Opwindend.Net
Datum: 04-07-2018
Stemmen: 42x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 13676x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Showerdates - 1
Door Karel - Mijn Profiel Pagina

Ik ben Astrid, 22 jaar en single. Ik date heel vaak, maar de laatste tijd altijd met de foute man. Wekelijks spreek ik af met mijn beste vriendinnen Lore en Elien om te praten over onze liefdeservaringen. Zo gebeurde ook vorige zondag. We gingen in de vooravond iets drinken en daarna nog iets gaan eten in Gent. Lore was ontzet over haar laatste date. "Hij stonk uren in de wind, was zelfs zat toegekomen nog voor we iets gedronken hadden." Ikzelf was de laatste keer iets verder geraakt: "Wij hebben nog kunnen gaan eten, maar daarna is hij weggegaan zonder betalen". Elien had nog het meeste succes, al was het ook niet om over te boffen: "Mijn date is bij mij in bed geraakt, ik lag naakt te wachten tot hij me ging vingeren, maar hij kwam al klaar in zijn onderbroek. Hij is dan maar met een knalrode kop naar huis gegaan." We moeten er iets op vinden om betere dates te krijgen. Ik stelde voor om een Facebook-pagina aan te maken die we alle drie konden beheren. Lore had ook schrik gekregen voor agressie door mannen, we dachten dat het misschien beter was om samen te daten zodat de andere vriendinnen een oogje in het zeil konden houden. "En als ik dan seks wil hebben, wachten jullie dan op de gang?" lachte Elien luid. "Ik heb je al vaker naakt gezien hoor." brulde ik mee. "Ik denk er nog over na, maar ik moet nu door." Ik zei Elien en Lore gedag en had een week tijd om een plan te bedenken.

"Wat dacht je van een YouTube-vlog?" Elien en Lore keken zeer vreemd naar mij. Ik legde uit dat we een YouTube-kanaal konden maken waar we dan video's opzetten van op onze dates. Het mag spannend en een beetje erotisch zijn, dat zien de mensen graag. Elien en Lore twijfelden maar gingen akkoord. We maakten een YouTube-kanaal en een Facebook-pagina. De pagina was om mannen uit te nodigen. We zetten onze drie foto's erop met de mededeling 'Wij willen een topdate!". Hoe gaan we juist daten vroeg Lore zich af. "Wel, ik dacht om dat bij mij thuis te doen, mijn ouders zijn toch enkele weken weg naar hun buitenverblijf in Spanje. We kunnen dan de mannen uitnodigen in mijn huis en dan om de beurt een man uitkiezen. Ik zou wel maximum 5 mannen per avond selecteren. De andere 2 kunnen dan filmen met smartphone, we plakken dan de stukken aan mekaar met een programma op de pc en zo hebben we een vlog!" De twee anderen keken verbaas. Ik ging verder: "Ik heb er over gedroomd om een showerdate te doen, ik dacht als volgt: de 4 mannen staan daar in hun boxershort en bloot bovenlijf. 1 van ons staat in bikini met handdoek erover. Wij gaan naar de douche en beginnen te douchen, 1 voor 1 komen de mannen bij ons onder de douche. Als we een man weg willen hebben geven we hem een badeendje mee. Zeker als hij te lelijk is! Willen we hem niet weg dan kussen we hem of hebben we zelfs seks onder de douche. Per date zou ik wel maximum 10 minuten doen, dat het wat vooruit gaat! Als jullie akkoord zijn, zou ik ook onder de douche filmen. Bij ons thuis is het een inloopdouche, dus dat gaat makkelijk om te filmen van achter in de badkamer. Het naakt dat we zien op de vlog kunnen wegdoen door smileys op te zetten, zodat het op Youtube geraakt en dat we niet direct geblokkeerd worden." Elien was laaiend enthousiast, Lore iets minder, maar stemde uiteindelijk toch in.

De inschrijvingen stroomden binnen. We konden op basis van de profielfoto zelf 4 jongens per persoon kiezen. De jongens die we hadden uitgekozen kregen een privé-bericht dat ze vrijdagavond om 20 uur werden verwacht bij Astrid thuis. We hoopten dat er minstens één knappe per persoon ging bijzitten zodat we heerlijke seks konden hebben onder de douche.

Vrijdag 20 uur:

12 mannen stonden te wachten aan mijn voordeur. Ik deed de deur open en liet ze binnen in de living. Ze namen plaats in de zetel en aan de eettafel. Lore stond boven in de slaapkamer met inloopdouche klaar met haar smartphone. Elien deed haar t-shirt en jeansbroek uit. Ze had een hagelwitte bikini aan. Haar borsten waren groot. We hadden eigenlijk alle drie een D-cup. Elien blonk in haar vel. Lore zei: "Ga voor de beste seks ever Elien!". "Doe ik" knipoogde ze terug. De 4 mannen die door Elien waren geselecteerd kwamen naar boven op de gang. Elien deed snel een handdoek rond haar middel. Jens, Michel, Ludovic en Joeri had ze geselecteerd. De 4 jongens, allemaal tussen 24 en 28 jaar oud, kwamen binnen en deden hun jeansbroek en t-shirt uit. Het zagen er 4 knappe binken uit met een mooie sixpack, net wat Elien graag heeft. Elien ging naar de douche en liet het water over haar knappe lijf lopen. Lore volgde met haar smartphone om de eerste hete beelden te schieten voor de vlog. Jens ging als eerste onder de douche bij Elien. Ze keek hem aan, wisselde enkele blikken met hem en gaf hem dan direct een badeendje. Door zijn boxershort had ze de contouren van zijn penis gezien en dit was toch echt aan de magere kant.

De 26-jarige Michel mocht als tweede bij Elien onder de douche. Vol vertrouwen liet hij zijn boxershort zakken en toonde hem aan de camera van Lore. Hij ging naakt achter Elien staan en gaf lieve kusjes in haar nek. Ze genoot, nam de sproeier van de houder en spoot warm water over haar borsten. Hij fluisterde iets in haar oor en ze draaide zich om. Ze begon hem te kussen. Hij ging met zijn handen achter haar rug en opende haar bikinitopje. Hij gooide het weg in de richting van Lore, het landde vlak naast zijn eigen boxershort, net buiten de douche. Lore filmde verder, ze wou dit niet missen. Het kussen tussen Michel en Elien werd heviger, zijn handen maakten vlugge bewegingen over haar rug, haar arm, haar kont. Ze trok haar slipje uit en leunde tegen de wand van de douche. Hij deed een stap dichter en liet zijn stijf geworden penis haar vagina binnenglijden. Ze gaf een kleine gil die de andere 3 jongens ook moeten gehoord hebben. Hij begon te stoten en zij bleef hem kussen. De stoten werden harder, dit seksbeurtje ging niet lang duren. Mocht ook niet, want alles was strak getimed door Astrid die beneden zat te wachten. Elien begon nu te hijgen onder de hete douche, met een strakke lul in haar lichaam. Michel deed een laatste tempoversnelling en kwam zwetend klaar, net voor hij spoot haalde hij zijn lul uit haar kutje en spoot zijn sperma uit over de doucheruimte. Zijn vocht verdween samen met het water in het gootje.

De naakte Michel verliet de douche en Ludovic kon niet anders dan ook zijn boxershort achter te laten voor hij de douche betrad. Elien was nog niet klaar gekomen, dus ze stond supergeil. Ludovic was veel knapper dan Michel. Kleiner en minder gespierd, maar felblauwe ogen en een prachtig lijf. Hij had nog maar één voet in de douche gezet of Elien draaide hem al om richting muur. Ze was nog altijd poedelnaakt. Ze drukte haar borsten tegen zijn borstkas en kuste hem hevig. Heviger dan met Michel. Ludovic dacht als een gentlemen en begon haar toch te vingeren, dat had ze daarnet toch gemist. Ze genoot onder de warme douchestralen. Toen ze kletsnat was rond haar kutje dook ze naar beneden. De stijve paal nam ze vast en duwde hem in haar mond. Ze zoog vol overtuiging aan zijn harde lul, eerst hard, daarna zachter. Hij deed teken dat ze mocht rechtstaan, want veel langer hield hij het niet. Ze leunde tegen de muur. (en ja Lore is nog steeds aan het filmen :)) Hij stak zijn lul in haar natte kut. Met zijn rechterhand nam hij haar borst vast en gaf een eerste zachte stoot. "oooooh" kreeg hij als reactie. Hij deed nog een stoot en kreeg dezelfde leuke reactie. Ludovic verhoogde het tempo en de "oooooh" werd eerder "oohooohjaooohoohja". Ze genoten allebei van elkaars prachtlichaam. Elien haar kut zwol op en ze liet haar vocht vrij uitdruipen over zijn glanzende penis. Hij haalde zijn lul uit haar kutje, ze knielde voor hem, nam zijn lul nogmaals in haar mond. Na amper 3 harde trekken kwam zijn zaad gespoten uit volle kracht. Ze slikte en knipoogde.

Spijtig voor Joeri, maar toen hij als 4de de douche in mocht had Elien weinig zin om nog eens alles te geven. Ze zei "je mag nog kijken naar mij hoor, maar meer ga ik niet doen." en dat deed Joeri ook, hij gaf zijn ogen de kost over haar lekker rondingen en strakke kutje. De sessie voor Elien was afgelopen en nu was Lore aan de beurt.

21 uur:

Elien ging nu de drank verzorgen in de living voor de overige mannen, er was ondertussen al een feestje begonnen met mij als dj. Ik ging nu naar boven om te filmen en Lore ging zich klaarmaken voor een neukpartij. Lore had gekozen voor haar donkerblauwe bikini met witte stippen met bijpassend broekje. Ze had 4 mannen van 30-jaar gekozen: Sören, Kenneth, Tom en Pieter. Ze ging al onder de douche staan zodat het zeker een blind date werd. De mannen kwamen binnen en zetten zich in boxershort. Sören was eerst aan de beurt. Het was een knappe man met een bruine ringbaard. Hij ging binnen in de doucheruimte, passeerde eerste Astrid die aan het filmen was hoe Lore aan het douchen was. Ze keek hem aan en knuffelde hem. Hij gaf haar een likje aan haar oorlel. "Wil je mij pijpen, ik heb een grote" fluisterde hij haar toe. Het moet gezegd, het was echt lang geleden dat Lore nog geneukt had en ze had zeker zin. Pijpen leek haar voorlopig wel een goeie deal, zelf naakt gaan was ze nog iets te verlegen voor. Ze kuste Sören en nam met haar rechterhand zijn harde lul vast. Met zachte bewegingen liet ze zijn penis stijver worden. Hij wilde haar bikinitopje uitdoen maar ze weigerde. Ze nam hem mee net uit de douchestraal. Ze trok zijn boxershort tot op zijn enkels. Nu zijn penis volledig stijf stond nam ze zijn paal in haar mond. Ze zoog er zacht aan, met veel gevoel. Hij genoot, zowel van het pijpen als van het mooie uitzicht op haar borsten die nog deels verstopt zaten in haar bikini. "Harder liefje" beval hij. Ze begon hem harder en harder te zuigen. Lore ging nu volledig voor de spermadouche. Na enkele minuten zalig te hebben gepijpt kwam zijn vocht eruit gespoten. Het vocht kwam deels in haar mond terecht en deels liep het langs haar hals richting haar borsten. Sören trok zijn boxershort weer aan en verliet de douche.

Kenneth kwam binnen maar Lore had echt geen zin nu. Ze gaf hem een badeendje en vroeg vijf minuten tijd om haar op te frissen. Ze deed haar bikinitopje uit terwijl ik haar naakte borsten filmde en kuiste de sperma van haar lijf. Ze nam haar bikinitopje terug en deed het weer aan, klaar voor de derde man Tom.

Tom zag er een zachte en lieve man uit die luisterde als een vrouw iets vroeg. Lore waagde haar kans. "Ik wil klaarkomen, zonder hard te moeten neuken". Tom glimlachte en begon haar te kussen. Hij hield zijn boxershort aan, zo was de kans kleiner dat hij voor eigen succes ging. Lore en Tom kusten minutenlang onder de steeds heter wordende douchestralen. Hij gleed met zijn handen naar haar kutje. Zij gleed met haar handen naar zijn nek en liet hun lippen nog hartstochtelijker elkaar raken. Tom stak twee vingers zachtjes in haar kutje. Met zijn andere hand prutste hij de achterzijde van haar topje los. Lore kon zich niet verweren want haar handen hingen vast rond zijn nek. Ze kirde het uit van plezier hoe zijn vingers haar poesje nat maakten. "Great lover" fluisterde ze terwijl hij zijn ogen de kost gaf over haar prachtige borsten. Haar tepels stonden perfect in het midden van haar mooie D-cup. Het was zonde dat hij dit meisje niet mocht neuken. Hij liet zijn vingerbeweging wat versnellen en ze kwam hijgend klaar. Ze kuste hem nog één keer zeer lang en liet hem dan verdwijnen uit de douche.

Lore twijfelde of ze voor haar 4de man haar topje terug zou aandoen. Ze deed het niet en Pieter kwam naakt binnen. Met zijn iets tengerder lijf kwam hij tegen haar staan. Lore was net klaargekomen, maar zin in kussen had ze wel. Ze zoende met Pieter onder de douchestralen en liet haar hand dan naar zijn penis glijden. "Mag ik erin?" vroeg hij. "Nee, ik neem hem wel in mijn mondje" knipoogde ze terug. Ze wreef eerst zijn penis nog wat strakker zodat hij zeker diep genoeg kon. Het was een vrij dikke en lange penis voor een magere man. Ze knielde op de douchevloer en nam zijn penis in haar mond. Haar tepels stonden strak, ze blonk in haar lijf. Deze keer stak ze de penis extra diep, helemaal achteraan tegen haar keel. Pieter genoot van zoveel pracht. Ze pijpte zacht en diep. Zijn sperma kolkte, de spieren uit zijn lul trokken samen. Net op tijd had Lore het ook gemerkt. Ze schoof op richting mijn camera, toonde zijn lul nu in vol ornaat aan de wereld en liet zijn sperma dan stromen over haar beide borsten. Ze douchten zich nog samen proper en dan was het aan mij om de laatste mannen te ontvangen.

22 uur:

Ik stond klaar in mijn lichtblauwe bikini met bloemetjesmotief. Het is mijn mooiste exemplaar. Ik zei dat we alledrie een D-cup hebben, maar eigenlijk heb ik soms een E-cup nodig, zoals bij deze bikini. Elien bleef de muziek beneden verzorgen samen met hapjes en drankjes en Lore ging filmen hoe ik mij liet verwennen. Ik had gekozen voor 1 oudere man van 33 jaar en 3 jongens van onze leeftijd, 22 jaar. Sam, Robbe, Berre en Jules stonden klaar op de gang. Ik kroop onder de douche en Lore startte terug met filmen. Sam, die 33 jaar is, kwam als eerste binnen. Het was een mooie man, met een volle zwarte baard. Hij deed zijn boxershort uit op het ogenblik dat ik hem zag. Zijn lul stond al stijf, maar was toch niet zo groot vond ik. "Kus me" fluisterde ik hem toe. Mijn verlangen om klaar te komen was zo groot, groter dan het verlangen naar zijn lul. Hij kuste mij hartstochtelijk, duwde mij tegen de muur en wreef over mijn borsten terwijl zijn tong mijn tong raakte. Hij maakte neukbewegingen met zijn naakte lul tegen mijn bikinibroekje. Ik bleef hem kussen en raakte zijn lul voorlopig nog niet aan. Hij streelde mijn kutje met een vinger en glipte dan naar binnen in mijn poesje. Mijn poesje werd dadelijk nat. Ik genoot van zijn handbeweging en liet hem verder doen in mijn kutje. Plots merkte Lore dat de tijd verstreken was voor Sam. Hij moest zonder verder gevolg afdruipen. Robbe kwam binnen, 11 jaar jonger dan mijn vorige minnaar. Ik beval hem verder te vingeren waar Sam gestopt was. Hij genoot van het zicht op mijn borsten en gleed ook naar binnen met twee vingers. Zijn bewegingen waren beter dan het gepruts van daarnet. Hij begon mij ook te kussen. Toen hij mijn tepels vastnam met zijn stevige handen kon ik het niet meer houden. Ik liet mijn vocht stromen over zijn vingers.

Berre kwam als derde binnen. Hij sprong op mij af en greep mijn borsten. Ik gaf hem een klets en duwde hem uit de douchen. Dit moet ik niet weten! Gedegouteerd stapte ik weg, Jules de kans niet meer geven om ook zijn lul de vrije loop te laten.

We hebben wat plakwerk gehad en vrij veel smileys nodig gehad. Maar uiteindelijk is de eerste vlog van onze showerdates gepost!

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Buurvrouw Ontdekt Haar...Door: Dolll
Gelezen: 1871x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw Dominant Streng
20-02
8.0
:: Opwindende AvondDoor: Nathalie
Gelezen: 2548x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Theater, Restaurant, Hetero, Spanning, Opwindend, Pijpen, Beffen, Likken, Neuken
19-02
7.9
:: Hoer: Marjan - 2Door: Barteljoris
Gelezen: 4280x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuen, Pijpen, Beffen, Tongzoenen, Vuistneuken
19-02
8.8
:: Online Naar Offline... - 2Door: Chris 1976
Gelezen: 2690x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vibrator, Edging, Lingerie, Slikken, Sletje
19-02
8.7
:: Sex Met Mijn... - 2Door: Dannoo
Gelezen: 6413x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Beffen, Geil
18-02
8.6
:: Lekkere OchtendsexDoor: Dannoo
Gelezen: 6210x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Vingeren, Nat Kutje
18-02
8.8
:: Femdom Autobiografie - 8Door: M
Gelezen: 2107x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
18-02
9.4
:: Hulp Bieden AanDoor: Marco
Gelezen: 9015x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Natura, Tattoo
18-02
8.9
:: Geile DagenDoor: Bram
Gelezen: 6303x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-02
7.0
:: Een Weekje Mallorca - Dag 1 -Door: Cornus_mas
Gelezen: 9973x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Hetero, Solo
17-02
8.8
:: Hoer: Marjan - 1Door: Barteljoris
Gelezen: 10257x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Privéhoer
16-02
8.9
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 9095x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.8
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 14589x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 15271x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 5428x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net