Opwindend.Net
Datum: 16-09-2018
Stemmen: 86x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 13604x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Madeleine, Buuf
Door RC.Amsterdam - Mijn Profiel Pagina

Ze woonde nog niet zo lang naast hen. Maar vanaf het eerste gezicht was Robbie (18) onder de indruk van de nieuwe buurvrouw (Madeleine een 42). Ze woonde alleen, wel was er af en toe visite, normaal toch?

Een lief koppie met een vlot kort kapsel op een mooie ranke hals, een slank lijf met goed figuur. Stevige borstjes zo te zien en een heerlijk buik en schaamgebied. Dat gedragen door prachtige benen. In kousen uiteraard, want een dame, toch?.

De ouders van Robbie gingen op een vakantie en zijn Moeder heeft aan de buuf gevraagd een beetje op die rot jongen te letten. Nou dat ziet de Buuf wel zitten. Als de ouders een dag weg zijn vraagt ze Robbie of ie al gegeten heeft. Nou nee Mevrouw, niet echt.

Kom maar binnen jong en ze zet hem een eenvoudige maar voedzame maaltijd voor. Van zijn Moe wist ze dat hij dit maaltje altijd graag had.

Madeleine had al lang besloten zich nu "in de aanbieding" te doen, Robbie was nog wel jong en onervaren maar had een goed ontwikkeld sport lijf en gaf blijk van de bekende jeugdige energie. Madeleine was daar helemaal aan toe. Zo "uit" haar periode altijd bloedgeil.

Na het eten zegt ze "je toetje". Ze trekt haar jurk rustig en voorzichtig uit om de jongen van het uitzicht op haar lichaam te laten genieten. Glimlachend kijkt ze hem aan. Ze ziet dat de onervaren jongen rood aanloopt en zenuwachtig staat te draaien. Haar nog in lingerie verpakte lichaam is voor hem een openbaring. Die borsten, die buik, benen, dat slipje, de wat open staande mond en haar van opwinding wat snuivende ademhaling, het is allemaal nieuw voor hem. Ze stapt op hem af, neemt zijn piemel in de hand en voorkomt een prematuur klaarkomen door de piemel in de mond te nemen en het sperma in te slikken. Met grote ogen van verlangen kijkt ze hem aan, eerste keer jong? Hij knikt en voelt hoe ze hem verder uitkleedt.

Ik wil meer van je, fluistert ze. Ik wil voor jou de hoofdprijs zijn en je aan me verslaafd maken, zodat je telkens weer trillend van geil verlangen bij me terugkomt dat je weet dat je niet zonder mij kunt. Ik wil je aan me verbonden weten, met hart en ziel. In vrijheid - ik weet best dat jij overal je gang gaat als je de kans krijgt. En als ik een lekkere bink zie sla ik ook toe. Maar ik wil ook dat je terug wilt komen. Naar mij als je vaste neukpunt in deze soms zo woeste wereld.

Haar lijf, slank met stevige borstjes, heerlijk buik en schaamgebied met lichte begroeing de liezen richting wijzend naar het kleine plekje van het grote verlangen en dat alles gedragen door prachtige benen. In kousen, met een sjarretelletje wordt het allemaal afgerond met mooie hakken. Een slipje,klein en het BH tje is minuscuul maar ruim voldoende voor haar figuur. Een dergelijk stuk schoonheid bekijken, daar krijg je toch nooit genoeg van?

Voor de jongen was hel allemaal overdonderend nieuw.

Hij verwent meisjes graag, hun uiterlijk komt daarbij niet op de eerste plaats, wel de natuurlijke charme. De beloning is dan de vriendschap van de meisjes. Soms een kusje. Zijn voorkomend gedrag maakt hem populair bij de meisjes en hij merkt wel dat het naar de dames (oa Moeders) doorwerkt.

Deze vrouw heeft hij dus als Buuf leren kennen. Na haar met wat boodschappen, de tuin en electriciteit geholpen te hebben vroeg ze "hoe kan ik je bedanken?" Daar had hij wel een idee over, hij had Cremer en Wolkers gelezen. Toen ze zijn onderzoekende hand onder haar jurk aan de kut niet afwees kreeg hij wat moed. Verwennen die dame, dan kan aanbieding van het lichaam door de vrouw het resultaat zijn, maar dat vereist wel geduld. Geniet van me lijken ze dan te zeggen als ze er klaar voor zijn, had hij wel eens gehoord.

Door de vakantie van zijn ouders was het proces versneld.

In haar lingerie, wat zenuwachtig van opwinding begint de vrouw zijn overhemd los te knopen en de bast van de leuke jongen te bevoelen. Haar opwinding wordt er niet minder om. Een flinke bobbel in de broek duidt op blaffende driften bij de knul. Daar moet de vrouw van rillen. Nu staat hij haar te bekijken terwijl ze in haar lingerie te pronk staat en ze voelt het in de onderbuik borrelen. Kom op meid, zegt ze tegen zichzelf, deze kans krijg je niet vaak en ze stapt op hem af, drukt zich tegen hem aan en wrijft haar vrouwelijkheid over zijn stevige dij.

De handen van de jongen grijpen haar billen en ze slaakt een wilde kreet van genot als hij haar lijf tegen het zijne aandrukt. Huiverend van verrassing en opwinding kust ze hem en ze voelt de geilheid in zich razen.

Robbie voelt nu haar lijf tegen het zijne, haar handen klauwend om zijn schouders als om houvast smekend, haar open mond en haar vochtige geslacht zoekt het zijne. Ze pakt zijn harde lid tegen haar klit en laat het lid dan bij haar binnen glijden. Steunend en met gesloten ogen legt ze haar hoofd nu tussen zijn hals en schouder, af en toe zijn hals en wang kussend.

Stil, niet wetend hoe verder ligt de jongen nu op haar. Ga rustig je gang jong zegt ze. Ik ben nu helemaal voor jou.

Door de benen om hem heen te slaan krijgt ze wat meer greep en is nu in staat hem zachtjes - dat is o zo lekker - te rijden en daarbij de klit en g spot aandacht te geven..Door het neuken

komt haar lijf in een enorme spanningsboog terecht en ze verliest de controle over de been spieren. De jongen heeft haar goed vast gepakt. Diep uit haar buik komt ten slotte de warme harde straal van de ontlading, hard roepend aangekondigd, een volledig orgasme waarvan haar hele lijf nog lang blijft naschokken. Hoort er allemaal bij lieve jongen, zegt ze.

Trillend en huiverend, de dijen samendrukkend om het orgasme vast te houden, drukt ze zich tegen haar minnaar's lijf. Ze wil hem helemaal in zich trekken, voelt zijn nog harde geslacht en laat het in zich glijden en grijpt het geslacht met haar spier vast. Ze wrijft haar klit tegen de harde heuvel van de jongen en een stevige kwak verlaat haar tijdens het orgasme dat gepaard gaat met een harde schorre kreun.

Vanaf nu ben je mijn minnaar Robbie en noem je me wat je wilt, maar geen Buuf of Mevrouw. Is Madeleine OK? - OK.

Weer liggen beide minnenden stil van elkaar te genieten af en toe kleine kusjes uitwisselend. Als hun monden elkaar vinden doet haar warme mond hem smelten van geile beloften en als hij zich wat opricht en haar via de klit naar binnenglijdend neemt voelt ze an haar spieren dat er iets gaat komen. Schat fluistert ze, nu ga ik zo hevig komen, zo hevig, hou me vast - ga door zo hevig en een harde straal verlaat de vrouw, de onderlichamen onderspuitend.

De jongen, haar lief, aanmoedigend het af te maken en roept ze kom in me kom in me tot hij hard door neukt en ze na nog een orgasme bijna bewusteloos stil blijft liggen. Hij maakt het af en komt brullend.

Dan is hij ook even aan het eind van zijn latijn en blijft op haar liggen met de armen om haar heen. Als zijn lid verslapt en uit haar valt staat hij op, wat drinken liefje?

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Hoer: Marjan - 2Door: Barteljoris
Gelezen: 2683x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuen, Pijpen, Beffen, Tongzoenen, Vuistneuken
19-02
9.2
:: Online Naar Offline... - 2Door: Chris 1976
Gelezen: 2104x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vibrator, Edging, Lingerie, Slikken, Sletje
19-02
8.8
:: Sex Met Mijn... - 2Door: Dannoo
Gelezen: 4905x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Beffen, Geil
18-02
8.7
:: Lekkere OchtendsexDoor: Dannoo
Gelezen: 4649x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Vingeren, Nat Kutje
18-02
8.8
:: Femdom Autobiografie - 8Door: M
Gelezen: 1867x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
18-02
9.2
:: Hulp Bieden AanDoor: Marco
Gelezen: 8399x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Natura, Tattoo
18-02
8.9
:: Geile DagenDoor: Bram
Gelezen: 6133x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-02
7.0
:: Een Weekje Mallorca - Dag 1 -Door: Cornus_mas
Gelezen: 9690x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Hetero, Solo
17-02
8.8
:: Hoer: Marjan - 1Door: Barteljoris
Gelezen: 9681x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Privéhoer
16-02
8.9
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 9045x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.8
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 14436x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 15154x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 5348x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 11607x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn... - 1Door: Dannoo
Gelezen: 13831x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net