Opwindend.Net
Datum: 07-07-2018
Stemmen: 85x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 10390x
Lengte: Gemiddeld
De Toiletten Hebben Oren
Door Yourcaptain - Zoek naar meer...

Ik hoorde iemand gehaast het toilet naast mij binnenlopen. Aan de stap merkte ik dat het een vrouwelijke collega was. Dat kon ook moeilijk anders. Het vrouwentoilet was het enige toilet dat nog vrij was want ik zat op het mannentoilet. De scheiding tussen mannen- en vrouwentoiletten werd op kantoor nauwlettend gerespecteerd. Zeker omdat er maar twee toiletten per verdieping waren. Cross overs werden niet geapprecieerd. Vooral door de dames niet. Het was zelfs zo dat bepaalde vrouwelijke collega’s liever even bleven wachten of naar een andere verdieping gingen als ze zagen dat er al iemand op het mannentoilet zat. Kwestie van geen onaangename geluiden te horen. Of te laten horen!

Gelukkig waren niet alle vrouwelijke collega’s zo preuts. Er viel dus nu en dan toch wel wat te beluisteren voor het geïnteresseerde oor. Ik moet bekennen dat ik het plassen van dames een zeer opwindend geluid vond. Ik was inmiddels behoorlijk geoefend in het herkennen van de waterstralen van mijn vrouwelijke collega’s. Je had krachtige en continue stralen zoals bij Heleen, of zwakke en vaak onderbroken stralen zoals bij Annette. Jessie had een combinatie van krachtig en onderbroken en Inez van zwak maar continu. En bij Bea was het alsof het eruit druppelde, eindeloos lang duurde dat. Ik probeerde meer dan eens een verband te leggen tussen de waterstraal en het karakter van mijn collega’s en dat leek meestal nog te kloppen ook!

Ik herkende mijn vrouwelijke collega’s op het toilet natuurlijk niet alleen maar aan hun waterstraal, maar ook aan de andere geluiden die ze op het toilet maakten: een diepe zucht, een kuch, soms een vloek, en ja... soms ook wat je liever niet aan een vrouwenkontje hoort ontsappen! Ik had ontzettend veel verbeelding als ik een vrouwelijke collega hoorde plassen. Omdat ik wist hoe ze gekleed was, stelde ik me voor hoe het in zijn werk ging. Eerst, zonder enige twijfel, het afvegen van de toiletbril met een stukje toiletpapier, dan het optrekken van het kleedje of de rok, dan het naar beneden duwen van het slipje over de dijen tot onder de knieën, daarna het gaan zitten op de bril waardoor het kutje zich wat opent, dan wachten op de straal, nadien het kutje droogwrijven met wat toiletpapier, slipje weer optrekken en kleedje gladstrijken. Maar het was vooral de waterstraal van de dames die me deed wegdromen. Hoe graag zou ik niet op zo’n ogenblik de toiletdeur open rukken, hun dijen wijd uit elkaar duwen en kijken naar de gouden straal die naar buiten spoot! Ach die heerlijke plassende kutjes van Heleen, Annette, Jessie, Inez en Bea!

Maar dit keer werd mijn verbeelding onderbroken omdat ik helemaal niets van dit alles hoorde. Het was duidelijk Inez die aan de andere kant van de wand stond. Ik herkende haar zenuwachtig kuchje. Maar verder niets. Ik vond het vreemd dat ik de bekende geluiden niet hoorde. Plots begon ze te fluisteren. Ik moest me wat inspannen om te horen wat ze zei:

‘Hallo, schat, ik ben het…”
(...)
‘Ben je druk bezig?’
(...)
‘Kan je niet een paar minuutjes weg?’
(...)
‘Naar mij!’
(...)
‘Ik kan niet meer!’
(...)
‘Ik kan gewoon niet meer!’
(...)
‘Ik wil neuken….’
(...)
‘Ja, neuken, hier en nu…’
(...)
‘Op het vrouwentoilet op het zesde...!’
(...)
‘Neen, hier is niemand…’
(...)
‘Alstublieft, Jaak…!’
(...)
‘Nee, het zal niet zo lang duren als de vorige keer….’
(...)
‘Nee! Beloofd!’
(...)
‘Ik ben nu al mijn kutje aan het voorverwarmen…’
(...)
‘Ik ben zo geil, schat…’
(...)
‘Zo verdomme geil…’
(...)
‘Kom snel…’
(...)

Ik snakte naar adem. Jaak! Het dreunde in mijn hoofd! Toch niet Jaak!I k was compleet verbijsterd. Niet in de laatste plaats omdat ik wel wat voelde voor Inez en dacht dat ik haar ook niet onverschillig liet! Twee dagen geleden waren we na de werkuren nog iets gaan drinken op café en fluisterde ze in mijn oor dat ik haar ‘collègue préféré’ was. Waarom ze dat in het Frans zei, was me niet duidelijk, maar ik vond dat toen wel geil. Nu klonk het plots afschuwelijk. Inez! Neuken op het toilet! Met Jaak! Ik voelde me niet goed. Jaak! Die arrogante opgeblazen irritante oervervelende stomme macho klootzak van de communicatie! Daar had Inez dus iets mee. In het geheim! En ze was nu zo geil dat hij haar on the spot moest komen neuken! Ik had zin om het uit te schreeuwen en tegen de deur beginnen te schoppen. Ik hoorde haar hijgen. Ze was zich dus echt aan het vingeren! Hoe was het in godsnaam mogelijk! Ik merkte nu pas dat ik de toiletdeur niet had gesloten. Vandaar natuurlijk dat Inez dacht dat ze alleen was!

Nu speelde mijn levendige fantasie me parten. Ik had weinig moeite om me Inez voor te stellen terwijl ze zich vingerde. Ze was een beetje mollig maar had een zeer sexy figuurtje. Brede heupen. Volle tieten waar ik al talloze malen op klaargekomen was. In mijn natte dromen dan toch! Ik wist ook precies welke kleren ze vandaag droeg. Zoals iedere dag had ik haar tijdens de ochtendvergadering intens bekeken. Haar lichtblauwe bijna transparante hemdje - de kleur van haar ogen - en haar strakke groene zomerrokje pasten perfect bij haar fel blonde haar dat tot op haar schouders viel. Een paar sportieve witte gymschoenen maakten het plaatje compleet.

Ik hoorde Jaak binnenkomen.
‘Inez...’, fluisterde hij.
‘Hier…’, zei ze zacht.
Ze duwde de deur open en trok hem snel naar binnen. Dan sloot ze de deur.
‘Inez, verdomme…’
Ik hoorde haar lippen op de zijne. Ze begonnen elkaar diep te kussen. Ik moest op mijn vuist bijten om niet te schreeuwen.
‘Ik heb je zo gemist!’
‘We hebben verdomme de hele nacht liggen neuken! Krijg jij dan nooit genoeg?’, siste hij een beetje boos, maar ook opgewonden.
Ik kromp in elkaar van ellende.
‘Snel dan!’
‘Ik ben zo heet, schat, zo ongelofelijk heet…’
‘En nat merk ik!’
‘Ja... oooh… schat… dieper… dieper…!’
Hij zuchtte nu ook.
‘Ga zitten, dan kom ik op je zitten…’
Ik hoorde hoe Jaak zijn riem los koppelde en zijn broek naar beneden duwde.
Ik wilde gaan overgeven.
‘Oh… Jaak… ‘, zuchtte Ines, en dan nog eens: ‘Oh… Jaak…’
Dan diep gekreun van hem. Tot mijn spijt wist ik precies wat ze nu aan het doen was.
‘Ga zitten…’
Ik hoorde wat gerommel met het deksel.
‘Trek je slipje uit…’
Gezucht van haar.
‘Voorzichtig nu… waar is je pik… nee… nee… niet... ja… daar… jaaaaaaaaah!’
Ook Jaak kreunde diep toen Inez’ kutje over zijn pik naar beneden schoof.
‘Waar zijn je tieten….’, hijgde hij opgewonden.
‘Hier… schat… hier… ja… ja… bij erin… zachtjes… zachtjes… jaaahhhhh…’
Ik beet op mijn hand om het niet uit te schreeuwen!
‘Ooooh… Jaak…ja...ja… dieper… ja… dieper…’
Ik voelde alleen maar jaloezie en wilde maar één ding!:
‘Ooooh… schat… het voelt zo goed… ja… zooooo goed…’
Wraak!!!
‘Jaaaaahhhh…..’
Maar ik wist niet hoe! Ik hoorde hoe ze beiden hun ritme vonden, hoe ze kreunden, elkaar namen fluisterden… Hoe nat moest haar kutje nu niet zijn! Hoe geil haar gezicht! Hoe vol haar tieten! Hoe hard haar tepels! Hoe zacht haar dijen! Ik was alsof ik het allemaal kon voelen en toch niet. Het was zo dichtbij en onbereikbaar
‘Geil wijf… geil... geil wijf…’, hijgde Jaak.
‘Ja… jaaahhhh… zeg het Jaak… zeg het… zeg het… aaaahhhhh…!’
‘Smerige slet… smerige… smerige slet…’
‘Jaaahhhh…ik ben je smerige slet… aaaahhhhh…’
Ik moest braken!
En toen wist ik het. Ik wist wat ik moest doen. Ik wist hoe ik wraak kon nemen. Ik moest nog even wachten. Wachten op haar hoogtepunt. Ik moest nog even deze kwelling volhouden. Nog even deze marteling doorstaan. Maar lang zou ik het niet kunnen uithouden. Ieder woord, iedere zucht, iedere kreun was een mes in mijn hart… Het hoogtepunt kwam gelukkig snel! Ik hoorde Inez hijgen en kreunen. Dan even niets meer. En dan van achter uit haar keel een langgerekte diepe kreun:
‘Jaaaaaajaaaaaaaa….AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!’
Dit was mijn moment! Ik stond op. Trok het toilet door. Ging naar buiten. Ik hoorde Inez schreeuwen van de schrik! Ze had niet eens de tijd om haar gil te onderdrukken. Aan Jaaks mond ontsnapte een verbijsterde vloek! Innerlijk triomferend waste ik rustig mijn handen en gebruikte de blazer om mijn handen te drogen. Het was alsof ik hun hartslag aan tweehonderd per uur op de deur kon horen kloppen! Dan ging ik naar buiten. Neen, ik deed alsof ik naar buiten ging en hield me dan stil. Even hoorde ik niks. Dan…
‘Godverdegodverdegodverde….’, ratelde Jaak
‘Wie was dat? Jaak, wie was dat? Wie heeft ons gehoord?’, trilde de stem van Inez.
Het deed me pijn haar zo te horen.
‘Ik zei het nog, verdomme! Heb jij dan nooit genoeg geneukt?’
‘Alsjeblieft, Jaak, wees niet kwaad! Ik verlangde zo naar je!’
‘Godverdegodverdegodverde…’, ging Jaak verder.
‘Wie was het? Toch niet een van de chefs?’, jammerde Inez.
‘Waarom ben ik in godsnaam naar hier gekomen: ‘Ik ben nu al mijn kutje aan het voorverwarmen…’’, imiteerde Jaak Inez op een pijnlijke manier: ‘Hoe is het mogelijk!’
Ik hoorde dat ze zich aan het aankleden waren. Dit was mijn ultieme moment. Ik ging met veel lawaai naar buiten. Nu echt. Terwijl ik buiten stond hoorde ik het gegil van Inez en daarbovenuit het gevloek en getier van Jaak. Ik wandelde terug naar mijn bureau. Ik had mijn wraak gehad. Ik wilde niks meer horen.

Zoek naar meer verhalen van Yourcaptain...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Amsterdamse Stijl - 10Door: Roberteros
Gelezen: 888x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen. Vingeren, Dildo, Hoer
13-12
8.8
:: Simonne, De Bijverdiensten...Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3556x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-12
7.4
:: Speciale AuditieDoor: Moniek
Gelezen: 6703x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-12
8.2
:: De KerstborrelDoor: Mikey23_1978
Gelezen: 8757x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-12
8.3
:: Geile Evelien - 31Door: Barteljoris
Gelezen: 3407x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Lesbisch Hoertje, Beffen, Vingeren
10-12
9.0
:: Overtuigd VrijgezelDoor: Ringo
Gelezen: 9302x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-12
8.7
:: De Parel Van...Door: Quasi
Gelezen: 7224x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse, Beffen, Neuken
10-12
9.0
:: Jaren Later - 2Door: Jans
Gelezen: 6000x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-12
7.8
:: SexclubDoor: Saartje
Gelezen: 7450x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-12
7.9
:: Online Slaafje - 1Door: Azer
Gelezen: 4200x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: SM, Dominantie, Studente
09-12
8.4
:: Mijn Ontdekkingsreis - 6Door: Dior
Gelezen: 2059x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-12
8.3
:: Simonne, Gewoon Betalen - 7Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2600x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
09-12
8.2
:: Simonne, Gewoon Betalen - 6Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3310x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-12
8.6
:: Buiten GeslotenDoor: JWT
Gelezen: 8803x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
08-12
8.6
:: Simonne, Gewoon Betalen - 5Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 5876x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-12
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 364