Opwindend.Net
Datum: 03-07-2018
Stemmen: 71x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 21550x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Club Gala - 2
Door Xxx_pen63 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Club Gala - 1

5.

'Wa-aaa-aaat???' Carlton kreeg tegelijk een orgasme dat de aarde deed beven en een hartverzakking: het meisje, de slet, de sexpop op haar knieën voor hem, met één hand tegen haar kut en de andere rond zijn ballen, was zijn eigen vlees en bloed. Was zijn dochter Lotte. Zijn zaad spoot uit zijn lul en kwam in een boogje op haar gelaat terecht. Op haar voorhoofd, tegen haar neus, tegen haar wangen. Hij kon niet stoppen met trekken. Een nieuwe lading werd door zijn ballen naar buiten geperst. Die kwam op haar tong terecht – zij had zijn stam beetgepakt en zijn eikel op haar mond gericht. Ze rukte en sjorde tot zijn ballen helemaal leeg waren. Dan liet ze hem los, slikte en zei ze: 'Hmmm, papa' - daarmee uitsluitend dat zijn ogen hem bedrogen hadden - 'dat is lekker.'

Het duizelde de man, deels doordat hij net klaargekomen was als nooit ervoor, deels – voor het grootste deel – doordat zijn dochter voor hem op haar knieën zat, met zijn zaad op haar gezicht. Zaad dat ze nu met haar vinger van haar wang veegde en in haar mond bracht. Hij moest gaan zitten. 'Wat-wat…' stotterde hij, zonder verder te geraken. Als een bloemzak zakte hij ineen op het bed, terwijl een zin in zijn hoofd rondbotste: Ben je bereid de prijs te betalen die aan het vervullen van je droom vasthangt? Hij had eerst gedacht dat hij voor deelname aan de bukkake zou moeten betalen; dan dat het over zijn bijdrage aan haar liefdadigheidsproject ging. Maar was dit wat ze bedoelde? Dat de prijs voor het realiseren van zijn fantasie zijn ziel zou zijn?

Edwine was inmiddels naast Lotte gaan zitten en likte haar gezicht proper.

Lady Antoinette nam naast Carlton plaats op het bed, terwijl ze teken deed naar de groep mannen. Zij mochten mee komen doen. Ze legde haar hand tegen de plakkerige lul van de eregast van de club en masseerde zijn lul en ballen. 'Kijk nu,' fluisterde ze in zijn oor. 'Dit is toch waar je voor hier bent, niet? Om te zien hoe tientallen mannen hun lading over het gezicht van een jong, mooi meisje spuiten?'

Werktuigelijk duwde hij zich omhoog op zijn ellenbogen, zodat hij kon zien wat er op een paar meter voor hem gebeurde. Twee mannen stonden links en rechts van Lotte en sjorden aan hun pik. Zijn dochter – zijn dochter, zijn Lotte – met haar gezicht naar hem gekeerd, moedigde de mannen aan. 'Oh doe het dan, spuit m'n smoeltje vol, geef me je zaad, doe het dan…' Twee seconden later spoot de eerste man, op de voet gevolgd door de tweede. 'Oh ja, dank je wel, jongens, dank je wel,' deed Lotte terwijl ze het verse zaad over haar gezicht, hals en schouders uit smeerde.

'Ben je niet trots op haar?' vroeg Lady Antoinette, nog steeds met zijn pik spelend.

'Trots?' herhaalde Carlton. Neen, hij was niet trots. Hij was geschokt. Zijn maag draaide zich om, hij stond op het punt om te kotsen.

Zeik niet, sprak de stem in zijn hoofd, je bent nog nooit zo heftig klaargekomen en je vindt het retegeil dat het op het gezicht van je eigen dochter was. Wees een man en geef het toe.

'Ja,' gaf hij dan toe – gaf hij zich dan gewonnen, 'ik ben trots op haar.'

6.

De twee mannen waren terug naar de achtergrond verdwenen. Een grote zwarte man maakte zich los uit de schaduwen. Niet alleen zijn gestalte was imposant, zijn lul bevestigde al de clichés die er bestaan rond zwarten en hun geslachtsdelen. Het had meer weg van een boomstam dan van een penis. Hij ging tegenover Lotte staan en sjorde zich naar een hoogtepunt, dat door haar bespoedigd werd doordat ze onder zijn pik dook om zijn ballen te likken. Dierlijk grommend kwam hij klaar en zijn zijn zaad kwakte tegen haar voorhoofd.

Inmiddels was de Aziatische man Edwine langs achteren aan het neuken. Het zwarte meisje liet gilletjes van plezier. Ook zij had haar masker afgezet, merkte Carlton.

'Ga terug meedoen,' zei Lady Antoinette en liet de lul van Carlton los.

Omdat Lady Antoinette geen tegenspraak duldde, kwam de man van het bed en ging stilletjes bij Lotte staan, alsof hij haar niet wilde storen.

De volgende man bood zich aan – een oude man van rond de zeventig, met een pens als een biervat. Het meisje zoog zich vast aan zijn lul en masseerde zijn behaarde, gerimpelde zak. De oude man legde zijn handen tegen de zijkant van haar hoofd en neukte haar in haar keel.

Carlton dacht Oh verdomme, ze is nog maar zeventien. Hoe kan het dat ze zo'n slet is? Terwijl hij haar zo bezig zag, kon hij alleen maar aan zijn kleine meisje denken, dat hij had leren lopen, fietsen, lezen, schrijven, tellen… Dat zo onschuldig leek – zelfs deze morgen nog aan de ontbijttafel.

De oude man dumpte zijn zaad in de mond van het sletje dat aan zijn lul vasthing. 'Hmmmm,' deed hij, 'dat was lekker schatje. Dankjewel.' Met deze woorden boog hij zich over haar en kuste haar met zijn eigen zaad besmeurde lippen.

'Graag gedaan, opa,' lachte Lotte terwijl ze overeind kwam. 'En nu wij, papa.' Ze greep hem bij zijn penis die terug keihard rechtop stond en trok hem mee naar het bed. 'Ik was zo jaloers op Edwine toen jij haar aan het neuken was.' Ze ging op het bed liggen – Lady Antoinette had plaats gemaakt voor haar – en deed haar benen open. 'Kom, papa, neuk je dochter.'

God help me.
Carlton zette zich tussen haar benen en richtte zijn pik op de toegang tot haar pretparkje. Hij ontmoette zero weerstand toen hij zijn bekken naar voren duwde. Tot aan de wortel schoof zijn pik in haar tienerkut. Hemels, dat was het enige woord dat hij kon verzinnen voor wat hij nu voelde.

Dan was de tijd voor bedenkingen voorbij en begon hij zijn dochter te naaien. Steeds sneller, steeds harder, steeds dieper.

'Oh ja, papa, neuk me, neuk me, alsjeblieft, neukkkk mmmme!'

Een paar meter bij hen vandaan bereikte de Aziatische man zijn hoogtepunt. Hij had zich uit Edwine teruggetrokken en besmeurde haar rug met zijn sperma.

De kleinste man van de "gang" was inmiddels bij Carlton en Lotte komen staan en masturbeerde met haast religieuze toewijding. Sissend uitademend spoot hij zijn kleverige zaad over het hemels mooie snoetje onder zijn pik. Haar gezicht had inmiddels meer weg van een geglazuurde donut dan iets anders.

Het neukend koppel veranderde van standje. Op handen en knieën gezeten liet Lotte zich nu op z'n hondjes palen. Twee "verse" mannen hadden voor haar plaats genomen en zij pijpte ze met overgave. Gulzig slikte ze wat van de twee ladingen in haar mond terecht kwam door.

Edwine haar zwarte gezicht glom inmiddels ook van het zaad. Met slechts een tiental seconden tussentijd, hadden drie mannen haar gekozen om hun ballen op te ledigen.

Carlton bereikte zijn tweede hoogtepunt van de namiddag. Hij trok zijn pik uit de kut van zijn kind en rukte zichzelf over het randje. Lotte had zich op haar rug gerold en keek haar vader verwachtingsvol aan. 'Ja, papa, doe het, spuit over mij, doe het nu, alsjeblieft…' Zijn zaad belandde met een boog op haar borsten, haar hals, haar kin.
Compleet van de kaart liet de man zich ruggelings naast zijn dochter op het bed vallen. Zijn borstkas ging op en neer, op en neer, op en neer… Zijn systeem moest zwaar aan de bak om het lichaam van zuurstof te voorzien.

Lotte, van top tot teen besmeurd met het zaad van acht mannen en haar bloedeigen vader, rolde zich half over haar papa en kuste zijn wang. 'Gaat het, pap?' vroeg ze.

Carlton antwoordde niet met woorden, maar sloeg zijn arm om haar heen, trok haar tegen zich en vond een proper plekje op haar voorhoofd om een teder, vaderlijk kusje op te drukken.

Edwine werkte intussen verder. Ze werd dubbel gepenetreerd door de grote, zwarte man en de Aziaat. Ditmaal trokken ze zich niet terug uit de neukopeningen, maar dumpten hun zaad in haar kut en kont. Een derde man trok zich trouwens toch af vlak voor haar en spetterde haar smoeltje vol. Voller.

En Lady Antoinette? Die stond in een hoek van de kamer en zag, met de kleinste hint van een glimlach op haar stoïcijns gelaat, dat het goed was.

7.

's Avonds.

Carlton wachtte ongeduldig tot Karin aankondigde dat ze ging slapen. Hij wilde met
Lotte praten over wat er gebeurd was die namiddag, maar kon dat – uiteraard – niet zolang zijn vrouw erbij was. De arme schat zou het besterven als ze vernam wat voor een geil opdondertje hun dochter was, dat hij er niet voor schroomde om zijn snikkel eens in een andere vrouw te steken en dat dat zelfs zijn eigen dochter van zeventien mocht zijn... Tenzij zij natuurlijk ook lid was van de club. Als hij het niet wist van zijn eigen kind, hoe zou hij het dan wel weten als zij ook lid was?

'Tot morgen,' zei Karin en knuffelde Lotte. 'Wat wist Leen trouwens?'

Ah, zo is ze dus weggeraakt deze namiddag. Carlton wist dat Leen haar beste vriendin was, waar ze vaak ganse dagen uithing. ten minste, dat hij tot nu toe geloofd. Stel je voor, dat ze zich iedere keer als ze naar Leen ging, door een bende mannen liet uitwonen, onder- en volspuiten?

Het meisje haalde de schouders op. 'Niks bijzonders. We hebben wat over meiden-dingen gekletst.'

'Haha – dat ken ik,' reageerde Karin met een knipoog naar haar man. 'Over jongens dus.'

'Nee, mama, echt niet. Daar weet ik nog niks vanaf,' zei Lotte, en ook zij knipoogde naar Carlton.

Die wist zich geen houding te geven.

'Tot morgen, schat. Maar je het niet te laat?' Een kus voor Carlton. 'Gaat het wel? Je hoofd is zo rood…'

'Niks aan de hand, lieverd,' verzekerde hij haar. In zijn eigen oren klonk die verklaring zo vals als het maar zijn kon. Maar Karin nam er genoegen mee. Of was te moe om er iets van te maken. 'Ik kom over een uurtje.' Op TV waren de samenvatting van de voetbalwedstrijden van het weekend bezig.

En dan waren ze alleen in de kamer.

Carlton keek naar Lotte, die, blote voeten onder zich ingetrokken, met haar telefoon aan het spelen was; met oortjes luisterde ze naar muziek. Hij wilde het gesprek openen, maar vond de geschikte zin niet.

Zij wel. 'Aan wie ga je je visitekaartjes geven, paps?'

Aan het einde van de bukkake gang bang had hij zich gedoucht, samen met de andere mannen. Die hadden hem verteld hoe zij met de club GALA in contact gekomen waren. Zij hadden hem gevraagd hoe het was om je eigen dochter te palen. 'Een droom die ik nooit gedroomd heb, die uitgekomen is, hé.'

Lotte had hij niet gezien – blijkbaar douchten de dames apart.

Bij het afscheid aan de deur had Lady Antoinette hem de vijf kaartjes gegeven. Ze herhaalde wat hij ermee moest doen. 'Tenminste, als je tevreden bent over wat er hier gebeurd is deze namiddag?'

De man had de donkere, gemaskerde dame op het hart gedrukt dat dit zijn stoutste verwachtingen ruimschoots overtroffen had. Op de vraag hoe zijn dochter in de club terechtgekomen was en hoe lang ze al lid was, gaf ze geen antwoord. 'Dat moet je aan haar vragen, Carlton. Ik wil haar privacy niet schenden.'

De chauffeuse bracht hem terug naar het hotel, naar zijn wagen. Net zoals bij de heenrit sprak ze ook nu geen woord.

En nu zat hij hier. In de fauteuil tegenover zijn dochter, die hem net gevraagd had aan wie hij zijn visitekaartjes ging geven. Wie hij, met andere woorden, ging uitnodigen om tot een club toe te treden waarin het om seks, seks en nog eens seks draaide. Wie hij, met nog andere woorden, toestemming ging geven om op haar te kruipen. Om haar te neuken als de slet, de sloerie, de del die ze was. Dan barstte het bij hem. Maar hij durfde niet te spreken. Als hij hier zijn zelfcontrole verloor, was het zonder veel moeite tot in de slaapkamers te horen. Hij deed teken dat Lotte hem moest volgen.

Dat deed het meisje, nadat ze haar oortjes uitgedaan had en haar telefoon op de salontafel gelegd had. Haar vader ging haar voor naar de garage; hun wagen stond nog op de oprit, dus hadden ze plaats genoeg. Tegen de achterste wand stond een oude, versleten sofa.

Carlton hield ervan om de poort open te zetten en een biertje te drinken op warme, zomerse dagen. Er was altijd wel een buurman die hem dan gezelschap kwam houden op die sofa.

Nu deed hij teken dat Lotte erop moest plaatsnemen. Zelf was hij te opgefokt om plaats te nemen. 'Zo, leg het eens uit, juffertje, wat jij daar in die club deed?'

'Moet ik dat uitleggen? En jij dan? Wat deed jij daar?' kaatste ze de bal terug.

'Daar heb je niks mee te maken. Wat ik daar deed, waren grote mensen dingen. Jij bent nog veel te jong om je zo te laten misbruiken.'

'En wie zegt dat ik jou niet misbruikt heb, samen met die andere mannen? Het is niet omdat ik nog maar zeventien ben, dat ik niet op seks verlekkerd kan zijn, hé.'
Ze zei het zonder enige schaamte in haar stem. Sterker nog, haar linkerhand schoof onder haar geruit rokje in… 'Vond je het dan niet lekker om mij te neuken, papa?' vroeg ze uitdagend.

'Natuurlijk vond ik dat lekker. Erg lekker zelfs. Maar dat is het punt niet.'

'Ik begrijp het. Daar was je geile Carlton die alles en iedereen geneukt zou hebben. Nu ben je papa Carlton, die zijn dochter een standje geeft.'

'Juist.'

'Hypocriet.'

Die zat. Natuurlijk. Hij wist wel dat zijn houding hypocriet was. Maar hij was haar vader en kon het niet helpen. 'Wil je daarmee stoppen?' De bewegingen van haar hand over haar slipje misten hun effect niet. De witte stof vertoonde een grote vochtvlek. Het was ook duidelijk dat ze niet van zin was om te stoppen. Hij kreeg het ondanks zijn boosheid moeilijk. Zijn pik was weeral keihard. Het liefst had hij hem eruit gehaald zodat zij erop kon zuigen, zoals deze namiddag. Maar neen, dat mocht niet; hij was haar een standje aan het geven. 'Hoe ben jij daar terecht gekomen?' wilde hij weten.

'Een kaartje gevonden in mijn rugzak. Iemand op school had het erin gestoken.'

'Weet je wie?' vroeg de vader streng. Met die kerel zou hij wel eens een gesprek willen hebben, moest zijn toon duidelijk maken.

'Ja.'

'En hij was ook daar vandaag?' Dan moest het een leerkracht geweest zijn, de bastaard.

'Neen,' antwoordde de dochter. 'Hij doet niet mee als er geen andere jongens zijn om mee te neuken. Hij is bi.' De hand verdween achter haar slipje.

'Dat ander meisje, kende je haar?'

Lotte schudde het hoofd. 'Neen, vandaag zag ik haar voor het eerst. Zo gaat dat hé. Als ze iemand zijn wens willen waarheid doen worden, geven ze andere clubleden de kans om erop in te schrijven. Zoals Edwine. Zoals ik.'

Carlton trok de ijskast die in de hoek van de garage stond open en haalde er een biertje uit. Hij opende het en nam er een flinke slok van.

'Staat er ook cola in?' vroeg Lotte.

Papa haalde er een blikje uit voor haar en trok het lipje open voordat hij het aan haar gaf.

Zij nam ook een slok. Ze zette het flesje naast zich op zetel. De middelvinger van haar rechterhand schoof tussen haar schaamlipjes. 'Trouwens,' lachte ze dan breed, 'van wie denk je dat jij jouw kaartje gekregen hebt?'

'Huh?' deed hij. 'Van jou?'

Het meisje knikte met een ondeugende twinkeling in haar blauwe ogen.

'Shit. Ik dacht dat het van iemand van mijn bowlingclub kwam.'

Lotte schudde. 'Neen.'

'Wanneer dan?'

'Toen je vorige dinsdagavond aan het masturberen was.'

Toen ik op die bukkakefilmpjes aan het aftrekken was.

'Ik had dorst en kwam van de trap af. Je hebt me toen niet gehoord, hé.'

Neen, duidelijk niet.

'En toen ik dat zag, wist ik aan wie ik een visitekaartje moest geven.'
Lotte vertelde verder hoe ze terug naar haar kamer gegaan was om een kaartje te halen. Stilletjes terug naar beneden gekomen was en dan via de gang in plaats van
langs de woonkamer naar de keuken gegaan was. In de gang had ze het kaartje in zijn jaszak geschoven.

Het loeder, zo stil en geniepig door het huis bewegen… 'Wacht nu even: je wist dat dit mijn fantasie zou zijn.'

'Ik had een sterk vermoeden…'

'En dus toen je zag dat ze een blondine zochten voor een bukkake…'

'… heb ik me opgegeven, ja. En als Lady Antoinette de kans ziet om het nog wat extra kinky te maken, zal ze het niet laten, hé.'

Wow. Ze had het dus op voorhand gepland. Ze was echt van plan om seks met mij te hebben. 'Hoelang ben je al lid?' Zeg alsjeblieft "nog maar pas"…

'Anderhalf jaar zowat,' zei ze. Ze sloot haar ogen – een klein orgasme trok door haar lijf.

Anderhalf jaar? Dan was ze net zestien geweest. Hij werd er duizelig van. Met benen als leeglopende ballons liet hij zich naast haar neerzakken op de sofa. 'Waarom heet die club trouwens GALA? En waarom wordt dat steevast in hoofdletters geschreven?'

'Het is een acroniem. Gewaagde Avontuurtjes met Lady Antoinette. Of Geile Avonturen, zo je wil.' Ze haalde haar vingers uit haar gleufje en likte ze proper.

Dan bleef er nog maar één vraag. Maar wilde hij ze stellen? Hij nam nog een slok bier. De vaderfiguur in hem niet; de geile gozer die het de ganse namiddag voor het zeggen gehad had, kon het niet laten. 'En wat was jouw fantasie?'

Lotte dronk haar blikje cola leeg. Ze stond recht, gooide het in de bak naast de ijskast waarin lege blikjes verzameld werden, gaf haar vader een kus op de wang en zei: 'Ik weet niet of ik je dat ooit zal vertellen, pap. Je zou de waarheid niet aankunnen, vrees ik.' Heupwiegend verliet ze de garage, haar lieve papa verward achterlatend.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Club Gala - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Buurvrouw Ontdekt Haar...Door: Dolll
Gelezen: 2305x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw Dominant Streng
20-02
8.1
:: Opwindende AvondDoor: Nathalie
Gelezen: 2703x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Theater, Restaurant, Hetero, Spanning, Opwindend, Pijpen, Beffen, Likken, Neuken
19-02
7.9
:: Hoer: Marjan - 2Door: Barteljoris
Gelezen: 4310x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuen, Pijpen, Beffen, Tongzoenen, Vuistneuken
19-02
8.8
:: Online Naar Offline... - 2Door: Chris 1976
Gelezen: 2703x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vibrator, Edging, Lingerie, Slikken, Sletje
19-02
8.7
:: Sex Met Mijn... - 2Door: Dannoo
Gelezen: 6461x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Beffen, Geil
18-02
8.6
:: Lekkere OchtendsexDoor: Dannoo
Gelezen: 6259x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Vingeren, Nat Kutje
18-02
8.8
:: Femdom Autobiografie - 8Door: M
Gelezen: 2114x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
18-02
9.4
:: Hulp Bieden AanDoor: Marco
Gelezen: 9036x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Natura, Tattoo
18-02
8.9
:: Geile DagenDoor: Bram
Gelezen: 6308x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-02
7.0
:: Een Weekje Mallorca - Dag 1 -Door: Cornus_mas
Gelezen: 9977x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Hetero, Solo
17-02
8.8
:: Hoer: Marjan - 1Door: Barteljoris
Gelezen: 10258x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Privéhoer
16-02
8.9
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 9100x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.8
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 14594x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 15275x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 5434x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net