Opwindend.Net
Datum: 30-06-2018
Stemmen: 113x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 13561x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
De Etaleuse
Door Baco - Mijn Profiel Pagina

Ik opende ’s morgens de winkel en hoorde op het zelfde moment mijn telefoon. Er kwam een appje binnen van mijn baas. Ik opende het appje waarin mijn baas melde dat er vandaag iemand kwam om de etalage te doen. Mijn baas is voor 2 weken in het buitenland en dus aan mij de taak om de etaleur of etaleuse te helpen met het aanreiken van artikelen. Ik maakte de winkel klaar om te openen en nadat alles geregeld was deed ik de deur van slot. Ik verwachte niet dat het erg druk zou worden vandaag, daar het weer een snik hete dag zou worden. Ik was een halfuurtje open toen de winkel bel ging. Ik keek op de monitor vanuit mijn klein kantoortje en zag dat er een jonge dame binnen kwam met een rol koffertje.

‘Dat zal wel de persoon voor de etalage zijn’ dacht ik en liep vervolgens vanuit het kantoor, dat direct achter de balie zich bevind, naar de toonbank toe. Daar stond de jonge dame met uitgestrekte hand. Ik beantwoorde haar hand en ik zei mijn naam ‘Hallo ik ben Johanna, en kom de etalage doen. Maar zeg maar gewoon Jo hoor’ zei ze met een vriendelijke stem en een mooie glimlach. Ik hete haar welkom en vroeg of ze mee kwam naar het kantoortje. Ze liep om de toonbank heen en ik ging haar voor het kantoortje in. Daar bood ik haar een stoel aan en een bak koffie. ‘Graag met een beetje melk a.u.b.’ was haar reactie op mijn vraag.

Tijdens het inschenken van de koffie keek ik zo onopvallend mogelijk naar haar. ‘Wat is ze mooi’ dacht ik. En dan bedoel ik niet de ze eruit zag als een model of een sportschool type. Nee, gewoon alles klopte. Ze had zwarte lange haren met een slag erin. Haar grijs/blauw ogen staken zo mooi af bij haar donkere haren, dat je er naar bleef kijken. En haar glimlach was aanstekelijk en gemeend. Waar misschien een paar minpunten waren te melden over haar figuur, haalde haar charisma het dubbel en dwars in. Alhoewel ik ook niet kon klagen over haar figuur. Ze had een rood T-shirtje aan met een lichte ľ spijkerbroek eronder, dat lekker strak zat om haar volle billen. Ze zag er daardoor fris, sportief en representatief uit. Ze bukte voorover om wat uit haar koffertje te pakken en gaf me daardoor een goede inkijk in haar T-shirt. Grote borsten had ze niet, maar dat hoefde van mij ook niet. Een goede hand vol is voor mij precies goed. En zoals ik kon beoordelen voldeed ze aan deze eis.

Ze pakte de koffen en nipte ervan. Ik keek haar aan, en begon een praatje met haar. We begonnen natuurlijk over het weer en langzamerhand gingen we steeds meer naar privé dingen vragen. Zo kwam ik erachter dat ze 29 jaar jong is, niet in een relatie zit en het werk als etaleuse erg leuk vind. Ikzelf vertelde haar dat ik 35 jaar ben een sportief type qua balspelen (geen sportschool type) en hier alleen stond omdat mijn baas op vakantie is. De koffie was op en we liepen naar de etalage toe. Ik opende het hek wat voor de ingang stond en zette deze opzij. De etalage bevind zich ongeveer op 75 cm hoogte en is dus een behoorlijke stap om te maken. Ik zag dat Jo daar naar keek en ik pakte haar hand vast om de etalage in te stappen. Halverwege verloor ze haar evenwicht. Ik reageerde snel met een hand op haar billen om haar de etalage in te duwen. ‘Dank je wel’ zei ze. Ik zei ‘Graag gedaan’ terug. En genoot nog na van heer heerlijke billen.

Jo vroeg om een krat om de artikelen, die uit de etalage kwamen, in te doen en ik zette deze klaar voor haar. Ondertussen hielp ik de paar binnenkomende klanten. En nadat ik ze naar tevredenheid had geholpen liep ik weer naar Jo toe. Ze was nog druk bezig om de etalage leeg te ruimen. Ze kwam naar mij toe en gaf me een paar artikelen die in het krat konden. Toen ze zich omdraaide zag ik dat er een stof vlek op haar kont zat. ‘Jo, kom eens er zit een vlek op je broek’. Jo kwam naar mij toe en ik pakte haar bij haar heupen beet. Langzaam draaide ik haar kont naar mij toe en sloeg het stof eraf. Haar billen voelde stevig aan, maar ook lekker mals, de weerstand die haar billen gaven was precies goed. ‘Zo die is weer schoon’ zei ik tegen Jo. ‘Ja ja, zat er echt iets of wou je gewoon even aan mijn billen zitten’ zei Jo met een glimlach en gaf me een knipoog. ‘Je heb me ook meteen door hé’ zei ik snel gevat. Jo draaide zich weer van me af en pakte een wat van de grond. Ze knielde diep en ik zag haar roze string boven haar spijkerbroek uitkomen. Mijn hormonen namen het roer over en pompte op volvermogen mijn lul hard. Daar stond ik dan met een stijve van jewelste. Ik deed snel mijn werk shirt over mijn broek waardoor ik mijn stijve enigszins kon maskeren.

De bel ging en ik naar de klant toe om hem te helpen. Nadat ik klaar was met helpen pakte ik de krat op bij de etalage en lag er weer een lege neer. De volle krat zette ik weg en toen ik terug kwam zag ik dat Jo weer de etalage in wou. Ik gaf haar een kontje en kneep zachtjes in haar billen. Een hoog gilletje liet Jo horen en volgens mij hield ze langer als de bedoeling was haar billen in mijn hand. ‘Het is bijna 12 uur, dan gaat de winkel even dicht om te eten. Eet je mee?’ zei ik tegen Jo. ‘Ja, dat is goed. Maar ik heb geen eten meegenomen!’ zei ze. ‘dat is geen probleem, ’s morgens haal ik altijd brood en broodbeleg. Er is genoeg voor jou en mij’ zei ik en deed de winkel op slot. Jo liep achter mij aan naar het kantoor en zei ‘tot hoe laat lunch jij dan’. Om 12:30 gaat de winkel weer open. Klanten weten dit al jaren en het staat op de deur’ zei ik.

Ik pakte de bolletjes en het beleg en lag dat op tafel. Jo zat al op een stoel, terwijl ik nog de bordjes pakte en drinken inschonk. ‘Wat wil jij op je broodje Jo?’ vroeg ik haar. Terwijl ik achter haar langs liep. Ik keek via haar rug naar haar kont en zag dat het stringetje weer boven haar strakke broek uitkwam. Meteen begon mijn lul weer te steigeren. Gelukkig had ik mijn shirt nog over mijn broek hangen zodat ik het iets kon verdekken. ‘Doe maar een worstje’ zei ze snel. Ik stond nog naast de tafel en keek de tafel rond en zag alleen kaas, ham en wat zoetigheid. ‘Maar dat heb ik niet, sorry’ zei ik nog naast de tafel staand. ‘Oh, dan neem ik deze wel op mijn brood’ en meteen greep ze me vol in mijn kruis. Voordat ik kon reageren had ze mijn knoop al met een handig draai los gekregen en mijn gulp open gedaan. Mijn broek zakte op mijn enkels en ze graaide naar mijn lul. Met haar andere hand pakte ze snel een wit bolletje en vouwde deze open. Mijn ontblootte lul lag ze er tussen en zei ‘Precies wat ik nodig heb’. Ze keek geil omhoog en ik verzonk in haar mooie grijs/blauwe ogen. Haar mond ging naar het broodje toe en ik riek nog ‘Niet in mijn lul bijten hoor!!’. En op het zelfde moment voelde ik haar lippen een kusje geven op mijn eikel. Ze keek omhoog naar me en gaf me een mooie glimlach, vervolgd met een dikke knipoog.

Ze haalde mijn lul tussen het broodje vandaan en lag het broodje op haar bord. Mijn voorhuid trok ze naar achteren en kwam met haar mond steeds dichter bij mijn eikel. Toen puntje bij paaltje kwam, of liever gezegd toen mondje bij mijn eikel kwam. Hapte ze mijn eikel helemaal naar binnen en begon me met diepe lange halen te pijpen. Wat lekker was dit en mooi om te zien, toen ik naar beneden keek. Ik zag haar mooi gevormde lippen om mijn lul, haar heldere ogen die mij strak aan keken en haar golvende haren heen en weer bewegen. Dit was pure kunst zoals alles eruit zag. Jo liet mijn lul even uit haar mond glijden en zei ‘Ik zag wel dat je op mij geilde hoor, en dat je de hele ochtend al een stijve hebt. Zal ik je daar maar even van af helpen?’. Ik kon niet de woorden vinden om te antwoorden en knikte gewillig van ja. ‘Nou, ben je er klaar voor?’. En snel knikte ik weer van ja. Jo pakte mijn lul stevig beet en hapte over mij eikel heen. Ik keek naar beneden hoe ze dat deed en zag steeds minder lul overblijven. Mijn lul zat er nu voor ľ in haar mond en nog steeds bleef ze verder gaan. Het voelde zo heerlijk en het zag er ook zo mooi uit. Jo kwam nog iets verder en als ze haar tong uitstak raakte ze net mijn ballen aan. Ze maakte nu een paar kokhals geluidjes en liet daarna mijn lul uit haar mond glijden. Lange slijm draden verboden mijn lul nog met haar mond. ‘wat je diep haalt is lekkerder’ zei ze gevat. Meteen likte ze al haar slijm op van mijn stam. Ze haalde haar tong vanaf mijn ballen, over mijn stam naar de eikel toe, en hapte deze snel weer naar binnen. En daar ging ze weer tot aan mijn ballen bijna. Nu pakte ze mijn heupen vast en bewoog mij heen en weer. Mijn lul ging diep in haar keel en elke keer hoorde ik een soort kokhals geluid als ik er bijna helemaal in zat. Haar slijm maakte mijn lul gladder en gladder. Met 2 handen op mijn heupen duwde ze me nu iets naar achteren en liet mijn lul uit haar mond gaan. Meteen pakte ze met een hand mijn lul vast en begon er stevig aan te trekken. Doordat mijn hele lul onder de slijm zat ging dit erg soepel. Ze likte weer een hoop slijm op en begon me nu snel en met kortere halen te pijpen. Haar andere hand verliet ook mijn heup en ze begon mijn ballen te kneden. Ik bellef gefocust naar haar kijken en ondanks dat dit goddelijk aanvoelde zag het ook net zo mooi eruit. Maar ik wist ook dat ik dit niet lang meer ging volhouden. Jo merkte dit blijkbaar en zette nog een tandje bij.

‘Als je zo door gaat ga ik komen hoor’ riep ik nog net. Jo stopte niet en ging ongestoord door. Het beruchte ‘point of no return’ was bereikt en ik kon het niet meer tegen houden. Middels een oerkreet verliet de eerste straal mijn pisgaatje en belande achter in het geile mondje van Jo. Jo hield haar mond om mijn lul en bleef door zuigen. De stralen sperma volgde zich op en belande allemaal in het hete mondje van Jo. ‘Zo mijn eiwit shake voor vandaag heb ik al weer gehad, nu nog een broodje’ zei Jo terwijl ze mijn slip weer over mijn kont en lul deed. ‘En jij dan?’ vroeg ik een beetje somber. ‘Ik heb geen last van een stijve’ zei ze gevat en begon het bolletje te smeren. ‘Ik zou maar opschieten, over 10 minuten moet je de winkel alweer openen’ zei Jo tussen de happen door. Ik smeerde snel mijn eigen broodjes en at deze op.

10 minuten later opende ik de winkel weer en ik zag dat Jo weer in de etalage kroop. Ik zag nog net dat ze op haar knieën erin ging. En ik genoot nog even van haar volle billen partij, met dat geile roze stringetje wat erboven uitkwam. Helaas stond er al een klant te wachten die ik meteen moest helpen. Anders had ik nog even bij Jo kunnen blijven. De klant was blij dat ik zijn artikel gewoon in de winkel had liggen. ‘Ik vind het zo top dat jullie dit gewoon hebben liggen hier, anders had ik het online moeten bestellen. Maar daar heb ik het niet zo op. Dure verzendkosten en hopen dat je het juiste krijgt’ was zijn beklaag. Ik beaamde dat maar moest helaas bekennen dat niet iedereen er zo overdacht. Doelend op de terugloop in het MKB. Jo die het gesprek had gevolgd kwam erbij staan en zei ‘Tja, en de etalage inrichten van een webshop is ook geen pretje’. De klant en ik moesten lachen om deze opmerking, maar begrepen dondersgoed wat ze bedoelde. De klant verliet de zaak en ik voegde mij bij de etalage waar Jo nog steeds bezig was. ‘Hoe vind je het zo worden?’ vroeg ze. ‘Als jij in een lege ruimte staat vind ik het nog adem benemend mooi’ zei ik. ‘Je bent lief’ reageerde Jo en haalde haar hand langs mijn gezicht.
De dag ging voor mij veel te snel voorbij en voordat ik het wist was het al 16:30. Jo was bijna klaar en de winkel zou om 17:00 dicht gaan. Ik genoot zo van de aanwezigheid van Jo, dat ik het jammer vond dat de tijd zo snel was gegaan. ‘Ik ga eerst even naar de WC, kun je me daarna helpen met het afsluiten van de etalage?’ vroeg Jo aan mij. Mijn antwoord wachten ze niet af want ze was al op weg naar het kantoor. Ze kwam na 5 minuten heupwiegend terug gelopen richting etalage, waar ik al stond te wachten. Jo wou nog even de etalage instappen om wat te pakken. Ik hield haar middel vast zodat ze het wat makkelijker ging voor haar. Maar Jo stapte mis en viel weer naar achter. Gelukkig had ik haar nog vast maar mijn handen gleden van haar middel naar haar borsten toe. ‘He, viezerd wat doe je nou!!’ zei Jo. ‘Ik wou even kijken of het een handje vol was’ zei ik snel gevat. ‘En kunnen ze ermee door?’ antwoordde Jo. ‘Ze zijn, net zoals je hele lichaam, fenomenaal’ zei ik naar waarheid. ‘JIJ ben echt een lieverd’ en ze kuste me op mijn wang.

Ik sloot de etalage af en Jo pakte haar spulletjes bij elkaar. Ondertussen liep ik naar het kantoor en zag iets op het bureau liggen. Het was een roze propje. Ik vouwde het uit en zag dat het een stringetje was. Natuurlijk had ik meteen door dat deze van Jo was en ik rook eraan. Heerlijk rook het. Door de stof heen voelde ik vochtigheid en zocht het vochtige plekje op. Het was precies in haar kruisje waar een grote vochtige plek zat. Ik rook eraan en stak mijn tong uit om het te proeven. Toen ik hoorde dat Jo eraan kwam lag ik het snel neer en deed zo normaal mogelijk. Jo zette haar rolkoffer naast de stoel neer en ging zitten. ‘Volgens mij ben je wat verloren?’ zei ik zo normaal mogelijk tegen Jo. ‘Ohhh, wat dan?’ zei Jo. ‘Nou deze?’ riep ik en liet het roze stringetje zien. ‘Nou, misschien is dat niet van mij. Heb je bewijzen dan?’ zei Jo met twinkelingen in haar ogen. ‘Nee, dat niet. Maar mag ik naar vergelijkingsmateriaal zoeken dan. Ik heb immers geur en smaak veilig gesteld’ zei ik al een echt forensisch specialist. ‘Geen probleem, maar moet je niet eerst de winkel sluiten, het is 5 uur namelijk’ zei Jo. Ik vond het een goed idee en sloot de winkel af. Toen ik langs de kassa liep dacht ik ‘Die tel ik later wel als Jo weg is’.

In het kantoor weer aangekomen zat Jo op de tafel. Ze keek mij vragend aan en zei ‘En hoe wil jij vergelijksmateraal zoeken dan?’. Ik liep op haar af en nam plaats tussen haar benen. Ik omvatten haar kont en zei ‘Ja deze maat klopt’. Vervolgend stroopte ik haar T-shirt omhaag en zag een BH verschijnen met dezelfde kleur. ‘Ook de kleur vergelijking klopt’ zei ik met een big smile. ‘Dat zegt nog niks. Iedereen kan dit setje hebben. En ik heb een standaard maatje billen hoor’ was Jo haar reactie. ‘Echt niet, die billen van jouw zijn Goddelijk’. Ik knoopte haar spijkerbroek los en trok deze over haar mooie volle billen. Gelukkig had ze haar schoenen al uit gedaan waardoor ik haar broek ook helemaal uit kon doen. ‘Aha, geen slipje meer aan. Nog een bewijs’ riep ik. ‘Misschien draag ik wel nooit ondergoed’ zei Jo. Mijn handen gingen van uit haar nek over haar borsten, die inderdaad een mooie handvol waren, naar haar middel toe. Haar zachte gladde huid voelde zo lekker aan. En ik kietelde haar even over haar buik. Ze begon iets te schudden, wat haar borsten vrolijk deden heen en weer dansen. Met een lichte druk duwde ik Jo naar achteren zodat ze op de tafel lag. Met haar knieën opgetrokken zette ik beide handen op haar benen en drukte deze uit een. Daar opende zich het paradijs. Haar venus heuvel was bedekt, met een keurig onderhouden, stukje schaam haar in de vorm van een ‘V’. Ik had dit nog nooit gezien bij een vrouw, maar dit zag er wel erg sexy uit. Ik lag mijn hand op haar heuvel en gleed richting schaamlippen. Haar binnenste schaamlippen plakte nog aan elkaar totdat ik druk zette op haar venusheuvel. De schaamlippen gingen nu langzaam en plakkerig van elkaar. Het leek wel of er een magneet sluiting tussen zat. Ik lag mijn duim net boven het begin van spleet neer en drukte deze omhoog. Haar clitoris kwam nu naar voren zetten en stak zijn kopje tussen haar toompje naar buiten. Met mijn hoofd ging ik richting haar kutje en snoof even goed de geur op. ‘Volgens mij klopt deze geur ook met het gevonden slipje’ zei ik. ‘Dat zegt nog niks elke vrouw ruikt lekker daaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!’ zei Jo. En op het moment dat ze bij haar laatste woord was, zette ik mijn tong op haar clitoris. Haar benen deed ze nog wijder waardoor ik nu alle ruimte had tussen haar benen. Haar grotje kwam open te staan en ik duwde mijn tong zover ik kon erin. Als een lepeltje kromde ik mijn tong en haalde zoveel mogelijk geile sap naar buiten. Ik liet dit goddelijke goedje eerst op mijn tong rollen om de smaak goed te proeven. Nadat ik het had doorgeslikt zei ik ‘Ja, exact de zelfde smaak als het slipje’ en drukte meteen weer mijn tong naar binnen. ‘JA, IK BEKEN. Het is mijn slipje. Straf me maar. Doe met me wat je wilt’ zei Jo bijna gillend. Ik trok haar kutje nu helemaal open en kon nu zo naar binnen kijken. Met mijn tong ging ik nu richting haar klitje wat zich makkelijk liet likken. Jo begon nu harder te kreunen. ‘Ga door, maak me klaar……Nee, maak me niet klaar, neuk me zo eerst’ riep ze. Ik maakte twee vingers nat en liet deze in haar schede gaan. Met mijn vingers pompend in haar kut begon ik ook weer haar clitoris te likken en liet haar eerst meer richting orgasme gaan. Toen ik merkte dat ze er bijna tegen aan zat stopte ik en ging recht op staan. Snel knoopte ik mijn broek los en schoof deze met mijn slip naar mijn enkels.

Ik kroop boven op Jo en begon haar te kussen. Mijn tong duwde ik tussen haar lippen door en deze beantwoorde ze graag. ‘Proef je, zelfde smaak’ zei ik. ‘Neuk me, straf me maar’ kon Jo alleen antwoorden. Ik ging weer rechtop staan en pakte me keiharde lul vast. Mijn eikel haalde ik een paar keer tussen haar natte lippen door. Nu zette ik mijn eikel tegen haar klit aan en liet de volle lengte van mijn stam over haar klit gaan. ‘Je, maakt me gek. Neuk me nou!!!’ riep ze. Mijn lul plaatste ik tegen haar opening aan en duwde deze ruw naar binnen. Haar hete grotje omklemde mijn lul nu en het voelde heerlijk. Met mijn lul in haar kut trok ik Jo naar de kant van de tafel toe en zette mijn handen op haar heupen. ‘Ben je er klaar voor, geile meid’ zei ik nog snel voordat ik mijn lul er weer helemaal in ramde. Jo begon bij elke stoot hard te kreunen. Ik bleef haar goed hard door stoten en elke keer als ik mijn lul er helemaal in stootte kletste mijn ballen tegen haar heerlijke reet. Ik keek naar het geile gezichtje van Jo en ik kon duidelijk zien dat ze 100% aan het genieten was. Ik keek naar beneden en zag mijn lul elke keer in het geile kutje verdwijnen. Haar schaamlippen omklemde mijn lul en daar boven wou haar klitje ook het dag licht zien. Mijn vinger maakte ik nat en lag deze op het klitje van Jo. Bij elke keer dat ik naar binnen stootte bewoog ik ook mijn vinger op het klitje. Jo begon nu te schudde, schokken en te knijpen met haar kut. Hierdoor zou ik het ook niet meer lang houden. ‘Ga door ik ga komen’ schreeuwde Jo. Nog een paarkeer beukte ik mijn lul hard naar binnen en liet mijn vinger haar klitje verwennen. Maar nu werd het haar echt te veel. Bijna huilend kwam ze klaar. Op bijna het zelfde moment voelde ik het ook op komen en haalde snel mijn lul uit haar kut. Ik trok er nog een paar keer aan en spoot mijn sperma boven op het geile lichaam van Jo. Voldaan kwam ik op Jo liggen en gaf haar een dikke kus. ‘Wat was dit heerlijk, ik hoop dat je het niet erg vond om even over te werken’ zei Jo met een grote grijns. ‘Echt niet, voor zo’n mooie vrouw zou ik alles doen. Echt jij bent zo mooi dat ik het jammer vind dat deze dag al voorbij is.’ zei ik. Jo gaf me een kus op mijn voorhoofd en zei ‘Je bent een lieverd’.

Mijn mobiel ging af en ik zag in het scherm dat het mijn baas is. Ik nam op en mijn baas zei dat hij een melding kreeg dat het alarm er nog niet opzat. ‘Ja dat klopt, de etaleuse kwam wat later vandaag. Ze is net klaar en we gaan nu afsluiten’ zei ik. Mijn baas begreep dit en hing op. ’Hoezo kwam ik later, ik was op tijd hoor vanmorgen’ zei Jo. ‘Ja, dat wel. Maar je kwam toch later. Ik ben vanmiddag al klaar gekomen en jij pas net.’ zei ik terug. Allebei barsten we in lachen uit.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 5478x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.9
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 7894x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 11841x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 4202x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 9676x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn Nieuwe ManagerDoor: Dannoo
Gelezen: 11151x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
:: Bouwmarkt - 2Door: Herby
Gelezen: 10789x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Eerste Keer,
13-02
8.6
:: VerjaardagDoor: Tittyman
Gelezen: 10856x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-02
9.0
:: Elfie, Exhibitioniste - 3Door: Johnnie
Gelezen: 4029x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Familie
13-02
9.0
:: Mijn Man Geeft Mij Aan RicoDoor: GeileSaar
Gelezen: 6630x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-02
8.4
:: Verboden Vruchten #15:...Door: Kas41
Gelezen: 3305x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Beffen, Groepseks
12-02
9.3
:: Een Ode Aan AmandaDoor: Nate
Gelezen: 3367x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Passie, Liefde
12-02
8.6
:: De Tandartsassistente - 4Door: De Wandelaar
Gelezen: 7991x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.0
:: Spannende Middag Met RozaDoor: XKrisx
Gelezen: 5059x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tongen, Pijpen, Aftrekken, String, Orgasme, Sperma
12-02
7.9
:: VrouwenondergoedDoor: Marc
Gelezen: 6916x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geilen, Slipje, Masturberen
11-02
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net