Opwindend.Net
Datum: 05-07-2018
Stemmen: 74x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 10814x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Pure Chocolade - 95% Puur
Door Frans1978 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Pure Chocolade - 80% Puur

Woensdagavond komt Anton bij me langs met nieuws, goed nieuws. Hij heeft door zijn digitale speurwerk de fysieke locatie van de servers gevonden waarop de beelden staan waarmee onder andere ik en Alexandra worden gechanteerd. Daarnaast hebben zijn collega’s ontdekt waar de moeder van Alexandra wordt vastgehouden. Het is nu maandagavond, ik lig al in bed, maar kan van de opwinding over dit nieuws de slaap maar moeilijk vatten. Daarnaast heb ik het beeld op mijn netvlies van de laatste keer dat Anton hier was en ondanks mijn hetero geaardheid laat het me niet koud dat hij me lekker klaar pijpte en ik hem daarna heb geneukt. Stiekem hoop ik dat het hier ook woensdagavond weer van komt.

***

Woensdag kruipt voorbij en als ik dan vrij ben, krijg ik geen hap door mijn keel. Het is nog twee uur voordat Anton hier zal zijn en ik besluit tot iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Ik wil mezelf schoonspoelen, dat wil zeggen mijn endeldarm. Als het er vanavond van komt, dan wil ik ook eens voelen hoe het is om geneukt te worden door een man. Ik zoek op internet naar de beste methode om dat te doen en als ik het heb gevonden ga ik aan de slag onder de douche. Ik maak mijn anus glad met wat zeep, en als ik de douchekop heb losgedraaid breng ik het uiteinde van de slang bij mezelf naar binnen. Ik draai de kraan voorzichtig open en voel hoe mijn darm wordt gevuld met lauwwarm water. De drang om te poepen neemt snel toe en ik draai snel de kraan dicht en neem plaats op het toilet in mijn badkamer. Ik laat alles lopen en voel hoe mijn darm zich ontdoet van het water, waarbij er veel brokjes meekomen.

Ik herhaal dit proces een aantal keren totdat ik er zeker van ben, dat er alleen nog water uit komt. Het opgevulde gevoel heeft me erg geil gemaakt, maar ik besluit om me in te houden. Ik pak mijn scheermesje en ontdoe me van wat schaamhaartjes en ik besluit om ook het gebied van mijn anus vrij te maken van haar.

Als ik helemaal fris geschoren en gedouched ben, trek ik mijn badjas aan over mijn naakte lichaam en ga ik naar beneden. Ik stap net van de laatste trede als ik de deurbel hoor gaan. Mijn pik richt zich al wat op en ik loop snel naar de deur. Ik draai hem van het slot en mijn eikel piept tussen de panden van mijn badjas door als ik de deur open.

Daar staat Anton, vergezeld door een roodharige vrouw. Anton ziet mijn pik en ook de blik van de vrouw gaat naar onderen. Ik trek snel de panden van mijn badjas recht en van schrik zwakt mijn erectie razendsnel weer af. Anton begroet me en ik stotter dat ik zojuist uit de badkamer kom en dat ik even wat aan ga trekken. “Doe geen moeite”, zegt Anton, “dit is Vera, een collega. Zij is op de hoogte van ehhh jouw situatie en zij heeft me geholpen om alles uit te zoeken en een plan van aanpak te maken.”

Ik leid Anton en Vera naar de keuken en vraag wat ze willen drinken. Anton houdt het bij een glaasje water, maar Vera heeft wel zin aan een witte wijn. Ik schenk hen beide in en neem zelf ook een glas wijn. Vera neemt het voortouw en legt tot in detail uit wat het plan van aanpak is. De actie wordt deels clandestien uitgevoerd en deels gecoördineerd door de nationale politie eenheid die belast is met de invoer van drugs, vuurwapens en rookwaar.

Ik moet komende maandag nog eenmaal de vracht ophalen en afleveren zoals ik krijg opgedragen door Wilma en de maandag daarop gaat een agent, vermomd als mij, compleet met rubberen gezichtsmasker, de route rijden. Hierbij zal een actie plaatsvinden waarbij op het moment dat de vracht wordt afgeleverd in Den Bosch, een arrestatieteam in de haven de handlangers aldaar oppakt en een arrestatieteam in Den Bosch, Wilma en Alexandra zal oppakken.

Alexandra zal echter niet in hechtenis worden genomen, maar door een collega van Anton en Vera in veiligheid worden gebracht. Op het moment dat het arrestatieteam in actie komt, zullen Anton en ik op locatie de servers afkappen van bedraad en draadloos signaal en zullen we de schijven vernietigen. Anton zal hiervoor de benodigde spullen meenemen. Twee andere collega’s van Anton zullen de moeder van Alexandra bevrijden op datzelfde moment.

***

Ik ben verbluft door het plan wat me zojuist is uitgelegd en het klinkt zo idioot dat het nog best wel eens zou kunnen werken. Terwijl ik achterover ga zitten merk ik niet dat mijn badjas open glijdt en mijn gladde schaamstreek zichtbaar is voor Anton…. en Vera.

“Je had wel gelijk Anton”, stelt Vera, “toen je zei dat Hans een lekkere lul had.”

Ik schrik op en wil mezelf weer toedekken, maar Anton houd me tegen. “Laat toch lekker Hans, je denkt toch niet dat ik weer weg ga zonder nog even met jou gespeeld te hebben?”

Anton gaat staan en trekt mijn badjas verder open. Vera gaat ook staan en kijkt verlekkerd naar mijn pik die langzaam aan wakker wordt. Ze gaat op haar knieën voor me zitten en slaat haar lange rode haren naar achteren. Ze pakt mijn pik beet en geeft me een likje over mijn eikel. Ze keurt de smaak goed en neemt mijn pik diep in haar mond, terwijl haar vrije hand met mijn ballen speelt. Genietend van de heerlijke pijpbeurt van Vera zie ik dat Anton zich ontdoet van zijn shirt en zijn broek. Als hij zijn boxer naar beneden trekt komt zijn pik met een harde klets tegen zijn buik aan. Ik wenk hem bij me en als hij met zijn pik bij mijn gezicht staat neem ik hem in mijn mond. Ik heb nooit kunnen bedenken dat ik, als rechtschapen hetero, zo zou kunnen genieten van het gevoel van een kloppende pik in mijn mond en de ziltige smaak van het voorvocht wat Anton al produceert.

Vera weet me ondertussen behoorlijk ver te brengen en ik murmel met de pik van Anton in mijn mond dat ik ga komen, maar daar trekt ze zich niets van aan en met een aantal krachtige stralen loos ik mijn zaad in haar mond. Ze slikt het zo te zien allemaal door en likt mijn eikel mooi schoon. Anton is ondertussen ook zover en zonder waarschuwing spuit hij zijn zaad mijn keel in. Ik heb geen keus om het door te slikken en het smaakt me heerlijk.

Vera gaat staan en ontdoet zich van haar kleding en zegt tegen me dat ze nu wel eens hard door mij geneukt wil worden. De grootste spanning is van mijn zak af en daarom zou ik het wel even vol moeten kunnen houden volgens haar. Ik ga haar voor naar mijn slaapkamer en daar aangekomen gaat ze wijdbeens op haar rug liggen op mijn bed. Ik zie haar kale gleufje glinsteren van het vocht en voordat ik mijn, alweer hard geworden, pik daar in ga steken wil ik haar eerst proeven. Op mijn knieën neem ik plaats tussen haar benen en met een lange haal lik ik het eerste vocht tussen haar schaamlippen weg.

Bewust kantel ik mijn bekken een beetje en duw mijn haarloze kont naar achteren. Anton ziet dit en begrijpt de hint die ik hem geef. Hij knielt achter mij en ik voel zijn tong van de bovenkant van mijn bilspleet naar onderen gaat tot hij mijn mijn maagdelijk gaatje uit komt. Wat hij daar doet maakt me helemaal gek, hij maakt mijn sterretje nat met zijn tong en probeert telkens zijn tong zo ver mogelijk in me te duwen. Het gevoel maakt me gek en ik verlang steeds meer om door hem geneukt te worden. Dan maakt zijn tong plaats voor een vinger die hij steeds dieper in me duwt. Hij laat me even wennen en begint me dan met zijn vinger te neuken.

Ik ben niet meer gefocused op de heerlijke kut van Vera, maar meer op het genot dat Anton me verschaft. Een beetje gefrustreerd kijkt Vera me aan en trekt me dan op zich. “Zo mannetje, nu ga je me eens goed neuken”, gebiedt ze me. Ik doe waar ze om vraagt en duw mijn pik in haar soppende kut. Anton is mee verhuisd naar het bed en vingert nog steeds mijn kontje. Als hij vind dat ik genoeg ben opgerekt, trekt hij zijn vinger terug en ik voel hoe hij zijn eikel voor mijn opening plaatst. Ik hou even stil bij Vera en geef Anton de kans om mij te penetreren. Een heerlijk gevuld gevoel maakt zich van mij meester en als ik zijn pik uit me voel gaan, duw ik naar achteren, waarbij mijn pik uit Vera gaat. Na enkele stoten en tegenstoten heb ik het ritme te pakken en neuk ik Vera hard terwijl ik op mijn beurt hard word geneukt door Anton. Anton is deze keer de eerste die over het randje gaat en zijn zaad in mijn darm loost. Als hij zich terugtrekt uit mijn kontje kan ik helemaal los gaan op Vera die op haar beurt een heftig orgasme krijgt en wanneer zij ongecontroleerd haar kutspieren aanspant, kan ik het ook niet meer houden en spuit ik mijn zaad diep in haar soppende kut.

Vermoeid laat ik me van haar afrollen en ik voel het zaad van Anton uit mijn kontje lopen en ik zie mijn zaad uit de kut van Vera lopen. Anton likt mijn zaad op en merkt op dat hij er zo wel aan kan wennen om een kut te likken. We besluiten om ons te douchen, want Anton moet zo meteen nog een 3D scan van mijn gezicht maken voor het masker. Vera stelt voor om dan ook maar meteen een scan van mijn lul te maken, zodat ze daar ook een rubberen exemplaar van kan laten maken, voor eigen gebruik.

Als ze klaar zijn met de scans van zowel mijn gezicht als van mijn pik, die door Anton weer in vorm is gepijpt, nemen we afscheid en zullen we na mijn eigen rit van komende maandag weer contact hebben om de laatste details van het gewaagde plan te bespreken.

***

Maandagochtend voer ik de rit uit, zoals ik behoor te doen en ik lever de vracht af in Den Bosch, waarbij ik kort Alexandra even zie, maar niet te spreken krijg. Wilma is namelijk aanwezig en zij stuurt me ogenblikkelijk weer weg als de auto leeg is. Volgende week krijg je een uurtje met haar, bitst ze me toe.

Die avond heb ik met een beveiligde telefoon contact met Anton en Vera en nemen we de operatie van volgende week nog eenmaal door. Zondagavond komt een collega van Anton naar me toe en die gaat maandagochtend vermomd als mij, met de auto op weg naar Antwerpen. Als daar de operatie is afgerond, gaat een andere collega, vermomd als mij, met een gelijkende auto naar Den Bosch om daar Wilma in de val te laten lopen. Anton en ik zullen op dat moment bij de servers zijn om daar onze aandeel in de operatie te voltooien, waar een ander team de moeder van Alexandra zal bevrijden.

Het plan lijkt gewaagd, maar Anton verzekerd me dat het allemaal goed komt en met de gedachte aan Alexandra realiseer ik me, dat hoe het ook allemaal zal gaan, deze nachtmerrie volgende week voorbij zal zijn.

***

Zondagavond komt de collega van Anton, Mark, bij me thuis. Hij houdt zich bezig met de vermomming voor morgenochtend en zegt me dat ik moet gaan slapen. Ik kan de slaap echter niet vatten en draal telkens weer door mijn slaapkamer. Als de ochtend aanbreekt, schrik ik van de gelijkenis van Mark’s vermomming met mezelf. Hij gaat op weg naar Antwerpen in mijn geprepareerde auto en even later staat Anton bij me in de keuken. Hij heeft een soort van zwart duikerspak voor me bij zich, zoals hij zelf ook draagt. Ik krijg van hem, ter bescherming, een geladen wapen en een korte uitleg van de werking ervan. Daarna gaan we op weg naar de locatie van de servers. Daar aangekomen installeert Anton de scramblers en

laad het signaal in van de servers. Zodra hij een teken krijgt kan hij de scrambler aan zetten en ik sta klaar met de kniptang om de fysieke kabels door te knippen op hetzelfde moment.

Dan gaat plotseling alles in een stroomversnelling, Anton krijgt het signaal en schakelt de scrambler in, ik knip op hetzelfde moment de kabels door, waarmee het onmogelijk is om de beelden ergens naar toe te zenden. Anton plaatst een klein explosief op de toegangsdeur en blaast het slot eruit. Binnen zien we een forse rij servers en Anton laat me zien hoe ik de fysieke schijven moet verwijderen. We beginnen allebei aan een kant en stoppen de schijven in een zwarte tas die Anton had meegenomen. Als we de laatste schijf hebben verwijderd, neemt Anton de tas mee om hem buiten op te blazen. Ik blijf achter, voor de veiligheid van de explosie, en ontdek achterin de ruimte een soort van kluis. Ik heb nog een klein stukje semtex, wat ik van Anton had gekregen, en een ontsteker en ik plaats dit op het slot van de kluis. Op het moment dat ik de knal buiten hoor, laat ik het explosief op de kluis ook ontploffen. Het slot wordt volledig vernield en ik kan de kluisdeur openen. In de kluis liggen stapels briefjes van 100, 200 en 500 euro, waarschijnlijk afkomstig van de drugssmokkel.

Anton staat inmiddels weer achter me en draagt me op om het geld in de extra tas te doen die hij had meegebracht. Ik graai het geld uit de kluis en stop het in de tas. Als we klaar zijn vertrekken we weer en krijgt Anton het bericht van zijn collega’s dat de moeder van Alexandra is bevrijd en dat er in de haven van Antwerpen diverse arrestaties zijn verricht. Hierbij is nog wel een kort vuurgevecht geweest, maar daarbij is niemand gewond geraakt. In Den Bosch is Wilma opgepakt en is Alexandra met een andere auto in veiligheid gebracht.

Anton brengt mij naar een safehouse, waar ook de moeder van Alexandra en Alexandra zelf naar toe worden gebracht. Als ik Alexandra zie barst ik in huilen uit en ik omhels en knuffel haar. Alexandra kijkt me verbaasd aan als ze hoort dat deze hele operatie is opgezet om haar en haar moeder te bevrijden. Op dat moment wordt ook haar moeder binnengebracht en Alexandra valt haar huilend in de armen.

Als we allemaal wat zijn bekomen, nemen we plaats aan de keukentafel van de safehouse en doet Anton uit de doeken wat er allemaal is gebeurd. De organisatie van Wilma is opgedoekt, er zijn 17 arrestaties verricht, waaronder Wilma zelf. Alexandra komt niet voor in het dossier van de nationale politie en ook haar moeder niet. Ik kom in aanmerking voor het getuigenbeschermingsprogramma en ook Alexandra en haar moeder krijgen een nieuwe identiteit. De schijven zijn allemaal vernietigd en ook het bewijsmateriaal dat Alexandra met Wilma linkt is ‘verdwenen’. Ik hoef niet persoonlijk te getuigen omdat het bewijs tegen Wilma en haar organisatie overweldigend is. Mijn verklaring wordt opgenomen op video en een transcript daarvan komt in het dossier. Anton knipoogt en gooit me de zware zwarte tas toe, kijk eens jongens, hiermee kunnen jullie vast een mooie nieuwe start maken.

***

Enkele maanden verblijven we nu in de safehouse en we leren elkaar goed kennen. De liefde tussen Alexandra en mij blijkt oprecht en ook met haar moeder kan ik het goed vinden, overigens een prachtige vrouw. Anton heeft me overtuigd dat het voor dit moment beter is dat mijn dochters denken dat ik ben overleden bij een auto-ongeluk. Ik moet er niet aan denken dat Wilma probeert om mij via mijn dochters te pakken. Want hoe geïsoleerd ze ook zit, er bestaat altijd de kans dat ze contact weet te krijgen met de buitenwereld.

Anton komt langs en heeft drie identiteitsbewijzen bij zich. Ik heet vanaf vandaag Johan Wildeman, Alexandra heet Evelien Wildeman en we zijn dus blijkbaar getrouwd. De moeder van Alexandra heeft Wendy Verhoeven, een naam die haar goed past. Het proces zal binnenkort van start gaan, want het OM heeft het onderzoek volledig afgerond. Waar de winsten van de drugshandel zijn gebleven is nog een raadsel, maar dit is voor een veroordeling van de verdachten niet van belang.

Met onze nieuwe identiteit op zak, stappen we op het vliegtuig met enkel een grote zwarte tas als bagage. De tas is door de douane ingeklaard en wordt niet doorzocht, allemaal geregeld door Anton. De bestemming is Griekenland, waar Anton op ons verzoek een klein eilandje heeft aangekocht met een deel van het geld. Hier zullen we een nieuw bestaan opbouwen, met ons drietjes. Er is maar 1 persoon die onze identiteit en verblijfplaats kent en dat is Anton. En hem kunnen we vertrouwen, dat heeft hij wel bewezen. Op naar een nieuwe, mooie toekomst.

Wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Pure Chocolade - 100% Puur

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 5490x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.9
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 7929x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 11856x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 4206x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 9684x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn Nieuwe ManagerDoor: Dannoo
Gelezen: 11155x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
:: Bouwmarkt - 2Door: Herby
Gelezen: 10795x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Eerste Keer,
13-02
8.6
:: VerjaardagDoor: Tittyman
Gelezen: 10861x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-02
9.0
:: Elfie, Exhibitioniste - 3Door: Johnnie
Gelezen: 4029x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Familie
13-02
9.0
:: Mijn Man Geeft Mij Aan RicoDoor: GeileSaar
Gelezen: 6632x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-02
8.4
:: Verboden Vruchten #15:...Door: Kas41
Gelezen: 3305x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Beffen, Groepseks
12-02
9.3
:: Een Ode Aan AmandaDoor: Nate
Gelezen: 3367x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Passie, Liefde
12-02
8.6
:: De Tandartsassistente - 4Door: De Wandelaar
Gelezen: 7995x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.0
:: Spannende Middag Met RozaDoor: XKrisx
Gelezen: 5059x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tongen, Pijpen, Aftrekken, String, Orgasme, Sperma
12-02
7.9
:: VrouwenondergoedDoor: Marc
Gelezen: 6916x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geilen, Slipje, Masturberen
11-02
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net