Opwindend.Net
Datum: 03-07-2018
Stemmen: 109x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 26301x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Vriendinnetje Van Stiefdochter - 2
Door Esther-L - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Vriendinnetje Van Stiefdochter - 1

Zondagmorgen, 7:15, ik word wakker met een gevoel alsof ik supergeil ben, en op het punt van een natte droom-beleving sta .
Maar de droom gaat gewoon door, even wat gedesoriënteerd, kijk ik om me heen … vreemde slaapkamer, vreemd bed … en ik realiseer me waar ik ben.
In een flits schiet de naam door mijn hoofd … 'Hanna...' En iets meer bij mijn positieven merk ik wat 'de' droom veroorzaakte …
Het mooie meisje zat onder het dekbed naast mij, en haar heerlijke mondje maakte bewegingen om en over mijn stijve lat, die ik elke dag wel wil voelen.
Haar lange blonde haren, wild en onverzorgd, haar oogopslag, ondeugend maar tegelijkertijd zwoel.
Ze merkt op dat ik wakker geworden ben, en met een geile glimlach kijkt ze me aan, haar tong nog een keer langs mijn dikke eikel.
"ohh, goedemorgen, maak ik je wakker ?" Zegt ze plagerig, en plant een kus op de top
Met mijn vinger streel ik een paar haren van haar voorhoofd, en knik .. "maar dit mag je altijd wel doen hoor" zucht ik, denkend aan mijn eigen wederhelft, die het liever niet doet …

Langzaam komt ze omhoog, haar naakte lijfje schuurt over de mijne, ik voel haar borsten in mijn zij, als ze mijn wang kust.
"ik ben al een uurtje wakker …" zucht ze, als ze mijn hand neemt, en deze tussen haar dijen drukt
Mijn vingers raken haar poesje, en zonder enige druk glijdt mijn middelvinger tussen haar schaamlipjes door, ze is al behoorlijk nat
Hierop spreid ze haar benen nog iets verder, en duwt met haar heupen tegen de hand aan, alsof ze mijn vinger wil neuken.
"hmmm wat lekker" zucht ze, als mijn wijs en middelvingers langs haar klitje gaan, en een beetje draaiend haar poesje raken.
Met mijn andere hand streel ik haar schouders, en mijn nagel bewerkt haar ruggegraat met krassende bewegingen.
Ze kromt haar onderlijf, en mijn hand heeft alle ruimte en vrijheid om haar te vingeren.
"hmm klein geil dondertje ben je" glimlach ik, en ze kust me heerlijk en intens, haar ontg spelend diep in mijn mond.
Als ze me weer loslaat, draait ze een klein beetje, haar kussende lippen gaan over mijn borst en buik omlaag, en al snel voel ik de warmte van haar mond alweer over mijn keiharde paal bewegen.
Zonder mijn pik los te laten, beweegt ze een been over mij heen, direct heb ik zicht op een vlammend roze spleetje, glinsterend van het geil, en begin ik haar instinctief te likken.
Ik voel haar gekreun tot diep in mijn lenden, haar mondje beweegt goddelijk tot ver over mijn pik.

Omdat ik mijn handen nu niet nodig heb, streel ik haar lichaam, geen spoortje 'luxe vet' een en al spier en geile massa ….
Ik speel met haar borsten, duwend en trekkend glijdt het vlees tussen mijn vingers door, en spelend tegelijk haar klitje stevig zuigend, trek ik haar tepeltjes wat ruwer van elkaar.
Haar geile gekreun manifesteert zich in feller zuigen, ik voel mijn pik diep en snel in haar mond bewegen, ze heeft echt geen grens meer, lijkt het wel
Ik wissel af door haar schaamlipjes te bewerken met mijn lippen en tanden, mijn tong draaiend en zo diep mogelijk door de sleuf te laten gaan, en dan weer haar klitje masserend te misbruiken.
Dit wordt op prijs gesteld, haar heupen duwen tegen mijn gezicht, aan haar lichaam merk ik dat ze tegen haar orgasme aanhangt, en ik herhaal het spelletje met haar tepeltjes wat (te) ruw vast te nemen, en intensief haar klitje te bewerken met mijn tong.
Dan hoor ik de geile hoge kreetjes, de ongecontroleerde bewegingen en het schokken van haar heupen.
Haar kutje wordt met de seconde natter, en als ze eenmaal het hoogste punt bereikt, zie ik haar spieren verkrampen zi dicht bij mijn gezicht, en een kleine golf van geil druipt omlaag.
Ze hijgt snel, en heeft mijn pik even losgelaten, haar hand klemt nog om de onderkant, maar ik voel hoe ze even op adem probeert te komen.
Enkele seconden later valt ze weer aan, feller en heftiger dan ervoor, mijn pik lijkt helemaal in haar mondje te verdwijnen, als ik haar tong tegen mijn ballen voel draaien.
Ik krijg een massage van haar scherpe nagels, die mijn ballen knijpen en kneden … net zoals ik al deed, ietwat ruw, maar net genoeg om lekker te voelen.
Ik hou het ook niet meer uit, "hmm ik ga komen, schatje..." Probeer ik haar hijgend te waarschuwen, maar haar missie is me leegzuigen, zo lijkt het, haar mond beweegt diep en geil omlaag, als de eerste schokkende straal tevoorschijn komt
Als een verse milkshake drinkt ze me leeg, na een aantal dikke stralen voel ik dat ik wel aandrang heb, maar e récht niets meer omhoogkomt.
Lenig draait ze haar been van me af, en komt half over me heen liggen, haar haren nog wilder en verwarder dan een paar minuten ervoor.
Ze speelt met haar vingers over mijn borst, die drie haren die er nog zitten dan toch.
Haar mooie glimlach komt weer tevoorschijn … "heb je zin in een kopje koffie ?" Vraagt ze bijna onschuldig.
Ze kruipt uit het bed, en in een korte blouse loopt ze de kamer uit, en ik kan niet nalaten om naar haar perfect ronde vormen te kijken.

Ik hoor haar rommelen in het keukentje, en trek mijn boxershort aan.
Omdat het gelijkvloers is, zie ik haar direct in de weer, koffie in een filtertje, water vullen, kopjes pakken
En terwijl ze zo bezig is, loop ik haar richting uit.
Zoekend in haar koelkastje toont ze me alweer die superieure billen, met die opgeilende 'opening' ertussen.
Ondanks ik nog maar net was klaargekomen, kriebelt het alweer in mijn ballen, met een tintelende beweging schokt mijn pik weer langzaam vol met bloed … wat een geil wijfje dit ..
Brutaal ga ik lekker achter haar staan, en met mijn handen op haar heupen komt ze weer omhoog
Direct voelt ze de verdikking, en met een schuine blik over haar schouder glimlacht ze …"oehhh ronde 2?" Zucht ze opgewonden.
Mijn handen glijden over haar buik, en ik streel haar borsten, een kus in haar hals "hmm lekker, maar verstandiger om even te pauzeren, lekkertje" grom ik
De koffie stroomt ondertussen uit het espressoapparaat, en ze neemt de twee kopjes.
"hmm beloofd ?" Lacht ze alleen maar, en brengt de twee koffies naar het tafeltje
Ik ga op de hoge kruk zitten, en ze neemt plaats tegenover me, en door het grote doorschijnende glazen blad zie ik haar benen nog steeds.
Hanna merkt dat ik mijn aandacht daarop heb, en met opzet spreidt ze haar benen, haar mooie roze kutje zo machtig onbereikbaar dichtbij …
Met moeite kan ik mijn blik afwenden, ze glimlacht hier weer om 'geeft niet hoor, ik vind het wel lekker dat je zo gluurt' knipoogt ze
Ik breng de kopjes naar de keuken, en spoel ze even om, terug in de kamer pakt ze mijn hand, en trekt me mee.
"zullen we terug naar bed gaan, of even lekker douchen ?" Vraagt ze, en de douche lijkt me wel lekker, zeker om nog op adem te komen, ik ben ondertussen ook de jongste niet meer …

De verfrissende douche was lang zo verfrissend niet.
Deze dame had energie voor 10, waar ik deze alleen voor mezelf nog had.
Als een slang kronkelt ze tegen me aan, haar handen spelen met me, en mijn pik steigert kloppend in rechte vaanstand.
Superopwindend glijden onze lijven tegen elkaar aan, ik smeer haar in met zeep en lotion, en we glibberen heerlijk met elkaar.
Weer zakt ze door haar knieën, haar mondje sluit zich om mijn eikel, en terwijl ze haar tongetje beweegt, trekt ze de voorhuid weer helemaal omlaag.
"ik kan geen genoeg van jouw heerlijke pik krijgen..." Gromt ze opgewonden, maar dat had ik al gemerkt.
Ik laat haar weer opstaan, en zucht 'maar er zit echt een limiet op hoor, liefje, ik ben geen 18 meer"
Ze knipoogt, en sluit haar hand om mijn paal.
"voorlopig denkt meneer hier, er anders over …." zegt ze geil, en draait zich een halve slag om.
"mijn poesje moet ook gewassen worden, diep en snel" hijgt ze, als ze haar billen al over mijn eikel heeft laten glijden.
Zonder inspraak, ik ben het slachtoffer …. maar welwillend en heerlijk opgegeild duw ik mijn heupen wat naar voren, en voel hoe soepel ik in haar toch wel strakke spleetje terecht kom
Ik merk hoe ze met haar hand mijn pik en haar eigen klitje bewerkt.
Langzaam stoot ik wat verder, en ze hijgt zachtjes onder het warme klaterende water.
"hmm ja... zie je wel ….." kreunt ze, als ze haar billen kronkelend achteruitduwt, en verder voorover leunt
Mijn paal gaat nu nog verder in haar, en alsof ze élke spier in haar kutje onder controle heeft, voel ik haar knijpen en kneden, wat een neukmonster is dit zeg.
Zij doet alle werk, draaiend met haar heupen, knijpend en masserend met haar strakke spleetje, en vooral haar uiterlijk maakt mij supergeil weer, ze balanceert op de toppen van haar tenen, maar toch verliest ze geen moment de kracht of controle.
Haar vingers schieten langs haar eigen klitje, en met mijn pik alweer diep in haar onderlijf lijkt het of ze klaar gaat komen.
Ik kneed welwillend haar heupen en billen, en ze ademt sneller en sneller, tot ik inderdaad haar poesje héél even wat losser voel worden, maar in een fractie van een seconde ineens samenkrimpt als een bankschroef.
Bijna schokkend stapt ze wat vooruit, mijn stijve pik als een katapult lancerend uit haar spleetje.
En leunend tegen de douchewand komt ze even bij van het korte maar heftige orgasme.

Op adem gekomen kust ze mijn wang .. 'hmm dat was echt heftig' hijgt ze, en ik omhels haar liefdevol.
"ik merkte het" grap ik terug, en voel haar hand alweer omlaaggaan.
Nu stop ik haar wel ..'kalm maar … even rustig...' Vraag ik haar.
Ze kijkt me bijna vragend aan "maar jij dan" zucht ze, en ik kus haar voorhoofd.
"Jou zo zien genieten was voor mij ook fantastisch..." Zeg ik kalm en volwassen.
Ze draait de kraan dicht, en ik merk dat ze het niet helemaal begrijpt nog, en tijdens het drogen ga ik over haar rug omlaag, en haar billen intensief afdrogend zeg ik
"Op mijn leeftijd is spuiten niet het belangrijkste meer"
Nog steeds snapt ze het niet, maar in de slaapkamer kleden we ons losjes aan, en later drinken we nog een kopje koffie
We kletsen wat over het verleden, en onze plannen, ze legt uit dat ze binnenkort weer een tijdje naar het buitenland gaat.
"ohh ik ga je missen dan" lach ik met een knipoog, en ik merk aan haar een korte stilte.
Ze pakt mijn hand, en kijkt me serieus aan … "zou ik je alsjeblieft vaker mogen zien ?" Vraagt ze, bijna smekend.
Ik sta op, en sla mijn arm om haar heen, ze leunt tegen mijn borst als ik haar haren even streel.
'Wat bedoel je lieverd ?' Vraag ik, even onduidelijk wat ze nu vraagt.
"ik geniet zo van jou, de afgelopen dag heb ik lang niet gehad" ik zie een traan in haar ogen.
Met een serieuze blik kijk ik naar haar, mijn hand op haar gezicht .. "als jij me nodig hebt, bel je mij … al is het om een spijker uit de muur te halen, jij kan me bellen!"
Ze kust me, en omhelst me nog een keer "hmm een spijker … maar ik zou het prettig vinden om jou vaker te zien ja"

Na een half uurtje is ze bekomen, en besluiten we om een hapje te gaan lunchen.
"we moeten mijn auto nog ophalen" lacht ze, en drukt direct het nummer van de taxi in haar toestel.
We genieten weer van eenzelfde heerlijke maaltijd onder de druivenstruik, dit keer was het te druk om meer ondeugend te zijn, en met haar arm in de mijne lopen we naar de auto terug.
Met de auto in haar garagebox, trekt ze de deur omlaag.
Ik zoek naar de uitgang, maar haar blik verraadt me dat dit niet per ongeluk was.
Speels knoopt ze haar blouse losser, en schuift zwoel haar rokje omhoog.
Het geile ding had de hele middag bij me gezeten zonder ondergoed aan …
Ze legt haar handen op de motorkap, en kijkt me met half dichtgeknepen ogen aan "Ohhh Buurman, wat doet U nu ?" Lacht ze me toe.
Ik speel het spel mee, en druk haar bovenlijf nog wat verder omlaag, haar borsten op de nog warme motorkap, en met een korte ruk de rest van haar rokje over haar heupen.
Zonder aarzelen bevrijd ik mijn in stelling gesprongen stijve, en zet me tegen de geile blondine aan.
Ik duw mijn pik wat omlaag, en in de juiste hoek richting haar kruisje, en met een stoot naar voren, duw ik in één keer zo diep mogelijk door.
Ze kreunt direct geil en met hoge kreetjes, ik voel mijn pik als een warm mes door de boter glijden, totdat ze haar spieren weer aanspant.
Wat is dit lekker, nog nooit heb ik een vrouw op deze manier tegen een auto genomen, haar lichaam is hier toch gewoon perfect voor gemaakt..
Mijn ballen kletsen tegen haar onderlijf, haar hand streelt mijn uittrekkende paal elke keer weer, en ze kreunt zachtjes dat ik moet klaarkomen.
En ondanks dat ik het zo lang mogelijk wil uitstellen, lukt het me echt niet deze keer, haar knijpende poesje, de geur van de auto onder haar … kreunend voel ik mijn ballen verkrampen, en nog een restje er uit persen.
'hmmm Fuck...' Kreun ik, als ze langzaam omdraait, en toch nog even door haar knieën zakt.
"hmm goed schoonmaken, stel je voor …." hijgt ze opgewonden, als haar tongetje op en neer schiet langs mijn pik.
Ze pijpt echt als een professional … maar desondanks is het echt op bij mij, en tot mijn schaamte verslapt mijn pik dan ook veel te snel.
Ze staat weer o, en leunt met haar bezwete lijfje tegen me aan, ik krijg een kus en haar armen klemmen om mijn schouders.
"dankje voor het fijne weekend … als je tijd hebt, Woensdag werk ik vanaf thuis"
Ze knoopt haar blouse dicht, en fatsoeneert het rokje voor de garagedeur weer opengaat.
Eigenlijk zonder om te kijken, verdwijnt ze de grote hal in, en zie ik haar in de lift stappen.
Met een glimlach pak ik mijn fiets, en trap richting huis … met een gevoel of ik op wolken rij, maar wel met pijnlijke ballen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Vriendinnetje Van Stiefdochter - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 5659x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.9
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 8211x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 11986x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 4240x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 9752x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn Nieuwe ManagerDoor: Dannoo
Gelezen: 11218x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
:: Bouwmarkt - 2Door: Herby
Gelezen: 10932x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Eerste Keer,
13-02
8.6
:: VerjaardagDoor: Tittyman
Gelezen: 10909x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-02
9.0
:: Elfie, Exhibitioniste - 3Door: Johnnie
Gelezen: 4053x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Familie
13-02
9.0
:: Mijn Man Geeft Mij Aan RicoDoor: GeileSaar
Gelezen: 6653x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-02
8.4
:: Verboden Vruchten #15:...Door: Kas41
Gelezen: 3321x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Beffen, Groepseks
12-02
9.3
:: Een Ode Aan AmandaDoor: Nate
Gelezen: 3377x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Passie, Liefde
12-02
8.6
:: De Tandartsassistente - 4Door: De Wandelaar
Gelezen: 8017x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.0
:: Spannende Middag Met RozaDoor: XKrisx
Gelezen: 5066x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tongen, Pijpen, Aftrekken, String, Orgasme, Sperma
12-02
7.9
:: VrouwenondergoedDoor: Marc
Gelezen: 6919x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geilen, Slipje, Masturberen
11-02
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net