Opwindend.Net
Datum: 08-12-2018
Stemmen: 58x
Cijfer: 7.2
Gelezen: 7358x
Lengte: Gemiddeld
Zijn Sletje
Door Lunatjuh - Zoek naar meer...

Hey, ik ben een meisje van 16 en ik zit vaak op het internet naar van die lekere mannen te kijken van boven de 20.. ik heb blauwe ogen, bruin-blond haar tot aan mijn borsten, een goeie C85 cup en een strak kontje..

Ik ging naar mijn chat box zoals ik altijd doe als ik alleen thuis ben en in zag een bericht van een jongen genaamd Jannick.. van het moment dat ik zijn profiel bekeek wist ik al genoeg.. hij was zo lekker.. maar wel 25 jaar.. in het bericht stond een vriendelijke begroeting, ik antwoorden er op en zo geraken we aan de praat. Ik vroeg of hij een foto wouw sturen en hij stuurden een foto zonder shirt in zijn korte broek en hij had zo'n heerlijke six pack. Ik stuurde een foto van in mijn straks feestjurk die net over mijn kunt komt naar hem door.

Dat vond hij wel intressant. Op een dag had ik ruzie met mijn ouders en ik wouw even weg dus ik vroeg voor de grap of hij kon komen en hij kwam. Ik zei dat ik bleef logeren bij een vriendin van me en mijn ouders lieten het toe. Die nacht ontmoeten ik hem aan de ingang van een knus hoteletje. Hij had een los wit t-shirt aan van levis en een gewonnen jeans broek met wat gaten in. Hij had donker blond haar, bruine diepen ogen, was 1.85m lang en studeerden psychologie.

Ik kon mijn ogen niet van zijn t shirt afhouden en dat was niet ongemerkt gebleven.. 'heb ik een vuile plek op mijn shirt?' Vroeg hij. Ik kreeg zo'n rode kop en ik begon te stoteren 'uh..uh.. nehneh.. ik vind levi gewoon een mooi merk.' Hij grinikten en volgens mij had hij door dat ik niet voor het t shirt keek.. even later gingen we naar onze kamer maar er stond maar 1 bed. 'Oeps, dat is zeker een fout bij het inchecken geweest, sorry, vind je het heel erg?' 'Nee hoor, ik kan je toch wel vertrouwen eah' antwoorden ik hem.

Hij lachen even naar de grond en keek me toen straight aan in mijn ogen. Ik was nog nooit zo aangekeken.. ik kreeg het er zo warm van echt niet normaal.. hij kwam dichterbij en tilde me op (ik was maar 1.70m) zodat ik even groot was als hij. Hij bleef zo naar me kijken minstens vijf minuten lang. Wachten op een actieve van mij.. maar die kwam er niet.. opeens kon ik het niet meer laten en ik begon hem te zoenen, wouw wat kon hij dat goed.. hij speelde een beetje met me eerst snel dan wat trager.

Hij duwden me op bed en ging op me liggen leunend op zijn armen die naast me laggen. Ik snapte het niet maar wilden nu even geen logica, ik wilde dit moment en niks anders, voor mijn ouders was ik toch al een slet, terwijl ik nog maagd was.. hij stopte en zei 'wat wil je doen? Ik wil niet overkomen als een pedofiel..' ik trok zijn t shirt uit en begon hem kusjes te geven in zijn nek en ik hoorde hem diep zuchten.. 'zeker?' vroeg hij nogges na waarop ik antwoorden ' ik ben wel nog maagd maar als je voorzichtig doet..'

Hij lachten wat en fluisterde heel opwindend in mijn oor 'ik denk dat je zo niet meer rustig wilt hoor' dat was de druppel voor mij en ik trok mijn jurkje en bh uit. Hij begon aan mijn tepels te zuigen en er zachtjes op te bijten.. hij had duidelijk ervaring.. ik begon rustig te kreunen en toen hij dat hoorden deed hij zijn broek uit en begon hij met de knoop van mijn broek te spelen. Ik deed mijn broek en onderbroek in 1 kee uit. Ik weet niet hoe hij het deed maar hij maakte me gek..

hij begon me te likken en ik kwam voor de eerste keer klaar.. toen vingerde hij me rustig en dat voelde zo intens aan.. eerst eentje, en steeds eentje bij tot hij er met drie inzat te duwen als een gek.. hij fluisterde 'ik zei toch dat je het hard zou willen..' ik kon dat er niet bij hebben ik wilde hem nu neuken, nu was hij nog voor mij alleen.. hij sprong op me en begon me te neuken eerst rustig maar steeds harder en harder.. voor dat hij klaarkomen kwam ik in totaal drie keer..

toen spoot hij me vol.. 'uh.. je pakt toch wel de pil eah?' Ik lachten en zei 'rustig maar, dat doe ik al een hele tijd' Hij hield me stevig tegen hem vast en we zoenden en knuffelden nog wat na. Ik voelde eindelijk die heerlijke six pack tegen me aan..

wat een avond.. ik hoop dat ik er nog zo zal meemaken met hem..

Zoek naar meer verhalen van Lunatjuh...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Out Of ControlDoor: Gwen Marie
Gelezen: 3237x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-12
8.2
:: Ilse Het Liftmeisje - 3Door: Rick Graham
Gelezen: 7759x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School, Tieten, Schoolreisje, Aftrekken, Lift
14-12
8.9
:: Sandra En Haar Moeder - 11Door: Johnnie
Gelezen: 3590x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
14-12
9.3
:: Sandra En Haar Moeder - 10Door: Johnnie
Gelezen: 5916x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-12
9.4
:: GisterenDoor: Hans55
Gelezen: 8040x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Quicky
14-12
8.6
:: Ouder Koppel, Jonge HengstDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 6887x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Kijken
14-12
8.0
:: Mijn Ontdekkingsreis - 8Door: Dior
Gelezen: 2532x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-12
9.2
:: Roemeense Sexslavin - 10Door: Rini
Gelezen: 3141x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-12
8.2
:: Amsterdamse Stijl - 10Door: Roberteros
Gelezen: 2972x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen. Vingeren, Dildo, Hoer
13-12
8.9
:: Simonne, De Bijverdiensten...Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 7788x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-12
7.8
:: Speciale AuditieDoor: Moniek
Gelezen: 8656x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-12
8.0
:: De KerstborrelDoor: Mikey23_1978
Gelezen: 11639x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-12
8.3
:: Geile Evelien - 31Door: Barteljoris
Gelezen: 4005x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Lesbisch Hoertje, Beffen, Vingeren
10-12
9.0
:: Overtuigd VrijgezelDoor: Ringo
Gelezen: 10400x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-12
8.6
:: De Parel Van...Door: Quasi
Gelezen: 8295x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse, Beffen, Neuken
10-12
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 1009