Opwindend.Net
Datum: 03-07-2018
Stemmen: 37x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 7753x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Een Perfecte Date
Door Dom In De Leer - Zoek naar meer...

Het is alweer donker wanneer wij besluiten om ons klaar te maken voor onze date.
Voor deze date heb ik kleren voor je neergelegd op het bed die ik van je verlang om te dragen vanavond.

Voor jou ligt een cocktail jurkje klaar, met hakken en een sexy lingerie setje.

Ik wacht beneden op jou, terwijl jij je aankleed en je make up op doet.

Wanneer jij klaar bent, kom jij naar beneden. Ik kijk...nee...staar naar je oogverblindende verschijning. Ik vraag je om langzaam een rondje te draaien en gehoorzaam draai jij een rondje om je as.
Ik kom naar toe gelopen en pak je bij je heupen. Ik vertel hoe geweldig je eruit ziet, terwijl ik diep in je ogen kijk. Ik vraag je of je klaar bent voor vanavond en je knikt bevestigend. Je voelt mijn handen over je lichaam glijden. Een hand glijd langs je heup omhoog, terwijl de andere hand naar beneden glijd. Ik grijp je bij je haar en duw jouw lippen naar de mijne.
Ik proef de smaak van je lipstick en met mijn andere hand pak ik je billen stevig beet. Ik trek je lichaam stevig tegen mij aan. Je voelt mijn tong tegen lippen en gewillig open jij je mond. Onze zoen gaat over in een tongzoen. Jouw armen slaan om mijn nek en voelt mijn hand van je kont onder je cocktail jurkje gaan. Onze tongzoen wordt wilder. Ondertussen ben ik aan de voorkant van slipje gekomen.
Met twee vingers voel ik tussen je benen. Ik streel over de stof en hoor je zachtjes kreunen in mijn mond.

Aangemoedigd door jouw kreuntjes laat ik mijn hand in je slipje glijden. Ik voel dat je al redelijk nat bent tussen je benen. Ruw verbreek ik onze heerlijk tongzoen door je hoofd naar achter te trekken bij je haar. Je haalt diep adem dat overgaat in een luide kreun wanneer je twee vingers naar binnen voelt glijden.
Eerst verkennend, maar dan steeds sneller vinger ik je natte poes.

Ik breng jouw lippen weer naar de mijnen en wild gaat onze tongzoen verder waar het gebleven was. Af en toe hoor ik een kreun uit je ontsnappen wat mij doet glimlachen van plezier.

Je reageert teleurgesteld wanneer ik mijn vingers uit je natte kut haal. Het vocht druipt langs mijn vingers naar mijn handpalm. Ik hou mijn vingers voor je mond. Zonder dat ik je iets opdraag, buig jij je hoofd naar voren. Je vind het heerlijk om je eigen geil te proeven. Ik voel hoe jij op mijn vingers zuigt en rondom mijn vingers likt om al het geil naar binnen te krijgen. Het liefst had ik dit gevoel elders gehad dan om mijn vingers, maar bedenk mij. Wij moeten nog uiteten en hebben nog maar weinig tijd over om niet te laat komen.

Ik haal mijn vingers uit je mond en vertel je dat ik nog een verrassing heb voordat we onze jassen aantrekken.
Ik open een la en haal daar de verrassing uit. Ik laat het je zien en ik zie een verschrikt geschikt snel omslaan in een ondeugende glimlach. "Mijn verrassing voor jouw lieve schat; een lovense lush"

Gewillig spreid jij je benen en tilt je cocktail jurkje omhoog. Je bent zo geil dat je ernaar verlangt om weer iets in je te hebben. Ik kniel voor je neer, schuif je slipje opzij en breng de Lush bij je naar binnen. Je zegt dat het tijd is om te gaan en met een ondeugende lach wil jij je jas gaan pakken.

Ik pak je bij je arm en trek je mee naar de bank. Daar buig ik je voorover en laat je daar even liggen. Als ik terug kom, voel je hoe ik je jurkje omhoog doe. Je heerlijke kont is nu deels zichtbaar en geniet van het uitzicht. Het zicht wordt nog mooier als ik je slip naar beneden trek en op dij hoogte laat hangen. Je hoofd schrikt iets op als je mijn vinger met een koud goedje rond je anus voelt gaan. Niet veel later verdwijnt mijn vinger in dit nauwe gaatje.
Vrij snel verdwijnt de vinger, maar weet al wat er volgt. Je probeer te ontspannen wanneer je princess plug in je glijd.

Wanneer de plug in je kont zit, trek ik je slip weer omhoog en fatsoeneer je slip en cocktail jurkje. Ik til van de bank weer op je eigen benen. Ik draai je om, zodat we face to face staan en kus je nogmaals vol op mond. Ik verbreek de kussen en fluister in je oor om zo meteen niet luid klaar te komen waar iedereen bij is.
Met een rood hoofd trek jij je jas aan en stappen het huis uit.
Er is nu geen weg meer terug ;)

Wij gaan naar buiten en nemen plaats in de auto. Zodra je plaatsneemt voel je de plug goed zitten. Ik zie je vrij kalm zitten en wil ik verandering in brengen en zet de Lush aan als ik plaats neem in de auto. Meteen zie ik je moeite hebben om stil te zitten en weet dat de Lush zijn werk doet.

Dan rijden we weg en al na enkele minuten zie ik je bewegen en schuiven op de stoel. Ik hou je in de gaten vanuit mijn ooghoeken en ik zie jou je hand onder je jurkje verdwijnen en in je slip gaan.

Ik grijp je hand en haal je hand uit je slipje, weg van je clit die je zo graag wilt aanraken. Je kijkt mij aan en ziet een enorme grijns op mijn gezicht als ik je vertel dat je jezelf niet mag aanraken daar tussen je benen.

In plaats daarvan plaats ik jouw hand op mijn kruis. Je voelt dat mijn lul hard is en goed zichtbaar is door mijn broek.
Instinctief wrijf je met je hand over mijn broek en kruis.

Wij naderen een parkeerplaats een beetje afgelegen van de plek waar het restaurant zich bevind. Ik parkeer de auto en vraag je hoe je je voelt.

Je zegt dat je onwijs geil bent en dat je onwijs graag wil klaarkomen.
Ik vraag of je wilt klaarkomen in de auto, voordat we naar het restaurant gaan.

Je knikt met je hoofd en je ziet dat ik mijn telefoon erbij pak.
Ik open de app en zet de Lush harder.

Je voelt de vibratie harder trillen. Ik zie je onderuit zakken op de passagiersstoel en voel je in mijn lul knijpen.
Je merkt dat de vibratie gelijkelijk sterker worden, beetje bij beetje en dan voel je hem op zijn maximale stand. Je lichaam begint te stoel te rijden alsof je bovenop mij zit. Jij begint te zuchten en te kreunen, steeds luider en luider.
Je voelt je orgasme opkomen, je lichaam tintelt van top tot teen. Ik zie je ogen naar achter rollen... En dan niets...
Je lichaam laat je verslagen in je de stoel vallen en kijkt mij teleurgesteld en vragend aan.
"ik heb de controle hier schat van me, niet jij" vertel ik je met een gespeelde serieuze blik.

Het is rustig op de parkeerplaats en niemand te zien momenteel.
Ik stap uit de auto en open de portier aan jouw zijde. Ik pak je hand en help je met uitstappen.
Zodra je op eigen benen staat, duw ik je met de rug tegen de auto en voel snel tussen je benen. Ik voel dat je slipje drijfnat is van al het teasen en ontzeggen van je orgasme.

Ik haal mijn hand terug en beginnen aan onze korte wandeling naar het restaurant.
Met elke stap die je maakt voel jij je speeltjes in je lichaam. Je hangt een beetje aan mijn arm en kijkt mij smekend aan. "Please sir!"

Ik rijk met mijn hand in mijn broekzak en open de app. Ik zet de Lush op een zachte trilsetting en hoor je een zacht kreun ontsnappen uit je mond. Wij weten allebei dat bij lange na niet genoeg om je naar een orgasme te brengen. Ik laat het voor de rest van de wandeling op deze stand staan.

Het geluid van jouw hakken vullen de straat als we vlak bij het restaurant zijn.
Met de plug in je kont, de Lush op een zachte trilsetting komen we aan bij de deur van het restaurant.
Je kijkt mij aan en daarna naar mijn bobbel in mijn broek. Je ziet mijn stijve lul afgetekend in mijn broek. Het is niet heel duidelijk, maar je ziet het wel.

We wachten op iemand van de bediening om ons naar een tafel te wijzen. Ondertussen probeer je niet na te denken wat er nog meer gaat gebeuren deze avond. Terwijl we wachten zorgen de plug en de Lush ervoor dat het geil uit je kut druppelt. De vibraties trillen door heel je lichaam.

We worden door de bediende relatief snel geholpen en naar ons tafeltje gewezen. Het is een cirkelvormige bank met een tafel en we zitten praktisch naast elkaar.
Wij krijgen de menukaart aangereikt en let even niet op mij. Ik zie je ogen groot worden als ik de Lush harder zet.
Een luide kreun weet je net op tijd te onderdrukken. Je hebt moeite om je te focussen op het menu. Onder de tafel voel je mijn hand tussen je benen gaan en opent direct je benen om mij toegang te geven tot je poes.
Ik voel met mijn hand hoe ongelofelijk nat je slip is. Ik glip onder je slipje en zoek met mijn hand naar beiden speeltjes.
Met mijn vingertoppen geef ik druk op je plug en de Lush en beweeg ze net genoeg om het subtiel te houden, zodat niemand iets door heeft.
Het resultaat merk ik direct, want een kreun ontsnapt je mond. Je bedekt gelijk je mond met je hand om stil te blijven, maar maak het je moeilijker en moeilijker door meer druk uit te oefenen op de speeltjes.
Ik voel je andere op mijn been en je knijpt harder en harder.
Opnieuw voel je een orgasme naderen. Hier, in een zaal met tientallen mensen, en we zijn nog maar net binnen.

Je verbergt je gezicht achter het menu en je adem versnelt en versnelt. Je mond, nog steeds verborgen achter je hand, staat open... Je hapt naar lucht en zakt onderuit. Je begint jezelf over te geven aan het feit dat je klaar gaat komen in een restaurant in het bijzijn van al die mensen.

En dan zet ik de Lush uit...
We kunnen niet hebben dat we nu al opvallen of wel soms?
Mijn hand tussen je benen haal ik terug en op dat moment kan de bediende om ons drinken op te nemen en bestel voor ons beiden.
Het duurt even voordat je bij komt maar wanneer het drinken arriveert, ben je weer aardig bijgekomen van je bijna orgasme.

Tijdens het avondeten blijf ik spelen tussen de verschillende opties. Soms hoog, dan weer laag en dan weer hoog. Maar merendeel van de tijd staat de Lush op een lage stand dat voelde als een eeuwigheid.
Tijdens het avondeten beweeg je continue op de bank en vote daardoor continue de aanwezigheid van de plug in je kont.
Het feit dat je zo nat bent met de speeltjes in je, met al die mensen erbij is riskant, maar het maakt je zo ontzettend geil.

We komen aan het eind van onze maaltijd en bereiden ons voor om het restaurant te verlaten. Als we opstaan, haal ik snel een servetje over de bank om het geil dat je op de bank achterlaat weg te vegen.
Ik sla mijn arm om je middel en lopen het restaurant uit met nog steeds de plug in je en de Lush trillend op een lage setting.
De duivelse glimlach op mijn gezicht spreekt boekdelen.
"het dessert volgt snel" fluister ik in je oor.

Wij lopen samen weer door de stad naar de auto toe. Na ongeveer 5 minuten lopen is er niemand meer te bekennen.
Als we op de parkeerplaats zijn zet ik de Lush weer harder en harder.
Ik merk dat je steeds meer aan mijn arms hangt, naarmate de Lush harder vibreert. Ik hoor je meer en meer kreunen en als we bij de auto zijn, zet ik de Lush op maximaal...

Bij genoeg animo het vervolg!

Zoek naar meer verhalen van Dom In De Leer ...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 5630x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.9
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 8163x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 11962x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 4232x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 9740x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn Nieuwe ManagerDoor: Dannoo
Gelezen: 11206x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
:: Bouwmarkt - 2Door: Herby
Gelezen: 10908x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Eerste Keer,
13-02
8.6
:: VerjaardagDoor: Tittyman
Gelezen: 10903x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-02
9.0
:: Elfie, Exhibitioniste - 3Door: Johnnie
Gelezen: 4050x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Familie
13-02
9.0
:: Mijn Man Geeft Mij Aan RicoDoor: GeileSaar
Gelezen: 6650x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-02
8.4
:: Verboden Vruchten #15:...Door: Kas41
Gelezen: 3318x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Beffen, Groepseks
12-02
9.3
:: Een Ode Aan AmandaDoor: Nate
Gelezen: 3374x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Passie, Liefde
12-02
8.6
:: De Tandartsassistente - 4Door: De Wandelaar
Gelezen: 8011x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.0
:: Spannende Middag Met RozaDoor: XKrisx
Gelezen: 5063x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tongen, Pijpen, Aftrekken, String, Orgasme, Sperma
12-02
7.9
:: VrouwenondergoedDoor: Marc
Gelezen: 6919x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geilen, Slipje, Masturberen
11-02
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net