alexandra opent mijn rits en steekt haar hand naar binnen. Ze pakt mijn lul vast door de stof van mijn slip en begint hem te kneden. In enkele seconden staat hij staalhard en behendig opent Alexandra met haar andere hand mijn riem en de knoop van mijn pantalon. Mijn pantalon valt op de grond en Alexandra trekt nu met beide handen mijn slip naar beneden. Mijn lul springt de vrijheid tegemoet en staat trillend voor haar gezicht. Ze pakt hem vast en kreunt goedkeurend. Ik ben niet enorm geschapen, maar met 16cm ook niet echt klein. Mijn ex heeft over mijn lul nooit geklaagd en ook mijn vriendinnen voor en na haar heb ik er niet over gehoord, dus ik denk dat ik niet mag klagen.

Ze geeft een likje over mijn eikel en slurpt het eerste voorvocht al op. Ik weet niet wat me overkomt, maar dit voelt zo lekker dat ik er maar niets van zeg. Ik kijk naar beneden en zie dat ze mijn eikel langzaam omcirkeld met haar tong, waarna ze hem sensueel in haar mond zuigt, waarbij ze met haar ogen omhoog gericht mijn blik vangt. Ik kijk in haar mooie bruine ogen en zie mijn pik langzaam maar zeker steeds dieper tussen die mooie rode lippen verdwijnen die dat fantastische donkere gezicht sieren en dan die geile blik in haar ogen. Ik moet me inhouden om niet direct mijn zaad te verschieten.

Alexandra zuigt me diep en stevig en ik voel het bekende gevoel van mijn aanstaande orgasme en ik trek me terug uit haar mond. “Even wachten lieverd”, zeg ik, “zo snel wil ik nog niet klaarkomen.” Alexandra komt weer omhoog en op haar tenen reikt ze met haar mond naar mijn mond. Onze lippen vinden elkaar en wijken uiteen om onze tongen vrij spel te geven voor een heerlijk gevecht. Ik pak haar t-shirt onder beet en trek deze omhoog, ze helpt me door haar armen omhoog te doen. Onze tongen moeten voor even hun spel onderbreken om het kledingstuk over het hoofd van Alexandra te kunnen trekken. Ik bewonder haar mooie stevige bruine borsten met donkere, bijna zwarte, tepelhoven, waar de knoppen inmiddels keihard op staan. Alexandra knoopt ondertussen mijn overhemd los en ik laat me graag ontdoen van dit kledingstuk. Hieronder draag ik een wit shirt en ook deze gaat uit, waarbij ik Alexandra wel even meehelp, want door haar kleine postuur krijgt zij hem niet over mijn hoofd.

Wederom vinden onze tongen elkaar en ik til haar op, waarbij ze haar benen om mijn heupen klemt. Mijn pik komt hierbij klem te zitten tussen onze lichamen. Ik zet haar met haar achterwerk op de bereidingstafel in de keuken en daarbij stoot ik van alles om, maar dat kan me nu even niets schelen. Ik denk op dit moment niet meer met mijn hoofd, maar met mijn pik en die wil maar 1 ding. Maar voor het zover is, wil ik haar eerst proeven. Ik maak de knoop van haar spijkerbroek los en doe de rits omlaag. Alexandra helpt me mee door haar billen iets op te tillen en ik stroop de broek van haar kontje af. Tot mijn verbazing, alhoewel niets verbaasd me meer als het om deze donkere geile schone gaat, heeft ze geen slip aan en haar kutje openbaart zich aan mij. Op een klein streepje na, is ze helemaal kaal en de nattigheid glinstert mij al tegemoet.

Ik kniel voor haar kutje neer en snuif de heerlijke geur op die haar bloem verspreidt. Met mijn tong beroer ik haar perineum en lik langzaam tussen haar lipjes door naar boven totdat ik bij het kapje over haar klitje kom. Ik gebruik mijn vingers om haar lipjes wat te spreiden en voorzichtig komt haar klitje te voorschijn. Met het puntje van mijn tong raak ik het gevoelige knopje aan en Alexandra kreunt diep. Na deze liefkozingen ga ik voor het echte werk en bewerk ik haar hele schaamstreek met mijn tong en vingers. Alexandra zit trillend en kreunend op de bereidingstafel terwijl ik twee vingers in haar opening schuif en tegelijkertijd met de volledige breedte van mijn tong haar roze binnenkant lik.

Ik voel dat ze tegen een orgasme aan zit en Alexandra trekt me aan mijn haren tussen haar benen weg. “Hoho geile vent”, zegt ze, “ik wil klaarkomen op die lekkere pik van jou… Neuk me, neuk me hard.”

Ik ga recht staan, schop mijn pantalon en slip uit en breng mijn pik in positie. Ik laat hem eerst twee maal van boven naar beneden door haar kletsnatte gleuf glijden voordat ik hem positioneer voor haar opening. Ik duw hem langzaam naar binnen en ik hoor haar goedkeurend kreunen als ze wordt gevuld door mijn pik. Als ik helemaal in haar zit trek ik me weer terug om vervolgens weer krachtig naar binnen te stoten. Na 5 van zulke stoten voer ik het tempo op en neuk ik haar hard, precies waar ze om had gevraagd.

Alexandra ondergaat de neukbeurt al kreunend en steunend en door de voorbewerking van mijn tong voel ik dat het voor haar niet lang meer gaat duren. Ze knijpt met haar kutspieren in mijn pik en ik krijg het gevoel dat ze me aan het melken is. Ik kan me niet meer inhouden en wild spuit ik mijn zaad in haar melkende kut. Daarop gilt Alexandra dat ze komt en het sap wurmt zich een weg naar buiten samen met mijn zaad, ik voel het gemengde vocht langs mijn zak naar beneden lopen. Ik trek mijn verslappende pik terug en een flinke golf zaad en kutsap komt mee naar buiten.

“Hmmmm, dat was heerlijk en net wat ik nodig had”, zegt Alexandra glimlachend terwijl ze met haar vingers de laatste resten van mijn zaad uit haar gleufje strijkt. Ze kijkt er even naar en stopt dan sensueel haar vinger in haar mond om het te proeven.

“Dit had ik niet verwacht toen ik gisteravond instemde met een bezoek aan jouw zaak”, antwoord ik met een grote glimlach. De aanblik van de vinger in haar mond en haar sensuele blik zorgt ervoor dat mijn pik zich weer op begint te richten. “Wat denk je, heb je genoeg gehad of wil je nog meer?” vraag ik haar zwoel.

“Ik heb nog een gaatje, dat je nog niet hebt gehad… daar wil ik je in voelen.” Ze komt van de bereidingstafel af, draait haar kontje naar mij toe en buigt zich diep voorover. Ik zie haar bruine sterretje verschijnen terwijl ze haar billen van elkaar trekt. Het is al wat nat van de sappen die uit haar kutje zijn gelopen en met mijn wijsvinger smeer ik het uit over haar sterretje. Ik voer de druk voorzichtig wat op en ik voel haar ontspannen waarna mijn wijsvinger een stukje haar aarsje in gaat. Ik verbaas mij over hoe soepel dit gaat en na een aantal keren mijn wijsvinger in en uit haar aarsje te hebben bewogen probeer ik mijn middelvinger erbij te doen. Ook dit gaat verbazend soepel en Alexandra kreunt nu dat ze mijn pik in haar kontje wil voelen.

Ik geef graag gehoor aan haar verzoek, want ik sta alweer op knappen. Ik ga rechtop staan en plaats mijn eikel, die nog nat is van het voorvocht en haar sappen, tegen haar aarsje. Ik voer de druk langzaam op en ik voel hoe haar kringspier zich langzaam opent en mijn pik toestaat binnen te dringen in haar darm. Met kleine stootjes laat ze me steeds verder toe en onder begeleiding van haar gekreun dring ik diep door in haar aarsje. Als ik tot mijn wortel in haar zit trek ik mij bijna helemaal terug en stoot daarna weer snel en diep naar binnen. Ondanks dat ze lekker strak is heb ik het idee dat ze redelijk ervaren is met anale seks en ik houd me dan ook niet meer in en neuk haar in een hoog tempo. Alexandra helpt mee door haar kringspier af toe en wat aan te spannen, waardoor ik het laatste restje zaad diep haar darm in spuit. Terwijl ik haar neukte nam Alexandra zelf haar klit onder handen en een fractie van een seconde later komt ook zij weer klaar.

Mijn pik verslapt snel na al dit neukgeweld en glijdt haar kontje weer uit. Alexandra perst mijn zaad weer naar buiten en bezweet en buiten adem zien we dat we er een behoorlijke puinhoop van hebben gemaakt in de kleine keuken. “Maak je daarover maar niet druk”, zegt Alexandra, “dat ruim ik morgen samen met mijn vriendin wel weer op”.

“Jouw vriendin?” reageer ik verbaasd, “ik wist niet eens dat je een relatie had.”

Alexandra vertelt dat ze een inderdaad een relatie heeft met een vrouw, ze is wat ouder dan haar, maar dat ze een open relatie hebben. Haar vriendin, Wilma, is op en top lesbisch, maar Alexandra is biseksueel en valt nou eenmaal op wat rijpere mannen en vrouwen. We kleden ons weer aan en Alexandra belooft me om dit weekend nog even de samplebox te bestuderen en dat ze me begin volgende week belt voor een afspraak om de bestelling door te geven. We nemen afscheid met een lange intense tongzoen en daarna stap ik in de auto voor een eenzame terugreis, met een geweldige ervaring in herinnering.

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Pure Chocolade - 70% Puur


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Ochtend Door: Rednas
Gelezen: 189x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
7.0
:: Een Dikke VriendschapDoor: Rudolf
Gelezen: 193x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dik, Trio, Lesbisch
22-03
n.v.t.
:: Huisvrouwen In De Buurt - 7Door: Black-Drent
Gelezen: 165x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Trio, Anaal, Klaarkomen, Geil, Rimmen
22-03
8.9
:: Gechanteerd Door Frans LeraresDoor: Sex Addict
Gelezen: 6597x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gechanteerd, Lerares, Handboeien, Pijpen, Ontmaagd,
21-03
8.7
:: Ex Lerares Door: Ton
Gelezen: 6151x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-03
7.8
:: Femdom Autobiografie - 9Door: M
Gelezen: 1064x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
21-03
7.2
:: Ze Viel Me Meteen OpDoor: Realhot
Gelezen: 5271x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Massage, Oraal, Bodyshot, Doggystyle, Facial
21-03
9.0
:: Een Zonnige DagDoor: Nelis
Gelezen: 3826x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf
20-03
7.2
:: Meet Me In The Dark - 3Door: Longone
Gelezen: 1262x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.2
:: Zijn Eerste Blanke PoesjeDoor: Simone
Gelezen: 10914x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Interraciaal, Pijpen, Beffen
20-03
8.8
:: Ondeugende Buurvrouw - 1Door: MrGhost
Gelezen: 17068x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.4
:: Geocachen ThuisDoor: Betsy
Gelezen: 4970x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verwennen En Genieten
20-03
8.7
:: Paula, De Nymfomane...Door: Johnnie
Gelezen: 6747x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
8.8
:: Bijzonder Verzoek - 2Door: Rednas
Gelezen: 6349x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken
19-03
8.6
:: E-dating; Sandra En... - 1Door: Robeteros
Gelezen: 4958x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Massage, Beffen En Squirten
18-03
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net