Opwindend.Net
Datum: 12-08-2018
Stemmen: 22x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 4653x
Lengte: Gemiddeld
Teun En Linda: Andere Wegen
Door Teun - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Teun En Linda: Betrapt En Hoe!

Linda:

Sinds twee jaar heeft Teun mij de controle over zijn penis en orgasmes gegeven. Hij zit vaak op internet te surfen en ontdekte daarbij de “Tease en Denyal” seks.

Hoe hij daartoe gekomen is, gaat dit verhaal over.

Teun heeft altijd een kinky instelling gehad; hij is gek op kousen, leer, latex, spandex leggings, strings etc. Alles wat glad is en glimt denk ik altijd. Zelf vind ik dit soort stoffen helemaal niet zo lekker om te dragen. Hijzelf draagt regelmatig strings, leren broeken, spandex leggings en fietsbroeken. Hij doet maar, mij windt het allemaal niet op. Ik merkte wel tijdens het hardlopen of als ik met motorrijden in het leer gestoken was, dat Teun met andere ogen naar mij keek. Vaak resulteerde dat in seks. Mijn reactie daarop was: gaat het nou om de kleding of om mij. Ook als ik lingerie of sexy jurkjes droeg, had ik die gedachte.

Teun's libido is veel hoger als het mijne en in het verleden nam hij meestal het initiatief. Hij weet mij dan wel over te halen, maar wil dan snel neuken en omdat hij dan inmiddels vreselijk opgewonden is, komt hij snel klaar, waarna hij bevredigd is en niks meer presteert.

Ik ben meer van het knuffelen en strelen en langzaam opgewarmd worden. Daarnaast heb ik vaak last van het afdwalen naar boodschappenbriefjes en de administratie die nog gedaan moet worden.

Toch heb ik geleerd om snel een orgasme te krijgen, dus ik kom niks te kort. Na een orgasme ben ik ook meestal geheel bevredigd.

Als Teun dan een keertje geen zin heeft en ik em moet overhalen, dan is hij niet super opgewonden en kan ook lekker lang volhouden. Bij die keren kom ik meerder keren heftig klaar en ben dan een paar dagen helemaal bevredigd.

Tot zo'n twee jaar terug. Een lange periode van geen zin, van mijn kant, overgang, druk, spanning, leidde tot zeker een half jaar nauwelijks seks. Teun probeerde aan alle kanten mij over te halen tot een lekkere vrijpartij, maar ik had gewoon geen zin. Hij trok alles uit de kast: speeltjes, (in zijn ogen) sexy mannen slips (ik vond het niks). Heel af en toe als ik een boeketreeksje gelezen had, was ik over te halen.

Teun werd steeds sjacharijniger en ik vond steeds vaker witte vlekken in zijn ondergoed. Hij begon zelfs te smeken, wat mij weer afstootte; heeft hij dan helemaal geen begrip voor de overhang en de daarbij behorende ongemakken ???

Op een gegeven moment heb ik zelfs geoppert dat hij dan maar seks moet gaan zoeken bij een ander, maar dat hij mij dan ook kwijt is. Hij reageerde geschokt en zei dat hij dat niet wilde en ingang voor een goed gesprek volgde.

Hij begon over de kleding, speeltjes, soft sm en al die dingen die wij wel eens geprobeerd hadden, maar voor mij niet herhaald hoefden te worden. Hij vond het erg frustredend en stuurde mij een link over femdom, kuisheid en cuckolding. Misschien is dit wat voor je; dan weet ik ten minste waar ik aan toe ben.

Cuckolding lijkt me vreselijk, want ondanks alles hou ik enorm van mijn Teun; ik wil em niet kwijt.

Femdom was ook mijn stijl niet: ik ben voor emancipatie en gelijkheid in een relatie.

Kuisheid, tsja ik loop niet gauw ergens warm voor, maar dat wilde ik wel proberen. De blog sprak over een verandering bij de man die hem zorgzaam, aandachtsvol, attent en gericht om mij zou maken.

Teun sprak af dat ik de controle over zijn penis en orgasmes zou krijgen, ik bepaal hoever een vrijpartij zal gaan en of er geneukt gaat worden. Hij zal nooit meer vragen om sexy kleding, lingerie. Als ik wil neuken zal ik zelf zijn pik in mijn kutje moeten stoppen of het moet hem duidelijk zijn dat ik het echt wil. Ook mocht ik als ik dat zou willen, met andere mannen naar bed, als ik het wel allemaal uitgebreid zou vertellen. Zijn ogen glinsterden.

Teun had e.e.a. Al wel een beetje verder onderzocht en kwam met een oplossing tegen masturberen.

Teun geil houden is de basis van dit geheel. Hij liet me een aantal foto's zien van kuisheidskooien voor mannen; een soort buis of kooi om de penis, vastgehouden door een metalen ring achter zijn balzak, afgesloten door een hangslot.

Die zelfde avond sprong hij op zijn motor en heeft in Amsterdam zo'n kooi gekocht. Hij heeft hem omgedaan en ik heb het slot dicht geklikt en de sleutels in mijn bezit genomen.

En nu ? vroeg ik. Eigenlijk was ik best wel opgewonden geraakt en begon Teun lekker te strelen. Per slot van rekening kon hij niks terugdoen tenzij ik dat wilde.

Ik zag zijn pik groeien in de kooi en vroeg of het pijnlijk was; ik hou niet van pijn of pijn doen.

Hij zei nee, maar het is net of iemand keihard in mijn pik knijpt. Uiteindelijk zijn we in bed beland en heeft hij mij heerlijk klaargelikt.

De volgende dag was hij al vroeg op en heeft hij de was gedaan en de vaatwasser geleegd en opgeruimd. Om 9.00 kwam hij boven met thee en chocola. Hij vertelde dat hij dat opeens heerlijk vond en met een “stijve” in zijn kooi gedaan heeft.

De hele dag is hij bezig geweest om het mij te veraangenamen: deuren openhouden strelen, ik voelde mij net een prinses.

Ik heb hem een week opgesloten gehouden en toen begon hij over pijn. Ik heb de kooi afgedaan en schrok van de plekken op zijn pik en rond zijn ballen. Teun heeft de boel schoongemaakt en ik durfde niet meer aan hem te komen. Na een paar dagen was alles weer geheeld en kwam hij weer om het slotje dicht te klikken. Ik heb hem gezegd waar een sleutelsetje lag en hen opgedragen om zijn pik en ballen elke avond grondig te wassen, in te vetten met vaseline en de boel weer om te doen. Hij deed dat braaf elke avond en ik mocht het slotje weer vastklikken.

Intussen hadden wij heerlijke seks. Teun gaf mij heerlijke massages, lik beurten, vingeren en natuurlijk ging soms de kooi ook af voor een lekkere neukbeurt, waarbij ik bepaalde of hij mocht klaarkomen. (meestal niet natuurlijk)

Ik ontdekte dat nadat ik was klaargekomen tijdens het neuken, ik hem van me af kon duwen me om te draaien en te gaan slapen. Voor Teun was dit het summum: hij lag soms zeker een kwartier te spacen naast me: trillend, met grote geile ogen, verward, moeite hebben om zichzelf niet over het randje te helpen.

De gekooide periodes werden steeds langer en we kregen het gevoel van 24/7 seks te hebben met elkaar.

Wordt vervolgd...

Linda.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Teun En Linda: Het Heft Uit Handen Gegeven

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Zo Vader Zo Zoon Door: Rednas
Gelezen: 7980x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
22-10
7.8
:: Liefste Mama...Door: ManMetFluit
Gelezen: 7309x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Familie,incest,moeder,mama,zoon
21-10
7.7
:: Mijn Gezin - 2Door: Theo
Gelezen: 4435x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-10
8.4
:: Mijn OntdekkingsreisDoor: Dior
Gelezen: 8004x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontdekken
21-10
8.5
:: Zo Vader Zo ZoonDoor: Rednas
Gelezen: 11151x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-10
8.3
:: KantoorliefdeDoor: Nickey
Gelezen: 7376x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-10
8.8
:: Lucie, Vrouw, 55, Geil - 6Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2645x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-10
8.8
:: Baantjes Zwemmen Door: Anoniempje123
Gelezen: 11346x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opa Zwembad
20-10
8.3
:: Verboden Vruchten #2:...Door: Kas41
Gelezen: 6655x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Blinddoek, Anaal
19-10
8.2
:: Laila Met Dd Borsten - 2Door: John De Groot
Gelezen: 7627x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Moeder Dochter Pijpen Spuiten Aftrekken Tongen Tiener
19-10
8.6
:: Jessica Het ZeilmeisjeDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 8117x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Zeilen, Tent, Beffen, Likken, Doggy, Kreunen
19-10
8.6
:: 50 Keer! Of Meer? Door: Mirum
Gelezen: 7664x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-10
8.5
:: Ellen Heeft Nooit... - 2Door: Buitenman
Gelezen: 8437x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-10
8.8
:: Onze Zonsondergang In...Door: Virusje
Gelezen: 6059x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-10
8.9
:: Geile Evelien - 24Door: Barteljoris
Gelezen: 2432x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Sperma Slikken
18-10
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 651