Opwindend.Net
Datum: 09-07-2018
Stemmen: 53x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 7903x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Pure Chocolade - 100% Puur
Door Frans1978 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Pure Chocolade - 95% Puur

Het is nu inmiddels drie jaar geleden dat we, Johan en Evelien Wildeman, met Wendy Verhoeven gesetteld zijn op ons eigen eiland voor de kust van Griekenland. Over geld hoeven we ons geen zorgen te maken. De buit betrof ruim 37 miljoen euro aan ongemerkte biljetten. We hebben hiervan in totaal drie miljoen besteed aan de aankoop van het eiland, het opknappen van het vervallen landhuis wat erop stond en de aanschaf van een boot voor het vervoer van en naar het vasteland.

Ik en Evelien waren op papier reeds getrouwd, maar wilden ook in het echt nog een kleine intieme ceremonie houden om onze liefde voor elkaar te bezegelen. Ik onderhield nog steeds contact met Anton, via een beveiligde satelliettelefoon, en ik vroeg hem om de eerste week van augustus naar ons toe te komen, hij moest mijn getuige zijn. Wendy was de getuige van haar dochter en we hadden een dominee van een naburig eiland bereid gevonden om de ceremonie te leiden.

Evelien en Wendy bereiden alles voor en ik ontving een bericht van Anton dat hij op 2 augustus aan zou komen. Ik zal hem ophalen met de boot en dan vind op 3 augustus de ceremonie plaats.

***

2 augustus, ik sta op de kade te wachten op Anton. Zijn vlucht is geland en hij heeft laten weten per taxi naar de haven te komen. Hij heeft een verrassing bij zich voor ons, heeft hij laten weten. Eigenlijk hoop ik dat hij Vera bij zich heeft, dat zou namelijk een mooie verrassing zijn voor ons. Ik heb Alexandra, nee Evelien (ik ben nog steeds niet helemaal gewend aan onze nieuwe identiteit), vertelt over de seks die ik heb gehad met Anton en ook met Vera en Evelien zou het leuk vinden om ook eens kennis te maken met Vera op een intieme manier.

Ik heb absoluut niet te klagen over mijn seksleven hier op ons eiland hoor, Evelien en ik hebben geweldige seks met elkaar en Evelien heeft ook een uitgebreide collectie speeltjes aangeschaft, waaronder een paar lekkere voorbinddildo’s, waar we gretig gebruik van maken. Maar we zijn terughoudend in contacten met anderen, zeker omdat we niet weten hoe ver de tentakels van Wilma reiken. Maar wetend dat Anton zou komen, heeft ons al wel opgegeild omdat we er zeker van zijn, dat hij wel met ons mee wil doen op onze ‘huwelijksnacht’. Vera zou dan een echte bonus zijn, ook omdat Evelien bi is.

Ik zie de taxi aan komen rijden en als hij stopt zie ik Anton uitstappen, alleen. Ik laat mijn teleurstelling niet blijken en begroet Anton hartelijk. Ik druk hem dicht tegen me aan en laat hem voelen dat er in mijn slip al enige opwinding op te merken valt.
“Ho ho ho, rustig aan ‘Johan’”, lacht hij. “Goed om je te zien, maar zou je me niet even helpen met mijn bagage?”
Ik help hem met het uitladen van zijn koffers en breng ze aan boord van mijn boot. “Heb je alles?”, vraag ik hem en Anton schudt zijn hoofd. Hij wijst richting een tweede taxi die aan komt rijden en ik zie het lachende gezicht van Vera naast de chauffeur. Mijn hart maakt een sprongetje van vreugde en ik roep Anton toe dat dit een hele fijne verrassing is.

“Dit is niet de echte verrassing Johan”, zegt Anton. Ik zie Vera uitstappen en dan zie ik ook de achterportieren open gaan. Ik denk dat ik droom, maar wat ik zie overmant me met emoties. Mijn twee dochters, die moesten geloven dat ik dood was, stappen uit en rennen naar me toe.
Ik sluit Anja en Sabine in mijn armen en met ons drietjes huilen we zo lang, totdat we geen tranen meer over hebben. Ruim drie jaar zijn voorbij sinds ik ze voor het laatst in levende lijve heb gezien en zij hebben drie jaar gedacht dat ik was overleden na een auto-ongeluk.

Anton heeft ondertussen alle bagage van Vera en de meiden aan boord gebracht en besluit dat het eerst tijd is voor een uitleg. Wilma is veroordeelt tot een gevangenisstraf van 18 jaar, maar heeft in de gevangenis twee medegevangenen omgebracht, waardoor ze een tweede straf heeft gekregen die ze moet uitzitten na deze straf en dat is levenslang. Wilma komt nooit meer vrij. Anton kon het niet over zijn hart verkrijgen om mijn dochters te laten denken dat ik dood was en heeft ze op een avond, dat mijn ex aan het werk was, opgezocht. Eerst was er ongeloof bij Anja en Sabine, daarna boosheid, maar uiteindelijk ook berusting dat dit voor nu de enige juiste oplossing was. Sabine was afgelopen maand 16 geworden en Anja was inmiddels 18, en het mag gezegd worden, dat het mooie meiden zijn. Ze lijken qua uiterlijk op hun moeder, maar gelukkig hebben ze mijn innerlijk. Anja had gesteld dat ze deze zomer zonder haar moeder, die nog steeds single is, op vakantie wilde en daarna had ook Sabine net zo lang gezeurd dat ze met Anja mee wilde, dat mijn ex uiteindelijk had ingestemd. Dit was allemaal zorgvuldig gecoördineerd door Anton en hij had ook de tickets betaald. En nu zijn ze hier, kunnen ze kennis maken met Evelien, en zijn ze aanwezig bij de huwelijksceremonie. Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn.

Ik zet koers naar ons eiland, dat we gedoopt hebben met de griekse naam Καθαρή, wat Puur betekent. Evelien staat ons bij de steiger op te wachten en als ze ziet dat ik niet alleen Anton, maar ook Vera (die ze herkend van de foto’s) en mijn dochters bij me heb, staat ze te springen van vreugde. De meiden en Vera maken kort kennis met Evelien en ik wijs ze de weg naar de villa, waar ook Wendy kennis maakt met iedereen. Ik wijs ze hun kamers toe en we spreken af dat we straks, als de koffers zijn uitgepakt, een lekkere glas verse ijsthee gaan drinken, die Wendy vanochtend heeft gemaakt.

“Wat zijn ze mooi”, fluistert Evelien me toe, wijzend naar mijn dochters. Ze heeft gelijk, het zijn prachtige meiden, maar ik denk dat Evelien andere gedachten heeft dan ik. Ik laat haar er maar even bij. Ze knijpt in mijn lul en ik voel dat deze tot leven komt. Ik ga ook even snel met Evelien naar onze kamer en als we de deur achter ons dicht doen vliegen de kledingstukken al gauw uit. Ik voel dat Evelien flink nat is en ik sta ook alweer keihard. We verliezen geen tijd en ik neuk haar hard van achteren. Evelien helpt mee door haar clit met haar vingers te stimuleren en al snel voel ik haar orgasem door haar kut trekken, dit is genoeg om mij ook over de streep te krijgen en ik spuit mijn zaad in haar soppende kut.

We fatsoeneren ons en trekken onze badkleding aan, waarna we naar het terras aan het zwembad gaan. Anton en Vera zitten er ook inmiddels in hun badkleding en ook Sabine en Anja komen aangelopen in hun bikini’s. Ik moet even slikken bij het zien van zoveel schoonheid. Ze herinneren mij aan hun moeder, toen die zo jong was en wij een relatie kregen. Het heeft me twee prachtige meiden opgeleverd, maar het innerlijk van hun moeder was zo verrot, dat het alleen maar op een scheiding kon uitdraaien.
Onder het genot van een glas heerlijke ijsthee vertel ik het verhaal over mijn ontmoeting met Evelien en de rollercoaster waarin ik vervolgens terecht kwam. Ik laat de details over de seks achterwege, maar ik zie de meiden aandachtig luisteren. Ze kenden het verhaal natuurlijk al wel van Anton, maar nu horen ze ook hoe ik het heb beleefd.
Evelien vertelt vervolgens hoe zij hierin verzeild is geraakt en ze vertelt hierbij wel dat ze een relatie kreeg met Wilma, waarop de meiden geïnteresseerd vragen stelden over haar biseksualiteit, die Evelien openlijk beantwoordde. Wendy laat niet veel los over de periode waarin zij gevangen is gehouden, dat is ook voor Evelien en mij nog ongewis, ze heeft hier nooit over willen praten.
Anton vertelt vervolgens samen met Vera over het proces van Wilma en haar bende en hoe het tot de veroordeling kwam. Op haar eerste dag in het gevang wilde Wilma laten zien dat met haar niet te sollen viel en doodde twee medegevangen met haar blote handen. Dit heeft haar een levenslange gevangenisstraf opgeleverd die ze mag uitzitten in de strengst bewaakte gevangenis van Nederland. Haar handlangers zijn allemaal veroordeelt tot lange gevangenisstraffen en ook de distributie vanuit Colombia is opgerold met behulp van Interpol.

Vervolgens vertellen de meiden over hoe zij de afgelopen drie jaren hebben beleefd, het verdriet dat ze hebben gehad over mijn ‘dood’, de moeizame relatie met hun moeder, hun aanvankelijke boosheid nadat Anton hen had ingelicht over het feit dat ik nog in leven was en onder een andere naam in het buitenland woonde, maar ook over het begrip dat ze kregen nadat ze het hele verhaal van Anton hadden gehoord. Ze vertelden over hun eerste verliefdheden, hun vriendjes, hun eerste kus en alles wat ik heb moeten missen. Dat doet me wel pijn, maar het was beter zo. Wilma mocht niet weten dat ik nog leefde, want dan had ze me uit mijn schuilplaats kunnen lokken door mijn dochters wat aan te doen.

Wendy maakt ondertussen een heerlijke griekse maaltijdsalade klaar en we genieten van haar geweldige kookkunsten. We drinken ‘s avonds een heerlijk witte wijn en dan is het tijd om te gaan slapen, want morgen is de grote dag. Als Evelien en ik naar onze kamer willen gaan, worden we tegengehouden door Wendy. “Nee tortelduifjes, dit is jullie laatste avond als ongetrouwd stel”, zegt ze, “jullie slapen niet samen. Evelien gaat met Vera mee en Anton kan bij jou slapen” gebied ze. Ik zie Evelien en Vera naar elkaar kijken en ook de blik van Anton spreekt boekdelen. Dit wordt weinig slaap vannacht…

***

Ik breng eerst even mijn meiden naar hun kamer en wens hun een goede nacht. Ik krijg een nachtzoen en knuffel ze nog even stevig. Dit heb ik zo gemist.
Daarna vertrek ik naar mijn slaapkamer, waar Anton inmiddels al onder de douche staat. Ik kijk naar zijn gespierde lichaam, zijn kale kop en zijn halfharde pik en grote zak tussen zijn zijn benen. Ik doe snel mijn knellende zwemslip uit en stap bij hem onder de douche. Ik ga achter hem staan en druk mijn erectie tegen zijn onderrug. Ik sla mijn armen om hem heen en pak zijn pik vast, waarop Anton een klein kreuntje niet kan onderdrukken. Langzaam trek ik hem af en rijd ik met mijn pik tegen zijn rug. Anton buigt voorover en vraagt me om hem te neuken. Ik breng mijn pik in stelling tegen zijn sterretje en druk hem langzaam naar binnen. Het is lang geleden dat ik een mannelijke kut heb geneukt. Natuurlijk heb ik Evelien ook regelmatig anaal genomen (en zij mij), maar dat is niet te vergelijken met het gevoel om een man te neuken. Tergend langzaam laat ik mijn pik in zijn darm verdwijnen. Als ik er helemaal in zit trek ik me langzaam weer terug, totdat ik bijna uit hem ben en dan stoot ik met kracht weer terug en neuk ik Anton in een hoog tempo. Anton bijt op zijn hand om het kreunen te onderdrukken en ik voel mijn orgasme snel naderen. Mijn pik verdikt en met kracht schiet ik mijn zaad in zijn heerlijke kontje. Dat is voor Anton ook teveel en zonder zijn pik aan te raken schiet hij zijn zaad over de vloer van de badkamer. Ik trek me langzaam terug en laat mijn pik uit zijn kontje glijden. Anton komt weer omhoog en zoent me. Dit is voor het eerst dat ik een man me laat zoenen en het voelt een beetje vreemd aan. We spoelen ons af en ik spoel onze lichaamssappen weg. Daarna drogen we ons af en gaan we richting het bed.

Ik ga op mijn rug op bed liggen en Anton gaat in tegengestelde richting naast me liggen. Ik ga met mijn mond naar zijn pik en begin hier zachtjes aan te sabbelen. Anton, op zijn beurt, geeft me dezelfde behandeling en samen zuigen we elkaar weer hard. We gaan op in onze wederzijdse pijpbeurt en omdat het nog maar kort geleden is dat we beiden klaar kwamen duurt het lang voordat de volgende orgasme zich aandient. Bijna gelijktijdig schieten we ons zaad in de keel van de ander. We slikken het niet helemaal door, maar vermengen het met een geile tongzoen, waarna we ieder een deel doorslikken. De klok geeft inmiddels aan dat het al 2:00 is geweest en we zijn beide te moe om nog verder te gaan. Anton had me nog graag willen neuken, maar zal dat voor een volgende keer moeten bewaren.

***

De volgende morgen worden we gewekt door Wendy die op de deur klopt, met de mededeling dat het ontbijt voor de deur staat. Anton haalt het ontbijt binnen en samen eten we het met smaak op. Daarna maak ik me klaar voor de ceremonie, douchen, scheren, mijn trouwkostuum aan. Ook Anton maakt zich klaar voor zijn rol als getuige.
Wendy komt binnen en ziet tot haar tevredenheid dat ik er goed uitzie als haar aanstaande schoonzoon. Ze vertelt me dat ook Evelien er klaar voor is en de meiden ook. Zodra ik de muziek hoor mag ik de kamer uit komen, Evelien zal op hetzelfde moment de kamer uitkomen en dan zullen we elkaar zien. Het altaar is opgesteld bij het zwembad, waar we elkaar het jawoord zullen geven.

Om precies 12:00 hoor ik de bekende klanken van de muziek die je vaak hoort bij een trouwceremonie. Anton opent voor mij de deur en aan de andere kant zie ik Vera de deur voor Evelien openen. Ze ziet er prachtig uit in haar bruidsjurk en als ik mijn dochters achter haar zie die haar sleep dragen schiet ik vol. We lopen naast elkaar richting het zwembad, alwaar de dominee ons al opwacht. We lezen onze gelofte voor en beloven elkaar trouw tot de dood ons scheidt. Dan worden we door de dominee in het echt verbonden en kan ik eindelijk mijn vrouw zoenen. De felicitaties van Wendy, Anton, Vera, Anja en Sabine volgen en we drinken champagne. Normaal zouden we op een huwelijksreis zijn gegaan, maar gezien de situatie blijven we in ons eigen paradijs.

Evelien en ik kunnen niet wachten tot vanavond en sluipen ‘ongezien’ weg naar onze bruidssuite, een lege kamer in onze villa die door Wendy speciaal was ingericht voor onze huwelijksnacht. Ik maak de rits van Evelien’s jurk open en ze laat haar bruidsjurk van haar egale bruine huid glijden, ze heeft helemaal geen lingerie aan en staat naakt voor me. Op haar beurt helpt ze me mijn pak uit te trekken en al snel sta ik naakt en hard tegenover mijn vrouw. Ze duwt me achterover op het, met rozenblaadjes bestrooide, bed en klimt op me. We beginnen aan een passionele zoen en strelen elkaar waar we maar kunnen. Daarna manoeuvreert ze haar onderlijf naar mijn kruis en ik voel de hitte van haar schaamstreek op die van mij. Ze pakt mijn pik vast en brengt hem resoluut bij haar naar binnen. “Zo mijn man”, zegt ze, “nu ga ik je neuken!” ze kantelt haar bekken en ik voel mezelf in en uit haar glijden. Ze berijdt me alsof ze een amazone is, ik wil haar vastpakken bij haar heupen om tegenstoten te geven, maar plotseling voel ik mijn handen vast worden gepakt en worden er lederen boeien om mijn polsen gebonden. Aan de rechterkant van het bed staat Vera en aan de linkerkant staat Anton. en ze maken mij vast aan de bedposten. Ik ben nu volledig overgeleverd aan Evelien, onder toeziende ogen van Vera en Anton.

Evelien neukt me soms hard en dan weer langzaam. Telkens als ik mijn hoogtepunt voel komen, stopt ze even om daarna weer verder te gaan. Mijn orgasme wordt daardoor keer op keer uitgesteld. Zelf komt ze wel een aantal keren klaar. Als ze voor de zoveelste keer stopt buigt ze diep voorover en zegt tegen Anton dat hij moet komen om haar kontje te neuken. Ik had helemaal niet gezien dat Anton al naakt was en hij neemt achter haar plaats. Vera, ook al naakt, laat wat olie tussen de billen van Evelien lopen en Anton smeert dit met zijn pik uit over haar sterretje. Als hij bij haar naar binnen duwt, voel ik door de dunne wand tussen haar vagina en darm de pik van Anton langs de mijne schuren. Vera gaat ondertussen met haar voeten aan weerszijden van mijn hoofd staan en laat haar kutje zakken richting mijn mond. Terwijl ik haar begin te likken, neukt Evelien mij weer verder en Anton, op zijn beurt, neukt Evelien in haar kontje. Ik hou het niet lang meer vol zo en deze keert stopt Evelien niet en laat me explosief klaarkomen in haar kutje. Anton trekt zich ook terug uit haar kontje en Evelien laat zich vermoeid naast me op bed vallen. Vera gaat staan en valt het kutje van Evelien aan om zoveel mogelijk van mijn zaad op te likken, dat uit haar vagina drupt.

Anton maakt van de mogelijkheid gebruik om een kussen onder mijn billen te schuiven en mijn benen achterover te duwen. Hij is nog niet klaargekomen en is van plan nu te doen waar hij vannacht te moe voor was. Ik kan niets hier tegenin brengen aangezien ik nog steeds geboeid ben. Door de vele orgasme’s van Evelien is er voldoende nattigheid in het aanvalsgebied van Anton om zijn pik bij mij naar binnen te duwen. Hij begint me genadeloos hard te neuken onder toeziend oog van Vera en Evelien. Ondanks dat Anton soepel bij me naar binnen schoof, begint het nu wel wat schraal en pijnlijk aan te voelen en ik geef dit ook aan, maar Anton gaat door. Het duurt nog enkele minuten totdat hij klaarkomt en ik zijn zaad mijn darm in voel stromen. Ik ben blij wanneer hij zich uit me terugtrekt. Vera likt het zaad op wat uit mijn gaatje stroomt en haar tong voelt verkwikkend aan.

Evelien maakt me los en komt lekker bij me liggen en we knuffelen wat met elkaar. Anton en Vera stappen onder de douche om zich klaar te maken voor de avond. Evelien en ik blijven nog even nagenieten van elkaar en doezelen even weg. Als ik weer wakker word denk ik bij mezelf dat ik een perfect leven heb. Een prachtige vrouw, twee heerlijke vrienden, mijn mooie dochters en een schoonmoeder die voor ons zorgt. Financieel ontbreekt het ons aan niets, we kunnen de hele wereld aan.

Evelien wordt ook wakker en we stappen samen onder de douche, het is inmiddels na zessen. Vreemd dat Wendy ons nog niet heeft geroepen, we horen verder ook geen geluiden van buiten of uit de andere vertrekken komen. Als we klaar zijn met douchen, drogen we elkaar af en gaan we richting de eetkamer.
Het is er donker, de luiken zijn gesloten en ook de gordijnen aan de binnenzijde zijn gesloten. Ik krijg een beetje een angstig gevoel als ik de eetkamer binnenstap en schrik me rot wanneer de deur met een klap achter ons dichtvalt. De lampen gaan aan en voor ons staat Wendy, met een pistool gericht op Evelien en mij.

“ZITTEN” beveelt ze ons en ze wijst naar twee stoelen. We nemen plaats en aan de stoelen zijn metalen beugels bevestigd, zowel aan de armleuningen als aan de voorste poten. We worden onder schot gehouden terwijl Wendy ons vastmaakt. “Wat heeft dit te betekenen mam?” schreeuwt Evelien naar haar moeder. Wendy gaat tegenover ons zitten en legt uit wat er aan de hand is:
“Jullie moesten eens weten hoe lang ik de schijn op heb moeten houden! Dachten jullie nu werkelijk dat jullie met de arrestatie van Wilma de operatie hadden opgerold? Ik had gedacht dat jullie wel wat slimmer waren, vooral jij Evelien, of Alexandra zoals ik dat bastaardkind heb genoemd toen ik haar kreeg van Somo. Ja van jouw vader Alexandra, je was zijn kind, niet de mijne, maar ik heb je gevoed, grootgebracht, maar ik heb nooit van je gehouden alsof je mijn eigen kind was.”

Langzaam wordt ons het hele verhaal duidelijk. Somo, de vader van Alexandra, is al jaren een van de grootste drugsbaronnen van Senegal. Wendy is zijn vrouw en zakenpartner en heeft het transport en distributie in Nederland en België opgezet. Zij heeft Wilma als stroman, of strovrouw, ingezet en toen het lastiger werd om de drugs vanuit Colombia in te voeren hebben ze het plan uitgewerkt om Gerard Dupré te dwingen om zijn winkel te verkopen aan Alexandra, die daar een bonbonwinkel wilde vestigen. Echter werd zij door Wilma gedwongen om mij in de val te laten lopen. De rest weten we.

Dat de operatie werd opgerold was een kleine tegenslag voor Somo en Wendy en was te overkomen, maar dat er 37 miljoen was verdwenen was niet te verteren en daarom moest Wendy de schijn ophouden en met ons mee gaan. De opdracht was om erachter te komen wie met ons had samengewerkt om die 37 miljoen te laten verdwijnen en nu was alles duidelijk geworden voor Wendy bij de aankomst van Anton en Vera. Ze had Somo ingelicht en deze was nu op weg naar ons eiland.

Wendy klingelt met een bel en dan zie ik mijn dochters binnenkomen, met twee schalen. Ze hebben een band om hun hals waaraan ik explosieven herken. Ik voel woede opkomen als ze met betraande gezichten de schalen voor ons neerzetten. Ze moeten van Wendy gelijktijdig de deksels optillen en wanneer ze dat doen zien Evelien en ik op de schalen de hoofden liggen van Anton en Vera. “Zij hebben inmiddels geboet voor hun aandeel”, zegt Wendy heel kalm. “Jullie komen nog aan de beurt, maar dat wil Somo zelf doen. En als je iets in je hoofd haalt, dan blaas ik met dit kastje de knappe koppies van de lijfjes van die meiden”

Ik word misselijk bij de aanblik van de afgehakte hoofden van Anton en Vera, maar er maakt zich een ongekende woede van mij meester als ik denk aan mijn dochters. Somo wil ons dus ook vermoorden, maar wat gebeurt er dan met Anja en Sabine? Ik moet er niet aan denken en zal koste wat het kost mijn dochters proberen te redden uit de handen van deze beesten.

Hoe lang we daar hebben gezeten met onze blik gericht op de hoofden van Anton en Vera weet ik niet meer, maar plotseling zwaaide de deur open en kwam een grote, donkere man binnen, waarvan ik aannam dat het Somo was, hij had een machete in zijn rechterhand. Hij begroette Wendy en pakte haar stevig mij haar kont beet en kneep in haar borsten. Hij vroeg haar of ze wist waar ik het geld bewaarde en ze vertelde hem van de kluis die ik had laten inbouwen in de villa. Somo dirigeerde mij voor zich aan naar de kluis, want die moest ik voor hem openen. Daar lag mijn kans wist ik, want zowel Wendy als Evelien wisten niet dat ik naast het geld ook nog steeds het wapen dat ik van Anton had gekregen in de kluis bewaarde.

Ik leidde Somo naar de kluis, hij hief zijn machete en dwong me de kluis te openen. Ik toetste de combinatie in en het slot ontgrendelde. Somo wilde me wegduwen van de kluis, maar ik opende vliegensvlug de deur, pakte het wapen, draaide me om en zag de machete op me af komen. Ik richtte, schoot drie keer achter elkaar en voelde een vlammende pijn in mijn linkerschouder, waar Somo de machete met kracht liet neerkomen. Somo viel achterover en ik een rond gat in zijn voorhoofd, waar een klein stroompje bloed uit kwam. Het meeste bloed kwam echter uit de achterkant van zijn hoofd, waar een deel van zijn schedel was weggeslagen.

Ik rende terug naar de eetkamer, waar de meiden, Evelien en Wendy zich nog bevonden, maar vlak voordat ik de deur opende hoorde ik een vreselijke knal en een ijzingwekkende gil van Evelien. Toen ik de deur door was, zag ik mijn beide meiden liggen op de vloer, hun hoofden zaten niet meer vast aan hun romp. Ik keek naar Evelien, die nog steeds geboeid op de stoel zat. Daarna naar Wendy, die de afstandsbediening nog in haar hand had, waarmee ze zojuist mijn dochters van het leven had beroofd. Ik hief mijn wapen naar haar op en schoot hem leeg op dat vreselijke mens. Meerdere keren raakte ik haar en rode vlekken tekenden zich af op haar jurk. Ik keek toe hoe ze ineen zakte. Daarna keek ik naar Evelien, ze zag er grauw uit en er vormde zich een grote plas bloed onder de stoel waarop ze was vastgemaakt.

Met grote ogen keek ze me aan en ik begreep nu dat 1 van de kogels moest zijn afgeketst en deze had Evelien geraakt in haar buikstreek. Ik pakte haar gezicht vast en fluisterde dat het me zo speet. Ik voelde het leven uit haar glijden, terwijl ik me bewust werd van mijn eigen bloedverlies. Ik strompelde naar het lichaam van Wendy, zocht naar de sleutels van de boeien. Toen ik ze vond maakte ik Evelien los en nam haar in mijn armen. Ik legde haar voorzichtig op de vloer en zei haar dat ik van haar hield. Haar lippen vormden de woorden “ik ook van jou” en daarna sloot ze haar ogen en was ze weg. Ik had niets meer om voor te leven, mijn wapen was leeg en ik bloedde nog steeds als een rund uit mijn schouder. Mijn linkerarm voelde ik niet meer. Ik ging naast het lichaam van Evelien liggen en sloot mijn ogen, wachtend tot ook ik zou worden gehaald door de engelen…

Einde


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: E-dating; Sandra En... - 1Door: Robeteros
Gelezen: 3047x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Massage, Beffen En Squirten
18-03
8.8
:: Bijzonder Verzoek - 1Door: Rednas
Gelezen: 5724x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.4
:: Geocachen: Een Bijzondere DoosDoor: Anneke
Gelezen: 6384x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ziek, Onverwacht En Vreemd
17-03
8.7
:: Aliens Onder Ons - 23Door: Travestiet
Gelezen: 1864x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag Sex, Trio, Pijpen, Massage
17-03
9.1
:: A Unique Selling...Door: Samantha
Gelezen: 11028x
Reacties: 17
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onenightstand
17-03
9.1
:: In De Val... - 2Door: Sex Addict
Gelezen: 6216x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gechanteerd, Meesteres, Nichtjes, Slaafje
17-03
7.9
:: De Dochter Van De BaasDoor: X PAT X
Gelezen: 13176x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-03
8.4
:: Boodschappen DoenDoor: Dano30
Gelezen: 11783x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Dochter, Milf, Tiener, Pijpen, Beffen, Toekijken
16-03
8.9
:: In De Val... - 1Door: Sex Addict
Gelezen: 12003x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vastgebonden, Nichtjes, Doen Durven Of De Waarheid, Ontmaagd, Sex Slaaf,
16-03
7.7
:: Geocachen: Een Mooie HobbyDoor: Anneke
Gelezen: 8782x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ziek, Op Zoek Naar
15-03
8.8
:: Gigolo Voor De Vriendinnen - 6Door: Waterman
Gelezen: 7110x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-03
9.2
:: Paula, De Nymfomane...Door: Johnnie
Gelezen: 10456x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-03
9.2
:: Buurvrouw Anne - 3Door: Dano30
Gelezen: 15600x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Anaal,
14-03
8.9
:: A Unique Selling... - 1Door: Samantha
Gelezen: 9647x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Onenightstand, Beffen, Buitenland
14-03
8.7
:: Mama EmmaDoor: Dano30
Gelezen: 19030x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Moeder, Pijpen, Hetero, Stiekem
13-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net