Opwindend.Net
Datum: 09-07-2018
Stemmen: 67x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 16155x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Geile Evelien - 7
Door Barteljoris - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Geile Evelien - 6

[Het heeft even geduurd, voordat dit volgende deel van Evelien klaar was… Ik hoop dat jullie het toch het wachten waard vinden.

Een paar dagen nadat ik bij Mike was om met hem te neuken ben ik ongesteld geworden. Tja, dat hoort zo, maar echt gezellig ben ik meestal niet, op die dagen, al heb ik er naar verhouding met andere meisjes niet zoveel last van. Nou ja… op z’n vrolijkst ben ik toch al niet. Papa werkt onafgebroken door, vakantie zit er door de omstandigheden voor mij al enkele jaren niet meer in en mijn drie goeie vriendinnen gaan wel, zij het allemaal nog met hun ouders mee. Mooi is dat, daar zit ik dan in mijn eentje thuis. Die tennislessen waren ook al een miskleun. Ik kan moeilijk de hele dag harde porno gaan zitten kijken. Ik vinger me overigens als ik ongesteld ben net zo vaak en net zo hard als anders. Vaak denk ik terug aan die rare neukpartij met Mike, maar stiekem verlang ik dus ook enorm naar seks met een lekkere meid van mijn leeftijd. Eerlijk gezegd gaat daarbij mijn voorkeur steeds meer uit naar Madelon en minder naar Fleur. Die laatste is echt wel een lekker wijf en een absolute slet als het op jongens aankomt, maar ik heb met haar toch niet zo’n intieme band als met Monique en ik geil niet op haar zoals op Madelon. Dus.

Op dinsdagochtend heb ik net de krant uit de bus gehaald. Ik zit in mijn badjas en met een degelijke slip aan vanwege maandverband en zo aan de eetkamertafel. Hé: mijn telefoon rinkelt: Madelon! “Lonnepon, wat leuk dat je belt!”, roep ik enthousiast. “Lienepien! Ja, ik moet je even spreken. Ben je thuis?”, zegt ze. “Ja, natuurlijk!”. “Evelien ik wil je iets voorstellen, maar dat doe ik niet over de telefoon, daarvoor is het gewoon tè leuk. Mag ik zo een bakkie thee bij je komen drinken?”. “Wow…, ja natuurlijk, gezellig! Ehm… je wilt niet zeggen wat je gaat zeggen, dus?”. “Hahaha, nee! Nu ben je nieuwsgierig, hè? Hé, ik kom zo naar je toe, half uurtje, drie kwartier, zoiets”. Verhip! Wat is dit nou, waar gaat dit over? Dat met die timing neem ik niet zo nauw, als zij zegt ‘half uurtje’ dan maak ik er maar het dubbele van. Overigens, dat met die naampjes, dat is echt iets van ons. De naam van Monique verbaster ik ook wel, maar Madelon en ik doen dat consequent. Ik ga wel even naar mijn kamer, om me ten volle aan te kleden. Wat zal ik nemen? Ach, Madelon kent me zo goed, ik doe gewoon een korte spijkerbroek aan en een rose T-shirtje. Als ze lang genoeg blijft en het straks buiten warm genoeg is, gaan we misschien wel op het terras en dan gooi ik toch alles uit. Oh nee, ik moet die stomme slip wel even aanhouden, natuurlijk.

Zie je wel? Wat zei ik: een uur, ruim! De bel gaat! Ik trek de voordeur open en zeg meteen “Wowwww… wat heb jij gedaan?”. Madelon had net als ik heel lang, sluik blond haar, nu ineens heeft ze een kort kapsel. Ze komt binnen, ik kan mijn ogen niet van haar af houden, nog meer dan anders. “Jeeeemig wijffie… wat staat je dat goed! Je ziet er ineens zo… eh… veel volwassener uit”. Ze glundert. Ik vond haar al zo bloedmooi, nu lijkt ze ineens een stuk ouder. Ze loopt mee naar de keuken, we kletsen over koetjes en kalfjes, terwijl ik een potje bosvruchtenthee voor ons zet. Terug in de kamer hou ik het niet langer. “Vertel op, Maadje, wat is er nou?”. Ze zucht diep.

“Komend weekend zou ik met mijn ouders drie weken naar de Malediven gaan, weet je nog? Nou, dat gaat dus mooi niet door. Papa heeft een hoop gedoe op de zaak, ik weet niet precies wat, maar hij kan echt niet weg, zegt hij. Dus dat was meteen dáhaag vakantie. Ik vind het ook heel sneu voor hem, hoor. Papa heeft aan stress geen gebrek, vooral de laatste tijd niet, ik merk het gewoon aan hem. Maar ja, mama en ik zijn wel teleurgesteld. Wat wil nou het geval? Carmen en Leon, dat zijn heel goede vrienden van mijn ouders, die gaan komend weekend ook op vakantie, maar die gaan naar Frankrijk, naar een of ander resort aan het Lac du Huppelepup. Zij hebben daar een luxe stacaravan gehuurd. Dat kost de wereld niet en op de site van dat resort bleek nog exact één zo’n zelfde caravan beschikbaar, maar voor maar tien dagen. Die hebben we dus onmiddellijk geboekt, voor mama en mij”. “Leuk”, zeg ik, “het Lac du Huppelepup, wie kent het niet?”. Ze lacht niet, ze grijnst. “Wacht maar… mama heeft bedacht dat het vooral voor mij best leuk is om iemand mee te nemen. Dus… ga je met me mee, daarheen?”. Oohhhh wowww! “JAAAA! Ja, natuurlijk ga ik mee! Ik weet zeker dat papa daar ook geen bezwaar tegen heeft. Oh Maadje, wat maak je me hier blij mee, ik dreigde me net zes weken lang gruwelijk te gaan vervelen”.

Ik ken haar zo goed, ik zie gewoon in die grote blauwe ogen dat er nog iets is. “Ik wist wel dat je dat zou willen, maarre… ik moet je nog iets vertellen. Het strand, aan dat meer… dat is dus wel een naaktstrand! Daar zit jij niet mee, toch?”. Ohhhh wauauwwww! Ik vlieg Madelon om haar hals en geef haar een dikke zoen. “Oh Madelon… wat heerlijk! Ik ben al vijf jaar niet meer op een naaktstrand geweest. Vroeger gingen we daar altijd heen, maar niet meer sinds… nou ja, sinds mama…”. Ik kan het nog steeds niet gewoon over mijn lippen krijgen. Madelon streelt mijn schouders, ze snapt het maar al te goed, al kenden we elkaar toen nog niet. “Hé Eefie… wat zeg je er van, jij, mama en ik, naakt op het strand, lekker luieren en de hele dag blote kerels en mooie pikken bekijken en dan ’s avonds achter de mannen aan. Zeker weten dat we daar het nodige te neuken vinden!”. Ik moet dit even laten bezinken, het is misschien wel gek dat haar moeder er ook bij is. Ik ken haar nauwelijks, maar Annemarie is een schat van een mens en best een knappe vrouw voor haar leeftijd, ergens begin veertig of zo. Madelon gaat nog iets verder. “Je moet ook weten dat die Carmen en Leon swingers zijn. Papa en mama hebben al best vaak partnerruil met hen gedaan en ook met veel anderen, zoals je weet. Dus reken erop dat die het er daar ook van gaan nemen, ook op seksgebied en dan is mama ook geen heilig boontje, hoor! Ik heb zelf gehoord dat papa tegen haar zei dat ze van haar vrijheid mag genieten daar en dat hij het snapt dat ze volop seks met anderen zal hebben”. Duidelijk, dan is het ook geen punt als Madelon en ik een paar pikken scoren.

We gaan samen naar het zonneterras, het is al dik boven de twintig graden. Madelon heeft hier nog maar een keer of wat tegelijk met mij gezeten of gelegen. Ze trekt haar truitje en haar broek uit. Ze heeft een zwart lingeriesetje aan. “Hé”, zeg ik, “mooi setje, mooie BH”. “Ja”, zegt ze, terwijl ze haar BH loshaakt en haar prachtige borsten ontbloot. “Ik ben alleen wel ongesteld, dus ik hou mijn slip even aan”. Ik ga ook niet helemaal naakt en hou mijn slipje aan. Ik zie haar licht verbaasd kijken. “Ik ben ook ongesteld”, zeg ik. Wat een toeval! Het is haar eerste dag, als het goed is mijn laatste. Dan zijn we het in elk geval alle twee net geweest, als we aan het Lac du Huppelepup achter de lekkere kerels aan gaan, haha! We kletsen lekker verder. Ik heb mijn zonnebril op gezet, waardoor ze niet ziet dat ik mijn ogen echt niet van haar heerlijke lijf af kan houden. Ik mag niet klagen, maar haar tieten zijn net even groter dan de mijne… en zó mooi. Even is het stil. “Heb jij nu een D-cup?”, vraag ik. “Nee, net niet, ik zit er zo tussenin. Deze BH is nog een C-cup, maar die is eigenlijk wat aan de kleine kant en een D-cup is nog net te groot. Ze grijnst. Ze is maar wat trots op die prachtige tieten, wat zullen die straks in Frankrijk veel bekijks krijgen. “Heb je nog wat te neuken gehad?”, vraagt ze onomwonden. Zo open zijn we altijd tegenover elkaar, als het om seks gaat. “Jazeker!”, zeg ik en vertel haar in geuren en kleuren over ‘foute’ Mike, zowel over de verkrachting die ik wel kon hebben als over de uitgebreide seks in zijn rommelige flatje. Madelon luistert en wil echt alles weten, ook hoe zijn pik er precies uitziet en zo. Ik zie dat haar tepels al keihard staan. “Jeetje… je hebt ongetwijfeld gelijk, het ìs een foute vent, maar ik zou het ook best eens een keer met hem willen doen!”. Zelf heeft ze afgelopen weekend met een jongen van achttien geneukt. Dat stelde weinig voor, ze weet zelfs zijn naam niet eens zeker. Sletje…

Papa vindt het uiteraard goed, dat ik mee ga. Op zaterdagochtend sta ik om acht uur ongeduldig te wachten op Annemarie en Madelon. Twintig minuten later stopt er een grote Audi dinges, ha, daar zijn ze. Ik heb niet veel bagage –nee, hèhè- maar wel wat te lezen en zo mee. Ik krijg de hele achterbank ter beschikking. Annemarie heeft gelukkig navigatie in haar auto en zo rijden we vandaag in één ruk naar dat meer. Het is meteen gezellig. Annemarie is echt een heerlijk mens, ik moet er wel even aan wennen hoe vrij moeder en dochter met elkaar omgaan, die hebben echt geen geheimen voor elkaar. Ik moet onderweg wel even slikken en kan mijn tranen niet bedwingen. Je zult als geile tienermeid toch zo’n mama hebben… Ze troosten me. “Je mag met mij overal over praten Evelien, je hebt wel gemerkt hoe vrij Madelon en ik zijn, ik sta ook open voor jouw, lieffie”. Zo lief. Onderweg komen vanzelf ook Carmen en Leon ter sprake. Annemarie zegt heel eerlijk: “Ik ben behoorlijk geil op die Leon. We kennen elkaar al jaren en ik heb al vaak seks met hem gehad, maar ik kijk er weer naar uit. Het is gewoon zo goed en zo lekker met hem. Anton (de papa van Madelon) heeft Carmen ook vaak geneukt, maar hij doet dat vooral ook omdat ik het dan met Leon kan doen, de schat”. Madelon kijkt naar haar mama… “Je bent nu al geil, hè mam?”. Even zegt ze niks. “Ja joh… ik zit hier nu al met een kletsnatte slip”. Het blijkt trouwens dat die Carmen en Leon er al een dag zijn, dus we zien ze meteen als we daar aankomen. Als we tijdig genoeg zijn, is de afspraak om meteen met ons vijven op de camping te eten en dan doen we vooraf een wijntje of zo bij hen. Ik ben nu toch wel heel nieuwsgierig, die Leon moet wel wat zijn!

De reis gaat prima, tegen half zes zijn we er. We gaan naar onze caravan. Luxe ding, hoor! Er zijn twee slaapkamers, eigenlijk is het dus voor vier personen. Spullen uitladen, even opfrissen en omkleden… Ik doe een geel topje aan en mijn spierwitte tennisrokje, dan komt dat ten minste nog van pas. Wel een string of niet? Hm. Wel. Madelon komt kijken hoe ver ik ben, ze heeft ook een rokje aan. “Slipje?”, vraag ik. “Nee joh”, zegt ze en tilt haar rokje op, waarop ik zo haar blote kutje zie. Hup, uit dat ding, hihi! Annemarie heeft het nummer van de caravan van Carmen en Leon. Oh joh, dat is hier om de hoek, honderd meter van ons vandaan. Gaaf om hier al zo te lopen, eigenlijk in mijn blote kut, zo bloot onder een rokje, dat heb ik nog nooit gedaan. Lekker, die frisse lucht aan mijn spleetje. Leuke kennismaking! Leon is geen filmster om te zien. Aardige man van begin veertig, stevig gebouwd, geen buikje, maar hij heeft wel iets geils over zich. Carmen is een mooie vrouw, best slank, aardige tieten en ze heeft lang gitzwart haar. We drinken een lekker koud wit wijntje.

Ik zie gewoon aan Annemarie dat ze hartstikke geil is, nu ze bij die Leon in de buurt is. Leon kijkt naar haar. Hij geeft één subtiel knikje… dan staan ze samen op en gaan hun caravan in. “Dat zat er wel in”, zegt Carmen. De deuren en ramen van de caravan staan gewoon open. We zien ze niet, maar kunnen wel alles horen. Holiemolie… al na enkele minuten horen we Annemarie zachtjes kreunen. Dat verandert al gauw in ‘owwww’ en ‘aaaaaahhhhh… jaaaaaa’. “Hij ligt haar te beffen”, zegt Carmen bijna met iets van trots in haar stem. Madelon vindt het wel amusant, dus ik ga er niks van zeggen. Het is duidelijk dat die Leon weet hoe hij een vrouw kan verwennen. Het duurt nog maar even, of we horen Annemarie overheerlijk klaarkomen, ze kreunt het uit! Dan is het weer even stil, maar daarna beginnen de geluiden weer. We kletsen ondertussen met Carmen over koetjes en kalfjes alsof er niks gebeurt. Als we Annemarie duidelijk ‘ah-ah-ah-ah’ horen doen, zegt Carmen alleen zachtjes: “neuken” en knikt in de richting van de caravan. Zohooo… die Leon kan er wel wat van, want het is duidelijk dat hij Annemarie stevig ligt te neuken en dat zijn hard op weg is om ook op zijn pik klaar te komen. Even later klinkt het weer: “Aaaahhhahahaaaaa… jaaaaaahaaaahhaaa!”. Ze komt al voor de tweede keer klaar. Nog heel even en we horen Leon grommen als hij zijn zak leeg spuit bij haar. Ik vind het beregeil om dit zo mee te maken, compleet schaamteloos! Mijn kutje is kletsnat en mijn tepels prikken in de dunne stof van mijn topje. Ik kijk naar Madelon en ja hoor, ook haar ‘koplampen zijn aan’. Annemarie bloost een beetje als ze weer naar buiten komt, Leon heeft een geamuseerd glimlachje. “Was het lekker, mam?”, vraagt Madelon. “Waanzinnig!”, zegt Annemarie. “Zullen we nu gaan eten?”, vraagt Leon alsof er niks is gebeurd. Ondertussen ziet hij echt wel dat Madelon en ik met keiharde knoppen in onze topjes zitten. Ja zeg, wij zijn niet van steen, hoor!

Tijdens het eten voel ik gewoon dat Leon de hele tijd naar me zit te kijken, hij lijkt me met zijn ogen uit te willen kleden. Ik moet zeggen dat ik hem ook steeds lekkerder ga vinden, maar dat komt ook door wat ik straks allemaal uit die caravan hoorde. Annemarie had onderweg in elk geval niks te veel gezegd en ze heeft direct gekregen waar ze zo op hoopte: een lekkere beurt van Leon. Het eten is prima, hierna gaan we op lage loungebanken zitten voor koffie en een afzakkertje. Leon zit tegenover mij. Ik heb mijn benen over elkaar geslagen. We zitten druk te kletsen, maar ondertussen haal ik heel rustig mijn linkerbeen van mijn rechterbeen, spreid ze een beetje en sla dan mijn rechterbeen weer over mijn linker. Gelukt: Leon kijkt tussen mijn dijen en ik vind het heerlijk om mijn kut zo even aan hem te laten zien. Ha! Hij wil me toch met zijn ogen uitkleden? Wat vind je van mijn jonge, geile kut? Hij zegt niks.

Wel ja, nog maar een wijntje, de stemming zit er goed in. Ik drink mijn glas weer leeg en moet plassen. Ik sta rustig op en zeg: “Ik ga even naar het toilet, waar is dat hier?”. “Ik loop wel even met je mee”, zegt Leon. Wat lief. Hij loopt dicht naast me en legt zijn arm over mijn schouders. Heel even maar, dan gaat zijn arm om mijn blote taille. Ah, hier zijn de toiletten. Ik ga rustig zitten plassen. Ik veeg mijn kutje af en kan het niet laten mezelf heel even te vingeren, ik speel even met mijn klitje en dat lijkt blij weer eens aandacht te krijgen en is meteen keihard. Ik ben wel geil, maar ga me hier niet meteen klaar zitten vingeren, dat doe ik straks in bed wel.

Tot mijn verrassing staat Leon er nog als ik uit de damestoiletten kom. “Lief dat je hebt gewacht”, zeg ik nog. Zonder te aarzelen gaat hij met zijn hand onder mijn rokje en voelt aan mijn natte kut. Ik kreun van geilheid en krijg meteen een vinger in mijn kut. “Als jij me je kut laat zien, dan zie ik dat als een uitnodiging, lekkertje”, zegt hij. Ik laat me niet zo maar overbluffen en grijp hem bij zijn lul. Zohoo, dat is geen kleintje, hij draagt ook niks onder zijn boxershort. Hij kijkt me recht in mijn ogen en staat me nu echt te vingeren. Ik kneed zijn pik en voel ‘m lekker hard worden. “OK”, zeg ik, “ik wil wel met je neuken, maar onder één voorwaarde”. Hij kijkt me aan met zo’n blik van ‘hoe durf je?’. “En dat is?”, zegt hij droog. “Dat je me ook beft”, zeg ik geil. “Schatje… zonder pijpen en beffen is neuken maar half werk… en daar hou ik niet van! Kom…”. Hij haalt zijn hand weg tussen mijn benen en voert me mee naar hun caravan.

In de slaapkamer trek ik meteen mijn topje uit. “Zoooo… die staan er mooi bij”, zegt hij. Ik bloos een beetje bij het compliment. Hup, rokje ook uit. Hij heeft zijn shirt uit getrokken, ik trek zijn boxershort naar beneden en bewonder zijn half stijve lul. “Jij hebt anders ook wel wat moois om te laten zien”, zeg ik en neem zijn lul in mijn hand. “Oh, ik moet je gewoon eerst even pijpen”, zeg ik en ga voor hem op de knieën. Meteen neem ik zijn mooie eikel in mijn mond en begin hem te likken. Ik lik langs zijn paal en zie dat zijn pik ook helemaal kaal is. Hmmmm, ik lik zijn ballen in zijn mooie, egale zak, ik hoor hem kreunen. Zijn pik is nu helemaal stijf. Ik ga terug naar zijn eikel en begin hem nu serieus te pijpen. Hij heeft echt een prachtige pik. Grofweg zo lang als die van Mike, maar dikker en met een wat rondere en bollere eikel. Ik leer bij elke pik die ik voor me krijg weer iets nieuws, heerlijk. Ondertussen ben ik zo geil, dat ik het kutsap langs mijn dijen voel lopen. “Kom lekker op het bed”, zegt Leon.

We gaan op het bed liggen, hij streelt me, hij kneedt mijn tieten, niet grof of hard, maar gewoon heel lekker. Mijn tepels staan keihard, ik zie dat hij zijn ogen sluit als hij eraan likt en zuigt. Het is heerlijk. “Ik zag je harde puntjes de hele tijd al”, zegt hij zacht. Hij kust en zuigt mijn tepels nog even, ik geniet ervan, dit is echt heel fijn. Langzaam glijdt hij naar beneden, ik ga plat liggen, zijn hand glijdt over mijn buik naar mijn kut. Ik doe meteen mijn benen wijd, voel maar, ga je gang maar. Hij vingert me zachtjes, ik ben zo vreselijk nat nu. Hij geeft lieve kusjes op mijn buik en zo glijdt hij tussen mijn dijen. Bewonderend bekijkt hij mijn openstaande kut. “Wat een mooi spleetje”, zegt hij zacht. Nu begint hij mijn kutje zachtjes te kussen en te likken. Het is zalig. Hij doet het heel subtiel, heel lief en heel geleidelijk likt hij me intenser. Ik kreun van puur genot en speel nu zelf met mijn tepels. Terwijl hij onafgebroken mijn kutje likt, dwalen zijn handen over mijn lijf. Hij streelt door mijn taille, over mijn heupen, mijn bovenbenen. Zachtjes tilt hij vanuit mijn knieholten mijn benen meer omhoog, ik lig nu echt wijd open voor hem en geniet enorm van wat hij met me doet. Oh, heerlijk, hij kneedt mijn billen en gaat ook met zijn duim over mijn anus en steeds blijft die vurige tong in mijn kut spelen. Mijn klitje barst zowat uit elkaar, zo hard is het en zo geniet ik van elke keer als hij daar met zijn tong overheen gaat. Vanaf mijn billen gaat zijn ene hand ook naar mijn kut. Ik krijg er een vinger in, zijn middelvinger. Oooohhhh heerlijk, jaaaa, geile Leon, pak me maar, mijn kut is voor jou. Hij neukt me met zijn vinger en likt nu onafgebroken mijn klitje. Langzaamaan maakt hij me echt gek van geilheid. Aaahhhh… zijn wijsvinger krijg ik ook in mijn kut, hij vult me lekker op. Hij blijft mijn anus masseren, tegelijk likt hij nu keihard over mijn klitje en hij kromt zijn vingers en masseert van binnen ook mijn g-plekje. Nu is er geen ontkomen meer aan. Hij gaat in één keer door… ik kom klaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr! Ik gil het uit van puur genot, mijn hele lijf kronkelt oncontroleerbaar, allemachtig wat is dit heftig, tranen lopen over mijn wangen, ik heb stuiptrekkingen en hij blijft intussen maar doorgaan. Langzaam vermindert hij ‘vaart’, ik heb wel een minuut nodig om bij te komen. Nu snap ik ook hoe Annemarie straks door hem is gepakt, die kwam ook keihard klaar.

Hij komt dwars over me heen zitten en houdt zijn lul voor mijn gezicht. Ohhh, kom maar hier met die lekkere pik. Ik neem ‘m gulzig in mijn mond en pijp hem opnieuw. Ik heb ‘m zo weer keihard. “Ik wil met je neuken”, zegt Leon, “kom maar op, ik wil niks liever”, kan ik alleen maar antwoorden. Ik blijf gewoon met mijn knieën opgetrokken en benen wijd liggen. Hij komt over me heen, ik voel zijn eikel tegen mijn supergevoelige schaamlippen. Hij kijkt me diep in mijn ogen, als hij zijn pik langzaam in mijn kut laat glijden. Heel rustig, centimeter voor centimeter komt hij in me. Dit is zó intens. Als zijn pik helemaal in me zit, houdt hij ‘m stil. Nu voel ik precies hoe groot de zijne is. Wat ik al zei: even lang als die van Mike, maar dan dikker. “Wat heb jij een heerlijk strak kutje”, zegt Leon bijna fluisterend. Tot mijn geringe verbazing geeft hij me nu een tongzoen. “Neuk me, lieve Leon”, vraag ik bijna smekend. Langzaam begint hij zijn machtige pik in me heen en weer te halen. Elke millimeter dat hij in me beweegt is zo intens. Even een paar lange stoten: bijna helemaal eruit en dan weer helemaal erin. Nu begint hij sneller te neuken en wat minder diep. Hij kneedt mijn tieten weer, ik streel zijn hoofd, zijn hals en zijn schouders. Allemachtig, wat kan die man lekker neuken. Ik heb misschien nog niet zoveel ervaring, maar zo lekker heb ik het nog nooit beleefd. Hij gaat nog ietsje terug, maar blijft wel lekker stoten. Owwww… jaaaa… wat is die man goed… hij neukt me precies zo dat bij elke beweging de opstaande rand van zijn eikel over mijn g-plekje gaat. Godsamme, wat is dit lekker! Ik hoor dat mijn kut soppende geluidjes maakt. Jeeeemig… ik ga zo weer komen! Oh jaaaaa, Leon, ga door lieverd, ga door. Ik ga komen… aaaaaahhhhaaaaaaaahhhhaaaaaa… ik gil het opnieuw uit van puur genot. Dit is zo allemachtig heftig, ik lig opnieuw te stuiteren op het bed. Mijn kut klemt strak om zijn machtige pik. Ik blijf heftig kreunen en gillen, hij stoot flink door. Nu begint hij ook te grommen en spuit zijn zaad diep in mijn kut. Nog een stoot, nog een shot sperma. Hij heeft nog maar een paar uur geleden Annemarie geneukt, dus zo heel veel kan hij niet meer spuiten. Met zijn pik nog steeds in me, geeft hij me opnieuw een overheerlijke tongzoen. Ik omhels hem en druk hem tegen me aan. “Oh Leon… zo fijn ben ik nog nooit geneukt”, fluister ik in zijn oor, tussen het zoenen door. Hij zegt even niks. Ik voel zijn lul in me verslappen.

“Evelien, overheerlijke Evelien, ik moet je iets zeggen”, klinkt het ineens, best serieus. “Twee dingen, eigenlijk”. Ik kijk hem lichtelijk verbaasd aan. “Voor elke geile vent is het een kick om een keer een lekker tienermeisje te neuken”. Dat snap ik wel. “Bovendien… ik neuk heel veel verschillende vrouwen, dat leg ik je misschien nog wel eens uit. Maar jij hebt iets over je, een bepaalde uitstraling, waardoor elke vent die van vrouwen houdt jou wil neuken. Als een man naar jou kijkt, dan voelt hij dat tot in zijn ballen. Dat heb je nu, maar dat zal je je leven lang blijven houden. Ik hoop dat je veel mannen van je geilheid zult laten genieten”. Godsamme… daar ben ik wel even stil van. Intussen haalt hij langzaam zijn lul uit mijn kut. Hij pakt een tissue en vangt tussen mijn benen zijn eigen sperma op, als het uit mijn kut loopt. Ik laat wat Leon zegt goed tot me doordringen, later blijkt dit een van de belangrijkste levenslessen voor me te zijn. Ik bedank hem voor het mooie compliment en wat hij over me zegt. “Lieve Leon, dit was zo fijn… als je nog vaker met me wilt neuken, dan ben je van harte welkom, gráág zelfs. Mijn kut is voor jou beschikbaar wanneer je maar wilt. En als je nog een lekker tienerkutje wilt, neuk Madelon dan ook een keer”, voeg ik er aan toe. Hij kijkt moeilijk en zegt: “Tja, dat is een beetje lastig. Ik heb Madelon leren kennen toen ze nog een heel klein, lief meisje was… en moet je nou eens kijken wat een heerlijke meid ze is”. Hm, ik denk wel dat hij haar nu ook een keer neemt.

Traag staan we op en trekken onze weinige kleren weer aan. Voordat we de slaapkamer uit gaan, doen we nog een heerlijke tongzoen. Wat een heerlijke, lieve, eerlijke en geile man is dit en wat heeft hij een lekkere pik. Verhip, Carmen, Annemarie en Madelon zitten nu hier buiten. “Zo, was het voor jou nu ook lekker?”, vraagt Annemarie. “We konden je bijna op het terras horen klaarkomen”. Ik bloos.

(wordt vervolgd)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Geile Evelien - 8


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (19)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: E-dating; Sandra En... - 1Door: Robeteros
Gelezen: 3036x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Massage, Beffen En Squirten
18-03
8.8
:: Bijzonder Verzoek - 1Door: Rednas
Gelezen: 5702x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.4
:: Geocachen: Een Bijzondere DoosDoor: Anneke
Gelezen: 6371x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ziek, Onverwacht En Vreemd
17-03
8.7
:: Aliens Onder Ons - 23Door: Travestiet
Gelezen: 1859x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag Sex, Trio, Pijpen, Massage
17-03
9.1
:: A Unique Selling...Door: Samantha
Gelezen: 11022x
Reacties: 17
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onenightstand
17-03
9.1
:: In De Val... - 2Door: Sex Addict
Gelezen: 6212x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gechanteerd, Meesteres, Nichtjes, Slaafje
17-03
7.9
:: De Dochter Van De BaasDoor: X PAT X
Gelezen: 13166x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-03
8.4
:: Boodschappen DoenDoor: Dano30
Gelezen: 11775x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Dochter, Milf, Tiener, Pijpen, Beffen, Toekijken
16-03
8.9
:: In De Val... - 1Door: Sex Addict
Gelezen: 12000x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vastgebonden, Nichtjes, Doen Durven Of De Waarheid, Ontmaagd, Sex Slaaf,
16-03
7.7
:: Geocachen: Een Mooie HobbyDoor: Anneke
Gelezen: 8776x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ziek, Op Zoek Naar
15-03
8.8
:: Gigolo Voor De Vriendinnen - 6Door: Waterman
Gelezen: 7109x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-03
9.2
:: Paula, De Nymfomane...Door: Johnnie
Gelezen: 10451x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-03
9.2
:: Buurvrouw Anne - 3Door: Dano30
Gelezen: 15596x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Anaal,
14-03
8.9
:: A Unique Selling... - 1Door: Samantha
Gelezen: 9645x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Onenightstand, Beffen, Buitenland
14-03
8.7
:: Mama EmmaDoor: Dano30
Gelezen: 19027x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Moeder, Pijpen, Hetero, Stiekem
13-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net