Opwindend.Net
Datum: 02-07-2018
Stemmen: 42x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 11397x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Geile Evelien - 6
Door Barteljoris - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Geile Evelien - 5

Jullie vinden het niet erg dat dit niet precies chronologisch loopt, toch? Ik moet even een klein sprongetje terug maken naar de voorjaarsvakantie, terwijl ‘Mike’ –althans die eerste keren- al net in de zomervakantie was.

Ik vertelde al over mijn drie vriendinnen, Madelon, Fleur en Monique. We zeggen altijd tegen elkaar dat we elkaar àlles vertellen, vooral ook op seksgebied… maar dat is niet zo. Dat weet ik, want ik praat eigenlijk niet met hen over mijn biseksualiteit. De heerlijke en heftige vrijpartijen met de lesbische Cecile hou ik voor me. Eerlijk: ik heb daar behoefte aan, ik ben net zo verslaafd aan seks met een andere vrouw, als met mannen. Eigenlijk zou ik ook heel graag willen vrijen met geile meiden van mijn leeftijd. Wat ik ze dus duidelijk niet vertel, is dat ik ook vaak aan meisjes denk, soms aan Fleur, maar vooral vaak aan Madelon, als ik me lig te vingeren. Die twee zijn absolute hetero-sletten, ze neuken echt met allerhande jongens. Er zitten verschillende jongens bij ons in de klas met wie ze geneukt hebben. Dat is best gek, dat ze gewoon weten wat die tussen hun benen hebben. Ik geil voorlopig het meest op iets oudere mannen. Fleur en Madelon zijn daarbij ook nog eens allebei bloedmooi en kunnen echt elke vent krijgen. Hun papa’s hebben ook allebei goed lopende bedrijven en geld speelt geen echte rol. Dat hebben ze dan weer met mij gemeen, eerlijk gezegd.

Hoe anders is dan Monique. Ik ben enorm op Monique gesteld, maar soms vind ik het wel eens gek dat zij er gewoon bij hoort, bij ons clubje. Haar ouders hebben in de stad een boekhandel van een overbekende keten. Prima, niks mis mee, maar ik weet zodoende dat ze er veel en hard voor moeten werken om een heel normaal inkomen te hebben. Het is goed voor me, om te zien hoe het ook kan. Monique is een schat van een meid, maar niet echt mooi. Ze heeft donkerblond haar, beetje piekerig, weinig mee te beginnen. Ze heeft trouwe, bruine hondenogen, beetje sproetjes, ze is niet superslank en daarbij zijn vooral haar billen te dik en haar tietjes vrij klein. Niet dat het belangrijk is, maar even voor het beeld. Ik vind het veel belangrijker dat ze zo ontzettend lief is en we kunnen als we samen zijn ook enorm veel lol hebben. Om niks, soms. Maar ja, Monique is ook nog steeds maagd. Op haar 16e! Dat het nog voorkomt! Ondertussen hunkert ze echt naar aandacht van jongens, ze vingert ook wel twee keer per dag en ze is vooral al heel lang verliefd op Hugo. Die zit bij ons in de klas. Ja, dat is precies de jongen met wie ik na een schoolfeest achter de fietsenstalling heb geneukt. Ik vond er niet veel aan en hij ziet haar niet staan.

Ik heb door een of andere verkoopactie een bon gekregen voor een uurtje sauna voor twee personen. Ik heb dat nog nooit gedaan en ik ben soms wel brutaal, maar ik durf echt niet in mijn eentje. Op een maandagochtend aan het begin van de vakantie bel ik Monique. “Hé Moontje, met mij, heb jij vanmiddag of zo wat te doen?”. Dat heeft ze niet, ik nodig haar uit om mee te gaan naar de sauna. Ze komt al voor de lunch, dan eten we samen bij mij een broodje. Zij is ook nog nooit in een sauna geweest en ik voel de spanning in haar stem. Waar haar mama of iemand anders bij in de buurt is, durft ze niet te vragen of we dan naakt gaan…

We omhelzen elkaar, alsof we elkaar tijden niet hebben gezien… maar dat was nog vlak voor het weekend, haha! “Hé Eef… in die sauna, moeten we dan naakt? Ik bedoel, jij hebt me wel vaker gezien, maar andere mensen?”. Ik denk het dus wel… Ik heb een tweede helm bij mijn scooter en zo rijden we een uurtje later samen naar die ene sauna waarvoor de bon geldt. Dat is bij een sportschool en zo. De dame achter de balie die heel vriendelijk die bon aanneemt wijst ons de weg. Ah, het is de eerste keer, merkt ze op. Heel goed. “De sauna’s zijn hier gescheiden, mannen en vrouwen. Je mag een badjas gebruiken, je mag ook gerust naakt, als je dat wilt”, zegt ze. Shit… ik had best graag naakt tussen wat naakte mannen willen zitten, eens kijken of ze ook een stijve krijgen als het zo warm is! Niet dus.

Samen kleden we ons uit in een hokje. “Oh, wat heb jij toch mooie borsten”, zegt Monique zachtjes tegen me. “Dat is de buitenkant”, zeg ik, “jij bent veel mooier dan ik aan de binnenkant”. We lopen naakt de sauna in. Gloeiende, gloeiende… wat is het hier heet! Ik vind het in zekere zin een afknapper. Ik had gehoopt op mannelijke belangstelling, maar er zitten alleen twee chagrijnig kijkende vrouwen van middelbare leeftijd, met echt afschuwelijke hangborsten. Volgens mij zijn het zussen. Ze zien ons binnenkomen en kijken om de een of andere reden heel afkeurend naar me. “Heb ik wat van je aan…?”. Oh nee, dat kun je hier niet zeggen. We zitten hier samen flink te puffen, ik zweet over mijn hele lichaam. Ik zeg niks, maar het valt me ineens op dat Monique nog een keurig driehoekje schaamhaar op haar kutje heeft. Na verloop van tijd staan de twee oudere wijven op. Bij hen zie ik elk ook echt een verschrikkelijk oerwoud aan grijs schaamhaar tussen hun benen. Wat heb ik die vrouwen aangedaan? Net voordat de laatste de sauna uitgaat, zegt ze gemeen: “Ik mag lijen dat je je een keer in je kut snijdt”. Hè??? Zij storen zich aan mijn kale kut?

Het was best lekker, je wordt er wel heel rozig van, die sauna. Of ik het nog eens vaker doe? Hm, geen idee. Monique gaat lekker met me mee naar huis. Ze is zo eerlijk en lief. “Wat een rotwijven waren dat!”, zegt ze. “Mijn kutje is ook behaard, maar ik zou het best graag kaal willen hebben. Ik durf alleen niet zo goed”. Nou, dat zegt ze niet tegen een dove! “Zal ik het voor je doen?”, vraag ik. “Tegenwoordig laat ik me waxen, maar ik ben al begonnen met mijn kutje scheren, zodra er haar op begon te groeien”. Monique bloost. “Wil je dat echt doen?”, vraagt ze. “Moontje… voor jou doe ik alles”, zeg ik. Even later zit Monique vanaf haar middel naakt en wijdbeens op het bidet in de badkamer. Ik heb nog nieuwe scheermesjes, scheerschuim en uiteraard body lotion. Ze leunt achterover en vertrouwt mij haar meest intieme zone toe. Ik besef heel goed dat dit voor haar heel bijzonder is. Ik spuit scheerschuim op haar schaamhaar. “IEIEIE!”, doet ze even. Voorzichtig begin ik haar haren weg te scheren, voor de allereerste keer. Het is een secuur werkje, vooral om het bij een ander te doen. Vijf minuten later is ze van onderen kaal. Ik spoel de laatste restjes haar en schuim weg en ik zie dat ze een prachtig gaaf, onaangeroerd meisjeskutje heeft. Ik geef haar een handspiegel om zichzelf te bekijken. Ze streelt zelf haar kutje. Owww… ik ben bi, hè? Dat laat mij ook niet koud… “Het is zo… gaaf!”, zegt ze, “en zo heerlijk gevoelig”. Ik pak wat bodylotion, aarzel een seconde, maar ze zegt zacht ‘doe maar’. Ik wrijf de lotion over haar schaamlippen. “Oh Evie… ik ben je zo dankbaar”, zegt ze. “Mama ziet mij nu toch nooit meer naakt, ik denk dat zij het niet goed zou keuren”. Ik heb een betere voor haar: “Als jij je vanavond gaat liggen vingeren, voelt het heel anders”.

We zijn nu weer zo intiem met elkaar, Monique en ik. Natuurlijk praten we over seks. Ze is eerlijk, ze hunkert er nu echt naar. “Ik heb het nog nooit gedaan”, zegt ze met lichte paniek in haar stem. “Ik denk alleen dat ik geen echte maagd meer ben”. O? “Ik was een jaar of zo geleden voor mama op zolder oude rommel aan het opruimen. In een kastje vond ik een stel oude kaarsen. Eentje was een centimeter of twintig lang en pakweg drie centimeter dik. Ik zag er een stijve penis in. Ter plekke, op zolder, heb ik toen mijn broekje uitgedaan en ben me gaan vingeren en heb die kaars een stukje in mijn kutje gestoken. Ik ben er gehurkt op gaan zitten, beetje heen en weer glijden, het voelde heel fijn. Ik verloor een beetje mijn evenwicht, viel op die kaars en toen schoot die veel dieper naar binnen. Het deed ook even heel erg pijn en toen ik die kaars eruit haalde zat er bloed aan. Ik schrok me rot! Later bedacht ik me, dat dit wel eens mijn ontmaagding kan zijn geweest”. Slik. Dat was het zeker. “Maar lieve Evie… jij hebt het al met zoveel mannen gedaan (NOT…), jij weet hoe het is met een man. Ik zou zo graag een mooie penis willen betasten, eraan trekken, voelen hoe die hard wordt, ik wil leren pijpen en natuurlijk leren… neuken”. Arme schat, ik begrijp haar zo goed. Ik heb wel een idee…

“Moni… ik ben ontmaagd door mijn lieve oom Wout, omdat ik het toen wilde. Je weet, ik neuk sindsdien regelmatig met hem. Hij heeft een mooie volwassen pik, maar bovendien is het een uitstekende minnaar en een lieve, meegaande man. Zal ik hem eens vragen, voor jou?”. Ze zit me met grote ogen aan te kijken. “Maar… hoe en waar wou je dat doen dan?”, vraagt ze nog. “Gewoon, hier bij mij, desnoods in mijn bed. Hij kan je in korte tijd heel veel leren”. Ik zie haar denken. “Ik vind het wel fijn als jij er dan ook gewoon bij bent, jij kent hem en je kent mij, ik schaam me niet voor jou, of zo”, zegt ze. Des te beter.

Ik bel mijn lieve oom Wout. “Lieverd, kun je vrijuit praten?”, vraag ik eerst. “Ja hoor, ik zit net in de auto, wat is er?”. Ik moet even slikken. “Zou jij mijn lieve vriendin Monique willen leren neuken?”. Ik hoor hem schrikken. “Eeehhhh…”, is alles wat er komt. “Ze heeft geen sekservaring en als ze het nu met een jonge jongen doet, dat wordt niks. Ze kan veel meer leren van een lieve, ervaren man zoals jij”. Hihi, hij is compleet overdonderd. “Hou oud is ze?”, vraagt hij ten slotte. “Gewoon zestien, net als ik… Wout, wil je dit voor mij doen, ik weet hoe hard ze er aan toe is”. “OK, ik doe het!”, zegt hij. Monique zit erbij, dus het is een kleine moeite om meteen een afspraak te maken: morgenmiddag om 14.00 uur bij mij.

Monique is best zenuwachtig en dat begrijp ik ook wel. Ze moet me ook direct gelijk geven: “Wat is dat lekker, bij het vingeren, nu mijn kutje kaal is!”. We hebben weer samen een broodje gegeten en Wout komt zelfs iets voor de afgesproken tijd. Ze maken kennis, Monique is even verlegen. Eerst zitten we even in de kamer. Wout is zo lief voor haar… hij stelt haar echt op haar gemak. Arm om haar heen, hij streelt haar en zachtjes beginnen ze te zoenen. Al gauw zitten ze heerlijk te tongen. Hoogste tijd om naar mijn slaapkamer te vertrekken, want niemand hoeft hier van buitenaf iets van te zien. In mijn kamer zoenen ze meteen verder. Ik zie dat Wout haar tietjes al betast. Hup, truitje uit, ze doet haar BH-tje af. Wout buigt voorover en kust haar harde puntjes. “Mag ik je penis zien?”, vraag Monique timide. Ze gaat op de rand van mijn bed zitten, Wout staat voor haar. Ik zie hoe haar vingers trillen als ze zijn riem losmaakt, dan zijn knoopje, rits naar beneden, zijn broek valt. Wout heeft zijn mooiste zwarte slip aan, ik zie Monique al zwaar ademen als ze de bobbel daarin ziet. Langzaam schuift ze zijn slip weg. Daar komt zijn pik tevoorschijn, die ik al zo lang zo goed ken. “Ooohhhh…”, doet ze vol bewondering. Ze pakt ‘m beet en begint er zachtjes aan te trekken. Ze heeft genoeg porno gezien om te weten wat ze moet doen. Ze trekt zijn voorhuid naar achteren en geeft een zacht kusje op zijn eikel. “Kom”, zegt Wout, “dan kleden we ons helemaal uit. Jij ook, Evelien!”.

Ik ben alleen maar toeschouwer, maar ik ga met alle plezier naakt, bij hen. Wout kleedt zichzelf uit, Monique doet haar broek en haar slipje uit en gaat kuis met haar benen strak tegen elkaar op mijn bed liggen. Ik ga in de fauteuil zitten, zo kan ik alles goed zien. Hihi, dit is toch een soort ‘life porno’ voor me, met twee heel bekende hoofdrolspelers. Wout gaat bij Monique liggen en meteen beginnen ze weer lekker te zoenen. Ze kan nu echt niet meer van zijn pik afblijven, ze trekt heel voorzichtig, maar voelt goed hoe hij geleidelijk een stijve krijgt. Ze onderbreekt het zoenen, om er even in vol ornaat naar te kijken. “Wowww...”, zegt ze, “wat een machtig mooi apparaat!”. “Mag ik jouw kutje ook zien?”, vraagt Wout. Blozend, maar wel trots doet ze haar benen wijd en toont haar gisteren voor het eerst geschoren gleufje. “Wat een prachtig, lief meisjeskutje heb je”, zegt hij gemeend. Ze vrijen verder. Wout likt en zuigt de tepeltjes van Monique. Zij masseert zijn stijve pik en hij streelt haar kutje. Intussen kan ik niet van mijn kut afblijven en begin me ook lekker te strelen en te vingeren.

Monique bloost nog steeds en ik zie hoe ze zwaar ademt, als ze langzaam naar beneden glijdt. Ze likt de pik van Wout, ze speelt met zijn zware ballen. Zachtjes neemt ze zijn eikel in haar mond en begint ‘m te pijpen, haar allereerste keer. “Hmmmm, je doet het goed liefje”, moedigt Wout haar aan. Van waar ik zit, kan ik zien dat ze met haar vrije hand ook niet van haar kutje af kan blijven. Ze is kletsnat, dat verbaast me niks, maar ik vind het wel heel lekker om zo te zien. Wout streelt Monique door haar haren, terwijl ze hem steeds beter gaat pijpen. “Als je wilt, zal ik je ook lekker beffen”, zegt hij, “niet alle mannen doen dat, maar ik doe het bij Evelien ook altijd en dus ook bij jou”. Ik zie een vurige, geile blik in haar ogen als ze wijdbeens op het bed gaat liggen. Haar kutje is nu helemaal voor hem. Hij zoent haar en streelt haar en zakt tussen haar benen. Hij kust haar gave kutje en begint haar te likken. Direct kreunt ze het uit. Langzaam beweeg hij zijn tong door haar spleetje, over haar klitje. “Aaaahhhh…. dit is zo fijn, ohhhhh”, kreunt ze. In het begin wilde Wout me niet beffen, maar dat heeft hij intussen goed bijgeleerd. Ik zit me nu driftig te vingeren, ik vind het supergeil om hierbij te zijn. Wout neemt het kutje van Monique goed onder handen, ik zie dat hij er nu ook met een vinger in gaat. Ze heeft het niet meer, ze kreunt het uit, haar hele lichaam kronkelt langzaam, maar hij weet haar precies tegen klaarkomen aan te houden. Hij geniet hier ook van, zeker te weten. Nu zet hij ineens door, vol in de aanval op dat mooie kutje. Het duurt maar heel even, of Monique komt echt keihard gillend klaar.

“Oh Wout, oh lieve Wout, dit was zo waanzinnig lekker, dank je wel, dank je wel”, kreunt ze uit als ze weer bijkomt van haar orgasme. “Wat doen we, even pauze, of gaan jullie meteen door?”, vraag ik. Wout kijkt naar Monique. “Doorgaan”, zegt ze timide, “nu wil ik het ook echt allemaal voelen”. Ze gaan weer even liggen zoenen en ik kan het niet laten de mij zo vertrouwde pik van Wout even opnieuw stijf te pijpen. Hmmmm… even lekker die harde paal in mijn mond, daar word ik ook altijd weer meteen kletsnat van. Het gaat vandaag niet om mij, ik ben nu alleen een geil sletje dat erbij zit. Zijn pik is ruimschoots hard genoeg om te neuken. Ik weet mijn plek en ga terug in de stoel. Monique kijkt weer naar de stijve pik van Wout. “Neuk me alsjeblieft, Wout”, vraagt ze bijna smekend.

Om het nog wat gemakkelijker te maken, pakt Wout een kussen en legt dat onder haar kontje. Haar kutje staat uitnodigend wijd open. Oh, wat is ze lekker nat. Ik ga iets verzitten en kan tussen hun benen kijken. Ik vinger mijn kut. Wout wrijft met zijn eikel door haar kleine spleetje. Langzaam duwt hij zijn eikel erin. Monique kreunt van pure geilheid. Stukje bij beetje, centimeter voor centimeter schuift de pik van Wout in haar feitelijk nog maagdelijke kutje. Wat goed van Monique, dat ze zelf haar maagdelijkheid al heeft doorbroken, waardoor het nu geen pijn meer doet en er geen bloed meer zal vloeien, die luxe had ik destijds niet! Ooohhh… ze kreunt zo, “Wat een fijn gevoel, wat is dit lekker!”. “Jeeeeeemig, wat ben je lekker strak”, hoor ik Wout op zijn beurt zeggen. Dat weerhoudt hem er niet van door te duwen, tot heel zijn pik in haar zit. “Nu voel je ‘m helemaal”, zegt hij. Monique kan alleen kreunen: “Neuk me, neuk me”. Langzaam begint Wout zijn pik in haar te bewegen. Ik zie dat Monique zelf met haar tepeltjes speelt. Ik zit nu als een dolle te vingeren, dit is heerlijke, eerlijke life-porno, niet hard of ruw, maar wel heel intens. Wout begint haar echt te neuken. Eerst met korte stootjes, dan maakt hij langere halen. Monique is helemaal in extase. Wout is nog niet zover, maar Monique komt opnieuw klaar op de pik van Wout in haar kutje. Ze is totaal in extase, oh, wat was ze er hard aan toe om dit te voelen. Dat remt Wout allemaal niet af. Hij gaar lekker door. Ik zie zijn ballen heen en weer slaan onder zijn pik, terwijl zijn zak niet eens zó groot is. Godsamme… ik doe geen moeite me in te houden en kom ook gewoon lekker heftig klaaaaaahaaaaar! Mijn orgasme dringt bij hun beide niet door. Nu begint Wout te kreunen. Monique is buiten zinnen van geilheid, eigenlijk blijft haar tweede orgasme gewoon voortduren. “OOoaaahhh!”, zegt Wout ineens, rukt zijn pik uit haar kutje en spuit de volle lading sperma over Monique heen.

Monique opent haar ogen en ziet nog net vlak voor zich, hoe Wout zijn laatste druppels sperma uit zijn pik melkt. Ze wordt rustiger, maar nu trekt het mannelijke zaad op haar buik en haar borst de aandacht. Ze speelt ermee, ze heeft dit nog nooit echt gezien en gevoeld. Ik ben weer helemaal ‘terug op aarde’ en zeg zachtjes: “Proef maar eens”, tegen haar. Ze kijkt me wat vertwijfeld aan en veegt dan toch wat sperma op en likt aan haar vingers. Ze likt… en ze slikt. “Ohhh woowww”, zegt ze, “helemaal niet vies of zo”. Wout zit op zijn knieën op het bed en kijkt naar het lieve meisje dat hij net heeft geneukt. Ik geef Monique wat tissues om het zaad op te vegen. Dan omhelst ze Wout en geeft hem een uitgebreide tongzoen. “Dank je wel dat je dit wilde doen, het was boven al mijn verwachtingen… zo ontzettend lekker!”. Wout bedankt haar ook, voor haar vertrouwen en samen bedanken ze mij, voor de bemiddeling.

Wout moet verder, hij heeft nog wel wat te doen. Haha, vandaag gaat hij niet naar een hoer, dat weet ik zeker. Ik weet dat hij gemiddeld wel een keer per week een betaald meisje neukt. Niet vandaag. Monique blijft nog even bij me. Ze is helemaal verguld van het feit dat ze geen maagd meer is. Ze is van een meisje in een echte jonge vrouw veranderd. Ze weet hoe een pik in haar kutje aanvoelt. Nu wil ze er meer… maar wie gaat haar nemen, de lieverd?

(wordt vervolgd)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Geile Evelien - 7

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (15)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Buurvrouw Ontdekt Haar...Door: Dolll
Gelezen: 2633x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw Dominant Streng
20-02
8.1
:: Opwindende AvondDoor: Nathalie
Gelezen: 2807x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Theater, Restaurant, Hetero, Spanning, Opwindend, Pijpen, Beffen, Likken, Neuken
19-02
7.9
:: Hoer: Marjan - 2Door: Barteljoris
Gelezen: 4334x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuen, Pijpen, Beffen, Tongzoenen, Vuistneuken
19-02
8.8
:: Online Naar Offline... - 2Door: Chris 1976
Gelezen: 2711x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vibrator, Edging, Lingerie, Slikken, Sletje
19-02
8.7
:: Sex Met Mijn... - 2Door: Dannoo
Gelezen: 6487x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Beffen, Geil
18-02
8.6
:: Lekkere OchtendsexDoor: Dannoo
Gelezen: 6303x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Vingeren, Nat Kutje
18-02
8.8
:: Femdom Autobiografie - 8Door: M
Gelezen: 2116x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
18-02
9.4
:: Hulp Bieden AanDoor: Marco
Gelezen: 9059x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Natura, Tattoo
18-02
8.9
:: Geile DagenDoor: Bram
Gelezen: 6314x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-02
7.0
:: Een Weekje Mallorca - Dag 1 -Door: Cornus_mas
Gelezen: 9986x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Hetero, Solo
17-02
8.8
:: Hoer: Marjan - 1Door: Barteljoris
Gelezen: 10265x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Privéhoer
16-02
8.9
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 9102x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.8
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 14595x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 15279x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 5440x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net