Opwindend.Net
Datum: 02-07-2018
Stemmen: 74x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 15492x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Pure Chocolade - 70% Puur
Door Frans1978 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Pure Chocolade

Zaterdagmorgen word ik heerlijk ontspannen wakker. Ik heb me gisteravond nog even gedouched, want het avontuur met Alexandra had zijn sporen nagelaten, niet alleen op mijn kleding, maar ook op mijn lichaam. Ik heb alle chocoladesporen van mijn lichaam kunnen wassen, maar of ik mijn kleding schoon krijg, daar heb ik een hard hoofd in. Maar dat is van latere zorg.

Ik pak mijn mobiele telefoon en kijk eens wat voor meldingen ik allemaal heb. Ik zie dat ik een vriendschapsverzoek heb gekregen op facebook. Mijn hart maakt een sprongetje als ik zie dat het verzoek komt van Alexandra. Ik accepteer het gelijk en bekijk haar profiel. Erg veel informatie is er niet op te vinden, maar ik zie wel dat ze een relatie heeft en enkele mooie vakantiefoto’s van haar en een blonde vrouw, waarvan ik aanneem dat dit haar vriendin is.

Mijn lul wordt weer hard als ik naar haar foto’s kijk en terugdenk aan gisteren. Ik neem hem in de hand en begin me te masturberen. Eerst langzaam, maar steeds sneller trek ik aan mijn lul en en met een luide kreun spuit ik mijn zaad op mijn borst en buik. Ik leg mijn telefoon weg en veeg mijn sperma op met mijn vinger, waarna ik deze in mijn mond stop en mijn zaad wegslik. Dit doe ik wel vaker, maar ik heb er geen behoefte aan om ander zaad dan mijn eigen te drinken.

Ik sta op en begeef me naar de badkamer. Ik pak mijn scheergerei en zorg ervoor dat mijn stoppels op mijn gezicht weer verdwijnen. Ik kijk naar beneden en zie dat ik toch wel weer een flinke bos haar in mijn schaamstreek heb laten groeien. Ik draai de warme douchekraan en open en neem mijn scheermes mee onder de douche. Als ik onder de warme douche stap zeep ik me eerst eens goed in, waarna ik het scheermes pak en daarmee mijn vacht tussen mijn benen verwijder. Dit is een heel karwei en als ik klaar ben kan het mesje ook worden vervangen, maar het resultaat is er zeker naar. Heerlijk gladde schaamstreek, pik en balzak. Ik hoop zeer op een vervolg van mijn avontuur met Alexandra en ik hoop dat ze dit kan waarderen.

De rest van de zaterdagmorgen besteed ik aan de huishoudelijke taken waar ik als single man zelf voor moet zorgen. ‘s Middags doe ik de wekelijkse boodschappen en ‘s avonds kijk naar een leuke misdaadserie op Netflix, onder het genot van een speciaalbiertje. Ik heb eigenlijk de hele dag al mijn telefoon in de gaten om te zien of Alexandra ook online komt, maar helaas, het blijft stil. De zondag besteed ik als altijd: het beantwoorden van mijn zakelijke mail, het verwerken van de geplaatste bestellingen en het bijwerken van mijn administratie. Ik bekijk mijn agenda voor maandag en zie dat ik ‘s ochtends op kantoor ben en in de middag twee bezoeken gepland heb staan. Nog even op Netflix en dan ga ik lekker mijn bedje in.

***

Maandagmorgen sta ik vroeg op, spring onder de douche, snel een bakje muesli met yoghurt en op naar kantoor. De ochtend staat in het teken van contact met de leveranciers over kwaliteit, levertijd en hoeveelheid, waarna ik rond 11:00 in de auto stap om onderweg te gaan naar mijn eerste klant van de dag in Drachten. Ik klik mijn telefoon in de handsfree set en stel de navigatie in om via de A6 naar Drachten te rijden. Het rijdt heerlijk rustig door de polder en ik schrik dan ook even op als ik een melding krijg van mijn telefoon. Het toontje geeft aan dat er een messenger bericht via Facebook binnen komt. Ik kan alleen maar denken aan Alexandra en neem de eerste de beste afrit naar een parkeerplaats. Als ik de auto parkeer pak ik met trillende handen mijn telefoon en ontgrendel deze. Ik zie inderdaad een berichtje van Alexandra:

“Hallo Hans, ik ben bijna zover dat ik de winkel kan openen en ik zou graag mijn eerste bestelling bij jou willen doen. Graag doe ik dit persoonlijk. Wanneer schikt het dat je even langs ‘wipt’?”

Mijn lul roert zich alweer in mijn broek als ik het antwoord typ: “ik zit vandaag in het noorden van het land, maar als het jou schikt dan kom ik graag in de avond bij je langs. In de zaak neem ik aan? Zal ik ‘achterlangs’ komen?”

Een paar tellen later antwoordt ze dat het graag heeft dat ik achterlangs kom vanavond. We spreken een tijd af, zo rond 20:00. Ik verheug me er nu alweer op. Mijn lul staat hard in mijn broek en ik moet mezelf even verlossen voordat ik verder rijd. Ik stap uit en loop even het bosje naast de parkeerplaats in. Er staan verder nog geen auto’s op een enkele vrachtauto na, dus ik kan mezelf even ‘verlossen’. Ik rits mijn pantalon open en haal mijn harde pik uit mijn boxer. Ik kijk nog even om me heen om er zeker van te zijn dat ik alleen ben en als ik verder niemand zie en ook geen beweging waarneem.

Langzaam begin ik mijn pik te masseren en trek ik mijn voorhuid over mijn eikel. Ik ben inmiddels zo geil dat ik voel dat het niet lang gaat duren. Met gesloten ogen trek ik mijzelf naar een hoogtepunt, als ik bijna zover ben voel ik plotseling een aan andere hand die mijn pik vastpakt en een mond die mijn eikel naar binnen zuigt. Ik schrik en spring een stukje naar achteren, open mijn ogen en zie dat er een ruige vent op zijn knieën voor me zit, met zijn eigen broek open waar een halfslappe pik uit bungelt. Ik kijk richting de parkeerplaats en zie daar een vrachtauto staan, die ik niet heb horen aankomen en die man voor me op de grond heb ik ook niet gehoord.

“Toe nou”, zegt de man, “laat me je nou even klaarzuigen…”. Ondanks dat ik 100% hetero ben, althans dat denk ik, wind het me toch op dat er hier een vent voor me op de grond zit die me wil pijpen en mijn lul wordt na een eerste kleine verslapping van de schrik weer knalhard en ik richt hem richting de mond van de trucker. Hij begrijpt het gebaar en neemt mijn pik weer in zijn mond. Hij zuigt krachtig en diep, en speelt mijn zijn linkerhand met mijn ballen. Met zijn andere hand trekt hij aan zijn eigen lul, ook een flinke jongen. Ik voel al snel mijn hoogtepunt naderen en ik kreun dat ik ga komen. Hij vat dit op als een extra aanmoediging om nog dieper mijn pik naar binnen te zuigen en twee tellen later spuit ik mijn zaad zijn keel in. Er lijkt geen einde aan mijn zaadlozing te komen en voor mijn gevoel schiet ik wel 8 tot 9 stralen zijn keel in.

Hij laat mijn lul uit zijn mond glijden en gaat staan. Hij duwt zijn lul richting mijn hand en ik begrijp dat hij wil dat ik hem aftrek.. Wat onwennig pak ik zijn lul vast en begin hem langzaam af te trekken, eerst zacht maar dan steeds harder. Na een paar minuten begint hij te grommen en schiet hij zijn zaad naar buiten, over mijn hand en ook over mijn schoenen. Tot zijn, en ook mijn eigen verbazing staat mijn lul nog steeds fier overeind. Hij gespt zijn riem los, laat zijn broek zakken en draait zich om, om zich vervolgens te bukken en met zijn beide handen zijn billen uit elkaar te trekken. Mijn geilheid overwint het van het aangezicht van die harige mannenbillen en ik wrijf zijn eigen zaad, wat ik nog in mijn hand heb, over zijn sterretje en ik laat ook nog wat spuug door zijn bilnaad lopen om dit vervolgens over zijn kontgaatje uit te smeren. Ik plaats dan mijn eikel tegen zijn opening en als ik de druk wat opvoer, glijdt mijn pik verrassend soepel zijn darm binnen. Ik pak zijn heupen stevig vast en begin hard op hem in te beuken. Omdat ik al ben klaar gekomen duurt het nu wat langer voordat ik het laatste beetje zaad zijn darm in voel lopen.

Mijn pik verslapt nu snel en glijdt zijn kont uit, dan besef ik me plotseling wat ik zojuist heb gedaan en krijg ik een afkeer van mijn eigen daden. Ik maak mijn pik schoon met een zakdoekje, stop hem terug in mijn boxer en loop zonder om te kijken terug naar mijn auto. Ik rij weg richting mijn eindbestemming en op de automatische piloot kom ik daar aan.

Voordat ik bij mijn klant aan tafel ga zitten, fris ik me eerst even op in het toilet.

Ook het gesprek met de klant gaat wat stroef omdat ik er met mijn kop niet helemaal bij ben en als ik na goed anderhalf uur weer in de auto zit, moet ik eerst in mijn ordermap kijken of ik ook een bestelling heb opgenomen. Gelukkig is dit wel het geval, dus kan ik met een gerust hart weer terug naar het zuiden.

Ik heb gelukkig onderweg nog even de tijd om een hapje te eten bij een Van der Valk motel en ik besluit om nog even voor een uurtje een kamer te nemen zodat ik me kan douchen en wat schone kleren aan kan doen voordat ik verder rijd naar Alexandra.

***

Het is al bijna 20:00 als ik mijn auto voor de winkel parkeer. De ramen zijn nog steeds beplakt met bruin papier zodat het van buiten niet te zien is hoe het er binnen uit ziet. Ik tik aan het grote etalageraam en ik hoor de deur van het slot gaan. Alexandra doet de deur open en ik stap snel naar binnen, want het begint een beetje te motregenen.

Alexandra ziet er weer beeldschoon uit. Een geel t-shirt boven een afgeknipte spijkerbroek en als ik het zo bekijk heeft ze weer geen BH aan.

“Wil je wat drinken Hans?”, vraagt ze. “Ik heb vandaag meer in huis, een colaatje maar?” Ik stem hiermee in en ik kijk haar wiegende kontje na naar de keuken. Even later komt ze terug met een glas cola en een glas jus d’orange voor zichzelf. We nemen plaats aan het wankele tafeltje en we vertellen over ons weekend terwijl we onze glazen langzaam leegdrinken.

Als we de glazen leeg hebben kijken we elkaar diep in de ogen aan en we weten allebei wat we van elkaar willen. Alexandra staat op en loopt sensueel mijn kant op. Ik schuif mijn stoel aan de kant en geef haar ruimte. Ze slaat haar rechterbeen over mij heen en neemt wijdbeens plaats op mijn schoot. Ik voel de warmte tussen haar benen gloeien in mijn kruis en ik ben blij dat ik me nog eerst even heb gedoucht. Mijn pik begint alweer te groeien en Alexandra ontdoet zich van haar gele shirt. Haar stevige borstjes staan pal voor mijn neus en ik moet er gewoon aan likken. De harde knopjes zijn een genot om op te sabbelen en Alexandra gooit haar hoofd naar achteren en geniet van de strelingen van mijn tong over haar tepels en borsten.

Als ze er genoeg van heeft gaat ze staan en ritst ze mijn pantalon open, ik lift mijn billen wat op en ze trekt mijn pantalon samen met mijn boxer naar beneden. Mijn pik staat trillend omhoog voor haar neus en ze laat er geen gras over groeien en zuigt hem gelijk diep naar binnen. Met diepe halen zuigt ze mijn hele stam naar binnen en ik voel met mijn eikel dat ik haar huig raak. Ze kokhalst niet en als een ervaren pijpster krijg ik een deepthroat experience. Als ik op het punt sta om te komen knijpt ze me hard in mijn ballen waardoor mijn hoogtepunt wordt uitgesteld. Ze laat mijn pik ontsnappen en zegt tegen me dat ze wil dat ik haar eerst lik.

Ze trekt haar afgeknipte spijkerbroek uit en pakt een flesje, waar ze een klein beetje olieachtige vloeistof uit giet op haar hand en ze smeert dit uit over haar kutje. “Lik me”, commandeert ze en ik voer deze opdracht met veel plezier uit. De olieachtige vloeistof die ze heeft uitgesmeerd over haar kutje smaakt heerlijk in combinatie met haar eigen sappen. Ik word er een beetje licht van in mijn hoofd, ik raak van de geilheid in een roes waarbij ik alle kleuren van de regenboog zie terwijl ik mij probeer te concentreren op de heerlijke kut van Alexandra. Het laatste wat ik voel is dat twee handen mij opvangen, daarna gaat het licht uit…

***

Als ik weer bij mijn positieven kom merk ik dat ik vastgebonden op een stoel zit. Ik hoor stemmen achter me, maar kan ze niet plaatsen. Alles is nog wazig, zowel in beeld als in mijn gehoor. Ik voel dat ik naakt ben, mijn enkels en polsen zijn met tie-wraps aan de poten en armleuningen van een stoel vastgemaakt. Als mijn ogen wat helderder beginnen te zien kijk ik naar het slappe geval tussen mijn benen, daar waar hij nog enorm stijf was voordat ik het bewustzijn verloor, is het nu niet veel meer dan een slap stukje huid.

“Hij komt bij”, hoor ik de stem van Alexandra achter mij zeggen. En dan komen van achter mij achtereenvolgens de mooie chocoladebruine Alexandra en een wat oudere, forsere, blonde vrouw met kort blond haar tevoorschijn. De andere vrouw heeft wel wat weg van Bobbi Eden, maar dan met kort opgeschoren haar.

“Zo Hans”, begint de blonde vrouw, “ik ben Wilma, de vriendin van Alexandra en je zult je vast afvragen wat je is overkomen en wat we van je willen, is het niet?” Ik knik, terwijl ik zie dat Alexandra foto’s van me maakt, terwijl ik zo naakt vastgebonden op een stoel zit.

Wilma vertelt waarom ik hier zo zit: “je bent er een beetje ingeluisd door mijn knappe vriendin hier. Dat olie wat ze over haar lekkere kutje heeft uitgesmeerd en wat jij zo heerlijk oplikte was aangemaakt met een verdovend middel. De reden waarom is, dat je in de import van de cacao zit en dat de cacao die jullie importeren voor het grootste deel uit Brazilië komt. Nu importeert de organisatie waar ik voor actief ben ook iets uit Zuid-Amerika wat via datzelfde land naar Europa komt, wat echter vele malen lucratiever is. Het probleem is echter dat het steeds moeilijker wordt om dat spul hier te krijgen en daar hebben we jou voor nodig.”

Ik heb met ontzetting de uitleg van Wilma aangehoord en boos reageer ik terug: “je denkt toch niet serieus dat ik hieraan mee werk?”

“Toch wel”, reageert Wilma rustig terug. “Ik heb alles wat je vorige week met Alexandra hebt gedaan vastgelegd met videoapparatuur en je komt hierbij volledig herkenbaar in beeld. En we hebben nog meer materiaal van jou, wat Alexandra in de periode dat jij onder zeil was allemaal op een besloten website heeft geplaatst. Laat het maar eens zien aan Hans, schat”, zegt ze tegen haar vriendin.

Alexandra, inmiddels weer helemaal aangekleed, komt met een laptop naar me toe gelopen en laat me de website zien waar inderdaad allerlei filmpjes op staan waarop ik herkenbaar in beeld ben, mijn naam en adresgegevens staan ook vermeld. Als ze verder naar onderen scrollt krijg ik het een beetje benauwd, want daar zie ik opnames van vanmiddag met de trucker. “Ben je me gevolgd?” bits ik haar boos toe.

“Ja Hans, ik ben je vanmorgen vanaf je huis al gevolgd en ook Bert, de trucker, zit in het complot”, vertelt Alexandra met een enigszins trillende stem.

“Toen Alexandra je als vriend heeft toegevoegd op facebook vanmorgen, kreeg ik ook toegang tot jouw vriendenlijst, waar jouw familie, je collega’s en ook jouw dochters in staan. Met een tweede account op jouw naam zijn wij met de meesten inmiddels al vrienden en we hebben hen verzocht je vorige account te blokken. Als je dus niet wilt dat we een link naar deze website naar jouw vrienden, waaronder jouw beide dochters, sturen zou ik maar meewerken”, besluit Wilma.

Verdomme, ik word gewoon gechanteerd! Mijn eerste reactie is dat ik wil weigeren en naar de politie gaan, maar voordat ik daar ben hebben mijn dochters en vrienden en collega’s al een link binnen naar de website waar al deze beelden van mij op staan. Ik zal mijn vrienden verliezen, mijn baan, maar het meeste ben ik bang voor het verlies van mijn dochters. Dit zal het laatste zetje zijn voor mijn ex om mij de voogdij te ontnemen zetten en een contactverbod aan te vragen. Het boterde al niet zo tussen ons na de scheiding en ik heb met veel moeite een omgangsregeling gekregen. Dit kan ik wil ik niet verspelen.

“Goed”, zeg ik, “hoe denken jullie dat ik een rol kan spelen in het importeren van jullie ‘handelswaar’?”

Wilma legt uit dat ze mensen hebben in Brazilië die ervoor zorgen dat de ‘handel’ wordt verpakt om te worden verscheept naar Europa. In Europa komen de spullen aan in Antwerpen, waar ook mensen aanwezig zijn om de handel weer uit de lading te halen. Daar kom ik in beeld. Ik zal regelmatig de lading controleren op kwaliteit, net zoals ik dat in het verleden al wel eens deed, bij aankomst in de haven van Antwerpen. Omdat ik een reguliere bezoeker ben van de haven en daar ook iets te zoeken heb val ik minder op. Tijdens de ladingcontrole zullen de mensen van Wilma de handel verbergen in mijn auto, die daartoe wordt geprepareerd. Ik zal daarna met de handel de Nederlandse grens oversteken en het afleveren hier in Den Bosch, bij Alexandra. Van hieruit neemt Wilma het weer over en is mijn rol uitgespeeld, tot de volgende lading. Als ik meewerk zal de website met de beelden van mij voor iedereen verborgen blijven en zal ik ook nog een contante vergoeding krijgen. Als ik niet meewerk… dat mag ik zelf invullen.

Wilma pakt een mes en snijdt de tie-wraps door. “Ik ga nu”, zegt ze, “volgende week maandag moet jouw auto voor een onderhoudsbeurt naar de garage en als we dan klaar zijn, krijg je van mij te horen wanneer je de eerste lading kunt ophalen.” Ze vertrekt en laat Alexandra achter bij mij.

Zodra Wilma de deur uit is en ik een auto aan de achterkant hoor starten en wegrijden barst Alexandra in huilen uit. Ik twijfel of ik haar wil troosten, want aan de ene kant ben ik ontzettend boos op haar en aan de andere kant heb ik aan alles gemerkt dat ook Alexandra doodsbang is voor Wilma.

Ik trek haar op mijn schoot en sla mijn armen om haar heen. Ze snikt en blijft maar herhalen dat het haar zo spijt, wat ze me heeft aangedaan. Ik troost haar en langzaam aan kalmeert ze, waarna ik haar vraag of ze me kan uitleggen waarom ze dit allemaal heeft gedaan.

Alexandra doet haar verhaal en vertelt me dat ook zij wordt gechanteerd door Wilma, die een grote spil blijkt te zijn in een groot drugsnetwerk in West-Europa. Haar moeder wordt door Wilma en haar handlangers gevangen gehouden en als Alexandra niet doet wat zij willen, dreigen ze haar moeder te verkopen als seksslaaf aan een Ivoriaanse warlord. Waar ze haar moeder gevangen houden, weet Alexandra niet, maar ze heeft via een livefeed op een, eveneens verborgen, website regelmatig beeldcontact met haar moeder. Een aantal keren, toen ze niet deed wat Wilma haar opdroeg, werd haar moeder geschopt en geslagen. In de 8 maanden dat Alexandra al in hun macht is heeft ze inmiddels geleerd dat iedereen die voor Wilma ‘werkt’ op de een of andere manier in haar macht is. Wilma gebruikt Alexandra ook voor de seks wanneer ze daar zin in heeft, maar eigenlijk walgt Alexandra van haar.

“Sorry”, stamelt ze, “je zit hier nog steeds naakt. Ik zal je kleding pakken.” Ik hou haar tegen als ze wil weglopen en vraag haar of ze alles heeft gefaked afgelopen week of dat de seks die we hebben gehad echt was. “Die was echt”, bekent ze, “mijn opdracht was om je te pijpen, maar ik vond je zo aantrekkelijk dat ik je alles met me heb laten doen. hiervoor ben ik door Wilma ook nog flink gestraft, want mijn kontje was alleen voor haar bedoeld.”

Ik voel mijn lul weer een beetje tot leven komen door deze bekentenis van Alexandra en omdat ik nog niet ben klaargekomen en Alexandra met haar perfecte billen, verpakt dat wel, op mijn schoot zit duurt het niet lang voordat hij weer staalhard tegen haar billen klopt.

“Hangen de camera’s hier nog steeds?” vraag ik haar. Ze knikt maar vertelt erbij dat ze op dit moment zijn uitgeschakeld. “Ze worden alleen ingeschakeld als er activiteiten zijn die Wilma kan gebruiken voor haar eigen doeleinden”, vertelt Alexandra.

Ze gaat staan, trekt haar shirtje weer uit en doet haar broek uit, ik zie haar kutje inmiddels ook alweer glinsteren van het vocht. Ze gaat over me heen staan en laat zich langzaam zakken. Ze pakt mijn harde pik en leidt hem haar grotje in. In een wild tempo begint ze me te berijden alsof ik een woest paard ben. Het duurt niet lang of ik voel mijn zaad zich een weg naar buiten banen en schiet 4 stralen haar kutje in. Zelf komt ze klaar op haar vingers en als we uitgeput in elkaars armen liggen zeg ik tegen haar dat ik haar ga helpen om van Wilma af te komen. Zij moet me daarbij vertrouwen, maar samen gaan we het redden om haar moeder te bevrijden en af te rekenen met Wilma.

Ik ga komende vrijdag, als ik mijn vrije dag heb nadenken over hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen. Dit weekend komen mijn dochters bij me en maandag zal mijn auto naar de garage gaan voor de preparatie door het team van Wilma. Ik spreek met Alexandra af dat ze contact met me opneemt volgende week maandag via mijn, wat nu blijkt, vorige facebook account.

Ik kleed me aan, kus Alexandra en vertrek naar huis.

Wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Pure Chocolade - 80% Puur


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Gechanteerd Door Frans LeraresDoor: Sex Addict
Gelezen: 5969x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gechanteerd, Lerares, Handboeien, Pijpen, Ontmaagd,
21-03
8.7
:: Ex Lerares Door: Ton
Gelezen: 5623x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-03
7.8
:: Femdom Autobiografie - 9Door: M
Gelezen: 1009x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
21-03
7.2
:: Ze Viel Me Meteen OpDoor: Realhot
Gelezen: 4959x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Massage, Oraal, Bodyshot, Doggystyle, Facial
21-03
9.0
:: Een Zonnige DagDoor: Nelis
Gelezen: 3727x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf
20-03
7.2
:: Meet Me In The Dark - 3Door: Longone
Gelezen: 1226x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.2
:: Zijn Eerste Blanke PoesjeDoor: Simone
Gelezen: 10785x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Interraciaal, Pijpen, Beffen
20-03
8.8
:: Ondeugende Buurvrouw - 1Door: MrGhost
Gelezen: 17003x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.4
:: Geocachen ThuisDoor: Betsy
Gelezen: 4928x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verwennen En Genieten
20-03
8.8
:: Paula, De Nymfomane...Door: Johnnie
Gelezen: 6708x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
8.8
:: Bijzonder Verzoek - 2Door: Rednas
Gelezen: 6329x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken
19-03
8.6
:: E-dating; Sandra En... - 1Door: Robeteros
Gelezen: 4955x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Massage, Beffen En Squirten
18-03
8.7
:: Bijzonder Verzoek - 1Door: Rednas
Gelezen: 11275x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.3
:: Geocachen: Een Bijzondere DoosDoor: Anneke
Gelezen: 8257x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ziek, Onverwacht En Vreemd
17-03
8.5
:: Aliens Onder Ons - 23Door: Travestiet
Gelezen: 2181x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag Sex, Trio, Pijpen, Massage
17-03
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net