Opwindend.Net
Datum: 12-07-2018
Stemmen: 128x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 25825x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Stille Wateren... - 2
Door CT69 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Stille Wateren... - 1

De rest van de week werd voor Chris opgeslokt door het werk. Het was een drukke periode en er moest veel geregeld worden. Vrijdag besloot hij om 16:00 uur dat het mooi was geweest voor deze week en fietste naar huis. Het fietstochtje van ongeveer een half uur zorgde er voor dat hij zijn kop leeg kon maken voordat hij thuis was. Ondanks dat het winter was waren het een paar zachte dagen en met de wind door zijn korte kapsel fietste hij stevig door.

Een half uur later stalde hij zijn fiets in de garage. Chris woonde in een huis aan het einde van een doodlopende straat aan de rand van het dorp met een grote tuin eromheen. Het merendeel was gras en terras, maar aan de randen stond een dichte haag van een meter of twee hoog die de tuin afschermde van nieuwsgierige blikken.

Na de krant te hebben gelezen maakte hij een snelle maaltijd en nestelde zich op de bank voor de tv. Hij zapte wat door de kanalen en vond iets dat hij leuk vond om te kijken. Toen tijdens het eerste reclameblok de reclame van Novamora voorbij kwam moest hij weer aan Sylvia denken. De stevige seks die hij die dag met haar had gehad had hem de afgelopen nachten moeilijk in slaap doen komen. Zaterdagavond zou ze komen eten en hij hoopte dat het ook weer zou uitdraaien op seks. Door haar dominante houding als ze eenmaal opgewonden was lag dit wel in de lijn der verwachting.

Hij zou zaterdagochtend de boodschappen doen en verwachte haar rond 18:00 uur. De rest van de avond verliep saai en om 23:00 uur ging hij naar bed.

Na een goede nachtrust deed Chris 's ochtends eerst wat huishouden, daarna de boodschappen en rond 15:00 was hij klaar. Het zag er binnen opgeruimd uit en de houtkachel brandde. Klaar om een gast te ontvangen.

Om 17:15 ging de bel. Chris die haar nog niet had verwacht keek dan ook verrast toen hij Sylvia zag staan. "Ja, ik dacht, waarom wachten, ik was klaar en vond drie kwartier thuis zitten niksen zonde van de tijd, dus ik dacht ik ga vast heen. Ben ik te vroeg?", vroeg ze. Sylvia ratelde die paar zinnen er vlot uit. "Leuk dat je er bent. Je bent wel vroeg en ik heb het eten nog niet klaar hoor, maar je bent van harte welkom.", zei Chris. Hij hield de deur voor haar open en Sylvia stapte naar binnen. Chris nam galant haar jas aan en wilde die ophangen, maar was even sprakeloos toen hij zag wat ze eronder aan had.

Haar glimmende pumps met hoge hak maakte haar net iets kleiner dan hijzelf. Ze droeg mooie netkousen met een motiefje, waarboven ze een korte rok droeg met een kleine split aan de zijkant die haar rondingen prachtig accentueerde. Verder droeg ze een satijnen blouse met diep decolleté. De aanzet van haar borsten was duidelijk te zien evenals een klein stukje van haar bh. "Bevalt het je wat je ziet.", vroeg ze toen zijn blik iets te lang bleef hangen. "Ehh, sorry, ik wilde niet onbeleefd zijn. Je ziet er fantastisch uit!", zei hij. Sylvia glimlachte, trok Chris tegen zich aan en gaf hem een dikke zoen op zijn mond. Hij voelde dat haar tong zich zachtjes rond zijn lippen bewoog en beantwoorde die kort. Haar directheid had hem een beetje van slag gemaakt. Sylvia was de eerste die de zoen verbrak en vroeg: "Kan ik je nog helpen met het eten dan?"

"Ehh, ja, dat kan. Ik moet nog wat snijden en dan moet het een half uurtje in de oven. Kan ik je alvast wat te drinken aanbieden?" Sylvia wilde wel een witte wijn die Chris voor haar inschonk. Ze leunde tegen het aanrecht en ondanks dat ze had gezegd te willen helpen, deed Chris snel de laatste ingrediënten bij elkaar en schoof de schaal in de oven. "Hoe gaat het met je oefeningen?", vroeg hij.

"Fantastisch!", begon Sylvia. "Ik heb trouw de hele week oefeningen gedaan." Enthousiast vertelde ze verder dat het aan- en ontspannen van de bekkenbodemspieren zelf zo goed lukte dat ze de laatste twee dagen geen urine meer had verloren. Zelfs achter de kassa was het haar gelukt om de spieren te trainen. "Vandaag ben ik zelfs met een trileitje in naar het werk geweest.", ging ze giechelend verder. "De mensen in de supermarkt moesten een weten waarom ik soms zo zat te draaien in mijn stoel."

Chris verslikte zich bij deze laatste opmerking in zijn drankje en moest een paar keer goed hoesten voordat hij weer op adem was. "Maak ik je ongemakkelijk?", vroeg Sylvia. "Nee dat niet, maar dat had ik niet verwacht."

"Ik hoop eigenlijk dat je me weer eens wil helpen met die 'andere' oefeningen. Die zijn toch een stuk fijner.", ging Sylvia verder. Weer verslikt Chris zich in zijn drankje. Ondanks dat hij hoopte dat het zou gebeuren was het de directheid van Sylvia die hem nog wat van slag maakte. Hij was het niet gewend en nam zich voor hier niet door uit het veld te laten slaan.

"Misschien als jij je bordje netjes leeg eet.", zei hij met een grijns.

De timer van de oven maakte een kortstondig einde aan het gesprek. Chris had de tafel al gedekt en zette de maaltijd op tafel. Ze zaten tegenover elkaar en doordat de tafel niet heel groot was stootten ze af en toe met de voeten tegen elkaar. Doordat Sylvia niet zo'n grote eter was, had zij haar bord eerder leeg, legde mes en vork naast elkaar op het bord om aan te geven dat ze genoeg had gehad en schoof het bord een beetje van haar af. Plots voelde Chris een voet in zijn kruis. Met haar nylonkous wreef Sylvia zachtjes in zijn kruis. "Ik heb mijn bord leeg. Ga je me nu helpen met de oefeningen?", vroeg ze en keek hem daarbij ondeugend aan. "Ik heb nog een toetje.", zei Chris. "Wil je die nog?"

"Wat voor toetje?", vroeg Sylvia.

"IJs met chocoladekorrels en banaan. Lust je dat?", vroeg Chris weer.

"Welke vrouw houdt er nou niet van chocola?", antwoordde Sylvia.

"Mooi. Geef je bord maar, dan haal ik het even op.", zei hij.

Chris liep naar de keuken en haalde het ijs, de chocoladekorrels en twee bananen op. Aan tafel maakte hij het nagerecht op en zette die Sylvia voor. "Mmmm, lekker hoor.", zei ze. Ze pakte de hele banaan en stak die een stukje in haar mond. Met haar tong draaide ze cirkeltjes om het uiteinde en schoof hem telkens een stukje naar binnen en weer naar buiten alsof ze een lul aan het pijpen was. Chris zag wat ze deed en moest lachen. "Kun je het nog even volhouden of is de nood zo hoog?", vroeg hij.

"Wat bedoel je?", zei ze en schoof de banaan zo ver als ze kon haar heel in. Van de banaan bleef niet veel meer over, want Chris zag halverwege haar keel wat bewegen. Ze trok de banaan weer naar buiten en zei: "Lekker hoor zo diep." Weer zo direct en zo suggestief. Chris bleef zich weer verbazen.

Sylvia herhaalde het spelletje een paar keer en Chris voelde de voet weer in zijn kruis op zoek naar zijn lul. Door het spelletje van Sylvia en het gewrijf van haar voet was zijn pik tot leven gekomen. Hij zat inmiddels zelf ook wat onrustig te schuifelen op zijn stoel.

Plots keek Sylvia hem aan en vroeg: "Geen slagroom?"

"Nee sorry, dat was uitverkocht."

"Maar ik wil room." Ze keek hem gespeeld beteuterd aan. "Dan maar rechtstreeks van de bron.", zei ze terwijl ze opstond. Ze liep naar Chris toe, knielde voor hem neer en maakte zijn broek los. Binnen een paar tellen had ze zijn lul uit zijn broek gehaald en hapte die naar binnen. Vol overgave ging ze tekeer en liet zijn inmiddels snoeiharde pik diep in haar keel glijden. Hij voelde haar lippen op zijn buik en zak en moest zeggen dat het een aangenaam gevoel was. Met haar rechterhand trok ze hem vol overgave af, likte aan zijn pik en ballen en sabbelde op zijn eikel waarna deze weer diep in haar keel verdween.

Omdat Chris de hele week niet met zichzelf had gespeeld begonnen zijn ballen al snel te koken terwijl Sylvia hem flink bleef bewerken. "Ik ga komen hoor als je zo doorgaat.", zei Chris.

"Dat is de bedoeling ook.", reageerde Sylvia tussen het pijpen door. "Zeg me als je komt."

Niet veel later was het zo ver. Chris had verwacht dat ze hem door zou blijven pijpen en alles zou doorslikken, maar Sylvia had andere plannen. Vlak voor hij klaarkwam stopte ze met pijpen, pakte haar bordje met ijs, banaan en chocola van tafel en hield dit voor Chris zijn exploderende lul. Dikke romige klodders sperma spoten over het dessert heen totdat hij leeg was.

Sylvia liet zijn pik los, likte een klein beetje sperma van haar hand en ging weer aan tafel zitten waar ze met veel enthousiasme het toetje verorberde. "Niets lekkerders dan zaad rechtstreeks van de bron.", zei ze met een knipoog.

Totaal van zijn stuk zag Chris het gebeuren. "Wat is dit voor vrouw?", dacht hij. Ja het is een hele leuke vrouw die van seks houdt, maar dit ging weer een stapje verder. Hij wist niet zo goed wat hij er mee aan moest. Weer dacht hij bij zichzelf dat hij zich ook hierdoor niet uit het veld zou laten slaan en ook zijn mannetje wilde staan. In het kader van: wat jij kan kan ik ook, zakte hij onder de tafel en keek tegen de benen van Sylvia aan. Terwijl ze zat te eten schoof hij haar rokje omhoog, spreidde haar benen en keek tegen haar slipje aan. Hij schoof het slipje aan de kant en toen hij met twee vingers naar binnen gleed voelde hij dat ze al nat was. Omdat hij wist dat ze snel reageerde op stimulaties van haar G-spot draaide hij zijn hand en wreef met zijn vingertoppen over het plekje. Sylvia reageerde als door een wesp gestoken en zakte nog iets verder onderuit. Goedkeurend gekreun kwam van boven de tafel vandaan.

Omdat hij vanuit deze positie niet bij haar borsten kon kwam hij onder de tafel vandaan, ging achter haar staan zodat hij nu wel beide handen kon gebruiken. Met een ruk trok hij de blouse open, waardoor de knoopjes over de vloer vlogen. Hij haalde beide tieten uit de bh die nu als een strak elastiekje onder de borsten zaten. Met zijn ene hand kneep hij hard in haar tepels en met zijn andere begon hij haar kut weer te vingeren. Omdat Chris zich nu niet inhield schoten er pijnscheuten door haar tepels heen als hij er hard in kneep. Zodra hij die losliet ging het over in een aangenaam branderig gevoel, waardoor Sylvia voelde dat ze ook snel zou klaarkomen.

Wat Chris hoopte dat zou gebeuren gebeurde ook. De toonladder werd weer ingezet en hij wist hier door dat ze bijna zou klaarkomen. Hij pakte snel het resterende deel van zijn toetje en hield het voor haar kut terwijl hij haar bleef vingeren. "Knijp in je tepels." zei hij tegen Sylvia. Ze trok haar tepels weer naar voren, zoals ze dat al eerder had gedaan en toen kwam zij ook. Een paar golfjes kutvocht spoten uit haar kut over zijn toetje heen. Hij bleef nog even door vingeren tot hij zeker wist dat er niet meer kwam, ging weer tegenover haar aan tafel zitten en at zijn toetje verder op. Zo samen met het ijs, chocola en banaan smaakte het niet eens verkeerd.

Sylvia zat hem grijnzend aan te kijken. "Jij begint al net zo verknipt als ik te worden.", zei ze grinnikend.

"Nou ik denk dat je me nog wel het een en ander kan leren hoor.", zei Chris

Chris had zijn broek nog steeds los hangen en Sylvia zat tegenover hem met haar opgerukt blouse en blote tieten. Haar rokje was ver omhoog geschoven, hoewel Chris dat vanaf zijn plek niet goed kon zien, en haar vingers gleden door haar schaamstreek. De blik van de rustige vrouw was weer veranderd in een duivelse grijns en Chris kon niet vermoeden wat er allemaal in haar hoofd omging.

"Nu je mijn borsten gezien hebt, hoef ik dit ook niet meer aan.", zei Sylvia en trok haar blouse, bh, rokje en slip uit. De netkousen en pumps hield ze aan wat voor Chris een geil uitzicht was. "Blijf jij wel met je kleren aan zitten?", vroeg ze een beetje minachtend. "Ik geef me bloot en meneer blijft zo rond lopen? Niet erg hoffelijk hoor."

"Oké, je hebt gelijk.", zei hij en trok zijn kleren uit. Doordat de houtkachel brandde was het lekker warm in de kamer. Sylvia stond op van tafel, liep naar Chris en ging met gespreide benen voor hem op tafel zitten. "Ga je me dan nu weer helpen met de oefeningen?"

Om Chris te verduidelijken wat ze bedoelde trok ze met haar vingers haar lipjes uiteen, zodat hij tegen haar binnenste aankeek. Alsof Chris niet wist waar het om ging. "Kom op Chris, niet zeuren, dit heb je altijd gewild. Kom los en ga er voor.", zei hij tegen zichzelf.

De gebruikte borden die nog op tafel stonden schoof hij aan de kant en duwde haar verder achterover tot ze plat op tafel lag. Terwijl hij zijn gezicht in haar kruis begroef en haar stevig begon te likken pakte hij met zijn handen haar tepels beet.

In de kast naast de tafel stond een schaal met allerlei spullen. Er lag wat post, papieren van het werk, pennen e.d. Vanuit zijn ooghoek zag Chris een paar papierklemmen in het bakje liggen die hij gebruikte om papieren bij elkaar te houden en kreeg een idee. Snel griste hij die uit het bakje en kneep er eentje open. Er zat niet al te veel spanning op. Zou hij ze ver genoeg open krijgen? Daar kom je maar op één manier achter, dacht hij en zette de klem op Sylvia haar linker tepel. De uitwerking was zoals hij had verwacht. Sylvia begon hard te kreunen gevolgd door obscene taal. "Oh, dit is geil, meer, meer, meer. Lik mijn kut. Oooohhhh!"

Chris pakte de andere klem en zette die op haar rechter tepel. Dit was voor Sylvia weer de druppel en ze begon weer aan de toonladder. "Meer vingers in mijn kut!", brieste ze. Chris reageerde direct en wist vier vingers naar binnen te schuiven van zijn rechterhand terwijl hij met zijn linkerhand haar clit bewerkte. Omdat ze nu zo nat was schoven de vingers makkelijk naar binnen. Er was nog één laatste hindernis die voorkwam dat hij haar niet kon fisten. Hij vouwde zijn vingers bij elkaar, schoof zijn duim er tussen en begon weer te duwen. De toonladder van Sylvia was weer wat afgezwakt, maar begon weer op te lopen toen hij tot zijn knokkels in haar kwam. Chris spuugde een grote klodder spuug op zijn vingers, begon wat te draaien en schuiven en ineens was hij binnen. Sylvia bevroor. "Ooh fuck, wat zit ik vol. Langzaam nu!"

Langzaam aan begon Chris aan zijn nieuwe avontuur. Al vaker gezien op filmpje, maar dan nu in het echt. Het gezicht van Sylvia was vertrokken van genot, maar zo nu en dan van pijn als hij te snel of te diep ging. In haar binnenste maakte hij een kleine vuist en begon die rond te draaien. De toonladder vloog omhoog en Sylvia kwam klaar. Chris voelde het nog natter worden in haar kut. "GA DOOR!", gilde ze.

Chris bleef draaien en duwen terwijl Sylvia onder hem lag te bokken. Met een snoeiharde paal zag hij het allemaal voor hem gebeuren. Toen Sylvia voor de tweede keer was klaargekomen was Chris zo opgewonden dat hij niet meer aan haar gerief dacht, maar alleen nog maar aan dat van hemzelf.

Hij trok haar iets dichter naar de tafelrand en stootte in één keer in haar kut. Vol overgave begon hij te stoten. Omdat zijn vuist veel dikker was dat zijn pik voelde het nu heel ruim aan. Hij bedacht zich niet, trok zich terug en zocht haar andere gaatje op. Door het overvloedige vocht ging hij er makkelijk in en begon weer te stoten. Na een halve minuut was hij alweer zo ver. Hij trok zich snel terug, klom op de tafel en richtte zijn lul op haar gezicht. "Hier heb je nog meer ROOOOOOM!", brulde hij en kwam klaar in haar gezicht. Heel veel was het niet, maar het was wel goed gemikt. De klodders belanden precies in haar openstaande mond. Langzaam kwam hij weer bij zijn positieven en hijgde geknield boven haar uit. Het was tien voor zeven en hij was al twee keer klaar gekomen. Dat beloofde nog wat.

Chris kroop van tafel en plofte op een stoel. Nog steeds uithijgend keek hij vanuit zijn positie recht tegen Sylvia haar wijd openstaande kut aan waar kleine pareltjes kutvocht naar beneden druppelden. Haar kont, waarin hij net flink tekeer was gegaan, had zich al weer gesloten. Sylvia zelf lag met gesloten ogen na te genieten en streelde haar tepels.

Het duurde even voordat ze weer in beweging kwamen. "Effe piesen hoor.", zei Sylvia terwijl ze langzaam overeind kwam. Chris ruimde ondertussen de tafel af en zette alles in de vaatwasser zich totaal niet meer bewust dat hij nog steeds naakt rondliep.

"Moet ik nog even helpen?", vroeg Sylvia even later vanuit de woonkamer. "Nee hoor.", zei Chris "Ik ben al bijna klaar."

"Heb je zin in koffie of thee?", vroeg hij. "Kopje thee, lekkeRRRR.", antwoordde ze met een ietwat verdraaide stem. Chris fronste zijn wenkbrauwen. "Waar kwam dat ineens vandaan?", vroeg hij zich af. Snel zette hij een pot thee, pakte twee glazen uit het keukenkastje en liep de woonkamer in.

Bijna liet hij alles uit zijn handen vallen, en kon nog net voorkomen dat de hete thee over hem heen kwam.

Voor hem lag Sylvia op haar rug op de bank met haar knieën zo ongeveer naast haar schouders. Vol overtuiging was ze bezig iets in haar kut te duwen. Eerst herkende hij niet wat het was, maar toen ze het voorwerp naar buiten trok herkende hij het als de taps toelopende kaars die hij tijdens de kerstdagen in de vensterbank had neergezet, maar niet had gebruikt. Het was een ronde kaars met aan de bovenkant een doorsnee van ongeveer vijf centimeter en aan de onderkant ongeveer tien centimeter van zo'n twintig centimeter lang.

Met twee handen was Sylvia uit alle macht bezig de kaars in haar kut te drukken. Zodra de kaars dieper kwam en de diameter toe nam vertrok haar gezicht tot een pijnlijke grimas, maar ze was vastbesloten het hele ding naar binnen te krijgen. Toen ze nog een paar centimeter te gaan had haalde ze het met een licht zuigend geluid uit haar inmiddels weer kletsnatte kut. Het leek of ze zich totaal niet bewust was van Chris zijn aanwezigheid en was maar op één ding gefocust. Haar kut was al aardig opgerekt en was bezig zich langzaam te sluiten. Sylvia drukte echter de kaars er snel weer in en begon een paar keer hard op en neer te pompen. Zompige geluiden werden afgewisseld met een hoop gekreun en beetje bij beetje kwam de kaars er bijna helemaal in. Sylvia zette kracht en met een hoge gil schoof het dikste gedeelte uiteindelijk naar binnen. Met haar handen voor haar kut lag ze te schudden op de bank. "Oohh ja, wat zit ik vol!", riep ze uit.

Chris stond nog steeds met de theepot en glazen in zijn handen als aan de grond genageld toe te kijken, terwijl zijn pik al weer langzaam aan het groeien was. Zoiets geils had hij nog niet eerder meegemaakt.

Sylvia perste en het gevaarte floepte weer met een slurpend geluid naar buiten. Ze ving de kaars op en duwde die gelijk weer naar binnen. Weer perste ze de kaars naar buiten en duwde die gelijk weer terug. Dit spelletje herhaalde ze een paar keer en doordat haar kut nu aardig was opgerekt ging de laatste keer al een stuk makkelijker.

Toen merkte ze dat Chris naar haar stond te kijken. "Dat heb ik altijd al eens willen doen. Ik zit nu zo lekker vol.", zei ze. "Kom hier en help me dat andere gat ook te vullen."

Niet precies wetend waar ze heen wilde zette Chris de thee en kopjes op tafel en ging geknield voor haar zitten. De houding die ze nog steeds had vond hij de geilste houding die een vrouw kon aannemen. Haar kale kut en kontgat zo duidelijk mogelijk ten toon gespreid en goed bereikbaar.

"Steek je vingers in mijn kont.", beval ze. Chris haalde zijn wijs- en middelvinger even door haar kletsnatte lipjes en voelde de onderkant van de kaars net in haar kut zitten. Langzaam schoof hij eerst één vinger naar binnen en drukte toen beide vingers naar binnen. Omdat hij haar eerder die avond al in haar kont had geneukt was ze al wat opgerekt en gleden zijn vingers verrassend soepel naar binnen. Sylvia lag te kreunen, keek af en toe met opengesperde ogen naar haar kut om zich daarna weer over te leveren aan haar genot. Chris was op dit moment niet belangrijk en ze richtte zich alleen op haar eigen genot.

Chris daarentegen vond het geen enkel probleem dat zijn pik even met rust werd gelaten. Het was iets meer dan een half uur geleden dat hij voor het laatst was klaar gekomen en zijn pik had nog even rust nodig. Bovendien vond hij het heerlijk om Sylvia zo te kunnen bedienen.

Omdat hij nu diep in haar kont zat met zijn beide vingers kon hij de kaars voelen zitten. Hij trok zijn hand iets terug en duwde een derde vinger in haar gat. "OOOEEEFFFF!", kreunde Sylvia. "Langzaam! Maar wel doorgaan!", zei ze. Chris deed wat hem opgedragen werd en schoof langzaam zijn vingers in en uit. In haar kont streelde hij met zijn vingertoppen langs het dunne scheidingswandje dat haar kut scheidde van haar kont. Sylvia was met één hand haar tepels aan het uitrekken en met haar andere haar clit aan het masseren. De papierklemmen die ze eerder op haar tepels had gehad lagen op het salontafeltje schuin achter Chris. Met zijn vrije hand pakte hij die van tafel en zette die langzaam op de vrije tepel van Sylvia. "YES, jij weet wat ik lekker vind! Die ander ook!"

Chris zette het tweede klemmetje op haar andere tepel. Omdat hij even was afgeleid had hij zijn vingers in haar kont even niet bewogen, waarop Sylvia hem sommeerde hier mee door te gaan. Chris schoof zijn vingers nu vol overgave in en uit haar kont. Zijn pik was inmiddels weer helemaal tot leven gekomen en verruilde zijn vingers door zijn lul die hij langzaam naar binnen duwde.

Sylvia was nu maximaal gevuld. De grote kaars nog steeds in haar kut, een stijve lul in haar kont en klemmen op haar tepels. Zo had ze het graag. Een beetje wild en een beetje pijn.

In een gestaag tempo begon Chris nu te neuken, niet om zelf klaar te komen maar om haar maximaal genot te geven. Hij voelde haar kontgat om zijn pik knijpen en de kaars bij elke stoot tegen zijn eikel schuren.

Sylvia perste de kaars naar buiten toen hij net diep in haar stootte. Toen hij terug haalde duwde zij de kaars weer diep naar binnen waardoor het net was op ze door twee pikken tegelijk werd genomen. De Aaahhh's, Mmmmhhh's en Oooeeefff's waren op dit moment de enige klanken die uit haar keel kwamen. Voor andere conversatie had ze geen tijd en ze stevende af op een enorm orgasme. De toonladder begon minstens twee octaven hoger dan eerder die avond, waardoor Chris wist dat ze snel zou komen. Hij zelf was nog lang niet zo ver, maar dat vond hij niet erg.

Chris bleef driftig in en uit haar stoten, terwijl Sylvia de kaars nu als een zuigerstang driftig in en uit bleef stoten. Plots viel Sylvia stil. Chris wist dat ze op het randje was en er zo overheen zou kukelen. Hij bleef stoten, naam de kaars van haar over en probeerde die zo goed mogelijk in haar kut te blijven rammen. Vijf tellen later kwam ze klaar. Haar benen vlogen naar beneden en drukte Chris van haar weg, de kaars vloog uit haar kut en een straal kutvocht spoot over hem heen. Totaal verbijsterd kwam de eerste straal op zijn gezicht, kin en borstkas. Hij herstelde zich snel en duwde haar benen weer omhoog, drukte zijn tong op haar clit en liet die zijn gang gaan. Haar benen zaten nu als een bankschroef om zijn hoofd geklemd en straaltjes vocht bleven uit haar kut spuiten. Gulzig slurpte hij alles naar binnen totdat zijn mond vol zat. Hij schoof omhoog en liet het vocht dat hij in zijn mond had verzameld over het gezicht van Sylvia lopen. Toen zijn mond leeg was duwde hij ruw zijn tong in haar mond en begon haar te tongzoenen.

Sylvia liet alles gebeuren. Ze had haar ogen gesloten en was helemaal van de wereld.

Langzaam kwam Chris van haar af. Aanschouwend wat hij had aangericht zag hij een vrouw languit onderuit gezakt op de bank liggen met twee klemmetjes op haar tepels. Hij ging naast haar zitten en vroeg: "Voor herhaling vatbaar?" Sylvia antwoordde niet wat hij opvatte als 'geen bericht, goed bericht'.

Hij schonk voor zichzelf een kop thee in en zette de televisie aan. Terwijl hij wat door de kanalen zapte lag Sylvia met haar ogen dicht naast hem op de bank zich schijnbaar van niets bewust. De net gebruikte kaars lag als een achteloos weggeworpen speeltje te glinsteren tussen haar voeten.

Chris zat al zeker 10 minuten naast Sylvia op de bank televisie te kijken toen er weer wat leven in haar kwam. Ze draaide zich op haar zij en ging met haar hoofd op zijn schoot liggen. Chris streelde met zijn rechterhand wat door haar haar en met zijn linkerhand over haar bovenlichaam. Er werd geen woord gezegd en ze keken beide naar de televisie.

Sylvia voelde dat ze met haar hoofd in het kruis van Chris lag en zijn slappe lid zachtjes pulseren tegen haar hoofd. Chris kon niet zien dat er weer een duivels glimlachje op haar gezicht ontstond, maar voelde wel dat ze wat met haar hoofd begon te draaien. Het duurde dan ook niet lang voordat hij voelde dat er weer meer bloed naar zijn pik ging en die zich langzaam begon op te richten. Sylvia pakte zijn pik beet, draaide haar hoofd en stuurde zijn half stijve pik naar haar mond. Binnen een paar tellen stond deze weer fier rechtop en het was in deze houding voor haar moeilijk die stijve lul in haar mond te houden.

“Zak eens wat verder onderuit.” zei ze. Chris deed wat hem gevraagd werd en lag nu languit onderuit gezakt op de bank met Sylvia haar hoofd op zijn buik. Zijn stijve lul lag nu evenwijdig met zijn buik en vanuit deze positie kon ze wel zijn stijve lul in haar mond houden en begon hier op te sabbelen. Met haar linkerhand trok ze de voorhuid helemaal terug, draaide cirkeltjes met haar tong om zijn eikel en wisselde dat af door af en toe het puntje van haar tong in zijn pisbuis te stoppen. Met halfdichte ogen lagen ze beide te genieten. Voor de televisie was niet heel veel belangstelling meer.

Chris begon zin te krijgen om nog een keer klaar te komen en stootte zo nu en dan zijn pik iets dieper in Sylvia haar mond. Door zijn onderuitgezakte houding ging dat wat lastig en hij wilde meer. Hij kroop onder haar vandaan en draaide Sylvia nu zo dat ze omgekeerd op de bank kwam te liggen met haar hoofd over de rand van de zitting en haar benen omhoog. Doordat haar hoofd automatisch iets achterover lag kon hij zijn pik diep in mond steken. Rustig begon hij haar in haar mond te neuken, maar begon al snel het tempo op te voeren en kwam ook steeds dieper in haar mond tot hij uiteindelijk zijn stijve helemaal in haar mond en keel kwijt kon. Af en toe hield hij op het diepste punt stil en merkte dat Sylvia dan even geen adem kon halen. Als hij dan uiteindelijk zijn pik weer naar buiten trok haalde ze diep adem en liepen de slijmdraden overvloedig van zijn pik en uit haar mond.

De benen van Sylvia waren door de zwaartekracht al naar beneden gevallen en voor hem lag haar kut weer open en bloot voor de grijp. Hij pakte de kaars van de grond, stak die even in Sylvia haar mond om het nat te maken en vervolgens in haar kut. Zijn eigen lul verdween weer in haar mond en bewerkte haar kut met de kaars terwijl hij haar mond weer neukte.

Chris voelde zijn zaad plotseling snel omhoog komen. Hij stootte nog een keer diep in haar keel, trok snel zijn pik naar buiten en sproeide zijn derde lozing over haar gezicht en tieten. Het zaad droop langzaam over haar tieten richting haar hoofd en waar ze met haar tong bij kon slurpte ze naar binnen.

Sylvia die weer zo geil als een beer was lag nog steeds omgekeerd op de bank en was ondertussen driftig met de kaars in de weer. Chris die haar nog één keer wilde laten komen stak twee vingers in haar kont en met zijn andere hand stimuleerde hij haar clit. Haar keelklanken lieten horen dat ze snel klaar zou komen en Chris had nog een laatste plannetje.

Hij ging over haar heen staan, trok haar aan haar benen iets verder omhoog, zodat ze met haar hoofd weer op de zitting lag en ze min of meer omgekeerd onder haar eigen kut lag. Chris nam de kaars van haar over en ragde zo snel als hij kon de kaars op en neer tot ze klaar kwam. Hij trok de kaars uit haar kut, die nat van het geil was en stopte die voor zover het ging in Sylvia haar mond om die schoon te likken. Toen de kaars schoon was concentreerde hij zich op haar kut en zei haar te gaan persen. Een paar dikke slijmerige draden kutvocht dropen rechtstreeks uit haar kut, bleven even hangen om daarna in de openstaande mond van Sylvia te verdwijnen. Met zijn hand schepte hij nog wat meer slijm en vocht uit haar kut en bracht die naar haar mond waar ze zijn vingers gretig naar binnen zoog.

“Wow, dat was lekker ruig en geil.” bracht ze ten slotte uit.

Beide waren nu wel toe aan rust en besloten te gaan douchen. Na het douchen zaten ze nog even samen op de bank wat na te kletsen en waren beide tot de conclusie gekomen dat dit soort avonden voor herhaling vatbaar waren. Het weekend daarop had Chris al afspraken staan en ze spraken af wel even contact te hebben voor het weekend daarna.

Sylvia bedankte Chris voor de leuke avond en stapte weer in haar auto. Toen ze weg was ruimde Chris de laatste spullen op. Later bedacht hij zich pas dat hij de kaars, die die avond een hoofdrol had gespeeld in hun geile spelletjes, nergens meer had zien liggen. Hij wist ook niet dat Sylvia die stiekem mee had genomen, omdat ze er nog andere plannetjes mee had.

Chris dook zijn bed in. De rust kon hij wel gebruiken.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Stille Wateren... - 3


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Ondeugende BuurvrouwDoor: MrGhost
Gelezen: 11662x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.4
:: Geocachen ThuisDoor: Betsy
Gelezen: 194x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verwennen En Genieten
20-03
n.v.t.
:: Paula, De Nymfomane...Door: Johnnie
Gelezen: 2809x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
8.8
:: Bijzonder Verzoek - 2Door: Rednas
Gelezen: 5082x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken
19-03
8.7
:: E-dating; Sandra En... - 1Door: Robeteros
Gelezen: 4633x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Massage, Beffen En Squirten
18-03
8.8
:: Bijzonder Verzoek - 1Door: Rednas
Gelezen: 10192x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.3
:: Geocachen: Een Bijzondere DoosDoor: Anneke
Gelezen: 7812x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ziek, Onverwacht En Vreemd
17-03
8.6
:: Aliens Onder Ons - 23Door: Travestiet
Gelezen: 2070x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag Sex, Trio, Pijpen, Massage
17-03
9.1
:: A Unique Selling...Door: Samantha
Gelezen: 12044x
Reacties: 17
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onenightstand
17-03
9.1
:: In De Val... - 2Door: Sex Addict
Gelezen: 6585x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gechanteerd, Meesteres, Nichtjes, Slaafje
17-03
7.8
:: De Dochter Van De BaasDoor: X PAT X
Gelezen: 14103x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-03
8.4
:: Boodschappen DoenDoor: Dano30
Gelezen: 12516x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Dochter, Milf, Tiener, Pijpen, Beffen, Toekijken
16-03
8.9
:: In De Val... - 1Door: Sex Addict
Gelezen: 12385x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vastgebonden, Nichtjes, Doen Durven Of De Waarheid, Ontmaagd, Sex Slaaf,
16-03
7.7
:: Geocachen: Een Mooie HobbyDoor: Anneke
Gelezen: 9222x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ziek, Op Zoek Naar
15-03
8.8
:: Gigolo Voor De Vriendinnen - 6Door: Waterman
Gelezen: 7384x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-03
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net